Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Tromort77

2016.02.21. 21:48:11

Didier Deschamps-t ma adott interjút a Canal+-nak és kérdezték milyen potenciális játékosokat figyel akiknek jó esélyük van bekerülni az EB keretbe. Ő pedig ennek megfelelően válaszolta, hogy például követi a Napoli védő Kalidou Koulibaly-t. Az nem gond, hogy ő már tavaly óta a szenegáli válogatott tagja. =D>

A lényeg, hogy képben van a pali.

Azt meg nem is értem, hogy merül fel a neve, amikor ilyen nevek vannak, hogy: Koscielny, Sakho, Mangala, Varane, Laporte és a mindenható, kihagyhatatlan Mathieu-ről nem is beszélve. De még talán Rami és Umtiti is szóbba jöhetne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 13:22:08

Normandia írta:
Bob_Marley írta:@Noarmandia

Két dolgot írok ehhez, mert igazából a szubjektív részt tudom csak elfogadni. :D

1; leírod mire tendál szerinted a játék, de nekem írod hogy én fogadjak el dolgokat. Nekem semmi bajom nincs azzal te mit akarsz látni mit szeretnél, szeressed. Én nem szeret nem szeret dologban gondolkozok hanem mi eredményes. És pont azt érzem te nem tudod Normandia elfogadni ami van.
2; ha olvastad a világsajtót eléggé megosztó volt en bloc a tizenegyes.

Cruyff miatt elfogadom, hogy bevállalták, de 3:1-nél nálam ez sok kategória. De írtam már, hogy valaki szerint nem, nincs ezzel baj. Én mint írtam is, eldőlt meccsen halott oroszlánba nem rúgunk.
Már ne haragudj, de én csak egy dolgot kértem tőled elfogadásra, azt hogy mások másmiért szeretik a focit és mást várnak tőle, mint te ezt Fogadd el. Talán ezzel kapcsolatban velem konfrontálódol a legkevesebbet, szerintem.
A világsajtó meg olyan amilyen, a lapokat el kell adni. Nálam ez sem releváns és nem útmutató és legkevésbé bizonyíték a " megalázásra ", főleg úgy nem, hogy saját szememmel láttam.
Harmadjára írom, írtam hogy elfogadom hogy te mást szeretsz. :wink: És nem is érdekel mit szeretsz, egyszer sem írtam, hogy mást szeress. :wink:

Csak annyit még, hogy pont valamilyen furcsa oknál fogva Neymarral van konfrontációja a védőknek. De nem is róla volt szó, jó hogy csababarca őt hozta fel példának. :D

Én is elengedtem, mert kőkemény személyeskedés ez már, s most ezt megemlítem akkor meg jön, hogy mártír vagy mi szokott még lenni? Álszent. :D Az, inkább akkor maradok tudatlan. :D
Kép
Kép
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2016.02.20. 13:07:40

Mondjuk pont, hogy eredményességi szempontból nem lehet kritizálni a 11-est, bement. Sőt mondhatjuk azt is, hogy rá volt kényszerülve a csapat, hiszen a büntetőkkel hadilábon állnak mostanában, tökéletes alternatíva volt.

És ez meg baromira nem az a szitu, mint üres kapura, letérdelve, gólvonalon megállítva befejelni, úgyhogy kb. annyira alázás, mint a Malmöt elverni otthon 8-0-ra. Mert akkor mondjuk az is megalázás, amikor 2-en viszik az egyszem kapusra és akinél a labda van lepasszolja a másiknak, hogy az üres kapura lőhessen? Vagy Messi nagyképű volt, amikor a Getafe ellen Maradonázott, mert nem illik 3 embernél többet kicselezni?

Számomra ennek a dolognak elég könnyű az egyenlete: vannak manőverek, amik ha sikerülnek, zseni vagy, ha elpuskázod nagyképű. Ez egy ilyen volt, sikerült.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.20. 12:39:34

Palesz, irigyellek,hogy van erőd belemenni ezekbe a kicsinyes provokációkba.
Engedd el.

