Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont az egyenéses kiesés más műfaj. Szerintem ide kevés lesz az olaszok rutinja. A többi esélyesnél azért több EB, VB, BL randadókon tapasztalatot szerzett játékos, és ez szerintem döntő lesz.
Ha jól látom a szavazáson 4en húztuk be őket végső győztesnek,ez vállalható
1: BW kifejezetten nagyot megy ezen az EB-n(egy gyenge csapatban) szerintem őt egyértelműen nem lesz nehéz eladni.
Többekkel ellentétben nekem is tetszenek a digok, bár nagyon nem voltak ma meggyőzők.Alcantara írta: ↑2021.06.26. 09:09:29A hollandok ága jóval könnyebbnek tűnik az elődöntőig, az olaszoké brutál lesz az osztrák meccs után. Már az EB előtt is olasz győzelmet tippeltem, de a mutatott játék még jobban meggyőzött erről. Egységesek, hátul szinte nem hibáznak.
Az igazi EB viszont a mai naptól kezdődik, sok csapat más arcát fogja mutatni, mint a csoportmeccseken.
Ezen a hétvégén talán a belga-portugált várom a legjobban, brutál meccsnek ígérkezik.
megfordítanám a dolgot. A spanyolokat temették, mert tizenegyen védekeztek ellenük, a helyzeteket meg kihagyták. Pedig mindenki megszenvedett volna pl az undorító svédek ellen.
Jó gondolatok, egyáltalán nem biztos, h gyengébb csoportból továbbjutottunk volna. Nekem pl. németek úgy tűntek, mint akik a hátuk közepére sem kívánják a focit. Lejátszottak 60-70 meccset összezsúfolva a szezonban, inkább pihennének.csababarca írta: ↑2021.06.24. 22:50:30@mess2009-el is egyetértek, de azokkal is, akik most örömmámorban vannak, és hagyják magukat megdumálni, hogy amúgy mi vagyunk az EB győztesek:D persze csak mert a szurkolók így szurkoltak, amúgy 10-0ra kikaptunk volna.
az érem egyik oldalán (számomra ez a fontosabb) ott van a mutatott játék, és a két döntetlen elérése, amik közül egyet be kellett volna húzni, reális esély volt rá.
a másik oldalán meg ott a valóság, hogy 4. helyen kipottyantunk, ilyen szempontból a 2016-os EBnél rosszabbul zártunk. ezek a száraz tények.
aztán innen lehet kibontani, hogy mégis mekkora különbség van aközött meg eközött az EB között, nem csak eredményekben, de pontokban is.
Én megmondom őszintén, egyedül a portugálok elleni meccsen éreztem, hogy túl biztonsági focit tolunk, szerintem ott Rossi csak arra ment, hogy elkerülje, ami végül bekövetkezett, a nagyobb arányú vereséget. Utána már felszabadultabban játszottunk a franciák és a németek ellen is.
Lehet ha újrakezdhetné a portugálok ellen is már más szellemben menne ki a csapat, persze ki tudja.
Még egy gondolat: nem gondolom, hogy 100%-ra vehető, hogy egy gyengébb csoportban is hoztuk volna ezt a játékot. lehet továbbmegyünk, de a lelkesedés, a motiváció nem lett volna ilyen szerintem. sokszor volt olyan a Rossi csapattal is a selejtezőkben, hogy papíron gyengébb ellenfél ellen a mi játékunk is lement az ő szintjükre.
Szép volt, grat a csapatnak, most a pihenő után lehet majd koncentrálni a vb selejtezőkre.
Meccs közben nekem is eszembe jutott, hogy Barca szurkolóként egész évben busz ellen játszunk. Nem hisszük el, hogy nem képes a labda a buszban gellert kapva befelé pattanni....hiányoljuk a Barca kreativitását, esetleg bosszankodunk, hogy bezzeg a Real "úgyis bedarálná"....visca el barca írta: ↑2021.06.24. 12:49:38Milyen erdekes a magyar szurkoloMindenki ajnarozza a valogatottat, h mekkora kiralyok vagyunk, holott pont ugyanazt a buszt jatsszuk mint egy valladolid vagy huesca, akiket meg egesz evben szidunk mint a bokrot, hogy milyen undorito csapat
.
