2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Közel sem ugyanaz a két szitu, nézd meg, hogyan kommunikálják le madridék az őket sújtó ítéleteket (ami elég ritka), bolhából elefántot csinálnak rendszeresen, játék megrontásáról beszélnek... aztán jön egy ilyen bunkóság, amit Ramos művelt ma, és akármiben lefogadom, hogy a sajtótájékoztatón vagy fel sem merül, vagy annyival el lesz intézve, hogy "nem láttam semmit". Persze a kövi meccstől megint megy majd a bírózás ezerrel, számon kérik, még a rosszul megítélt bedobást is stb. Na ez az, mi vérlázító.zola8787 írta:Annó mikor sorozatosan mi nyertünk, a madridi szurkolók mondták, hogy ááá a bírók mindent befújnak nekünk. Emlékszem, hogy jó pár drukker röhögte a madridiakat, hogy ez nem is igaz, meg gázok, hogy a bíróra fogják. Most ugyanezt csináljátok ti is...
Sorold fel akkor..ferninho írta:de nem mindegy,hogy ők mikre alapozták ezt.
1 nyavalyás chelsea elleni meccsre.
Itt ebben a szezonban (is) mi megy? sorra állítják ki az ellen játékosait, fújják be nekik a tiziket, tőlük meg elfelejtenek kiállítani embereket.full ugyanez volt anno... teljesen...itt valamelyest több az igazságalap...
a mai meccsről meg.. siralmas...
de ezeket kell megnyerni, így lehet csak bajnok egy csapat.
Ronaldo gólja meg szenzációs volt.
akik meg ilyen potyákról írnak...
Nekem tetszett.Kalap1988 írta:Miért? Mert megsarkallta izomból ,mert látta már, hogy nincs értelme ráfordulni? Oké, kellett hozzá az ötlet, de egyrészt nekem is eszembe jutott volna és én is egy sarkallásra erőből képes vagyok, nem kell hozzá aranylabda, másrészt kb 15 láb között ment el, abszolút a szerencse, nem a zsenialitás jelentette a gólt. Ugyanis egyszerűen nem tudhatta, hogy, ha abba az irányba jól helyezi, akkor bemegy. Csak ellőtte a hosszúba, mindenféle gondolat nélkül, szerencséje volt.. Nem csúnya, de nem is zseniális, inkább szerencsés.kurdt írta:Én nem szeretem C. Ronaldo-t, de ezt a gólját még egyszer-kétszer (nyolcszor-tízszer) vissza fogom nézni....
de nem mindegy,hogy ők mikre alapozták ezt.
1 nyavalyás chelsea elleni meccsre.
Itt ebben a szezonban (is) mi megy? sorra állítják ki az ellen játékosait, fújják be nekik a tiziket, tőlük meg elfelejtenek kiállítani embereket.
full ugyanez volt anno... teljesen...itt valamelyest több az igazságalap...
Rosszul látod. Az, hogy kikaptunk az Osasunától, meg, hogy ikszelünk ilyen Sociedadokkal, az ellen nincs mentség.zola8787 írta:Annó mikor sorozatosan mi nyertünk, a madridi szurkolók mondták, hogy ááá a bírók mindent befújnak nekünk. Emlékszem, hogy jó pár drukker röhögte a madridiakat, hogy ez nem is igaz, meg gázok, hogy a bíróra fogják. Most ugyanezt csináljátok ti is...
zola8787 írta:Annó mikor sorozatosan mi nyertünk, a madridi szurkolók mondták, hogy ááá a bírók mindent befújnak nekünk. Emlékszem, hogy jó pár drukker röhögte a madridiakat, hogy ez nem is igaz, meg gázok, hogy a bíróra fogják. Most ugyanezt csináljátok ti is...
Miért? Mert megsarkallta izomból ,mert látta már, hogy nincs értelme ráfordulni? Oké, kellett hozzá az ötlet, de egyrészt nekem is eszembe jutott volna és én is egy sarkallásra erőből képes vagyok, nem kell hozzá aranylabda, másrészt kb 15 láb között ment el, abszolút a szerencse, nem a zsenialitás jelentette a gólt. Ugyanis egyszerűen nem tudhatta, hogy, ha abba az irányba jól helyezi, akkor bemegy. Csak ellőtte a hosszúba, mindenféle gondolat nélkül, szerencséje volt.. Nem csúnya, de nem is zseniális, inkább szerencsés.kurdt írta:Én nem szeretem C. Ronaldo-t, de ezt a gólját még egyszer-kétszer (nyolcszor-tízszer) vissza fogom nézni....
itt valamelyest több az igazságalap...zola8787 írta:Annó mikor sorozatosan mi nyertünk, a madridi szurkolók mondták, hogy ááá a bírók mindent befújnak nekünk. Emlékszem, hogy jó pár drukker röhögte a madridiakat, hogy ez nem is igaz, meg gázok, hogy a bíróra fogják. Most ugyanezt csináljátok ti is...
Nem biztos, hogy röhögni kellett volna, hanem akkor is a sérelmeinket számon kérni, mert nem telik el úgy Madrid meccs utáni sajttáj, hogy egy elnézett bedobást ne kérne számon JM a játékvezetőkön.zola8787 írta:Annó mikor sorozatosan mi nyertünk, a madridi szurkolók mondták, hogy ááá a bírók mindent befújnak nekünk. Emlékszem, hogy jó pár drukker röhögte a madridiakat, hogy ez nem is igaz, meg gázok, hogy a bíróra fogják. Most ugyanezt csináljátok ti is...
szánalom a köbön... hihetetlenül mennyire férgek tudnak lenni... hol itt a SPORT?! van fogalmuk egyáltalán, hogy mit jelent sportszerűen játszani?S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=NAWlCIsle0w
http://www.youtube.com/watch?v=YRX9JkBzYqw
Ilyenkor azért örülök, h nem a Realnak szurkolok.![]()
A lábát sem találta el, igaz hátulról csúszott be, úgyhogy befújható volt...csababarca írta:persze jött is a piros a rayonak,ahogy kell,és ahogy szokott![]()
másik oldalon 1 jogos elmaradt, Pepeé nálam narancssárgás.
Másik oldalon egyből,gondolkozás nélkül kinyomják a játékosokat, rendszeresen.
Ez igen,labdát rúgta el,és piros..csababarca írta:persze jött is a piros a rayonak,ahogy kell,és ahogy szokott![]()
másik oldalon 1 jogos elmaradt, Pepeé nálam narancssárgás.
Másik oldalon egyből,gondolkozás nélkül kinyomják a játékosokat, rendszeresen.
Kb. tizedszer játsszák el a szezonban mindketten, és kb. tizedszer nézik el nekik.csababarca írta:Nem mernek kiállítani tőlük senkit.
Pepének amúgy is van valami ismerőse a szövetségnél,mert a játékához képest nagyon kevés lapot kap.
Ramos meg szóra sem érdemes, a tekintetén látszik,hogy buta, és hogy alattomos.