Neymar rossz,gonosz, mert a túrkevei harsona ezt hozta le, fogadd el.
Mindig a sikereseket veszik elő.
Személy szerint remélem Neymar továbbra is "megalázza" ( :lol: :lol: kicselezni valakit megalázás....) az ellenfelet. Had pattanjon el az ideg a tudatlanok agyában.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.20. 12:27:42

Na ja, ez a "világsajtó is megoszlik" dolog.. Marca és AS elkezdte, a sok kattintásvadász lap meg megy utánuk. NSO is azt hozta le kb, amit a két madridi, sok saját gondolatuk amúgy sincs. Marcáék meg olyan alaposak voltak, hogy 2 db, 5.000 éve Celtához köthető embert sikerült találniuk arra, hogy igazolják mekkora szemetek voltunk.. Nemsemmi. Érdekes módon, a focihoz értő, és nem elfogult szakemberektől én még csak dicsérő szavakat olvastam, kritikát nem - ha kihagytam valamit akkor linkeljétek nyugodtan, lehet tévedek.

Meg abba már bele se megyek, hogy mivel mi sikeresek vagyunk most, így bármit csinálunk, az célkeresztben van, és próbálnak belekötni. Neymar esernyője is.. Douglas Costa 3-0-nál, Damiao, Ilhan Mansiz VB elődöntő alatt. Egyiknél sem hallottam felháborodott hangokat.. :-k De vehetném CR tavalyi Klub VB lövését is. 3-0-nál tiszta ziccert rabonával lőtt egy elég nagy jelentőséggel bíró meccsen, mégis, a Marcától és az AS-től megalázásról semmit nem olvastam - szerintem is szép volt amúgy, még ha nem is jött be. De gondolom mindegyik teljesen más szitu volt mint Neymaré - Bilbao ellen is -, azért nem voltak felháborodott hangok.
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.20. 12:09:38

Bob_Marley írta:@Noarmandia

Két dolgot írok ehhez, mert igazából a szubjektív részt tudom csak elfogadni. :D

1; leírod mire tendál szerinted a játék, de nekem írod hogy én fogadjak el dolgokat. Nekem semmi bajom nincs azzal te mit akarsz látni mit szeretnél, szeressed. Én nem szeret nem szeret dologban gondolkozok hanem mi eredményes. És pont azt érzem te nem tudod Normandia elfogadni ami van.

Cruyff miatt elfogadom, hogy bevállalták, de 3:1-nél nálam ez sok kategória. De írtam már, hogy valaki szerint nem, nincs ezzel baj. Én mint írtam is, eldőlt meccsen halott oroszlánba nem rúgunk.
Már ne haragudj, de én csak egy dolgot kértem tőled elfogadásra, azt hogy mások másmiért szeretik a focit és mást várnak tőle, mint te ezt Fogadd el. Talán ezzel kapcsolatban velem konfrontálódol a legkevesebbet, szerintem.
A világsajtó meg olyan amilyen, a lapokat el kell adni. Nálam ez sem releváns és nem útmutató és legkevésbé bizonyíték a " megalázásra ", főleg úgy nem, hogy saját szememmel láttam.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 11:20:40

@Noarmandia

Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.20. 11:04:56

Bob_Marley írta:Fontos szempont, hogy eldőlt a meccs vagy sem. Felvetődik, ami a cikkben volt, hogy az is lehet tiszteletlen ha "lealacsonyodsz" arra a szintre. Én ezzel nem értek egyet, mert halott oroszlánba nem rúgunk. Nem lealacsonyodás, hanem egész egyszerűen mikor már az ellenfél is "feladta" akkor nem játszom az agyam, meg pörgetgetem a tökömön a labdát. Két okból látom ezt így, mert én a focipályán is ilyen voltam, s legyen férfias küzdelem, ha meg eldőlt akkor vége, le kell kötelezően játszani aztán megdumálni és legközelebb újra összecsapni. Kettő, ma ezen az oldalt állsz, holnap meg a túloldalt fogsz. És soha nem tudhatod mikor jön el az a "holnap". Ez egyfajta alázat a többi kollégával szemben, akik amúgy ugyanúgy ebből élnek és nem fitogtatod, hogy most te vagy a király.

