Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó hát a PSG-t vedd ki.PCsabi írta:Ez a Ligue 1 is nagyon izgalmas bajnokság.
Vele mi van egyébként? Ő valóban kitudta hozni ezekből az anyámasszony katonáiból a maxot.visca el barca írta:nem, nem néztem. meg kellett volna tartani bielsat. nála jobbra úgysem futja...
Nézted?visca el barca írta:és ott is van, 6 meccsből meg van az 5. 1-1
jövőheti tipszmikszre már van egy tuti tipp
brownieheaven írta:Neeee, ezt pont ma néztem én is eredmények közt, hogy jópofa meccs lehetett.mes írta:Erre a meccsre megerte kimenni![]()
![]()
ASA Marosvasarhely - Pandurii Tirgu Jiu
http://www.livescore.com/soccer/romania ... 1-2195709/" target="_blanktényleg kint voltál? Elszabadultak az indulatok, vagy mi történt?
Neeee, ezt pont ma néztem én is eredmények közt, hogy jópofa meccs lehetett.mes írta:Erre a meccsre megerte kimenni![]()
![]()
ASA Marosvasarhely - Pandurii Tirgu Jiu
http://www.livescore.com/soccer/romania ... 1-2195709/" target="_blank
A puding próbája az evés. Meglátjuk mit fog megvalósítani az igéreteiből. Szimpatikus krapek így TV- n keresztűl.geridoss írta:Hivatalos, Gianni Infantino a FIFA új elnöke.
Vélemények? Ki örül, ki nem?
Nekem szimpatikus alaknak tűnt, már amennyire ez a TV-ből lejött a sorolások közben. Ha már nem lesz korruptabb a FIFA, szerintem jó döntés.
Különleges alkalom mert 100 éves lesz a torna. Ez lesz az első Copa America amelyet Dél-Amerika-n kívül rendeznek. Az USA-ban lesz.balinteer írta:Srácok, idén miért lesz ismét Copa America? Ez az esemény eddig 4 évente volt megrendezve, most meg volt tavaly is és lesz idén.
Mostantól minden évben lesz nyáron?
Nem mondtam, hogy nem tudott róla, olyan magaslati körökben már azért tudnak ezt-azt az emberkék..visca el barca írta:igengeridoss írta:Hivatalos, Gianni Infantino a FIFA új elnöke.
Nekem szimpatikus alaknak tűnt, már amennyire ez a TV-ből lejött a sorolások közben. Ha már nem lesz korruptabb a FIFA, szerintem jó döntés.valószínűleg ő soa nem tudott semmilyen kenőpénzekről
ne legyünk már ennyire naivak. mondjuk még így is ezerszer inkább ő mint ajordán-kuvaiti vonal
igengeridoss írta:Hivatalos, Gianni Infantino a FIFA új elnöke.
Nekem szimpatikus alaknak tűnt, már amennyire ez a TV-ből lejött a sorolások közben. Ha már nem lesz korruptabb a FIFA, szerintem jó döntés.
Nevek alapján igen, de nem igazán látom egyben a csapatot. Illetve hazai pályán hatalmas lesz a nyomás és hiányoznak azok az emberek akik mentálisan képesek lennének húzni ezt a csapatot. Deschamps meg amúgyis elég fogalmatlannak tűnik.palesz77 írta: Csak altat, ezekkel elhiteti, hogy képzetlen, aztán EB-n odavernek..Kiváncsi leszek rájuk amúgy, eszméletlen jó most a keretük, végső győzelemre is simán esélyesek lehetnének az alapján.
Csak altat, ezekkel elhiteti, hogy képzetlen, aztán EB-n odavernek..Tromort77 írta:A lényeg, hogy képben van a pali.