Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.24. 13:48:48

Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.

Álszent mert nem jelentik ki nyíltan,hogy mi vagyunk a legjobbak? ha megtenné nagyképű,egoistáknak lennének általatok titulálva...
Sunyi? komolyan? nem sunyiság valakit szándékosan lekönyökölni? az biztos nem az.
Színészkedés. még itt tartatok? van két játékosunk,akik ezt megteszik szezononként 3-4szer. általában ellenetek.
Nálatok is van ilyen, Di Maria,Cé.
nálunk ezzel szemben nincsenek állatkodások, nincs ellenfél semmibe vétele.
Jah és bocs,hogy nem tudok azonosulni a Ramos-Pepe féle hentesekkel, vagy Mourinhoval. Akit mindennél jobban jellemez,hogy amikor a bíró elkezdte neki mutogatni hogy menjen el a kispadtól, akkor bebújt a segítői mögé,és szépen meglapult.

Komolyan,én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni,főleg egy olyan meccs után,ahol szó sem volt arról,hogy elfújták a meccset,csak a bíró megtette,amit már ideje volt megtenni.

Én többet nem foglalkozok a témával,és ez volt az utolsó reakcióm,mert nem éri meg ezen vitatkozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.03.24. 13:48:22

nem akarok áltlánosító, és lenéző lenni, de ezek az emberek buták. Lehet azt gondoljátok divatdrukker vagyok, de ha a barca csinálná ezt az tuti, hogy nem nézném a meccseit, és elfelejteném addig a csapatot amég ismét meg nem tanulják hogy mi az a sprotszerűség. A dolgok nem öncélúak, nem fogok olyan dolgot szeretni, ami rossz eszközöket használ vagy rossz célokat próbál elérni
Andris
Adminisztrátor

2012.03.24. 13:45:35

Akkor most egy kicsit csavarjátok lejjebb srácok. Ne kelljen elkezdenem törölgetni, mert a hozzászólásokkal ti is törlődtök majd.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.03.24. 13:44:40

detabarca írta:A spanyol szövetséget nem bírálom, mert nincs miről vitatkozni. Értékelhetetlen a munkájuk.

Engem 2 dolog zavar. Az egyik hogy a fehérbalett szurkolótábora még mindig napernyő méretű szemellenzőt hord, és lenyeli a portugál különítmény által sulykolt dolgokat.
A másik, hogy nincs senki, aki megemberelné a Ramos féle játékosokat.

Sztem Raúl azért sem szólal fel SOHA a jelenlegi Real kapcsán, mert esze ágában sincs ezzel a csapattal egy cikkbe kerülni. Viszont Zidane, aki szintén részese volt a galaktikus időszaknak és jelenleg is a klubnál ténykedik, igazán elmagyarázhatná ennek a csürhének, hogy mit jelent ebben a csapatban játszani....
sztem zidane is alattomos, tehát azért nem szólal fel. ( bár én zidanet soha nem szerettem, lehet kicsit elfogult vagyok)Véleményem szerint a zidane előtti ronaldós, robi carlosos madrid lehetne akiről pédát vehetnének. Egyébként nem akarok durva példákat hozni a történelembőlm de ha emberek milliói megették a náci németországban amit megettek... és hihetetlen szélsőséges eszméket milliókkal lehet elhitetni ( mármint hogy az jó, és nem is szélsőséges) akkor mit várunk.....a reál ezekhez képest kismiska
K900
Jugador d'estrella

2012.03.24. 13:41:24

Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
Miről beszélsz???Vedd már észre, hogy a te drága "SZENT" Múgringód hergeli az egész bandádatt.Egyébként Pepével,meg Mouval akkikel biztosan könnyen lehet azonosulni. :lol: :idea:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.03.24. 13:56:26-kor.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.24. 13:41:02

Ne felejtsük, hogy egy olyan meccsből lett megint ekkora armageddon, ahol bár rettenetes volt a bíró, de nem totálisan egyoldalúan fújt rosszul.

Az a nevetséges, hogy megint jön a színészkedés, Chelsea, Busi stb stb stb.Nagyon régóta semmi mást nem tudnak felhozni a Barca ellen, és mikor teljesen sarokba vannak szorítva, kezdik ezt.Kedves madridisták!TÉNYLEG NEM LÁTTOK A SZEMETEKTŐL?Egy iszonyatosan nagy múltú, a 20. század legjobb csapatának választott klubot tesz nevetségessé, és aláz meg a SAJÁT vezetősége és játékosai.