Szurkolsz a hazadnak. Kit erdekel,hogy milyen focit jatszik. Ezt elsosorban nem a futball szemszogebol kell nezni ilyenkor.visca el barca írta: ↑2021.06.24. 12:49:38Milyen erdekes a magyar szurkoloMindenki ajnarozza a valogatottat, h mekkora kiralyok vagyunk, holott pont ugyanazt a buszt jatsszuk mint egy valladolid vagy huesca, akiket meg egesz evben szidunk mint a bokrot, hogy milyen undorito csapat
En innentol mar az olaszoknak szurkolok, mancini nagyon osszerakta oket, jo focit jatszanak.
A viccet értem és tudok ezen nevetni :DDvisca el barca írta: ↑2021.06.24. 12:49:38Milyen erdekes a magyar szurkoloMindenki ajnarozza a valogatottat, h mekkora kiralyok vagyunk, holott pont ugyanazt a buszt jatsszuk mint egy valladolid vagy huesca, akiket meg egesz evben szidunk mint a bokrot, hogy milyen undorito csapat
![]()
Rápillantottam a fórumra és a cikked miatt megérte!!! Köszi mindenben egyetértek!Kalapos írta: ↑2021.06.24. 09:54:12Nem értem ezt a miért énekeltünk a portugálok ellen és milyen vagyunk ilyen bükszék az utolsó helyünkre mentalitást..
Ki lehet esni utolsó helyen úgy mint Törökország, 1-8-as gólkülönbség és 0 pont, esélyük se volt WALES SVÁJC ÉS OLASZORSZÁG ellen. Vagy Észak-Macedónia..
Meg ki lehet esni 2 ponttal, úgy hogy a lesgólt is nézve minden meccsen mi vezettünk, és csak az utolsó percekben tudtak ellenünk egyenlíteni vagy vezetést szerezni az utolsó három nagy torna 3 győztese! A címvédő EB győztes, a címvédő VB győztes és az azelőtti VB győztes ellen.
Konkrétan pár percen múlt hogy 1et közülök kiejtsünk! Olyan csapatok tovább jutottak 3. vagy 2. helyen akik eredmények alapján gyengébbek mint mi, mert a hasonló nagy válogatottak széttépték őket, mi meg szoros ki-ki meccseket hoztunk ellenük.
Lehet énekelni a himnuszt egy ilyen x után, főleg hogy mennyi sarazást és ocsmány politikai hurrogást kapott a nemzet (senkit se érdekel hogy jogosan vagy sem)..
A fiúk kimentek a németekhez és megmutatták hogy nem lehet minket lenézni és általánosítani. Mert sok külföldi szerint az az alap hogy a magyar bunkó paraszt.
Énekeljék csak a himnuszt, nagyon szép hagyomány, és ilyen esetekben nem csak a győzelemnél van értelme. Legyünk már kicsit büszkék bszki. Ez a válogatott 20-30 évig közröhej tárgya volt, semmire se voltunk jók. Onnan visszajutni ilyen szintre nem nagy dolog hanem óriási.
A portugálok ellen, hazai pályán Budapesten játszottunk, és óriái balszerencse volt hogy 3 lett közte. Konkrétan a portugáloknak tele volt a gatya a 83. percben hogy bizony nekik itt lefőtt. Aztán visszafújták, mi összetörtünk kicsit és egy megpattanóból elmentek ami végleg leküldött minket a padlóra és rövidzárlat. Ez történt.
És miért tudtunk utána még is két X-et összehozni? Mert nem sírtunk meg nyavalyogtunk hanem felemelt fővel bátran szembenéztünk azzal mi történt, levontuk a tanulságot és énekeltük a himnuszt. Szerintetek lett volt 2 pontunk ha nem énekelnek annak a meccsnek a végén? Nem az éneklés miatt lett 2 pontunk, hanem a győztes mentalitás miatt ami magával hozza az éneklést is.
A fiúk nem nyilatkoztak olyat hogy de hát nem is volt les, meg hülye bíró, senki se kérte hogy locsolják fel a pályát, hülye sorsolás, szemét uefa, megpattanó csak a balszerencsén múlt pedig mi voltunk a jobbak... Mi szurkolók mondhatunk ilyet, de korábban ez a mentalitás a játékosoké és edzőké is volt. Ezért voltunk szarok. Most győztes mentalitásunk van, és azt mondjuk hogy hát igen, még keményebben kell edzeni és még erősebbnek kell lenni fejben, legközelebb még jobban küzdünk, nincs mutogatás meg panaszkodás!
![]()
![]()
![]()
Hihetetlen milyen búval bszott emberek vannak hogy ilyenkor is csak a szánalkozás meg a sarazás megy.
Rossi - Löw... hát igen..![]()