TripleH írta:Hát persze, a bajnoki címért.

Jelenleg a Chelsea bajnokságot tekintve messze a legstabilabb, Spurs úgy rakja meg őket ahogy akarja jelenleg, City már nagyban igazol, MU sem fog spórolni a nyáron, a Pool kerete is messze jobb. Nem beszélve arról, hogy
Sánchez valszeg nyáron megy.
Azt is leírtam, hogy "plusz maradnak a jobb játékosok".
Egy-egy meccsen simán felvették mindig a versenyt az adott évben élcsapatnak minősülő brigáddal, ha nem is mindig nyertek

... De a fő gond, hogy a kisebb csapatokkal ment az alibizés meg a szenvedés, és ez az oka a kiegyensúlyozatlanságnak. 3-4 normális igazolás, akik közül az egyik csatár, egy vízhordó kp., egy kreatív kp., esetleg egy jobbszélső. Sánchez és Özil marad.
Oké, hogy igazol a City meg az MU, de ők tényleg sokkal előrébb tartanának jelenleg, mint a Senal? A City esetleg, a MU nagyon nem.
Plusz én hozzátenném, hogy nagyon jó edző Conte és nincs is rossz csapata, de én kétlem, hogy ezt, amit idén letett, majd odapakolja jövőre is. A sérülésekkel is szerencséje volt, nem volt kettős terhelés sem. A BL mellett ez sokkal nehezebb lesz, még ha minden bizonnyal erősítenek a nyáron, akkor is.