Nazario.Ha nézted volna a Madrid meg a Barca mondjuk elmúlt 2 évében az összes meccsüket, láthatnád hogy semmivel sem színészkedünk többet, mint a Real.Kiemeltek egy szezonból 2 meccset, az alapján megvan az ítélet.Di Maria, C, Pepe, Marcelo SOHA nem színészkednek.Mindenre ugyanaz a reakciótok.Ha nálunk van egy kemény belépő, ugyanolyanok vagyunk mint a Madrid.Ha nálunk valaki száját elhagyja a bíró szó, akkor többet bírózunk mint a Madrid.Ti elhiszitek amit írtok?Ez már nevetséges.Azonosuljatok csak a portugál szellemiségével.Megérdemlitek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.24. 13:46:20-kor.
Nazario
Jugador del Barça

2012.03.24. 13:34:49

csababarca írta:Komolyan,mi inkább essünk ki,előbb elviselem,mint azt a szégyent,hogy ilyen mélyre süllyedjen a csapatom emberileg.
Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.24. 13:28:48

K900 írta:Idézett:"Tegnap este csalás történt. Arra, amit Paradas Romero játékvezető művelt nincs jobb szó. Ami igazán idegölő, hogy tulajdonképpen a madridiak kicsit több koncentrációval, pontosabb játékkal mindkét mérkőzést behúzhatták volna. Csakhogy Romero a mérkőzés első percétől kezdve tördelte a játékot, esélyt sem adva arra, hogy a fővárosiak saját játékukat játszhassák. Túlságosan is középpontba akart kerülni, neki kellett a főszerepet játszania, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy félidőben már hat sárgalapot is felmutatott. Tette mindezt úgy, hogy sokszor tudni sem lehetett, hogy miért figyelmeztette a játékosokat, ellenben nem büntette meg a favágó hazaiakat, például Callejón esetében, sőt, a Pepét brutálisan letaroló Musacchio helyett a sértettnek osztott ki egy lapot.Megérte tehát nyavajogni a katalánoknak; a minden fronton elindított támadás elérte a célját, ugyanis a szerdai játékvezetőről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy a Madridnak fújt volna."

Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.:lol:

Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379
"a minden fronton elindított támadás..." :shock: :lol:
Komolyan mondom, betegek, nem normálisak, lelki sérültek. :D
Ki indított támadást?Ki ellen?Biztos a magyar Barca drukkerek meg a katalán sajtó miatt alakult így a Villareal meccs. :D Semmi köze ahhoz hogy a Madrid 1 hónapja pocsékul játszik.Meg már megint a Barca a csaló 2!!!!! pont elbukása miatt.Ilyen frusztráltságot még nem láttam.Ahelyett hogy örülnének hogy a szerencsének köszönhetően még van 6 pont előnyük. Nem baj, csinálják csak, legfőképp Mou és a játékosok, és iszonyatosan nagyot fognak bukni.Reális esélyt látok a Barcelona bajnoki címére.
K900
Jugador d'estrella

2012.03.24. 13:28:41

„Mi a klubnál támadásként és aggodalommal éljük meg a bíró megkülönböztető magatartását, ez pedig arra késztet minket, hogy osztozzunk az edzői stáb és a játékosok megdöbbenésén. Osztozunk a csapat felháborodásán és megdöbbenésén, és úgy gondoljuk, minden madridista ezt teszi. A bíró hihetetlenül szigorú volt velünk szemben, Rui Fariát egyszerűen azért állította ki, mert Cristiano Ronaldót tapssal bíztatta. Mindemellett a Reyno de Navarra Stadionban ugyanez a játékvezető olyan, a fentieknél sokkal komolyabb események felett ment el szó nélkül, mint amikor Guardiola megragadta a partjelző kezőt, néhány játékos pedig nyíltan és hevesen tüntetett a játékvezetői döntések ellen… Ezt támadásnak fogjuk fel, és aggaszt minket."
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=381

