2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát, ha visszaolvastál volna, itt sem illették szép jelzőkkel a bírót.raul72 írta:Én nem a bíróra fogom ,mert szarok voltunk , meg vagyunk meccsek óta ,bár a Villareal a felezőt nem lépte át a 2. félidőben . Csak nehogy már ti emg azt mondjátok ez után a meccs után is h megint a Reallal volt a bírófcjoc írta:raul72 írta:..igazából nem is értem azokat az embereket, akik először tényleg nem a saját házuk táján keresik a gondot, hanem egyből spori
az a török k.cs.g mekkorát belerúgott oriol-ba b.sz.d
![]()
Kb az utsó 4 meccsetekből jó ha járt nektek 5 pont.. és akkor még sokat is mondok..
A bírózást meg hagyjuk..![]()
És akkor már látom h barcami megint azt írja h Özil pirosa jogos voltÉn soha nem láttam még ilyenért pirosat ...
Khedira szerelése is undorító volt de ő mondjuk nem török ha rá gondoltálAzért mehetett volna a 2. sárga viszont a bíró itt már nem adott mert Özilt TELJESEN JOGOSAN gúnyos tapsért kiállította
![]()
Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .
Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója
A 83.percben jött az egyenlítés. Mindig így van, ha a meccs vége felé döntetlenre, vagy vereségre álltok: kezdődik a rugdalózás. Annyi a szerencse, hogy a meccsek nagy részében azért vezettek és győztök is, így nem kell látnunk hétről-hétre pár vadbarom ámokfutását.raul72 írta:Ja és rohadtul nem volt a részünkről favágás a 83.percig , míg minket szétrúgtak ami lapokban nem igazán mutatkozott meg .
Bármelyik játékvezetőre ki lehet cserélni, mert botrányos a spanyolországi játékvezetésraul72 írta:Összességében aki szerint jóvolt a bíró annak kívánom h ez a bíró legyen mindig kedvenc csapatának bírója
Drigo írta:Most menj, és nézz meg egy Barça-Realt - bármelyiket az elmúlt 10 meccsből. Akkor miért nem jöttél ide reklamálni, hogy a csapatodból miért nem szórnak ki mindenkit? Úgy lenne a fair, nem?raul72 írta:mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
raul72 írta:Ez az Öziles meg úristenA barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Szerintem akkor most Te is döntsd el, hogy mi ér pirosat...Mert a két hsz-ed egészen ellentmond egymásnak.raul72 írta:az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése
Itt mindenki szeretne Téged, ha pl Pepe kéztaposása után is így kardoskodtál volna, de mivel nem tetted, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak savanyú a szőlő...
A Madrid nem azért vezette 10 ponttal bajnokságot, mert a bírók a Barça ellen fújtak, hanem azért, mert a katalánok nem bírták elverni a Villarrealhoz hasonló világverő csapatokat, ahogyan az a Madridnak sem ment tegnap. Az, hogy a Madrid nem volt képes lezárni a meccset tegnap ugyancsak nem a bíró hibája.
Az meg, amit a szimpatikus madridiak műveltek a meccs végén ismét megmutatta, hogy csak egy veszíteni nem tudó csürhe. Nem véletlenül mindig a Ramos - Pepe - Mou tengelynél gurul el a gyógyszer... Amit viszont szeretnék kiemelni, hogy Ronaldo egészen parádés változáson ment keresztül, sokkal alázatosabb és szerényebb lett.
ilyen szempontbol az a kulonbseg a barca és a real között, hogy ha nálatok vmi nem tetszik, vagy x-re álltok, jön egy-két téves biroi itélet, egyből elgurul a gyogyszer pár játékosotoknál, beindul a favágás.raul72 írta:..
Én nem a bíróra fogom ,mert szarok voltunk , meg vagyunk meccsek óta ,bár a Villareal a felezőt nem lépte át a 2. félidőben . Csak nehogy már ti emg azt mondjátok ez után a meccs után is h megint a Reallal volt a bírófcjoc írta:raul72 írta:..igazából nem is értem azokat az embereket, akik először tényleg nem a saját házuk táján keresik a gondot, hanem egyből spori
az a török k.cs.g mekkorát belerúgott oriol-ba b.sz.d
![]()
Kb az utsó 4 meccsetekből jó ha járt nektek 5 pont.. és akkor még sokat is mondok..
A bírózást meg hagyjuk..
Most menj, és nézz meg egy Barça-Realt - bármelyiket az elmúlt 10 meccsből. Akkor miért nem jöttél ide reklamálni, hogy a csapatodból miért nem szórnak ki mindenkit? Úgy lenne a fair, nem?raul72 írta:mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
raul72 írta:Ez az Öziles meg úristenA barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Szerintem akkor most Te is döntsd el, hogy mi ér pirosat...Mert a két hsz-ed egészen ellentmond egymásnak.raul72 írta:az döntse el h mi ér egyből pirosat a reklamálás vagy az egyik játékos társad lesérítése
raul72 írta:..
