Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen most rendezik majd a ligakupa döntőjét. Man UTD - Southampton.Nero. írta:Holnap ligakupa meccset jatszik a United. Pedig meg neztem volna most oket en is.LG írta:Azt hiszem lemaradtam vmiről. A manchesteri rangadót miért halasztják el?
Holnap ligakupa meccset jatszik a United. Pedig meg neztem volna most oket en is.LG írta:Azt hiszem lemaradtam vmiről. A manchesteri rangadót miért halasztják el?
Ezt értem, csak az nem tartom szerencsésnek, hogy pont a visszavágó előtt váltanak edzőt. Tették volna a párharc megkezdése előtt, vagy a visszavágó után, akár eredménytől függetlenül is. De majd meglátjuk, ha továbbmennek a Sevilla ellen, akkor onnantól tárgytalan a dolog, de ha kiesnek, azért majd elő lehet venni a vezetőséget (persze lehet, hogy az olasszal is kiestek volna, de a szurkolókat az pont nem fogja érdekelni)visca el barca írta:
jah, csak közben meg kiesnek a PL-ből
jah, csak közben meg kiesnek a PL-bőlLG írta:Ezt én sem értem. Egyáltalán nincsenek rossz pozícióban a Sevilla ellen.Nero. írta:Ranierit kivágták ez most komoly? Legalább a visszavágót várták volna meg.
Ezt én sem értem. Egyáltalán nincsenek rossz pozícióban a Sevilla ellen.Nero. írta:Ranierit kivágták ez most komoly? Legalább a visszavágót várták volna meg.
2011–12 Manchester City - 2009–2013 Roberto Mancinipalesz77 írta:Leicester's win % in the Premier League since the start of last season:
With N'Golo Kante = 62.1%
Without N'Golo Kante = 19.2%
Az meg tényleg igaz, hogy 2011 óta nem volt edző, aki bajnoki győzelem után is a klubnál maradt a következő év végén is?
Ugyanez jutott nekem is az eszembe. Bár a játékuk még mindig nagyon döcögős, Gabriel Jesusszal nagyon úgy tűnik fogtak egy olyan támadót, aki már ilyen fiatalon is képes hátán vinni a csapatot, ellentétben a fontos pillanatokban rendre csődöt mondó Agüeroval.Nero. írta:Chelsea X. Ha holnap nyer a City fel jöhetnek 8 pontra, onnan még van esély.
Sajnos kamu.MessiNeymarSuarez írta:
Ha már Jesus...
https://www.facebook.com/originaltrollf ... =3&theater" target="_blank
Mekkora troll
palesz77 írta:City Agüeroval vs City Agüero nélkül
Érdekes stat, bár nyilván nem fedi le a valóságot teljesen - kb mint az Umtitis. De nem lepődnék meg, ha tényleg kiszorítaná hamar a kis brazil, és a Sané-Jesus-Sterling hármas lenne a kezdő trió mostantól.
Úgy, hogy Kloppnak nincs világklasszis játékosa, ezért hozhatott Rodgers hasonló számokat, mint a német mester, aki egyértelműen egy komolyabb szintet képvisel.Tromort77 írta:Ezt, hogy érted?Messias2 írta: Ennyit jelent Suárez.
=Vele nem voltak ilyen sz*rokMessias2 írta:Ennyit jelent Suárez.Tromort77 írta:Napi stat![]()
54 - Jürgen Klopp has an identical record to Brendan Rodgers in his opening 54 Premier League games as Liverpool boss (W26 D16 L12).