Ez a nyilatkozat sztem még ilyesztőbb,mert ez azért már a madridi vezetőség egyik emberétől származik.És ennek a "Mourinho féle teamnek" még van pofájuk Peppel példálózni. :shock:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.03.24. 13:34:44-kor.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.03.24. 13:20:55

Két döntetlent játszott a madrid, és bukott 4 pontot. De még 6 PONTTAL így is vezetnek. Úgy csinálnak, mintha már elbukták volna a bajnoki címet :shock:
Úgy látszik megijedtek :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.24. 13:16:16

Nem kell foglalkozni ezekkel a nyilatkozatokkal,sérült,megkeseredett emberek benyomását keltik. lehet azok is.
És nem szégyellik magukat. ez a legszomorúbb az egészben,hogy még nekik áll feljebb. Most tűnt fel pl Ramos mészárlásakor,hogy szétrúgja a Villarealost,és mutatja,hogy ott a labda :roll:
Mivé lett a real madrid, uramisten. sosem szerettem őket,és ez enyhe kifejezés,de voltak olyan játékosaik régen,akiket tisztelni lehetett. Most meg Casillason kívül senki nincsen.
És madridisták azonosulni tudnak ezzel a real madridnak csúfolt csapattal.

Komolyan,mi inkább essünk ki,előbb elviselem,mint azt a szégyent,hogy ilyen mélyre süllyedjen a csapatom emberileg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
altercore
Barça B

2012.03.24. 13:13:24

ozsimiki írta:
altercore írta:
MQuC írta:Olyan, mintha valami nagyon durva gombapörkölttel etetnék a bagázst :lol: :lol:

Szégyen, hogy állandóan kifogásokat keresnek. Jó hogy arra nincs valami mentség vagy összeesküvés elméletük, ha 5 góllal ők nyernek... :twisted:

kicsit off: Nem is tudom, amugy NSO-n egyik cikkhez volt egy hozzászólás, amiben taglalták, hogy amikor egy bizonyos személy volt a biroi tagság vezetője és ő válogatta a sporikat a meccsekre, a Real nyerte a bajnokságokat szinte egytől egyig. Mikor nem ő volt, akkor pedig Barca, Bilbao, Valencia stb.... Persze erre sincs bizonyiték és sajnos nincs meg a hozzászolás, nem tudom ki és hová irta :S Ezt cska érdekesség képpen irtam, hogy ilyet is hallottam már.
Nem tudom milye sűrűn szoktad ezt a topicot olvasni, de az elmúlt 4 hónap megnyilvánulásai a Barca drukkerek részéről sírás, kifogáskeresés, képtelen összeesküvéselméletek gyártása, a bírók kritizálása volt.
Az éremnek 2 oldala van...
Te nagyon informált.

Nem érzékeled a különbséget aközött,hogy fórumerek mit írnak, mit látnak bele, vagy aközött,hogy a klub miket nyilatkozik? Nem mind1 ám.

az FC BARCELONA mikor nyilatkozott olyat,hogy Unicef,ENSZ (ó édes Istenem) és a többi szépség ami elhagyta Mourinho, szóvivője, vagy egyes Reál legendák száját?

szégyen kb, de persze tapsoljátok meg ezeket is, aki egy Mourinhonak bír tapsolni, miközben a Real Madridtól teljesen idegen (nek kellene lennie) eszközökhöz nyúl, alkalmaz, azon már meg sem lepődök.
Kedves Ozsi!

Valamit félreérthettél, én a drukkerekről és a fórumozókról beszéltem nem a klubokról.
Egyetértek, nem mind1 a különbség, de legközelebb kérlek olvasd el alaposabban a hsz-em.

Elolvastam,és elsőre is megértettem. Csak hogy amire reagáltál, az a klubbotokról szólt, nem pedig a szurkolóitokról, ezek után feleslegesen jöttél a drukkerek szöveggel. Ozsi
K900
Jugador d'estrella

