A hírek szerint ő volt.martin120 írta:
Én a LOKI-ban B.L-t csak Bodnár Lászlót ismerek.
http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx ... lt_hu.aspx
A hírek szerint ő volt.martin120 írta:
Én a LOKI-ban B.L-t csak Bodnár Lászlót ismerek.
madmushroom írta:
Lapunk debreceni forrásból úgy értesült, hogy B. L. vezette a személygépkocsit. A futballista a mai, Nyíregyháza Spartacus elleni bajnoki mérkőzésen nem is játszik.
Halálos közlekedési baleset történt péntek este Nyírbátor közelében, amikor egy autó úgy elgázolt egy kerékpárost, hogy a holttestet alig találták meg.madmushroom írta:DVSC-TEVA: a Loki egyik labdarúgója elgázolt egy kerékpárost
Óóóóó ne viccelj már.A kapusunk fogott min. 3-4 ziccert.Fevernova írta:Nem tudtam kimenni a meccsre sajnos! Örülök ennek az egy pontnak is! Remélem ez a csapat többre viszi majd mint tavaly! Az MTk elég érdekes gólt rúgott! Megint a kapuson ment el...! Hát igen DVTK-s!![]()
Barcaforever tudod ki vagyok?:D
A szezon előtt lehetett hallani olyan infókat, mely szerint fiatalokkal erősítene a csapat-Vass, Koman, stb...Ezt nagyon jó útnak tartottam volna. Olyanokkal viszont, akiket kiselejtez a Scheffield United, ne akarjunk már magasztos célokat elérni...Boixos írta:vmit változtatni kéne, bár azt nem gondoltam, h végiggálázzuk a mostani idényünket. viszont ez a felállás tényleg gáz, így akkor fog leesni vmi a csapatnak, amikor majd a sheffield junájtednek az angol bajnokságban...
na de reménykedjünk egy fantáziadúsabb szakmai vezetésben, mert davisonékkal max egy középcsapatként nyomhatjuk a továbbiakban.
és persze grat a vasasnak.
amíg angolok az urak, sok passz itt nem lesz.rhynn írta:Nem olyan rossz ez a csapat, egyre inkább edzői hibát érzek itt. Rieb Gyuriékkal beszélgettünk erről, gyakorlatilag kiismerték az ellenfelek a csapat játékát, nem sok újdonság van benne. Ez a defenzív angol foci nem való egy ilyen csapatnak... Kiváncsi vagyok, a telet még megéri-e a Davison, Short edzőpáros, főleg, hogy a szurkolók is egyre gyakrabban kritizálják...
Ez a csapat Adnannal, Ferenczivel, Ashmore-ral képes lenne egy Barcás sokat passzolós játékra, mégse azt játszuk...
Az meg, hogy Tóth Bence és Lipcsei nem játszik, nevetséges.
Érthető, narancssárga városnak nem ad az állam 1 milliárdot.Mihu írta:...MaxK írta: ...
Kósa mindig elmondja, hogy jövőre lesz stadion, most épp a választásoktól teszi függővé, ha a pártja nyer, akkor 2012re lesz szerinte stadionunk. (Amit kétlek, mert Orbán tuti Fehérvárra csinálna vmit.)barcaloki írta:...