Pep is jól elcseszte a nyarat amúgy, sokkal nagyobb takarítás kellett volna. Vannak csomóan a keretbe, de igazi minőséget alig találni. Ez viszont az ő sara is, nem hiszem, hogy megtagadták tőle a pénzt tavaly..

Temetni ahogy LG írta egyiküket se kell szerintem se - nem is volt róla szó, tudom -, de nyáron mindkettőjüknek aktivizálni kell majd magát. Pep-nek pl mindenhova kell ember kb, kapus, védelem közepe, mindkét széle, középpályára is kell ember, és a támadósorba se ártana szerintem. Kevés a Game changer játékosa elől, Sanénak is sokkal többet kell vállania jövőre, kb mint Sterlingnek idén. Aki annak ellenére, hogy szörnyű döntéseket hoz elég sokszor egy meccsen, legalább nem "bújkál", felvállalja az 1v1-eket, küzd, próbálja az állóvizet felkavarni. Mondom, sokszor nem jön be, biztos lehetne nála jobbat is találni akár oda, de karakterre az ilyen játékosok hiányoznak szerintem tőlük. Jesus remélhetőleg hasonló lesz jövőre, eddig több mint biztató volt. Sané nálam a nagy kérdés a jelenlegi keretből rajtuj kívül, van abba a gyerekbe rengeteg, de még a mostaninál is nagyobb felelősséget kell vállania szerintem jövőre - többiek elég lutrik, Agüerot kivéve, aki viszont a számok ellenére sokat kopott már. Akkor Pepnek már "csak" annyi dolga lesz, hogy egy ütőképes csapatot rakjon össze mögéjük, minőségibb emberekből mint most, és baromi sokat javulhatnának. BL-re mondjuk kétlem, hogy elég lenne ez, de a PL-ben ennél lényegesen jobban vitézkedhetnének..
Unitednél meg ha már szóba kerültek, 2017-ben 6 bajnoki gólt kaptak eddig ha minden igaz. Védekezést elég jól rendbe rakta José már idén, "csak" a támadásokkal vannak komoly gondok..
Hétfőn meg itt lesz a Poolnak az esély, hogy meglépjenek. Ki hány gólos vereségre fogad?