2012.03.24. 13:11:31

Idézett:"Tegnap este csalás történt. Arra, amit Paradas Romero játékvezető művelt nincs jobb szó. Ami igazán idegölő, hogy tulajdonképpen a madridiak kicsit több koncentrációval, pontosabb játékkal mindkét mérkőzést behúzhatták volna. Csakhogy Romero a mérkőzés első percétől kezdve tördelte a játékot, esélyt sem adva arra, hogy a fővárosiak saját játékukat játszhassák. Túlságosan is középpontba akart kerülni, neki kellett a főszerepet játszania, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy félidőben már hat sárgalapot is felmutatott. Tette mindezt úgy, hogy sokszor tudni sem lehetett, hogy miért figyelmeztette a játékosokat, ellenben nem büntette meg a favágó hazaiakat, például Callejón esetében, sőt, a Pepét brutálisan letaroló Musacchio helyett a sértettnek osztott ki egy lapot.Megérte tehát nyavajogni a katalánoknak; a minden fronton elindított támadás elérte a célját, ugyanis a szerdai játékvezetőről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy a Madridnak fújt volna."

Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.:lol:

Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.24. 13:04:54

altercore írta:
MQuC írta:Olyan, mintha valami nagyon durva gombapörkölttel etetnék a bagázst :lol: :lol:

Szégyen, hogy állandóan kifogásokat keresnek. Jó hogy arra nincs valami mentség vagy összeesküvés elméletük, ha 5 góllal ők nyernek... :twisted:

kicsit off: Nem is tudom, amugy NSO-n egyik cikkhez volt egy hozzászólás, amiben taglalták, hogy amikor egy bizonyos személy volt a biroi tagság vezetője és ő válogatta a sporikat a meccsekre, a Real nyerte a bajnokságokat szinte egytől egyig. Mikor nem ő volt, akkor pedig Barca, Bilbao, Valencia stb.... Persze erre sincs bizonyiték és sajnos nincs meg a hozzászolás, nem tudom ki és hová irta :S Ezt cska érdekesség képpen irtam, hogy ilyet is hallottam már.
Nem tudom milye sűrűn szoktad ezt a topicot olvasni, de az elmúlt 4 hónap megnyilvánulásai a Barca drukkerek részéről sírás, kifogáskeresés, képtelen összeesküvéselméletek gyártása, a bírók kritizálása volt.
Te nagyon informált.

Nem érzékeled a különbséget aközött,hogy fórumerek mit írnak, mit látnak bele, vagy aközött,hogy a klub miket nyilatkozik? Nem mind1 ám.

az FC BARCELONA mikor nyilatkozott olyat,hogy Unicef,ENSZ (ó édes Istenem) és a többi szépség ami elhagyta Mourinho, szóvivője, vagy egyes Reál legendák száját?

szégyen kb, de persze tapsoljátok meg ezeket is, aki egy Mourinhonak bír tapsolni, miközben a Real Madridtól teljesen idegen (nek kellene lennie) eszközökhöz nyúl, alkalmaz, azon már meg sem lepődök.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.24. 13:02:24

altercore.Igen, a szurkolóknak, meg a katalán sajtónak fel lehet ilyen dolgokat róni.Ott meg az edzőnek, játékosoknak, igazgatósági tagoknak.Az éremnek tényleg 2 oldala van, de ez két teljesen más érme.
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.24. 12:46:20

Tényleg hatalmas :D Ahogy egyik realos ismerősöm írta erre:
"Frédit hagyd is, 113 éves volt 20 éve..." :lol:
Kép
altercore
Barça B

2012.03.24. 12:36:44

gergo9
Director del Fútbol

2012.03.24. 12:29:06

salas9
Entrenador del Barça

2012.03.24. 12:25:25

gergo9 írta: ...
Neeeeee, Ő most kajak ezt nyilatkozta :?:
Szakadok :lol: :lol: :lol:

Hol olvastad :shock:
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.24. 12:16:47

Di Stefano tényleg ezt nyilatkozta?? :shock: :(
Akkor lassan már csak Raulnak kell valami értelmeset hozzászólni ehhez az egészhez, és teljes lesz a kép. :roll:

Azt hiszem, nincs is miről beszélni.Teljesen megbolondultak edzőstől, játékosostól, szurkolóstól.

