Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Capon
Llegenda del Barça

2012.03.22. 13:00:15

Viszont elmondhatjuk hogy a jövőbe látunk (azért az nem semmi). Mert a tegnapi meccstől számítva egészen a bajnokság végéig minden egyes birói tévedés ami nem a madridnak kedvez az a bajnokság elcsalásának számít félreérthetetlenül :!: tök mindegy hogy jogos vagy jogtalan.
Már tegnap este nem egy hülyétől olvastam és a számuk rohamos mértékben fog emelkedni ugyan is olvasással szaporodnak.
Az egyik hülye látja leírva 2 perc múlva egy másik fórumon már az nyomja a hülyeséget.
Annyira szánalmas hogy embereknek nincsen önálló gondolatuk és más hülyeségét magukévá téve szajkózzák azt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.22. 12:54:46

raul72 írta:
fcjoc írta:
raul72 írta:..
:shock: igazából nem is értem azokat az embereket, akik először tényleg nem a saját házuk táján keresik a gondot, hanem egyből spori :D az a török k.cs.g mekkorát belerúgott oriol-ba b.sz.d :shock:
Kb az utsó 4 meccsetekből jó ha járt nektek 5 pont.. és akkor még sokat is mondok..
A bírózást meg hagyjuk.. :roll:
Én nem a bíróra fogom ,mert szarok voltunk , meg vagyunk meccsek óta ,bár a Villareal a felezőt nem lépte át a 2. félidőben . Csak nehogy már ti emg azt mondjátok ez után a meccs után is h megint a Reallal volt a bíró :roll:

És akkor már látom h barcami megint azt írja h Özil pirosa jogos volt :roll: Én soha nem láttam még ilyenért pirosat ...

Khedira szerelése is undorító volt de ő mondjuk nem török ha rá gondoltál :roll: Azért mehetett volna a 2. sárga viszont a bíró itt már nem adott mert Özilt TELJESEN JOGOSAN gúnyos tapsért kiállította :lol:
Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .

Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója :)
hát, ha visszaolvastál volna, itt sem illették szép jelzőkkel a bírót.
csak tudod van egy apró bökkenő: azt, hogy úgymond a károtokra mit tévedett, azt felhozod. viszont azt, hogy a Puhl is elmondta, h a Villarealnak az első félidőben két tizit nem adtak meg, Arbeola mezrángatásáért (ebből az egyik a szögletnél totál jogos lett volna), és két sárgával MÁR AKKOR mehetett volna le, tovább Lass sem sérülés miatt lett lekapva, hanem mert mákja volt, hogy ő sem kapta meg a második sárgáját. Pepénél igen, ott elég marha volt a bíró, kapott egy sallert.
De hát az, hogy Ramos pirosat kapott, totál jogos volt, a szabadrúgás totál jogos volt, és ki tudja, h Özil mit szólt be a bírónak.
ha figyeltél volna, Puhl is elmondta, hogy mindkét oldalra ki lehetett volna oosztani még egy-két sárgát.
Ha a bíró azt a két tizit befújja, és már a 30. perctől 9 emberrel játszottatok volna, akkor szerintem egy szavad nem lehetne.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.22. 12:52:58

raul72 írta:Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .
A 83.percben jött az egyenlítés. Mindig így van, ha a meccs vége felé döntetlenre, vagy vereségre álltok: kezdődik a rugdalózás. Annyi a szerencse, hogy a meccsek nagy részében azért vezettek és győztök is, így nem kell látnunk hétről-hétre pár vadbarom ámokfutását.
raul72 írta:Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója :)
Bármelyik játékvezetőre ki lehet cserélni, mert botrányos a spanyolországi játékvezetés :) Mindig is az volt, amióta tudom az eszemet.
raul72
Barça B

2012.03.22. 12:51:56

Drigo írta:
raul72 írta:mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
Most menj, és nézz meg egy Barça-Realt - bármelyiket az elmúlt 10 meccsből. Akkor miért nem jöttél ide reklamálni, hogy a csapatodból miért nem szórnak ki mindenkit? Úgy lenne a fair, nem?
raul72 írta:Ez az Öziles meg úristen :roll: A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
raul72 írta:az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése :roll:
Szerintem akkor most Te is döntsd el, hogy mi ér pirosat...Mert a két hsz-ed egészen ellentmond egymásnak.