De abszolút máshogy látjuk, a tizi az összejött, áthúzta mögötte pont úgy esett kelt a védő is meg Messi is az szerintem semmi nem volt. Mármint egyáltalán nem volt sértő, előfordul az ilyen.

Megértem a másik oldalt is, ez elég megosztó en bloc a foci világban, habitus kérdése szerintem.

Ugyanezt képzeljük el ha Ronaldoék húzzák meg akkor itt mi lenne. Nem tudjuk meg soha, feltételezni tudok csak valamit, de ha egy BL döntőn a tizijére azt mondták ezt miért kell (szerintem is sok volt egyébként), akkor ha ilyet csinál mi lett volna?
Bob, én simán eltudom fogadni, hogy neked ez a véleményed, te meg fogadd el, hogy mások nem mindig a hatékonyságot, egyszerűséget a matematikai pontosságot várják a focitól. Nekem ettől többre van szükségem és mint olvasom másoknak is. Egyéniségekre, akik ösztönösen rendelkeznek bizonyos adottságokkal, ami adottságok miatt nézik őket emberek milliói. Vitathatatlan, hogy ezekből a tipusokból egyre kevesebb van, mert a jelenlegi foci arra tendál, amit te szeretsz.
Az, hogy egy csapat, egy játékos, mikor aláz meg valaki, vagy valakiket az meg teljesen szubjektív. Az, hogy ilyen tizenegyest berúghattak, abban benne volt az ellenfél hátvédsora. Mivel hátvéd voltál tudnod kell, hogy ezt is tanítják, kinek kell odaérnie elsőnek a kipattanóra, hogyan kell hellyezkedni stb. És éppen azért volt zseniális, mert a védők is nézőként viselkedtek és nem játékosként. Meglepte őket nem értették mi van. Ez látszik a lassításokon. Ez nem alázás, hanem a nézők kiszolgálása, szórakoztatása. Nem minősítés, de a véleményeddel kisebbségben vagy és nem mint Bob, hanem mint aki mást tart fontosnak a játékban.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.17. 11:37:18

totál hülyék ha eladják. jelenleg top 5 jobb hátvéd. pénzbünti, agymosás, egy kis elektrosokk terápia és helyre jön :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.02.17. 11:29:24

Az egy dolog, hogy a csávó így gondolja, de hogy ezt kirakja a netre, na az a kemény. Nem is tudom, hogy jutott az eszébe. Totál homály a gyerek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.17. 10:30:36

Ez egyáltalán nem Balotellis eset. A PSG nagyon jól tette, hogy kitette a csapatból. Vérlázító amit művelt. Balotelli hülye, nem érdekli mi van körülötte, de Aurier konkrétan elküldte a fél csapatát...Ez nálam a totál legalja kategória. A csapat szent és sérthetetlen, a "hazaárulás" a legnagyobb bűn.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.02.17. 10:14:59

PCsabi írta:Nyáron meg valószínűleg el lesz adva.
Pep helyében biztos lecsapnék rá - tudtommal szélsőhátvéd gondjaik vannak -, de bárki aki megszerzi, elég jól fog járni. Már ha ez csak egy egyszeri alkalom nála, és nem egy Balotellis karrier előszele volt ez..
PCsabi
aka Game90

2016.02.17. 09:43:28

Aurier:

A Canal Plus úgy tudja, az elefántcsontparti védőt a szezon végéig száműzik a tartalékcsapathoz, emellett pedig 180 ezer eurós, azaz 55 millió forintos büntetést kell fizetnie.

