Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ronaldinho89
Capitá del Barça

2012.03.04. 22:07:26

ez így is van. ahogy hagyják. de néha olyan mozdulatokat csinálnak a vendégek ami nem illi egy első osztályú spanyol futballistához/csapathoz. nem látom rajtuk a küzdeni akarást, a hajtást, agilitást, mint ahogy már említettem. számomra csak ez elkeserítő. + az utóbbi pár percben, majdnem a középpályánál védekeztek néha...
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.03.04. 22:06:40

zsírosdeszka írta: Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...
Nálatok fél óra alatt CR futott max. 2 km-t, a többiek még ennyit se...
Az oké, hogy az Espanyolnak nem a Madrid ellen kell nyernie, de legalább megpróbálhatnának úgy csinálni, mintha próbálkoznának.
zsírosdeszka
A Madridista

2012.03.04. 22:03:59

ronaldinho89 írta:Belenéztem picit a real meccsbe, de el is ment a kedvem az egésztől. ilyen [auto_cenzúra] espanyolt is rég láttam. összevissza szaladgálnak, lézengenek, járkálnak. nálam a futball az akarás, agilitás, gyorsaság. összevissza passzolgattak hátul a real otthonában. ugy játszanak akiknek megmondták hogy most a real otthonába mentek még az öltözőfolyosón [auto_cenzúra].játok össze magatokat. jó, a real nyom, gyorsak, lendületesek, de idegesít hogy csomó csapat ezt csinálja ha a realal játszik. bezzeg ellenünk..
Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.04. 22:00:54

Hol az az Espanyol, aki minket a meccsünk pár periódusában lefocizott? 2 passzt nem tudnak adni egymásnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.04. 22:03:20-kor.
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.03.04. 21:59:46

breywol írta:még jó hogy nincs eladva a meccs...
Az egy dolog, hogy odapasszolja a labdát 20-ra a kaputól, dehogy az Espanyol mennyire nem akar ezen a meccsen a világon semmit, az is üvölt az eddig eltelt percek alapján.
Mindezt úgy, hogy a Madrid sem csinál kb. semmit.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2012.03.04. 21:59:00

Belenéztem picit a real meccsbe, de el is ment a kedvem az egésztől. ilyen [auto_cenzúra] espanyolt is rég láttam. összevissza szaladgálnak, lézengenek, járkálnak. nálam a futball az akarás, agilitás, gyorsaság. összevissza passzolgattak hátul a real otthonában. ugy játszanak akiknek megmondták hogy most a real otthonába mentek még az öltözőfolyosón [auto_cenzúra].játok össze magatokat. jó, a real nyom, gyorsak, lendületesek, de idegesít hogy csomó csapat ezt csinálja ha a realal játszik. bezzeg ellenünk..
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Nem Ede72
Jugador del Barça

2012.03.04. 21:58:57

undorító brigád ez az espanyol...ellenünk mennek, mint a mozambók, rugdosnak, mocskoskodnak, a madridnak, meg odaadják a labdát a 16-os előtt eddig vagy 3x...
breywol
Jugador del Barça

2012.03.04. 21:56:29

még jó hogy nincs eladva a meccs...
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.03.04. 21:42:53

visca el barca írta:egyszeruen feháborito hogy már 3 perce megy a meccs és még nem volt se 11-es, se kiállítás. :D
Igen, mert Teixera fúj, aki biztos szeretne megint csevegni JM-mel a meccs után.
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.03.04. 21:41:18

zsírosdeszka írta: Nekem rossz előérzetem van. Bár ez nektek jó.
Szerintem az Espanyol a Barca ellen mutatott küzdőszelleméből semmit nem fog mutatni, úgyhogy a sima 3 benne van a pakliban.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.04. 21:34:41

egyszeruen feháborito hogy már 3 perce megy a meccs és még nem volt se 11-es, se kiállítás. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.04. 21:29:30

zsírosdeszka írta:
G.Gabe írta:Az biztos, hogy amiket tegnap nem fújtak be tizinek a Barcának, azt simán, gondolkodás nélkül befújják majd RM-nak. Sőt, még azt is, ha csúnyán néznek majd CR7-re
Ezt inkább nem kommentálom, mert parttalan vita lesz köztünk. Senki nem fúj senkinek. Egyszerűen ilyenek a bírók. Valamint a technika fejlődött nagyot. Régen is tévedtek, de nem voltak olyan lassítások, mint manapság, hogy mindent látsz. Ha te lennél ott, rájönnél, hogy a karosszékból könnyű dumálni...
Ezt te se gondolhattad komolyan.
Az meg, hogy én miben reménykedem, az az én dolgom...[/quote]

[/quote]

Ezekhez a tizikhez nem kellett karosszék, hogy elsőre is látszódjon, hogy azok bizony tizik voltak.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
zsírosdeszka
A Madridista