Itt mindenki szeretne Téged, ha pl Pepe kéztaposása után is így kardoskodtál volna, de mivel nem tetted, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak savanyú a szőlő...

A Madrid nem azért vezette 10 ponttal bajnokságot, mert a bírók a Barça ellen fújtak, hanem azért, mert a katalánok nem bírták elverni a Villarrealhoz hasonló világverő csapatokat, ahogyan az a Madridnak sem ment tegnap. Az, hogy a Madrid nem volt képes lezárni a meccset tegnap ugyancsak nem a bíró hibája.

Az meg, amit a szimpatikus madridiak műveltek a meccs végén ismét megmutatta, hogy csak egy veszíteni nem tudó csürhe. Nem véletlenül mindig a Ramos - Pepe - Mou tengelynél gurul el a gyógyszer... Amit viszont szeretnék kiemelni, hogy Ronaldo egészen parádés változáson ment keresztül, sokkal alázatosabb és szerényebb lett.

Aha tehát , mivel a a brca ellen nem állították ki Pepét így itt sem kell Brunot , tisztasor , ez a megoldás. :)

Az Özileset meg olvasd el még egyszer. Pont azt írom h ha az összes bíró olyan nyomorék lenne mint ez akk kb minden meccset befejeznének 30 perc után , rohadtul nem mondtam ellent magamnak , csak nem értetted amit írtam . És én sem a bírókra fognám ahogy leírtam az utolsó hsz-mben attól még bosszantó h ilyeneket meg engedhetnek a spanyol bírok :roll:
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.03.22. 12:51:01

Én kisírok! Öregem, azért a képmutatásnak is van határa. De úgy látszik a Real szellemiségben nincs. Mind a csapat felől, mind a szurkerek felől. Az utóbbi két döntetlen után micsoda pálfordulás következett be a bírói megítélésben. És külön groteszk, ahogy egy Barcás oldalon a hentelés miatt sírtok. Legalább következetesek lennétek. Mert mikor Pep a múltkor felhozta a bíró témát, akkor ugrottatok mind, mint a hiéna ,,hogy bezzeg most"...

Nálunk is van ilyen, főleg drukker oldalon. Na de a mérték sem mindegy. Mióta Raúl elment, vállalhatatlan az a csapat. Még Casillas is kifordult önmagából.

Aki meg a bírói hibákra van kiakadva, az akadjon ki akkor is, mikor a Barca ellen vétenek, meg mikor a Real ellen. vagy pedig ne adja az elfogulatlant.

Istenem de jó lenne már egy-két szezon, ahol a Valencia, Bilbao de felőlem akár a Granada is vezeti a bajnokságot, és meg is nyeri. és nem a Reallal vagy a Barcával van partiban.

Mióta Mou Spanyolországban van, röhejes ez a viszony a két csapat között. Óvodás módjára megy a ,,de igen"-,,de nem" vita (kevés üdítő kivételtől eltekintve).
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.22. 12:50:59

ilyen szempontbol az a kulonbseg a barca és a real között, hogy ha nálatok vmi nem tetszik, vagy x-re álltok, jön egy-két téves biroi itélet, egyből elgurul a gyogyszer pár játékosotoknál, beindul a favágás.

ez nem a biro hibája. ez a mentálisan gyenge jatekosok sara.

elképzelni nem tudom, hogy nálunk olyan történne, hogy mondjuk 1-0-ás vezetésnél az ellenfél kap egy kamu 11-est, majd két perc mulva puyol és sanchez vérengzésbe kezd.

a reálnál ez mindennapos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.03.22. 12:54:30-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.22. 12:49:30

Na Drigo nagyon jól leírja a lényeget!

Voltak olyan ítéletek, amik a Real ellen szóltak,ez igaz. De miért most jön minden madridista hatalmas igazságérzettel,hogy azokat fújni kellett volna?

