Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én érdeklődtem felőle hogy merre van,hát sajnálom h így elherdálta a tehetségét,én csodáltam azt amit a Portóban művelt.bence-barca írta: "A török Besiktas labdarúgócsapata közös megegyezéssel felbontotta Ricardo Quaresma szerződését, így a portugál válogatott szélső szabadon igazolható.
Quaresmát 2010-ben igazolta le az akkor Bernd Schuster által irányított Besiktas az Internazionalétól, de a játékos nem találta a helyét az isztambuli csapatnál, és már idén októberben bejelentette távozási szándékát. A klub vezetői végül teljesítették a 29 éves szélső kívánságát, felbontották a szerződését, sőt a hírek szerint még a következő négy hónapra neki járó bérét is kifizették."
- nso
Nemrég valamelyik topicban vt róla szó mi van vele. Hát jelenleg ez.
lukakut 17 évesen vették meg... most is csak 19...noname írta:Lukaku is jól bevált.StickyFingaz írta:Ezt a gyereket a Chelsea nagyon akarja.És mint tudjuk Abramovicsnak nem számít a pénz.![]()
Ezt a gyereket a Chelsea nagyon akarja.És mint tudjuk Abramovicsnak nem számít a pénz.messideco írta:Bemutatom Wilfried Bonyt
A gyerek a holland bajnokságban szereplő Vitesse csapatát erősíti, és azt mondják rá, hogy ő az új Drogba. Vezeti a góllövőlistát, 13 meccsen 14 gólt lőtt![]()
Itt egy videó róla, érdemes rá figyelni szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=m35ht2Ex9zY
Pont múltkor beszéltem egy haverommal, h mai fociban nagy pangás van e téren...Messa írta:Mondjatok nekem jó sok befejező csatárt. Ne Torghelle, meg Inzaghi féléket. Mint pl Drogba, Ibra, Soldado, hasonlók.
Falcao, Cavani és talán-talán BenzemaMessa írta:Mondjatok nekem jó sok befejező csatárt. Ne Torghelle, meg Inzaghi féléket. Mint pl Drogba, Ibra, Soldado, hasonlók.
kitudja sőt lehet kakával párba mennekMessa írta:jóólvan Hulk se fog éhen halni hál Istennek akkor.![]()
durva azért... még CR-t bejelentik holnap figyeljétek meg.