Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
en szeretnem hinni, hogy ha egy ertekelheto jatekost hoztunk volna (peldaul ot), akkor tobbet jatszana a cserecsatarunk. legalabbis annyit amennyit egy 19 eves jatekosnak kell a barcaban, es szepen fokoztosan venne at suarez helyet. de ez mar mindegy, jo helyen van a cityben pep mellett.TripleH írta:Én nem sajnálom, neki most játékpercek kellenek és egy sérülékeny Agüero mellett erre azért több lehetősége van mint a Barcában, ahol 3 fronton is élnie kell minden percel.
Én nem sajnálom, neki most játékpercek kellenek és egy sérülékeny Agüero mellett erre azért több lehetősége van mint a Barcában, ahol 3 fronton is élnie kell minden percel.MessiNeymarSuarez írta:Gabriel Jézus meg is nyeri a meccset, elég hamar beilleszkedett...
Kezdem is bánni hogy nem mi hoztuk el.

Szerintem a United idén még nem fog odaérni, egyszerűen még nincsenek készen és a sok döntetlen, főleg hazai pályán nem fér bele. EL-ből viszont elérhetik a BL jogot, főleg hogy nincs a Sevilla.LG írta:Azért azt egyre inkább láthatjuk, hogy manapság nem a halvérű úriemberek az eredményes edzők. Luchon is azért látjuk sokan a megfáradságot, mert korábban ő is elég vehemens ember volt, most meg sokszor mikor szívunk megsemmisülve ül a padon.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940
Na ez sem jobb, mint Simeone. Unszimpatikus.
A Liverpool meg ismét ki kapott egy kiesőjelölttől. Sajnálom, hogy ennyire visszaestek, ősszel öröm volt nézni őket. Ettől függetlenül szerintem Klopp jó úton indult el velük, nyáron a védelmet alaposan meg kell erősíteni, és jók lehetnek.
Ma a manchesteriek előtt adott a lehetőség a zárkózásra. Komoly csata lesz még a BL helyekért, igazából 6 BL szintű csapatuk van, de közülük kettő le fog maradni. A Chelsea után a Tottenham tűnik a legstabilabbnak, jelenleg őket dobogóra tippelném. Pep sem hinném, hogy elkövetne ekkora blamát, őket is a dobogóra várom. Itt a Pool, Arsenal, MU hármasból fog kettő szívni, előbbi kettő már hagyományosan gyenge tavaszokat hoz, a MU-nak pedig most megint becsúszott pár x, de igazából nincsenek rossz formában, szerintem az ővéké lesz a 4. hely. Ma mondjuk nem lesz könnyű dolguk, a Leicesternek most már össze kell szednie magát, ha nem akarnak kiesési gondokat.

palesz77 írta:Pep huzott egy varatlant megint, kivancsi leszek mi sul ki ebbol..
Azért azt egyre inkább láthatjuk, hogy manapság nem a halvérű úriemberek az eredményes edzők. Luchon is azért látjuk sokan a megfáradságot, mert korábban ő is elég vehemens ember volt, most meg sokszor mikor szívunk megsemmisülve ül a padon.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940
Kicsit elvitte a hév. De amúgy nagy haverok az ürgével. Utána együtt röhögtek ezen.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3640261940
Részben egyet értek, annyiban védeném, hogy anyagi korlátok is közrejátszottak benne, hogy tudott nagyobb neveket igazolni, pl. az új stadion miatt évekig meg kellett húzni a nadrágszíjat. Van persze a franciának is felelősége benne, de a tulajdonosokat is elő kéne venni.barca0417 írta:Az a baj hogy Wenger mindenkit csak megpróbál leigazolni, Nem kellett neki/nem tudta annak idején Ibrát, Tourét, Drogbát egy csomó mindenkitTromort77 írta:
Wenger: I tried to sign Kante
Ehelyett igazol az angol 4. osztályból tehetséges fiatalokat..
hosszú évek szorgos munkájával leépített egy olyan Arsenal amely veretlenül lett bajnok a PL-ben.
Tény hogy azt is ő építette fel, de úgy látszik megbánta...túl jók voltak, nem tetszett neki.
Az a baj hogy Wenger mindenkit csak megpróbál leigazolni, Nem kellett neki/nem tudta annak idején Ibrát, Tourét, Drogbát egy csomó mindenkitTromort77 írta:
Wenger: I tried to sign Kante

Engem sokkal inkább az lep meg, hogy Maticnak már van 6 assistja.Tromort77 írta: Passes per Assist
Kevin De Bruyne 9 assists - 115 PpA
Christian Eriksen 8 assists - 151 PpA
Matt Phillips 8 assists - 51 PpA
Alexis Sánchez 8 assists - 125 PpA
Adam Lallana 7 assists - 131 PpA
Gylfi Sigurdsson 7 assists - 93 PpA
Cesc Fàbregas 6 assists - 83 PpA
Nemanja Matic 6 assists - 213 PpA
Dimitri Payet 6 assists - 126 PpA
Wilfried Zaha 6 assists - 68 PpA
Phillips nem semmi. 51 passzonként ad egy gólpasszt a PL-ben.