rszergej írta:miihii írta:
Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így van
Azért azt a mondatot emeltem ki,mert bevallom bökte a szemem a vitathatatlan tény jellege.
Azt hittem a megvan az eredménye,amit később írtál,az a trófeákra,sikerekre vonatkozott.
De ha erre a stabilitás dologra,akkor teljesen egyetértek.Volt egy jó alapja,tulajdonképpen némi túlzással kulcsrakész csapatot kapott,ő pedig hozzátette a magáét (most kifejezetten csak a pozitív dolgokat nézem,a patkányságot nem...) és remekül működik idén. (Eddig

)
Stabilak,veszélyesebbek,mint az utóbbi években,ez tény.De ettől még nem érzem a világ legjobbjának,h egy ilyen volumenű (hátszelestől) klubnál,ilyen kaliberű játékosokkal egy "kétcsapatos bajnokságban" a második évére jelen pillanatban előtte van a riválisának.Lényegében szervezettségben érződik az előrelépés,de ez egyelőre semmivel nem párosul. Jah,de a CDR darabkáival
HA megfordítjuk a bajnokságot,akkor a hajára kenheti a stabilitását,mert van nála jobb. Edző is és csapat is
Valamint attól,h nem SAF-ot vetted figyelembe,stabilitás terén kábé 10 évvel van még elmaradva tőle Jo5é. Amit a MU-val csinál 25 éve,egyelőre überelhetetlen.Egy-két kilógó,megújuló éven kívül folyamat szinten tart egy csapatot minden sorozatban.Asszem ennél nagyobb stabilitást még klubnak ember nem adott,pláne nem ilyen időintervallumban.