Elmúlt klasszikusokon valahogy csendben maradtak ezek az emberek

Ezen kéne elgondolkozni.
raul72
Barça B

2012.03.22. 12:45:25

fcjoc írta:
:shock: igazából nem is értem azokat az embereket, akik először tényleg nem a saját házuk táján keresik a gondot, hanem egyből spori :D az a török k.cs.g mekkorát belerúgott oriol-ba b.sz.d :shock:
Kb az utsó 4 meccsetekből jó ha járt nektek 5 pont.. és akkor még sokat is mondok..
Én nem a bíróra fogom ,mert szarok voltunk , meg vagyunk meccsek óta ,bár a Villareal a felezőt nem lépte át a 2. félidőben . Csak nehogy már ti emg azt mondjátok ez után a meccs után is h megint a Reallal volt a bíró :roll:

És akkor már látom h barcami megint azt írja h Özil pirosa jogos volt :roll: Én soha nem láttam még ilyenért pirosat ...

Khedira szerelése is undorító volt de ő mondjuk nem török ha rá gondoltál :roll: Azért mehetett volna a 2. sárga viszont a bíró itt már nem adott mert Özilt TELJESEN JOGOSAN gúnyos tapsért kiállította :lol:
Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .

Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója :)
Drigo
Eurobarca Staff

2012.03.22. 12:41:07

raul72 írta:mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
Most menj, és nézz meg egy Barça-Realt - bármelyiket az elmúlt 10 meccsből. Akkor miért nem jöttél ide reklamálni, hogy a csapatodból miért nem szórnak ki mindenkit? Úgy lenne a fair, nem?
raul72 írta:Ez az Öziles meg úristen :roll: A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
raul72 írta:az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése :roll:
Szerintem akkor most Te is döntsd el, hogy mi ér pirosat...Mert a két hsz-ed egészen ellentmond egymásnak.

Itt mindenki szeretne Téged, ha pl Pepe kéztaposása után is így kardoskodtál volna, de mivel nem tetted, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak savanyú a szőlő...

A Madrid nem azért vezette 10 ponttal bajnokságot, mert a bírók a Barça ellen fújtak, hanem azért, mert a katalánok nem bírták elverni a Villarrealhoz hasonló világverő csapatokat, ahogyan az a Madridnak sem ment tegnap. Az, hogy a Madrid nem volt képes lezárni a meccset tegnap ugyancsak nem a bíró hibája.

Az meg, amit a szimpatikus madridiak műveltek a meccs végén ismét megmutatta, hogy csak egy veszíteni nem tudó csürhe. Nem véletlenül mindig a Ramos - Pepe - Mou tengelynél gurul el a gyógyszer... Amit viszont szeretnék kiemelni, hogy Ronaldo egészen parádés változáson ment keresztül, sokkal alázatosabb és szerényebb lett.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barcami
Jugador del Barça

2012.03.22. 12:38:33

Fura helyzetben vagyok, mert évek óta nem volt ilyen: nagyjából végignéztem egy olyan real meccset, amin nem a Barcával játszott. :)

Az egyik dolog, ami feltűnő volt a Madridnál, hogy míg sokan a Barca kispadját rövidnek tartják, addig ők sem szenvednek a bőség zavarában, hogy olyasvalaki menjen be a pályára, aki hozzá tud adni a játékhoz.

A játék nagyon gyenge volt a kósza helyzetek ellenére, alig volt felépített támadás, vagy gördülékeny kontra részükről.

A gólok szépek voltak, de az érződött, hogy a Villareal jó lehet egy döntetlenre. Meg is érdemelték.

Szerintem a bíróval semmi baj nem volt. Jól vezette a meccset, Puhl nagyon gáz volt.
Amit látott, azt befújta, amit nem azt nem fújta be. Azért partjelzők is vannak, tehát ha a közelükben történik valami, rájuk kell hagyatkoznia.
Lerántásoknál takarásban lehetett, de a partjelző nem!
Ramos kiállítás jogos volt.
A másik három piros lapos dühöngőé is valószínűleg.
A kérdéses dupla sárgánál az elsőt nem az a player kapta, tiszta sor.
Hogy közben röpcédulaosztás volt?, ment rendesen a rugdosódás, és ő meg osztotta nekik rendesen. Teljesen ok. Van ilyen meccs.
A Madrid helyzete éleződik és ahogy haladt előre a meccs, látszódott, hogy egyre feszültebbek.
Jogosan torolta meg a bíró, és a másik oldalra is osztogatott.
Ha hamarabb ad egy pirosat az mire garancia? Senki se nevettesse ki magát. Lehet még jobban eldurvul a meccs, volt már sok ilyen.
Term. még így is voltak sárga lapos esetek, de akkor végül isez nem volt elég a hitetlenkedőknek?
A Real megszívta, kezdett elmenni a 3 pont, és elvesztetették a fejüket.
fcjoc
Entrenador del Barça