Nyáron meg valószínűleg el lesz adva.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.16. 20:05:26

Fontos szempont, hogy eldőlt a meccs vagy sem. Felvetődik, ami a cikkben volt, hogy az is lehet tiszteletlen ha "lealacsonyodsz" arra a szintre. Én ezzel nem értek egyet, mert halott oroszlánba nem rúgunk. Nem lealacsonyodás, hanem egész egyszerűen mikor már az ellenfél is "feladta" akkor nem játszom az agyam, meg pörgetgetem a tökömön a labdát. Két okból látom ezt így, mert én a focipályán is ilyen voltam, s legyen férfias küzdelem, ha meg eldőlt akkor vége, le kell kötelezően játszani aztán megdumálni és legközelebb újra összecsapni. Kettő, ma ezen az oldalt állsz, holnap meg a túloldalt fogsz. És soha nem tudhatod mikor jön el az a "holnap". Ez egyfajta alázat a többi kollégával szemben, akik amúgy ugyanúgy ebből élnek és nem fitogtatod, hogy most te vagy a király.

De abszolút máshogy látjuk, a tizi az összejött, áthúzta mögötte pont úgy esett kelt a védő is meg Messi is az szerintem semmi nem volt. Mármint egyáltalán nem volt sértő, előfordul az ilyen.

Megértem a másik oldalt is, ez elég megosztó en bloc a foci világban, habitus kérdése szerintem.

Ugyanezt képzeljük el ha Ronaldoék húzzák meg akkor itt mi lenne. Nem tudjuk meg soha, feltételezni tudok csak valamit, de ha egy BL döntőn a tizijére azt mondták ezt miért kell (szerintem is sok volt egyébként), akkor ha ilyet csinál mi lett volna?
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.16. 20:02:31

palesz77 írta:

Ennyiről van szó.. Vicc ez az egész már, ami mostanában megy a médiában.

Másba nem tudnak,most ebbe kötnek bele.

Most nem azért de rengeteg példa van,amire rá lehetne húzni a megalázó jelzőt. Pl amikor elhúzzák a kapus mellett a labdát...Miért? Miért alázza meg, és miért nem lövi rá szemtől szemben? :roll:
Vagy miért kell egy utolsó passz sakk mattra, hát rá lehetett volna lőni már előtte is...

Nevetséges, aki ezt felhozza, és húzza a száját, annak betiltanám a labdarúgás nézését, nem érdemlik meg,hogy nézzék.
Én remélem továbbra is ebben a szellemben játszunk. Amúgy ez a 11es nem lesz általános,meglepne ha elővennék a közeljövőben.

"egy csel pedig egy egészséges lelkületű sportembert sosem sérthet meg.
"
Ez a lényeg. Ezen csak frusztrált, gondokkal küzdő emberek tudnak megsértődni, illetve ugyanez igaz a nézőkre is. Aki tisztában van magával, egészséges önértékelése van, az nem rúgózik ezen,hogy húú de megalázó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77

2016.02.16. 19:53:19

Bob_Marley máshol írta: Pont azért sértő, mert kifigurázza az ellenfelet, hogy még ezt is megtudjuk ellenetek csinálni.
Akkor egy szabadrúgás figura is sértő lehet, amivel szétalázzák a védelmet, mert azt se közvetlenül kapura küldték 18 m-ről. Vagy a nagy Guti gólpassz, amikor szemből nem rálőtte, hanem sarokkal visszatette Benzemának - amit Sandro lekopizott nemrég. Komolyan, vicc ez már, hogy Neymar fenyegetve van, mert szebben játszik az átlagnál, és amikor meghúzunk egy ilyet, akkor megy a hiszti.. Mennyivel jobb lenne, ha 3-0-ás előnynél lefújnák a meccseket rögtön, nehogy valaki bármi megalázót tudjon tenni az ellenféllel. Lásd Messi, aki másik univerzumba küldte a védőjét a tizi előtt. Az inkább volt megalázó, mint a tizi vagy a Neymar esernyő szerintem, szegény gyerek azt se tudta melyik stadionban van..

