Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Harmadjára írom, írtam hogy elfogadom hogy te mást szeretsz.Normandia írta:Már ne haragudj, de én csak egy dolgot kértem tőled elfogadásra, azt hogy mások másmiért szeretik a focit és mást várnak tőle, mint te ezt Fogadd el. Talán ezzel kapcsolatban velem konfrontálódol a legkevesebbet, szerintem.Bob_Marley írta:@Noarmandia
Két dolgot írok ehhez, mert igazából a szubjektív részt tudom csak elfogadni.
1; leírod mire tendál szerinted a játék, de nekem írod hogy én fogadjak el dolgokat. Nekem semmi bajom nincs azzal te mit akarsz látni mit szeretnél, szeressed. Én nem szeret nem szeret dologban gondolkozok hanem mi eredményes. És pont azt érzem te nem tudod Normandia elfogadni ami van.
2; ha olvastad a világsajtót eléggé megosztó volt en bloc a tizenegyes.
Cruyff miatt elfogadom, hogy bevállalták, de 3:1-nél nálam ez sok kategória. De írtam már, hogy valaki szerint nem, nincs ezzel baj. Én mint írtam is, eldőlt meccsen halott oroszlánba nem rúgunk.
A világsajtó meg olyan amilyen, a lapokat el kell adni. Nálam ez sem releváns és nem útmutató és legkevésbé bizonyíték a " megalázásra ", főleg úgy nem, hogy saját szememmel láttam.
Már ne haragudj, de én csak egy dolgot kértem tőled elfogadásra, azt hogy mások másmiért szeretik a focit és mást várnak tőle, mint te ezt Fogadd el. Talán ezzel kapcsolatban velem konfrontálódol a legkevesebbet, szerintem.Bob_Marley írta:@Noarmandia
Két dolgot írok ehhez, mert igazából a szubjektív részt tudom csak elfogadni.
1; leírod mire tendál szerinted a játék, de nekem írod hogy én fogadjak el dolgokat. Nekem semmi bajom nincs azzal te mit akarsz látni mit szeretnél, szeressed. Én nem szeret nem szeret dologban gondolkozok hanem mi eredményes. És pont azt érzem te nem tudod Normandia elfogadni ami van.
2; ha olvastad a világsajtót eléggé megosztó volt en bloc a tizenegyes.
Cruyff miatt elfogadom, hogy bevállalták, de 3:1-nél nálam ez sok kategória. De írtam már, hogy valaki szerint nem, nincs ezzel baj. Én mint írtam is, eldőlt meccsen halott oroszlánba nem rúgunk.
Bob, én simán eltudom fogadni, hogy neked ez a véleményed, te meg fogadd el, hogy mások nem mindig a hatékonyságot, egyszerűséget a matematikai pontosságot várják a focitól. Nekem ettől többre van szükségem és mint olvasom másoknak is. Egyéniségekre, akik ösztönösen rendelkeznek bizonyos adottságokkal, ami adottságok miatt nézik őket emberek milliói. Vitathatatlan, hogy ezekből a tipusokból egyre kevesebb van, mert a jelenlegi foci arra tendál, amit te szeretsz.Bob_Marley írta:Fontos szempont, hogy eldőlt a meccs vagy sem. Felvetődik, ami a cikkben volt, hogy az is lehet tiszteletlen ha "lealacsonyodsz" arra a szintre. Én ezzel nem értek egyet, mert halott oroszlánba nem rúgunk. Nem lealacsonyodás, hanem egész egyszerűen mikor már az ellenfél is "feladta" akkor nem játszom az agyam, meg pörgetgetem a tökömön a labdát. Két okból látom ezt így, mert én a focipályán is ilyen voltam, s legyen férfias küzdelem, ha meg eldőlt akkor vége, le kell kötelezően játszani aztán megdumálni és legközelebb újra összecsapni. Kettő, ma ezen az oldalt állsz, holnap meg a túloldalt fogsz. És soha nem tudhatod mikor jön el az a "holnap". Ez egyfajta alázat a többi kollégával szemben, akik amúgy ugyanúgy ebből élnek és nem fitogtatod, hogy most te vagy a király.
De abszolút máshogy látjuk, a tizi az összejött, áthúzta mögötte pont úgy esett kelt a védő is meg Messi is az szerintem semmi nem volt. Mármint egyáltalán nem volt sértő, előfordul az ilyen.
Megértem a másik oldalt is, ez elég megosztó en bloc a foci világban, habitus kérdése szerintem.
Ugyanezt képzeljük el ha Ronaldoék húzzák meg akkor itt mi lenne. Nem tudjuk meg soha, feltételezni tudok csak valamit, de ha egy BL döntőn a tizijére azt mondták ezt miért kell (szerintem is sok volt egyébként), akkor ha ilyet csinál mi lett volna?
Pep helyében biztos lecsapnék rá - tudtommal szélsőhátvéd gondjaik vannak -, de bárki aki megszerzi, elég jól fog járni. Már ha ez csak egy egyszeri alkalom nála, és nem egy Balotellis karrier előszele volt ez..PCsabi írta:Nyáron meg valószínűleg el lesz adva.
palesz77 írta:
Ennyiről van szó.. Vicc ez az egész már, ami mostanában megy a médiában.
Akkor egy szabadrúgás figura is sértő lehet, amivel szétalázzák a védelmet, mert azt se közvetlenül kapura küldték 18 m-ről. Vagy a nagy Guti gólpassz, amikor szemből nem rálőtte, hanem sarokkal visszatette Benzemának - amit Sandro lekopizott nemrég. Komolyan, vicc ez már, hogy Neymar fenyegetve van, mert szebben játszik az átlagnál, és amikor meghúzunk egy ilyet, akkor megy a hiszti.. Mennyivel jobb lenne, ha 3-0-ás előnynél lefújnák a meccseket rögtön, nehogy valaki bármi megalázót tudjon tenni az ellenféllel. Lásd Messi, aki másik univerzumba küldte a védőjét a tizi előtt. Az inkább volt megalázó, mint a tizi vagy a Neymar esernyő szerintem, szegény gyerek azt se tudta melyik stadionban van..Bob_Marley máshol írta: Pont azért sértő, mert kifigurázza az ellenfelet, hogy még ezt is megtudjuk ellenetek csinálni.
A cikkben benne van, hogy már el is tiltották a Chelsea elleni meccsről.TripleH írta:Áhh, hidd el pénzt fognak belőle csinálni így vagy úgy. addig legfeljebb lelátóra rakják.Bob_Marley írta:Aurier.
https://www.youtube.com/watch?v=YGNH0TpHb7k
Azonnal dobnám ki a csapatból végleg....
http://www.si.com/planet-futbol/2016/02 ... brahimovic
Áhh, hidd el pénzt fognak belőle csinálni így vagy úgy. addig legfeljebb lelátóra rakják.Bob_Marley írta:Aurier.
https://www.youtube.com/watch?v=YGNH0TpHb7k
Azonnal dobnám ki a csapatból végleg....
http://www.si.com/planet-futbol/2016/02 ... brahimovic
Ne rontsd el az estémet.visca el barca írta:már a szünetben 0-3 lesz