2012.03.22. 12:34:20

raul72
Barça B

2012.03.22. 12:25:17

Hirtelen mindenki bíró lett :twisted: Amúgy most bizonyítottátok be h Özilnek nem járt a piros , és hogy Pepét mire szórtátok volna ki :roll: Egyszer lehozza a meccset szabálytalanság nélkül , de így is kiszórnátok.

Deus ott nincs kiírva de a liga honlápján és úgy volt majd a meccs végére átjavították :wink:

Az Arbeloás helyzet az egyetlen ahol nekünk fújt , és temérdek hiba a másik oldalon szóval nem mondanám h ide is meg oda is fújt .

És ha szeretnél még több ilyen bírót nem tudom már kiiírta de remélem ti kapjátok majd és nektek is lesérítik 2 játékosotokat büntetlenül és kiszórja azt aki egy szót is hozzá szól .Lehet jogos volt Higuaín sárgája is de ilyen minden meccsen 10 van spanyol országban mindenki meccsén , mégse szoktak mindegyikért lapot osztani.
és a bíró hibája az is h "fávágás" lett a vége , tehát 1-et szabálytalankodtunk , mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ... Bezzeg a reklamálásért egyből pirosat ad .

Ez is szerintem a legjobb lezárása a meccsnek , aki szerint nem a villarealnak fújt , az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése :roll:
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.03.22. 11:51:09

Elvileg Özil tapsolásért állította ki, néhányan ezt mondják. El tudom képzelni, mert spanyolul nem tud :D

Amúgy elnézve a videófelvételeket. Ramos, Mou és segítőinek kiállítása bőven jogos volt, Pepét én meg már a pályán kiállítottam volna 2. sárgával, mikor gratulált a bírónak hogy rosszul vezette a meccset
94:39 6 - 1
Deus
Boixos Nois

2012.03.22. 11:50:25

Itt nincs kiírva a Ruben második sárgája.

http://www.soccerfame.hu/match/254041/v ... eal-madrid
KépKép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.22. 11:33:38

Raul#7 írta:Mikoas az a baj veled, hogy egyoldalúan nézed a dolgokat, felhozod a tizenegyest (amit belehet fújni meg nem is, ilyenért manapság ritkán adnak tizit), meg felhozod hogy ki lehetett volna állítani Khedirát. Igen ki, ahogy Arbeloat is, meg a másik oldalon is v. 3 játékost. Ez már nem tűnt fel neked, ahogy az sem, hogy a másik oldalon is voltak durvaságok legtöbbje sárgát sem ért, pont ezért gondolom hogy a bíró tehet róla leginkább ha egy meccs favágásba vagy durvaságba megy át.
Mint írtam az első mondatban: ide is - oda is tévedett a bíró.
A végén pedig a madridi egyoldalú véleményekkel szembehelyezkedtem, s kiemeltem, hogy nem olyan egyszerű a helyzet, hogy szegény Real Madrid ellen fújtak.
Raul#7
Barça B

2012.03.22. 11:31:11

Mikoas az a baj veled, hogy egyoldalúan nézed a dolgokat, felhozod a tizenegyest (amit belehet fújni meg nem is, ilyenért manapság ritkán adnak tizit), meg felhozod hogy ki lehetett volna állítani Khedirát. Igen ki, ahogy Arbeloat is, meg a másik oldalon is v. 3 játékost. Ez már nem tűnt fel neked, ahogy az sem, hogy a másik oldalon is voltak durvaságok legtöbbje sárgát sem ért, pont ezért gondolom hogy a bíró tehet róla leginkább ha egy meccs favágásba vagy durvaságba megy át.
Özilnek tapsolásért sehogy sem jön össze a piros, Salas9 helyesen időzte a szabályt, azért sárga lap jár.

ki kell állítani azt a játékost, aki az ellenfél visszatartásával nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz - - ->Nilmar nem volt gólhelyzetben
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.22. 11:30:53

raul72 írta:Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok.
Az ellenfél visszatartása.