Mint írtam az első mondatban: ide is - oda is tévedett a bíró.Raul#7 írta:Mikoas az a baj veled, hogy egyoldalúan nézed a dolgokat, felhozod a tizenegyest (amit belehet fújni meg nem is, ilyenért manapság ritkán adnak tizit), meg felhozod hogy ki lehetett volna állítani Khedirát. Igen ki, ahogy Arbeloat is, meg a másik oldalon is v. 3 játékost. Ez már nem tűnt fel neked, ahogy az sem, hogy a másik oldalon is voltak durvaságok legtöbbje sárgát sem ért, pont ezért gondolom hogy a bíró tehet róla leginkább ha egy meccs favágásba vagy durvaságba megy át.
Az ellenfél visszatartása.raul72 írta:Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok.
Nézzed majd meg, mikor Ruben lapot kapott az 54. percben Pepe már ordított, Xabi és Ramos kilométerekről futott oda... Mindegyik csapat ezt csinálja, de TI szerintetek csak a Barca az akinek ez a hobbija.A barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros járt
Ehhez itt hozzátenném:salas9 írta:- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...
Idegből osztogatta?Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.
te honnan tudod, hogy özil nem küldte el a kur.aanyjába a bírót, mint pepe?raul72 írta:...
raul72 írta:Okés akkor Altintop szabálytalankodott . Viszont igazából át se olvastad rendesen Amit írtam , mert Pepe a 2. srágáját megkapta és azért állították ki , viszont az elsőnél ő kapott egy öklöstHa ott kiszórja Cannat , vagy Brunot Callejon lesérítése miatt akkor nincs miről tovább beszélni ...
Ez az Öziles meg úristenA barca minden meccsen 11 emberrel reklamál a bírónál , ezek szerint ti 10 percig lennétek a pályán.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan h Özilnek piros jártA kapuból kirohanni és üvöltözni sem illik még sem kap érte Valdes se semmit .
Arbeloa 2. mezrántása meg vicc , ha szerinted azért 11-es és sárga jár akkor gratulálok .
De hiába is írok bármit is , mert nem fogjátok így látni , az egész meccsből arra fogtok emlékezni h a Villareal nem kapott meg egy 11-est![]()
+ persze Higuaín is megérdemelte a lapot csak a bíró már akkor eldöntötte hogy ad neki mikor meglátta Higuaínt . Idegből osztogatta a lapokat , amit egy bírónak nem lenne szabad.
salas9 írta:Lehet, hogy Altintop a labdát találta el, de az nem tűnt fel neked, hogy nyújtott lábbal ment oda? Angliában Kompany is a labdát találta el, ezért őt meg egy négymeccses eltiltás találta el... A bírók erre nagyon kivannak hegyezve, hogy nyújtott láb!raul72 írta:Illetve Altintop szerintem a labdát találta el a szabálytalanságnál , majd ebből kaptuk a gólt.
Már a "kolléga" is leírta meg lejjebb valahol én is:2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott.
HA valóban volt már neki egy sárga, akkor a játékosok miért nem reklamáltak, hogy HÉ TE MÁR VAN NEKI EGY...
Ezt jól látod, és ott Arbeola lerántásért kaphatott volna egy sárgát a 11-est ha befújja, később pedig ő is mehetett volna zuhanyozni:E mellett ugye van az a egy 11-es a Villarealnak...
Arbeola első esetehttp://i41.tinypic.com/2ugpgnt.jpg
Arbeola második esetehttp://i41.tinypic.com/28s7xoy.jpg
- Ahha. Pepe az öltözőfolyosón csakis "szép" szavakkal illette a bírót nem fogok meglepődni ha véletlen több meccset kapna. Ráadásul visszaeső piros lapok tekintetében...Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta "Higuaínnak sárga . Folytonosan a kisebb szabálytalanságokat elnézte a Villarealnak nekünk nem.
- Higuain is olyan hevesen reklamált, nem meglepő a sárgája, csak nektek.
- Özilt is kifejtettem már. Nálunk megyei szinten sárgát adnak a tapsolásért. Őket mindenki látja a TV-ben, példaképek. Nem illik...
Lehet, hogy Altintop a labdát találta el, de az nem tűnt fel neked, hogy nyújtott lábbal ment oda? Angliában Kompany is a labdát találta el, ezért őt meg egy négymeccses eltiltás találta el... A bírók erre nagyon kivannak hegyezve, hogy nyújtott láb!raul72 írta:Illetve Altintop szerintem a labdát találta el a szabálytalanságnál , majd ebből kaptuk a gólt.
Már a "kolléga" is leírta meg lejjebb valahol én is:2 sárga lap az ellenfélnek elvileg és a pályán maradhatott.
Ezt jól látod, és ott Arbeola lerántásért kaphatott volna egy sárgát a 11-est ha befújja, később pedig ő is mehetett volna zuhanyozni:E mellett ugye van az a egy 11-es a Villarealnak...
- Ahha. Pepe az öltözőfolyosón csakis "szép" szavakkal illette a bírót nem fogok meglepődni ha véletlen több meccset kapna. Ráadásul visszaeső piros lapok tekintetében...Canna a piros mert szándékosan pofán csapta Pepét. (ezért ugye Pepe kapott sárgát , majd ugye később még 1-et a folyosón így valszeg kövi meccsen nem játszik) Egyből piros Özilnek mert " gúnyosan megtapsolta "Higuaínnak sárga . Folytonosan a kisebb szabálytalanságokat elnézte a Villarealnak nekünk nem.