Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálatok fél óra alatt CR futott max. 2 km-t, a többiek még ennyit se...zsírosdeszka írta: Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...
Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...ronaldinho89 írta:Belenéztem picit a real meccsbe, de el is ment a kedvem az egésztől. ilyen [auto_cenzúra] espanyolt is rég láttam. összevissza szaladgálnak, lézengenek, járkálnak. nálam a futball az akarás, agilitás, gyorsaság. összevissza passzolgattak hátul a real otthonában. ugy játszanak akiknek megmondták hogy most a real otthonába mentek még az öltözőfolyosón [auto_cenzúra].játok össze magatokat. jó, a real nyom, gyorsak, lendületesek, de idegesít hogy csomó csapat ezt csinálja ha a realal játszik. bezzeg ellenünk..
Az egy dolog, hogy odapasszolja a labdát 20-ra a kaputól, dehogy az Espanyol mennyire nem akar ezen a meccsen a világon semmit, az is üvölt az eddig eltelt percek alapján.breywol írta:még jó hogy nincs eladva a meccs...
Igen, mert Teixera fúj, aki biztos szeretne megint csevegni JM-mel a meccs után.visca el barca írta:egyszeruen feháborito hogy már 3 perce megy a meccs és még nem volt se 11-es, se kiállítás.
Szerintem az Espanyol a Barca ellen mutatott küzdőszelleméből semmit nem fog mutatni, úgyhogy a sima 3 benne van a pakliban.zsírosdeszka írta: Nekem rossz előérzetem van. Bár ez nektek jó.
Ezt te se gondolhattad komolyan.zsírosdeszka írta:Ezt inkább nem kommentálom, mert parttalan vita lesz köztünk. Senki nem fúj senkinek. Egyszerűen ilyenek a bírók. Valamint a technika fejlődött nagyot. Régen is tévedtek, de nem voltak olyan lassítások, mint manapság, hogy mindent látsz. Ha te lennél ott, rájönnél, hogy a karosszékból könnyű dumálni...G.Gabe írta:Az biztos, hogy amiket tegnap nem fújtak be tizinek a Barcának, azt simán, gondolkodás nélkül befújják majd RM-nak. Sőt, még azt is, ha csúnyán néznek majd CR7-re
Nekem rossz előérzetem van. Bár ez nektek jó.Barcaman1993 írta:zsírosdeszka írta:Szerintem igenis van félnie a Madridnak. Nem lesz sima gólzáporos meccs. Az utóbbi időben mi sem úgy muzsikálunk, mint a 100 tagú halmozottan hátrányos helyzetű zenekar.Ha az Espanyol 4 alatt megússza, már sikerként fogják megélni. Mindig azt várjuk az Espanyol-Atletico duótól, hogy majd ők megmutatják a a Madrid ellen. Ennek az a vége, hogy mind a 4 meccsen simán zakóznak, mi meg rendre pontokat bukunk ellenük. Ez az utóbbi évekre szinte állandósult. 101%, hogy behúzza a Real.
zsírosdeszka írta:Szerintem igenis van félnie a Madridnak. Nem lesz sima gólzáporos meccs. Az utóbbi időben mi sem úgy muzsikálunk, mint a 100 tagú halmozottan hátrányos helyzetű zenekar.
Ezt inkább nem kommentálom, mert parttalan vita lesz köztünk. Senki nem fúj senkinek. Egyszerűen ilyenek a bírók. Valamint a technika fejlődött nagyot. Régen is tévedtek, de nem voltak olyan lassítások, mint manapság, hogy mindent látsz. Ha te lennél ott, rájönnél, hogy a karosszékból könnyű dumálni...G.Gabe írta:Az biztos, hogy amiket tegnap nem fújtak be tizinek a Barcának, azt simán, gondolkodás nélkül befújják majd RM-nak. Sőt, még azt is, ha csúnyán néznek majd CR7-re
Szerintem igenis van félnie a Madridnak. Nem lesz sima gólzáporos meccs. Az utóbbi időben mi sem úgy muzsikálunk, mint a 100 tagú halmozottan hátrányos helyzetű zenekar.P.U.Y.O.L. írta:Ezt te se gondolhattad komolyan.adam_1519 írta: Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érte
Az meg, hogy én miben reménykedem, az az én dolgom...