2012.03.04. 20:42:20

Barcaman1993 írta:
zsírosdeszka írta:Szerintem igenis van félnie a Madridnak. Nem lesz sima gólzáporos meccs. Az utóbbi időben mi sem úgy muzsikálunk, mint a 100 tagú halmozottan hátrányos helyzetű zenekar.
:D Ha az Espanyol 4 alatt megússza, már sikerként fogják megélni. Mindig azt várjuk az Espanyol-Atletico duótól, hogy majd ők megmutatják a a Madrid ellen. Ennek az a vége, hogy mind a 4 meccsen simán zakóznak, mi meg rendre pontokat bukunk ellenük. Ez az utóbbi évekre szinte állandósult. 101%, hogy behúzza a Real.
Nekem rossz előérzetem van. Bár ez nektek jó.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.04. 20:05:37

zsírosdeszka írta:Szerintem igenis van félnie a Madridnak. Nem lesz sima gólzáporos meccs. Az utóbbi időben mi sem úgy muzsikálunk, mint a 100 tagú halmozottan hátrányos helyzetű zenekar.
:D Ha az Espanyol 4 alatt megússza, már sikerként fogják megélni. Mindig azt várjuk az Espanyol-Atletico duótól, hogy majd ők megmutatják a a Madrid ellen. Ennek az a vége, hogy mind a 4 meccsen simán zakóznak, mi meg rendre pontokat bukunk ellenük. Ez az utóbbi évekre szinte állandósult. 101%, hogy behúzza a Real.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Deus
Boixos Nois

2012.03.04. 20:04:26

tipp: 3-0 a Madridnak.
KépKép
zsírosdeszka
A Madridista

2012.03.04. 19:57:55

G.Gabe írta:Az biztos, hogy amiket tegnap nem fújtak be tizinek a Barcának, azt simán, gondolkodás nélkül befújják majd RM-nak. Sőt, még azt is, ha csúnyán néznek majd CR7-re
Ezt inkább nem kommentálom, mert parttalan vita lesz köztünk. Senki nem fúj senkinek. Egyszerűen ilyenek a bírók. Valamint a technika fejlődött nagyot. Régen is tévedtek, de nem voltak olyan lassítások, mint manapság, hogy mindent látsz. Ha te lennél ott, rájönnél, hogy a karosszékból könnyű dumálni...
P.U.Y.O.L. írta:
adam_1519 írta: Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érte [-o<
Az meg, hogy én miben reménykedem, az az én dolgom...
Szerintem igenis van félnie a Madridnak. Nem lesz sima gólzáporos meccs. Az utóbbi időben mi sem úgy muzsikálunk, mint a 100 tagú halmozottan hátrányos helyzetű zenekar.
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.04. 19:31:27

Az biztos, hogy amiket tegnap nem fújtak be tizinek a Barcának, azt simán, gondolkodás nélkül befújják majd RM-nak. Sőt, még azt is, ha csúnyán néznek majd CR7-re
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 19:13:11

adam_1519 írta: Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érte [-o<
Az meg, hogy én miben reménykedem, az az én dolgom...
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.04. 18:39:38

zsírosdeszka írta:Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket. Vannak olyan csapatok, amelyek a stílusa a Barcának kedvez, van olyan, hogy a Madridnak. Ez a csapat stílusa, játékrendszere miatt van, nem azért mert ennek meg annak lefekszenek. Például az Atletico Madrid a városi rivális ellen még jobban akar nyerni,mint a Barca ellen, mégis a Barca jobban megszenved velük, mint a Madrid.
Utóbbi 3-4 hsz-ed kifogástalan. Remekül látod a dolgokat és lehet vannak olyanok akiknek nem tetszik az amit írsz, de sajnos igazak. Amit pedig most írtál az tényleg nagyon igaz. Azért járok erre a fórumra hogy olyanokat olvassak amit én nem tudok megfogalmazni és ez pont olyan :)
Bizony vannak olyan csapatok amelyek ha a Real vagy a Barca ellen játszanak úgy tűnik, mintha "lefeküdnének" közben meg egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Vannak viszont összeszedettebb csapatok amelyek egyáltalán nem félnek, vagy annyira felkészülnek hogy kibekkelnek 90 percet és szereznek kontrából gólt.
A Real ellen lehet bekkelni mint állat, de akkor ők kipasszolják szélre, bemennek páran a kapu elé és várják a lasztit. Nem úgy mint mi, hogy addig passzolgatunk míg nem találunk egy rést aztán ha eladjuk akkor iszkiri vissza ezerrel mert 2-en maradtak hátul...

Egyáltalán nem lehet fogni a bírókra hogy a Real vezeti a bajnokságot és nyeri valszeg meg.
Én úgy gondolom hogy a Real azért vezet 10 ponttal, mert belövi a helyzeteit még ha rossz napot is fogtak ki, hiányoznak páran + még idegenbe is vannak..
Persze a Barcelona is szépen gyártja a gólokat, de az a 6 döntetlen nem azért született mert a bírók rosszul fújtak vagy éppen idegenben játszottak, hanem amikor kellett, nem volt meg az a utolsó 2 lépés vagy éppen nem ment be a ziccer.

