palesz77 írta:Jól indul a meccs, Coutinho már a 15. percben lejött sérülés miatt.

Remélem Lallana elég jó állapotban van már.
Emre jézusom, mi gól!

Yes you CAN!
Ez valami értelmezhetetlenül gyönyörű gól.

Pont átkapcsoltam a snooker vb-ről, hát finoman szólva megérte.
Remélem, behúzzák a vörösök, sokkal inkább övék legyen a bronzérem, mint a 2 manchesterié, a rangadók alapján jobban megérdemelnék.
Szerk.:
Behúzták, így lépéselőnyben vannak.
Harc a BL-ért:
Liverpool 69 pont:
- Southampton (o)
- West Ham (i)
- 'Boro (o)
Man. City 66 pont:
- C. Palace (o)
- Leicester (o)
- Wets Brom (o)
- Watford (i)
Man. Utd. 65 pont:
- Arsenal (i)
- Tottenham (i)
- Southampton (i)
- C. Palace (o)
Arsenal 60 pont:
- Man. Utd. (o)
- Southampton (i)
- Stoke (i)
- Sunderland (o)
- Everton (o)
Pár napja írtam, hogy a MU annak ellenére is elérheti a BL-t, hogy nehezebb a sorsolásuk, nos azóta sikerült leikszelni otthon a Swansea ellen, így már kicsit másképpen látom. A 'Pool, ha innen elszerencsétlenkedik, akkor az óriási blama, nekik van a legkönnyebb sorsolásuk, 2-szer játszanak otthon, igazából hozniuk is kéne mind a három meccset, de nem vallana rájuk, ha ez sikerülne, szóval egy iksz a West Hammel és gólkülönbséggel megvan a 3. hely.
A Citynek sincs nehéz sorsolása, 3x is otthon játszanak, viszont a West Brom és a Leicester stílusa sem fekszik nekik, a kettő közül egyszer szerintem becsúszhat az iksz, a Palace-t és a Watfordot valszeg megverik, így pedig pontban egalizálhatják a Liverpoolt... Az is benne van, hogy mind a 4 meccset hozzák, de egyszerűen nem tűnnek ennyire stabilnak.
A United a 3 idegenbeli meccséből akár 2-t is leadhat ikszre, de a Spurs ellen a vereség lenne a papírforma, kérdés, lesz-e akkor még valódi tétje a meccsnek a Spurs számára. Remélem, kikapnak a jövő héten, és akkor megoldódnak a lényegi kérdések.
A 'Senalban pedig én nem érzem az erőt, hogy minden meccsüket behúzzák, pedig úgy még a BL sem lenne elérhetetlen, főleg a Stoke és az Everton ellen lehet benne a betli.
Így látom én, biztos, hogy nagyon kiélezett lesz a vége, főleg azért, mert egyik csapat sem tűnik sem kiegyensúlyozottnak, sem elég erősnek ahhoz, hogy minden meccsüket nyerjék. Azt tippelem, hogy a City a végén előz, és meglesz nekik a bronz, a 'Poolnak a 4. hely, utána meg Arsenal vagy United, fogalmam sincsen...