Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ugyanez járt a fejemben meccs közben. Meg, hogy a mi védelmünk ugyanúgy csak nézte volna ezeket a berobbanó fejeseket.Tromort77 írta:Hozzuk Tony Pulis-t edzőnek!![]()
Hihetetlen, hogy mennyire erősek pontrúgásokból.
Edzői hiba.Mint az utóbbi kb.7 évük minden buktája.Tromort77 írta:...

Több helyen is olvastam, hogy most kikezdték Sanchezt emiatt és jöttek ki a statisztikák, hogy mennyire nem segíti a csapatot védekezésben de szerintem ez röhejes. Egyáltalán nem az a dolga, hogy annyit melózzon mint egy középpályás. Számtalanszor hátára vette a csapatot, nélküle nehezen volna itt az Arsenal.PCsabi írta:A belét is kihajtó Sánchez ill. a lusta Özil.
Sánchez:
90 minute games: 20
10km+ in those games: 0
Özil:
90 minute games: 16
10km+ in those games: 14
Sánchez to nov '16:
Full games: 10
Distance/90: 9.31 km
Sprints/90: 59.5
Sánchez since dec '16:
Full games: 10
Distance/90: 8.77 km
Sprints/90: 55.0

Érdekes, mert tőle is sokan el vannak ájulva de én azt a 15 gólt nem érzem olyan egetrengetőnek úgy hogy szinte minden meccset végig játszik és ő az egyetlen csatár.Veidt_madridista írta:Zlatannal a csapatban te is ívelgetnél....
De ha minden ilyen jó akkor miért csak a 6. helyen vannak, foleg úgy hogy az Arsenal, Liverpool és a City is hullajtja a pontokat rendesen?Veidt_madridista írta:Mar ne haragudj, de ha felteszed ezt a kerdest, akkor valszeg nem lattal toluk meccseket az elmult 4 hónapban. A nehezkes indulás utan abszolút összeállt a csapat, egyszer sem kaptak ki hónapok alatt, mukodik a gépezet, Pogba nagyon jol jatszik, stb. Mourinho visszaadta nekik a győztes mentalitást, ezt a játékosok is elmondták, de egyebkent a pályán is latszik. 1-2 igazolás meg nyáron es abszolút bajnokeselyes csapatként vaghatnak bele a szezonba jovore.S.Agüero írta:Pont olyan gyengék, mint tavaly, mivel lettek jobbak szerinted?

Pont erre gondoltam, pontokban semmi javulás évek óta.JimmyJump írta:Én nem látom a meccseiket, így elhiszem hogy javulnak játékban és szurkolok is nekik, mert kell egy jó United a futballnak. De azért tényleg vicces, hogy van Gaal és most Mourinho is még mindig ugyanazokat a számokat hozza, mint a semmibe nézett Moyes, úgy hogy az utóbbi 3 évben 526 millió eurót költöttek játékosokra.
Mar ne haragudj, de ha felteszed ezt a kerdest, akkor valszeg nem lattal toluk meccseket az elmult 4 hónapban. A nehezkes indulás utan abszolút összeállt a csapat, egyszer sem kaptak ki hónapok alatt, mukodik a gépezet, Pogba nagyon jol jatszik, stb. Mourinho visszaadta nekik a győztes mentalitást, ezt a játékosok is elmondták, de egyebkent a pályán is latszik. 1-2 igazolás meg nyáron es abszolút bajnokeselyes csapatként vaghatnak bele a szezonba jovore.S.Agüero írta:Pont olyan gyengék, mint tavaly, mivel lettek jobbak szerinted?

Fergusson óta 400 millio eurot költöttek el, azóta van egy hetedik, egy negyedik meg egy ötödik helyük a bajnokságba most pedig hatodikak.Bob_Marley írta:Jók voltak most is igazolásaik, de kell még javítani a kereten. Nem hiszem, hogy elfogadhatatlan lenne a dolog, főleg hogy ott vannak a tűz közelében és Mourinho láthatóan összerakta őket. Mint írtam emiatt a sok iksz miatt vannak ott ahol, de így is vesztett pontokban ötödikek. Ezért nem lehet róluk mint bajnokesélyes beszélni, mert ezeket a meccseket otthon be kell húzni.Nero. írta:
Unitedet kár szépíteni. Továbbra is csak hatodikok ami teljesen elfogadhatatlan. De nem baj, jövőre majd újabb transzfer rekordot döntenek Griezmannal meg még egy további százast biztos elver Mourinho.
Leghosszabb veretlenségi sorozat jelenleg az övék, az irány feltétlen jó.
Jók voltak most is igazolásaik, de kell még javítani a kereten. Nem hiszem, hogy elfogadhatatlan lenne a dolog, főleg hogy ott vannak a tűz közelében és Mourinho láthatóan összerakta őket. Mint írtam emiatt a sok iksz miatt vannak ott ahol, de így is vesztett pontokban ötödikek. Ezért nem lehet róluk mint bajnokesélyes beszélni, mert ezeket a meccseket otthon be kell húzni.Nero. írta:
Unitedet kár szépíteni. Továbbra is csak hatodikok ami teljesen elfogadhatatlan. De nem baj, jövőre majd újabb transzfer rekordot döntenek Griezmannal meg még egy további százast biztos elver Mourinho.