Mindennapos kritika, hogy a játékvezetők tévesen ismerik fel és ítélik meg az ellenfél visszatartását, mint szabálytalanságot. A mez-húzás és a kézzel történő visszatartás helytelen megítélése ezeknek a szituációknak a gyarapodásához vezethet és ezért utasítjuk a játékvezetőket, hogy már korai közbelépéssel, a 12. szabály szerint, helyesen járjanak el ezeknek a szituációknak megítélésében.

Általában csak közvetlen szabadrúgást vagy büntetőrúgást kell ítélni, természetesen vannak olyan szituációk, amikor egyéb további szankció is szükséges, pl.:

:arrow: sportszerűtlen magatartás miatt figyelmeztetni kell azt a játékost, aki visszatartja az ellenfelét, hogy megakadályozza őt a labda megszerzésében vagy egy új ígéretes pozíció felvételében.
:arrow: ki kell állítani azt a játékost, aki az ellenfél visszatartásával nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz meg.
A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Nézzed majd meg, mikor Ruben lapot kapott az 54. percben Pepe már ordított, Xabi és Ramos kilométerekről futott oda... Mindegyik csapat ezt csinálja, de TI szerintetek csak a Barca az akinek ez a hobbija.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros járt
:arrow:
salas9 írta:- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...
Ehhez itt hozzátenném:
"Figyelmeztetéssel járó szabálytalanságok!

Figyelmeztetni kell és sárga lapot kell felmutatni annak a játékosnak, aki elköveti a következő hét szabálytalanság valamelyikét:

1. sportszerűtlen magatartásban vétkes
2. szóval vagy mozdulattal kimutatja eltérő véleményét
3. következetesen vét a játékszabályok ellen
4. késlelteti a játék újraindítását
5. szabadrúgásnál és szögletrúgásnál nem tartja be az előírt távolságot
6. a játékvezető engedélye nélkül belép vagy visszatér a játéktérre
7. szándékosan elhagyja a játékteret a játékvezető engedélye nélkül"
Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.
Idegből osztogatta?
:roll: :lol:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2012.03.22. 11:36:39-kor.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.22. 11:21:28

Azt kell mondanom, hogy a pár rossz ítélet (ide-oda tévedés!) ellenére ez a bíró volt az első a bajnokságban, aki úgy kezelte a madridiakat, ahogy kell (tisztelet a kivételnek). Mindig is hiányoltam egy ilyen bírót, aki a favágást, az agressziót, a folyamatos beszólásokat megfelelően értékeli.
Egy Barca-Madrid meccsen sokszor a hatodik mészárlás után kap sárga lapot egy-egy ilyen őrült (Arbeloa, Ramos, Pepe, Lass, Khedira, X.Alonso, Marcelo), ami rendkívül bosszantó tud lenni, mivel ezt a sportágat FUTBALL-nak hívják. Továbbá ez igaz minden olyan meccsre, amelyen a Madrid döntetlenre vagy vereségre áll: elkezdenek rugdalózni. A sárgák persze sehol nincsenek a legtöbb esetben...
Még több ilyen bírót szeretnék látni. Mert, ha már össze-vissza fújnak, legalább a brutalitást és sportszerűtlenséget csak észre kéne venniük.

A Madridnak és szurkolóiknak egy szót nem szabadna szólni a bírókra, mert eddig kivétel nélkül kedveztek nekik. És szerintem tegnap is eléggé kedvező volt a helyzet, elvégre a Villarreal nem kapott meg egy 11-est, illetve Khedira-t is ki kellett volna szórni.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2012.03.22. 11:12:10

raul72 írta:...
te honnan tudod, hogy özil nem küldte el a kur.aanyjába a bírót, mint pepe?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.22. 11:11:25

raul72 írta:Okés akkor Altintop szabálytalankodott . Viszont igazából át se olvastad rendesen Amit írtam , mert Pepe a 2. srágáját megkapta és azért állították ki , viszont az elsőnél ő kapott egy öklöst :roll: Ha ott kiszórja Cannat , vagy Brunot Callejon lesérítése miatt akkor nincs miről tovább beszélni ...
Ez az Öziles meg úristen :roll: A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros járt :shock: A kapuból kirohanni és üvöltözni sem illik még sem kap érte Valdes se semmit .
Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok .
De hiába is írok bármit is , mert nem fogjátok így látni , az egész meccsből arra fogtok emlékezni h a Villareal nem kapott meg egy 11-est :roll:

+ persze Higuaín is megérdemelte a lapot csak a bíró már akkor eldöntötte hogy ad neki mikor meglátta Higuaínt . Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.