A Benny Hilles zene nagy ötlet! :D A háttérben meg Chaplin táncolhatna... :D
Deus
Boixos Nois

2012.03.24. 12:06:18

MQuC írta: kicsit off: Nem is tudom, amugy NSO-n egyik cikkhez volt egy hozzászólás, amiben taglalták, hogy amikor egy bizonyos személy volt a biroi tagság vezetője és ő válogatta a sporikat a meccsekre, a Real nyerte a bajnokságokat szinte egytől egyig. Mikor nem ő volt, akkor pedig Barca, Bilbao, Valencia stb.... Persze erre sincs bizonyiték és sajnos nincs meg a hozzászolás, nem tudom ki és hová irta :S Ezt cska érdekesség képpen irtam, hogy ilyet is hallottam már.

Lapozz vissza egy oldalt, és ott van valahol középen az a bizonyos hozzászólásom dőlt betűvel.
gergo9 írta:Miközben a Real Madrid szakmai stábja ......
Ez már több mint súlyos... :shock:
KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.03.24. 12:03:11

Olyan, mintha valami nagyon durva gombapörkölttel etetnék a bagázst :lol: :lol:

Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.03.24. 11:48:41

Miközben a Real Madrid szakmai stábja "csendszabályt" rendelt el, addig a klub vezetősége nem hallgatja el kemény vádjait Paradas Romero tevékenységét illetően. Alfredo Di Stefano tőle szokatlanul vádló hangvételben beszélt az andalúz játékvezetőről.

"A Villarreal gólja ürügyként szolgált a játékvezetőnek, hogy a világ összes szurkolójában azt a gondolatot váltsa ki, hogy itt történik valami. Olyan meglepő lépései voltak egy védtelen fél ellen, hogy nem lehet mást gondolni, mintsem hogy a vitát az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé kell terjeszteni.

Ha nem, akkor hogyan magyarázható az, aminek a Real Madrid jogilag alávetettnek látszik? Igen, szabályokhoz vagyunk kötve, amelyek a labdarúgás esetében a jótékonyságról szólnak... "1. cikkely: A Real Madrid köteles a bajnoki címet eladományozni, a Barcelona pedig elfogadni azt."

"Ne lopj! Így szól az egyik parancsolat. Azon a napon, amelyen Paradas megfosztott minket két ponttól, egy másik isteni törvényt is megszegett, amelyik azt mondja: Tiszteld atyádat és anyádat! és Légy tisztelettel neved és hivatásod iránt. Ez a játékvezető nem a Real Madrid, hanem maga a Szentlélek ellen vétkezett."

:lol: :lol:
Sírok ezek teljesen meghlyültek. Meccs előtt,végén Madrid himnusz helyett nyugodtan mehet a Benny Hill theme sokkal jobban illik napjaink Madridjához.
Jóég ENSZ Biztonsági Tanácsa , amennyit mi szívtunk nekünk egyenesen a pápához vagy az ufókhoz kéne menni.
Nyilván ha poénnak gondolta akkor visszaszívom.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.24. 11:26:14

Olvasgattam pár oldalt, és sok Madrid drukker szerint még mindig Ruben kapott 2 sárgalapot. :D :D Komolyan, ugyanolyanok mint a portugál mentoruk.

Tudom hogy akármennyire objektívek akarunk lenni, akkor is a Barca felé húz a szívünk sok vitatkozásban.De a mai Barcelona tényleg nem külömb a mai Real Madridnál?Nem látják a madridisták, hogy mi történik a csapatukkal mióta Mourinho ott van?Én nem is tudom, mit csinálnék ha ilyen botrányosan viselkednének a játékosaink meg az edzőink.Már néha a színészkedéseinktől is hülyét kaptam, pedig 1-2 eseten kívül az sem volt kirívó, más csapatok is csinálják ilyen szinten.Most én vagyok ennyire mocskosul elfogult, vagy a madridisták 80%-a nem lát a szemétől?
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.24. 10:56:46

mahitoo írta: A jegyzőkönyv alapján hogy jöttek rá, hogy ez ne legyen már sárga??
Ez csak úgy lehetett, hogy megnézték, hogy milyen felállásban tud kiállni a Madrid a következő meccsre és rájöttek, hogy nincs elég védőjük. :lol:

Ezt az utólagos lap eltörlést én sem értem. Az, hogy valakit eltiltanak, mert nem lett kiállítva még elmegy, de ez totál értelmetlen.

Kéne az a videóbíró, de akkor meg az utolsó lehetőséget is elvesztenék a meccsek manipulálására...
Válasz küldése