Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Áhh, hagyd, a halamakik nem akarják látni, ami a napnál is világosabb....salas9 írta: Remélem ezt a jelenetet most jól megnézted65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted
Remélem ezt a jelenetet most jól megnéztedzsírosdeszka írta: ...

Megkülönböztetted a 2 tábort hang alapján? Ezt most komolyan kérdezem.Sándor_is írta:Árulkodó volt, ahogy a két tábor a 20. perc környékén együtt "puta Barca"-zott, de nem is folytatom...zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni?

A magyarázat, hogy utálnak minket.zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni? Szerintetek a Madrid nem elég motiváció? Ne vicceljünk már...Van itt valaki aki focizott? Egy Újpest ellen nem úgy futnátok, mint egy Fradi ellen? A "galaktikus érában" akkor a Barca ellen nem játszottak úgy az ellenfelek? Hülyeség. Ha valaki nagyobb csapathoz akar kerülni, akkor van rá lehetősége, hogy megmutassa. Egy profi sem hagy ki ilyet direkt. Más bajnokságban a City ellen jobban játszik most valamelyik csapat mint a MU ellen? Ez kifogás...
Az imám meghallgattatott. Carvalho helyett Varane...közben 3. gól.
Árulkodó volt, ahogy a két tábor a 20. perc környékén együtt "puta Barca"-zott, de nem is folytatom...zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni?
Biztos így van. Meg Ronaldónak +10 gólt számoljunk rögtön. Mindenki a Madridot szereti a Barcelona meg a közös ellenség.herlius írta:Úgy fel van itt mindenki háborodva, mintha nem évek óta ez menne a két jóhaver csapat között. Az év eleji számolgatásokat eleve úgy kell kezdeni, hogy a Real +6 pontról indul és akkor nincs min hőbörögni.

Láttam. Megnézem az ellent is, ha tehetem.salas9 írta:Közvetlenül a mérkőzés után nézd meg felvételről az Espanyol-Barcelona találkozót és megérted miről magyaráznak neked. Addig úgysem érted...zsírosdeszka írta:Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...

Közvetlenül a mérkőzés után nézd meg felvételről az Espanyol-Barcelona találkozót és megérted miről magyaráznak neked. Addig úgysem érted...zsírosdeszka írta:Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...

Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...mahitoo írta:Én az Espanyol elleni meccsünk után is írtam, hogy az edzőjök helyében először gratuláltam volna nekik, aztán kegyetlenül leb...szom őket, hogy ha ilyen játékra és küzdésre képesek, akkor miért nincsenek minimum a harmadik helyen.Én nem mondom hogy lefekszenek, azt se hogy nyerniük kéne Madridban, de alig lehet rajtuk valami akarást látni.Egy takaréklángon futkározó Madrid megy simán 2-0-ra ellenük.

Carvalho is adott majdnem 2 gólpaszt...ronaldinho89 írta:ez így is van. ahogy hagyják. de néha olyan mozdulatokat csinálnak a vendégek ami nem illi egy első osztályú spanyol futballistához/csapathoz. nem látom rajtuk a küzdeni akarást, a hajtást, agilitást, mint ahogy már említettem. számomra csak ez elkeserítő. + az utóbbi pár percben, majdnem a középpályánál védekeztek néha...

Nálatok fél óra alatt CR futott max. 2 km-t, a többiek még ennyit se...zsírosdeszka írta: Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...
Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...ronaldinho89 írta:Belenéztem picit a real meccsbe, de el is ment a kedvem az egésztől. ilyen [auto_cenzúra] espanyolt is rég láttam. összevissza szaladgálnak, lézengenek, járkálnak. nálam a futball az akarás, agilitás, gyorsaság. összevissza passzolgattak hátul a real otthonában. ugy játszanak akiknek megmondták hogy most a real otthonába mentek még az öltözőfolyosón [auto_cenzúra].játok össze magatokat. jó, a real nyom, gyorsak, lendületesek, de idegesít hogy csomó csapat ezt csinálja ha a realal játszik. bezzeg ellenünk..

Az egy dolog, hogy odapasszolja a labdát 20-ra a kaputól, dehogy az Espanyol mennyire nem akar ezen a meccsen a világon semmit, az is üvölt az eddig eltelt percek alapján.breywol írta:még jó hogy nincs eladva a meccs...
Igen, mert Teixera fúj, aki biztos szeretne megint csevegni JM-mel a meccs után.visca el barca írta:egyszeruen feháborito hogy már 3 perce megy a meccs és még nem volt se 11-es, se kiállítás.