Ezt te se gondolhattad komolyan.adam_1519 írta: Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érte
Utóbbi 3-4 hsz-ed kifogástalan. Remekül látod a dolgokat és lehet vannak olyanok akiknek nem tetszik az amit írsz, de sajnos igazak. Amit pedig most írtál az tényleg nagyon igaz. Azért járok erre a fórumra hogy olyanokat olvassak amit én nem tudok megfogalmazni és ez pont olyanzsírosdeszka írta:Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket. Vannak olyan csapatok, amelyek a stílusa a Barcának kedvez, van olyan, hogy a Madridnak. Ez a csapat stílusa, játékrendszere miatt van, nem azért mert ennek meg annak lefekszenek. Például az Atletico Madrid a városi rivális ellen még jobban akar nyerni,mint a Barca ellen, mégis a Barca jobban megszenved velük, mint a Madrid.
Én még emlékszem egy-két Lazio-Interre azokból az időkből, amikor Roma-Inter versenyfutás volt a bajnoki címért, és az alapján egyáltalán nem tűnik hülyeségnekzsírosdeszka írta: Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket.
Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket. Vannak olyan csapatok, amelyek a stílusa a Barcának kedvez, van olyan, hogy a Madridnak. Ez a csapat stílusa, játékrendszere miatt van, nem azért mert ennek meg annak lefekszenek. Például az Atletico Madrid a városi rivális ellen még jobban akar nyerni,mint a Barca ellen, mégis a Barca jobban megszenved velük, mint a Madrid.adam_1519 írta:Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érteP.U.Y.O.L. írta:Az Espanyol lophatna ma legalább 1 pontot, az jót tenne nekünk.
Én meg ezt úgy fogalmaznám meg,h nagyon nagy részt azon múlik,h valóban nem harapunk idén,de azért bizonyos szinten benne vannak a(z elmúlt évekhez képest rengeteg) sérülés és a bírói tévedések egész sora.Mégha alapvetően cs erre fogni nem lehet,de valamilyen szinten beleszól az egészbe.zsírosdeszka írta:
Nem azon múlik. Az egész idény képén. A Barca nem hajtott, sokszor sétálgattak, saját térfelükön passzolgattak félidőket. A Madrid meg támadott, még ha vezetett is 2 góllal nem állt le. Az elmúlt idényekben megérdemelte a Barca, nevettem akik szerint a bíró volt az oka. Az volt az oka, hogy jobbak voltatok. Az idén viszont nem.
Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érteP.U.Y.O.L. írta:Az Espanyol lophatna ma legalább 1 pontot, az jót tenne nekünk.
Ezt adom! (milyen meglepő...zsírosdeszka írta:
Nem azon múlik. Az egész idény képén. A Barca nem hajtott, sokszor sétálgattak, saját térfelükön passzolgattak félidőket. A Madrid meg támadott, még ha vezetett is 2 góllal nem állt le. Az elmúlt idényekben megérdemelte a Barca, nevettem akik szerint a bíró volt az oka. Az volt az oka, hogy jobbak voltatok. Az idén viszont nem.
Nem azon múlik. Az egész idény képén. A Barca nem hajtott, sokszor sétálgattak, saját térfelükön passzolgattak félidőket. A Madrid meg támadott, még ha vezetett is 2 góllal nem állt le. Az elmúlt idényekben megérdemelte a Barca, nevettem akik szerint a bíró volt az oka. Az volt az oka, hogy jobbak voltatok. Az idén viszont nem.Mikaos írta:Az a nem mindegy, hogy a bírók miatt nem 5 pont, hanem valszeg 10 pont előnnyel jöttök majd a Camp Nou-ba. Ami azért igenis eldönthetné a bajnoki címet.zsírosdeszka írta:Az, hogy egy csapat 5 ponttal vagy 15-tel nyeri a bajnokságot szinte mindegy. Senki nem emlékszik majd rá, csak hogy nyertek. Viszont ha a BL-t megnyeritek akkor nem lesz keserű a pirula.
Mondjuk egy 5-0-ás kiütéses Barca győzelemmel lehet, hogy az utolsó 5-6 meccsből 2-3 pontot simán elbuknátok, amivel mi megnyerhetnénk a címet.
Tehát sajnos, a bírókon nagyon sok múlik. De remélem, hogy innentől másik irányba is lesznek bőven "tévedések".