2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://tudositas.nso.hu/tables.php?spor ... &submenu=0Tobias88 írta:Pont ezt akartam beírni. Remélem hogy valahol rajtunk kívül még kikapnak, mert akkor van esély. Atma ellen van a legnagyobb esély szerintem.tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)
úgy voltak itt beállítva a dolgok, mintha csak a Real javára tévednek és a Barcát meg direkt xopatják, ez volt itt a többség véleménye, tisztelet a kivételnek...Drigo írta:ez bárki számára egyértelmű, akinek van egy kis esze. aki bírózik akár egyik, akár másik oldalon ugyan akkora suta, mint a bírok. itt nem egy hihetetlenül kiegyenlített bajnokságról van szó, ha a két nagy közül akármelyik pontot veszít, csak magát okolhatja, az más kérdés, hogy a bírókat egyszerűbb.ferninho írta:ezek ennyire hülyék, ilyen egyszerű a történet, nincs is semmi a háttérben...
igen ott olvastam, és állitolag tényleg higany kapott sárgát. bár erről sincs sehol semmi konkrétum.Andris írta:ha az nso-n olvastad, akkor ők valszeg tévednek. mert szoktak. és mert pepe jelenlétében higany kapott sárgát, és nem pepe a másodikat.visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
A nap, a hónap, de meglehet, hogy az év hozzászólásahajnesz írta:
A Sociedad ellen majd Müringyó bedobja a tehetséges fiatalokat a Castillából![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ha az nso-n olvastad, akkor ők valszeg tévednek. mert szoktak. és mert pepe jelenlétében higany kapott sárgát, és nem pepe a másodikat.visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
Következő négy meccsből ha kettőt nyernek (ilyen játékkal) összetehetik a két kezüket, hogy belesz@rjak...tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)
csababarca írta:egyébként mindent elmond a magyar madridisták véleményéről,hogy még a Real lapja a marcan is azt írják,hogy jogos mindkét piros,illetve járt volna a sárgáknak egy tizi.
akkor innentől kezdve miről is beszélünk?
Pont ezt akartam beírni. Remélem hogy valahol rajtunk kívül még kikapnak, mert akkor van esély. Atma ellen van a legnagyobb esély szerintem.tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)
És kimaradt az elmaradt forduló, Bilbao idegenben pluszban.tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)
Nem tudom hol olvastad? Azt a sárgát Higuain kaptavisca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
http://www.marca.com/2012/03/20/multime ... 51926.htmlAndris írta:Valaki bedobná a két csapat maradék meccseit időrendben és párhuzamosan?![]()
Bíró mekkora forma voltAmúgy a legtöbb döntése könnyen lehet teljesen jogos volt, ettől függetlenül alkalmatlan egy első osztályú bajnoki levezetésére.
(mint a legtöbb)
6 pont az =3 pont, mert ha bajnokok akarnánk lenni véletlen, akkor az az elsődleges követelmény hogy otthon bajnokin nyerünk ellenük.
Alig várom a madridi mix zónát
Úgy lenne [auto_cenzúra], ha ellenünk nem játszhatnánakPlayMaker írta:Ezek szerint ő sem játszhat a következő meccsen?visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
Gyááá de kemény! Agirretxe fickándozhat!
A Sociedad ellen majd Müringyó bedobja a tehetséges fiatalokat a CastillábólTdavid írta:visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
már akkor gondoltam amikor gúnyosan odament a bíróhoz kezet fogni és beszólt neki.
A riporter azt mondta, hogy nem Pepe kapta, hanem asszem Khedira.Tdavid írta:visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
már akkor gondoltam amikor gúnyosan odament a bíróhoz kezet fogni és beszólt neki.