Veled se lehet vitatkozni,mert kinyilatkoztatod az elfogult véleményedet.
A Pepés esetnél nehogy már egyből pirossal kellett volna kiszórni a Villarealost :shock: Ne viccelj már. Callejon esete lapos volt,bírója dönti el,hogy sárga vagy piros. az hiba volt.
Arbeloa lerántotta Nilmart,az pedig tiszta tizi.
Ramos kiállítása jogos.
Özil meg megtapsolta meg mondott is valami kedveset a bírónak. Lehet csak sárgát ért, de pirosat kapott. ezt is lehet hibának tekinteni.
Szóval ennyi a pályán lévő történésből. Azért annyira nem fújt ellenetek a bíró.

Mourinhot meg nem kell védeni. Jellemzi,hogy milyen ember,hogy amikor a bíró elindult felé,szépen leült a kispadra,és bebújt az előtte álló emberek mögé...

Egy szó mint száz: hibázott a bíró? igen,mert nem adott egy tizit a villarealnak, igen, mert nem adott lapot a Callejon elleni szabálytalanságért, igen mert talán túl szigorúan állította ki Özilt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
raul72
Barça B

2012.03.22. 11:03:40

salas9 írta:
raul72 írta:Illetve Altintop szerintem a labdát találta el a szabálytalanságnál , majd ebből kaptuk a gólt.
Lehet, hogy Altintop a labdát találta el, de az nem tűnt fel neked, hogy nyújtott lábbal ment oda? Angliában Kompany is a labdát találta el, ezért őt meg egy négymeccses eltiltás találta el... A bírók erre nagyon kivannak hegyezve, hogy nyújtott láb!
2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott.
Már a "kolléga" is leírta meg lejjebb valahol én is:
HA valóban volt már neki egy sárga, akkor a játékosok miért nem reklamáltak, hogy HÉ TE MÁR VAN NEKI EGY...
E mellett ugye van az a egy 11-es a Villarealnak...
Ezt jól látod, és ott Arbeola lerántásért kaphatott volna egy sárgát a 11-est ha befújja, később pedig ő is mehetett volna zuhanyozni:
Arbeola első esete :arrow: http://i41.tinypic.com/2ugpgnt.jpg
Arbeola második esete :arrow: http://i41.tinypic.com/28s7xoy.jpg
Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta " :roll: Higuaínnak sárga . Folytonosan a kisebb szabálytalanságokat elnézte a Villarealnak nekünk nem.
- Ahha. Pepe az öltözőfolyosón csakis "szép" szavakkal illette a bírót nem fogok meglepődni ha véletlen több meccset kapna. Ráadásul visszaeső piros lapok tekintetében...
- Higuain is olyan hevesen reklamált, nem meglepő a sárgája, csak nektek.
- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...

Okés akkor Altintop szabálytalankodott . Viszont igazából át se olvastad rendesen Amit írtam , mert Pepe a 2. srágáját megkapta és azért állították ki , viszont az elsőnél ő kapott egy öklöst :roll: Ha ott kiszórja Cannat , vagy Brunot Callejon lesérítése miatt akkor nincs miről tovább beszélni ...
Ez az Öziles meg úristen :roll: A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros járt :shock: A kapuból kirohanni és üvöltözni sem illik még sem kap érte Valdes se semmit .
Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok .
De hiába is írok bármit is , mert nem fogjátok így látni , az egész meccsből arra fogtok emlékezni h a Villareal nem kapott meg egy 11-est :roll:

