Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennyit jelent Suárez.Tromort77 írta:Napi stat![]()
54 - Jürgen Klopp has an identical record to Brendan Rodgers in his opening 54 Premier League games as Liverpool boss (W26 D16 L12).
Most néztem vissza a meccset.Lehet, hogy Pep megtalálta...TripleH írta:Jesus nem sokat szórakozik, Agüero szerintem kezdheti felvenni a kapcsolatot a Kínai kontakttal.
Miért, szerintem egy lapon lehet említeni a nagyokkal?Nero. írta:Neymar miert is van messze?
Fú ne is mond, nekem is az ő kaliberük hiányzik nagyon, ezért is szurkolok GJ-nak.LG írta:Én is örülnék, de még inkább egy olyan zseninek, aki méltó utódja lenne a Romario-Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho vonalnak, ettől pl. Neymar is nagyon messze van. Meglátjuk, GJ mi lesz, eddig nagyon ígéretes, nevéhez méltóan igazi messiás a Citynek.TripleH írta:Én örülök, hogy ennyire megy Jesusnak most, nagyon kell a focinak még 1-2 jó brazíl.
A MU már megy kettővel, ők is élnek az alkalommal, a címvédő pedig 1 pontra a kieséstől.
Én is örülnék, de még inkább egy olyan zseninek, aki méltó utódja lenne a Romario-Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho vonalnak, ettől pl. Neymar is nagyon messze van. Meglátjuk, GJ mi lesz, eddig nagyon ígéretes, nevéhez méltóan igazi messiás a Citynek.TripleH írta:Én örülök, hogy ennyire megy Jesusnak most, nagyon kell a focinak még 1-2 jó brazíl.
en szeretnem hinni, hogy ha egy ertekelheto jatekost hoztunk volna (peldaul ot), akkor tobbet jatszana a cserecsatarunk. legalabbis annyit amennyit egy 19 eves jatekosnak kell a barcaban, es szepen fokoztosan venne at suarez helyet. de ez mar mindegy, jo helyen van a cityben pep mellett.TripleH írta:Én nem sajnálom, neki most játékpercek kellenek és egy sérülékeny Agüero mellett erre azért több lehetősége van mint a Barcában, ahol 3 fronton is élnie kell minden percel.
Én nem sajnálom, neki most játékpercek kellenek és egy sérülékeny Agüero mellett erre azért több lehetősége van mint a Barcában, ahol 3 fronton is élnie kell minden percel.MessiNeymarSuarez írta:Gabriel Jézus meg is nyeri a meccset, elég hamar beilleszkedett...
Kezdem is bánni hogy nem mi hoztuk el.
Szerintem a United idén még nem fog odaérni, egyszerűen még nincsenek készen és a sok döntetlen, főleg hazai pályán nem fér bele. EL-ből viszont elérhetik a BL jogot, főleg hogy nincs a Sevilla.LG írta:Azért azt egyre inkább láthatjuk, hogy manapság nem a halvérű úriemberek az eredményes edzők. Luchon is azért látjuk sokan a megfáradságot, mert korábban ő is elég vehemens ember volt, most meg sokszor mikor szívunk megsemmisülve ül a padon.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940
Na ez sem jobb, mint Simeone. Unszimpatikus.
A Liverpool meg ismét ki kapott egy kiesőjelölttől. Sajnálom, hogy ennyire visszaestek, ősszel öröm volt nézni őket. Ettől függetlenül szerintem Klopp jó úton indult el velük, nyáron a védelmet alaposan meg kell erősíteni, és jók lehetnek.
Ma a manchesteriek előtt adott a lehetőség a zárkózásra. Komoly csata lesz még a BL helyekért, igazából 6 BL szintű csapatuk van, de közülük kettő le fog maradni. A Chelsea után a Tottenham tűnik a legstabilabbnak, jelenleg őket dobogóra tippelném. Pep sem hinném, hogy elkövetne ekkora blamát, őket is a dobogóra várom. Itt a Pool, Arsenal, MU hármasból fog kettő szívni, előbbi kettő már hagyományosan gyenge tavaszokat hoz, a MU-nak pedig most megint becsúszott pár x, de igazából nincsenek rossz formában, szerintem az ővéké lesz a 4. hely. Ma mondjuk nem lesz könnyű dolguk, a Leicesternek most már össze kell szednie magát, ha nem akarnak kiesési gondokat.
palesz77 írta:Pep huzott egy varatlant megint, kivancsi leszek mi sul ki ebbol..
Azért azt egyre inkább láthatjuk, hogy manapság nem a halvérű úriemberek az eredményes edzők. Luchon is azért látjuk sokan a megfáradságot, mert korábban ő is elég vehemens ember volt, most meg sokszor mikor szívunk megsemmisülve ül a padon.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940
Kicsit elvitte a hév. De amúgy nagy haverok az ürgével. Utána együtt röhögtek ezen.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940