Ettől függetlenül én is szurkolok a végsőkig, de Pepnek igaza van. Bár nagyon remélem nem ragad át a játékosokra ez a felfogás, hanem az utolsó teljesen tét nélküli meccsen is kifutják a belüket és győznek.
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.04. 18:39:11

zsírosdeszka írta: Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket.
Én még emlékszem egy-két Lazio-Interre azokból az időkből, amikor Roma-Inter versenyfutás volt a bajnoki címért, és az alapján egyáltalán nem tűnik hülyeségnek
zsírosdeszka
A Madridista

2012.03.04. 18:23:25

adam_1519 írta:
P.U.Y.O.L. írta:Az Espanyol lophatna ma legalább 1 pontot, az jót tenne nekünk. :)
Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érte [-o<
Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket. Vannak olyan csapatok, amelyek a stílusa a Barcának kedvez, van olyan, hogy a Madridnak. Ez a csapat stílusa, játékrendszere miatt van, nem azért mert ennek meg annak lefekszenek. Például az Atletico Madrid a városi rivális ellen még jobban akar nyerni,mint a Barca ellen, mégis a Barca jobban megszenved velük, mint a Madrid.
Kép
miihii
KHAL

2012.03.04. 18:13:04

zsírosdeszka írta:
Nem azon múlik. Az egész idény képén. A Barca nem hajtott, sokszor sétálgattak, saját térfelükön passzolgattak félidőket. A Madrid meg támadott, még ha vezetett is 2 góllal nem állt le. Az elmúlt idényekben megérdemelte a Barca, nevettem akik szerint a bíró volt az oka. Az volt az oka, hogy jobbak voltatok. Az idén viszont nem.
Én meg ezt úgy fogalmaznám meg,h nagyon nagy részt azon múlik,h valóban nem harapunk idén,de azért bizonyos szinten benne vannak a(z elmúlt évekhez képest rengeteg) sérülés és a bírói tévedések egész sora.Mégha alapvetően cs erre fogni nem lehet,de valamilyen szinten beleszól az egészbe.

A tegnapi meccs is kábé hűen tükrözi.
Megvoltak a hiányzók,és nem is pörögtünk 1200-on.Nem voltunk rosszak,de nem ment annyira,mint fénykorunkban.Aztán így is vezettünk,de ugye jött az a véleményes kiállítás,az egyenlítés.De mentünk tovább és most kivételesen sikerült még hátrányban is felállni.Azonban ha úgy alakult volna ez is,mint az idei hasonló meccsek,akkor marad az x és akkor megint az a helyzet áll fent,h igen,játszhattunk volna jobban,de még így is belefért volna,ha a bírók toppon vannak és kapunk 11est (legalább az egyiket...),meg a Piqué esetnél nevezzük úgy,h következetes (az első félidőben ennél durvábban kilökték Danit a labda fölül,de nem járt büntető,itt meg....) .
Szóval amikor cs sikerül begyötörni a hiányzó pluszt,akkor rendben van,belefér.De amikor nem,akkor igazán nem cs magunkra haragudhatunk és okolhatjuk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
adam_1519
Jugador del Barça

2012.03.04. 18:12:36

P.U.Y.O.L. írta:Az Espanyol lophatna ma legalább 1 pontot, az jót tenne nekünk. :)
Ebbe szerintem ne nagyon reménykedj mert, Espanyol tipikusan lefekszik a Madridnak, meg amúgy is ez a Real nem az a csapat aki otthon fog pontokat veszíteni, bár mit nem adnék érte [-o<
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adam_1519 2012.03.04. 18:13:23-kor.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.04. 17:59:14

zsírosdeszka írta:
Nem azon múlik. Az egész idény képén. A Barca nem hajtott, sokszor sétálgattak, saját térfelükön passzolgattak félidőket. A Madrid meg támadott, még ha vezetett is 2 góllal nem állt le. Az elmúlt idényekben megérdemelte a Barca, nevettem akik szerint a bíró volt az oka. Az volt az oka, hogy jobbak voltatok. Az idén viszont nem.
Ezt adom! (milyen meglepő... :D )

Remélem, hogy nem ébredtünk túl későn. Az Espanyol lophatna ma legalább 1 pontot, az jót tenne nekünk. :)
zsírosdeszka
A Madridista

2012.03.04. 17:49:21

Mikaos írta:
zsírosdeszka írta:Az, hogy egy csapat 5 ponttal vagy 15-tel nyeri a bajnokságot szinte mindegy. Senki nem emlékszik majd rá, csak hogy nyertek. Viszont ha a BL-t megnyeritek akkor nem lesz keserű a pirula.
Az a nem mindegy, hogy a bírók miatt nem 5 pont, hanem valszeg 10 pont előnnyel jöttök majd a Camp Nou-ba. Ami azért igenis eldönthetné a bajnoki címet.
Mondjuk egy 5-0-ás kiütéses Barca győzelemmel lehet, hogy az utolsó 5-6 meccsből 2-3 pontot simán elbuknátok, amivel mi megnyerhetnénk a címet.

Tehát sajnos, a bírókon nagyon sok múlik. De remélem, hogy innentől másik irányba is lesznek bőven "tévedések".
Kép
Válasz küldése