+ persze Higuaín is megérdemelte a lapot csak a bíró már akkor eldöntötte hogy ad neki mikor meglátta Higuaínt . Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.22. 10:51:06

raul72 írta:Illetve Altintop szerintem a labdát találta el a szabálytalanságnál , majd ebből kaptuk a gólt.
Lehet, hogy Altintop a labdát találta el, de az nem tűnt fel neked, hogy nyújtott lábbal ment oda? Angliában Kompany is a labdát találta el, ezért őt meg egy négymeccses eltiltás találta el... A bírók erre nagyon kivannak hegyezve, hogy nyújtott láb!
2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott.
Már a "kolléga" is leírta meg lejjebb valahol én is:
HA valóban volt már neki egy sárga, akkor a játékosok miért nem reklamáltak, hogy HÉ TE MÁR VAN NEKI EGY...
E mellett ugye van az a egy 11-es a Villarealnak...
Ezt jól látod, és ott Arbeola lerántásért kaphatott volna egy sárgát a 11-est ha befújja, később pedig ő is mehetett volna zuhanyozni:
Arbeola első esete :arrow: http://i41.tinypic.com/2ugpgnt.jpg
Arbeola második esete :arrow: http://i41.tinypic.com/28s7xoy.jpg
Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta " :roll: Higuaínnak sárga . Folytonosan a kisebb szabálytalanságokat elnézte a Villarealnak nekünk nem.
- Ahha. Pepe az öltözőfolyosón csakis "szép" szavakkal illette a bírót nem fogok meglepődni ha véletlen több meccset kapna. Ráadásul visszaeső piros lapok tekintetében...
- Higuain is olyan hevesen reklamált, nem meglepő a sárgája, csak nektek.
- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...
Kép
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.03.22. 10:50:46

Szerintem a Sociedad játékosai számára jó hír, hogy nem lesz ott a pályán a "két favágó" Ramos és Pepe. A védelem így minden bizonnyal nem lesz vmi acélos náluk, Carvalho mellett kíváncsi vagyok, ki fog kezdeni náluk. Varane vagy Albiol? Adja az Isten, hogy utóbbi;)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.22. 10:49:23

Akkor a Callejon elleni szabálytalanságra ennyit:
http://www.youtube.com/watch?v=YRX9JkBzYqw

Ez is minimum sárga, az is. Csak nem szabad az ilyeneket elfelejteni, amikor egy kísértetiesen hasonló szituációról beszéltek.

Azt a két sárgás dolgot sosem fogjuk megtudni hogy mi volt pontosan,nálatok valaki elterjeszti dogmaként,hogy úgy volt és kész. De árulkodó,hogy senki sem reklamált,a marca-n az ilyenek még meccs közben cikket kapnak. itt meg semmi ilyen nem volt.

Ramos kiállítását szerintem nem kell magyarázni, Özilé véleményes,de ott kb már mindegy volt.
Az hogy sárgát kaptak a meccs után szintén nem egyedi eset, nálunk is kaptak már idén sárgát.

Én megértem,hogy dühösek vagytok,mert tévedett a bíró a károtokra is,de azért nem kéne ilyen gyerekesen viselkedni. Főleg ismerve az előzményeket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.03.22. 10:45:01

A tegnapi meccsről: bosszantóan sok volt a bírói hiba, de ezt a spanyol bajnokságban már megszokhattuk. A 2 sárgás eset felettébb érdekes, de legalább egy jogos tizit a Villareal is számon kérhetett az első félidőben. A második félidőben az egyenlítő gólig nagyon nyomott a Madrid, aztán elgurult a gyógyszer! Morinhonak észre kéne venni, hogy az ő pálya mellett mutatott mentalitása, hisztizése, bíró b.sztatása átmegy a játékosaira is. Mondjuk Ramos kiállítása jogos volt, de ha nem lett volna az, akkor is kijárt volna neki, mert annyiszor nem vették észre alattomos belépőit! Özil nem tudom mit mondhatott, mint ahogy Higany sem! De az ok egyértelműen Mou, aki már az első félidő lefújását sem várta meg, hanem bement az öltözőbe.
Kicsit közelebb kerültünk, de ez még mindig nagyon messze van. Jó lett volna, hogy most hétvégén valami kemény ellenféllel találkoztak volna. A lényeg, hogy mi nyerjük a meccseinket, aztán majd lesz valami!
Válasz küldése