Johan Cruyff: "I don't understand the criticism now. When I did this, the press praised the penalty. They saw it as genius."

Ennyiről van szó.. Vicc ez az egész már, ami mostanában megy a médiában.
rhuni
Jugador del Barça

2016.02.15. 14:55:02

PSG-nek vajon nem kell egy jó Danilo? 8)
Amúgy nem vagyok orvos, de úgy tudom, hogy a tévhittel ellentétben a vízipipa károsabb mint egy normál cigi.
palesz77

2016.02.14. 21:31:32

Kar erte, mert az egyik legigeretesebb jobbhatved manapsag. Remelem nem lesz egy Balotelli belole, es tobb ilyen hulyeseget nem csinal, komalom a jatekat nagyon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 19:33:23

TripleH írta:
Bob_Marley írta:Aurier. :D
https://www.youtube.com/watch?v=YGNH0TpHb7k
Azonnal dobnám ki a csapatból végleg....

http://www.si.com/planet-futbol/2016/02 ... brahimovic
Áhh, hidd el pénzt fognak belőle csinálni így vagy úgy. addig legfeljebb lelátóra rakják.
A cikkben benne van, hogy már el is tiltották a Chelsea elleni meccsről.

Wagner Love egyenlített!!!! Valentin napon ez adott volt. :D
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.14. 19:21:37

Bob_Marley írta:Aurier. :D
https://www.youtube.com/watch?v=YGNH0TpHb7k
Azonnal dobnám ki a csapatból végleg....

http://www.si.com/planet-futbol/2016/02 ... brahimovic
Áhh, hidd el pénzt fognak belőle csinálni így vagy úgy. addig legfeljebb lelátóra rakják.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 18:55:06

Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.08. 11:09:55

fél szemmel néztem csak, de nem volt ez annyira rossz :? egy x-et bőven ki lehetett volna hozni belőle... azért az kemény, hogy a 13 hazaiból 2-t húztak be eddig :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.08. 02:04:38

Nálam Di Maria amúgy simán ottvan a TOP 5 közt jelenleg. Nem semmi milyen örömfoci megy mostanában Párizsban, egy normális sorsolással ezek simán ottlesznek a 4 között a BLben. Attól függetlenül, hogy tipikus pénzeszsák csapat, egész szimpatikusak. Remélem nyáron megint igazolnak 1-2 komolyabb kaliberű játékost.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.07. 19:10:13

visca el barca írta:már a szünetben 0-3 lesz :(
Ne rontsd el az estémet. :D Annyira el van tervezve, hogy Celtics most, OM 21-től, aztán Super Bowl. :D

Jó hát a két csapat közt nagy most a különbség, de a Veldoromban azért voltak olyan meccsek ahol szívből sikerült. Lyon ellen is emberhátrányban egyenlítettünk, vagy legutóbb a Montpellier ellen is emberhátrányban nyertünk. A PSG egy klasszis csapat, de a bizakodás legalább maradjon már meg. :D

szerk: kettő perc kellett hogy vezessenek....Maxwell elment, Ibra totál üresen jött középen.
Mandanda belepöcizett szerintem DM helyzeténél, de kirúgás lett. :D

Nagy helyzet, jól játszik a Marseille.

Cabella!!!!
1-1 8)
https://streamable.com/xkqr

Ez a különbség, játékban megint teljesen rendben van a csapat, de nincs olyan szintű ember mint DM pl náluk. Lövőcsel és beteszi. Mandanda is előtte jobban kijöhetett volna Ibrára...

Dja Djedje csinál ügyes dolgokat.

Hihetetlen, hogy nem lehet kiegyenlíteni, megvannak a lehetőségek!!! Nkoudou is visszahúzhatta volna mint DM.

Sokkal de sokkal több volt ebben a meccsben, de vereség a vége.....Tizedik meccs zsinórban otthon győzelem nélkül!!!Botrány
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.07. 19:05:09

már a szünetben 0-3 lesz :(
Kép
Válasz küldése