Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:06:13

bergougnoux1 írta:A szándék megint ott volt, és megint véletlenül!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 823RiyQXS8#!
Pepéről az Erdő szelleme 2. jut eszembe, mikor a főszereplő kezébe beleköltözik a gonosz, és önnáló életet él, saját magát is meg akarja ölni, végül levágja a saját kezét.
Legalábbis a múltheti nyilatkozatából ezt a következtetést lehet levonni.
Egyébként a meccs előtt még a nagy realmegmondóemberek is mondták a stúdióban, hogy súgógépről olvasta a szöveget :-D

"Én nem akartam, a lábam volt."
"Faridegzsábám van."
Vagy jön majd az itthon már jól bevált védekezésekkel: "lehet, hogy ott se vóótam"
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.01.26. 21:04:49

socio66 írta:
barcami írta: Ne foglalkozz másokkal. Az a lényeg, hogy TE hogyan láttad a meccset.
ez rendben van,csak a klub éppen aranyéveit éli,és erre az időszakra én úgy szeretnék majd emlékezni,hogy mindenkit tisztán, vitathatatlanul vertünk meg,és sosem kérdőjelezték meg a sikereinket.
most viszont az a helyzet,hogy amint kapunk egy ítéletet a madrid ellen, egyből jönnek a vádak,és az internet minden bugyrából özönlenek a barca-ellenes megnyilvánulások,köszönhetően nagyrészt mourinho-nak,és a mentalitásának,amit hozott.
a semleges szurkolók pedig ezzel azonosulnak,hiszen nyilvánvaló,hogy az emberek ennyi év egyeduralom után új bajnokot szeretnének,új hősöket, új stílust.
a madrid belebújik az 'igazság bajnoka' szerepébe,ők a szerencsétlen károsítottak,akiket megint nem hagytak nyerni.
holott az esetek,amiket számon kérnek,nonszenszek,amellett hogy arra már senki nem emlékszik,hogy az első félidőben sánchez-t száz százalékos ziccerben állították meg tévesen les miatt,diarrát pedig ki kellett volna állítani közvetlenül a második gól előtt.
őszintén,ezt a madridistáktól is kérdezem,ha tíz emberrel,két gólos hátrányban jön ki a madrid a második félidőre,van hősies talpra állás?
de nem baj,ez a kutyát nem érdekli,mert kényelmesebb a bíróra fogni mindent,játszani a mártírszerepet és elhitetni mindenkivel hogy ők az 'erkölcsi győztesek',ahogy azt az ostoba kommentátor mondta.
én megmondom őszintén,hogy a lefújás óta semmi örömet nem érzek, mert hiába múltuk őket felül ismét,és hiába került karnyújtásnyira egy újabb kupa,a mérhetetlenül egyoldalú propaganda miatt csak tovább sérül a klub nimbusza,mi pedig hallgathatjuk a soha véget nem érő csalózást..
Van igazság benne amit mondasz. De én még emlékszem a Real 90-s évek végi, és 2000-s évek elei sikereire, akkor is ugyanez volt, csak fordítva. A semleges szurkolók utálták a Madridot, és szimpatizáltak a Barcával, hisz ők voltak a nagy rivális, az igazság bajnokai. Számtalan meccs után kapta meg a Mardid, h a birok fújtak nekik, vagy hatalmas mákjuk volt. Azonban ma már senki nem kérdőjelezi meg sikereik jogosságát, ahogy a mi sikereinket se foglya senki ennyi év távlatából.
Talán barcás szemmel meglepő lehet, ami madridi részről folyik, de sorozatos verések után nyilván nagyon csalódottak, és már nagyon szeretnék ezt a sorozatot megtörni. Ilyenkor sztem nagyon nehéz objektívan ítélni: az ember sokkal könnyebben érzi azt, h kétes szituációkban a bíró ellenük tévedett, sokkal érzékenyebb az őket sujtó ítéletekre, és kevésbé veszi észre, ha a javukra tévednek. A szerencsével ugyanez a helyzet. A semleges szurkolók, mint ahogy socio is írta, új bajnokot akarnak, unják már a Barca hegemóniát, szóval ők elfogultak velünk szembe. De majd évek távlatából ők is máshogy látják a dolgokat, ebben biztos vagyok!
A hsz-em kb annyira volt bicskanyitogató, mint a ti oldalatokon a "Pepe kár, hogy nem törte el a lábát Messinek"-féle hozzászólások, és ezek helyeslése.

Állításomat továbbra is fenntartom.
És igenis, nem ti voltatok ennyire jók, a Barca játszott ennyire bénán, és ez már a 16. mp-ben kiderült.
Ez a meccs a decemberire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy ott a Barca totálisan ott volt fejben, és akart is játszani.
Most nem csodálom, hogy visszavettek az amúgy sem nagy tempójukból, főleg Ini szétrúgása után, aztán még Alexist is lerúgta Pepe. Ezek után nem csoda, hogy nem akartak focizni, nehogy más is megsérüljön a Real patyolattiszta játéka után.
Azért ezt nem gondolhatod komolyan ugye? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.01.26. 21:08:13-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 21:04:34

Capon írta:Nem értem hogy miért fontos néhányotoknak az ellenfél szurkolóinak elismerése. Minél tovább marad a Barca a csúcson annál inkább ez lesz. A semleges szurkolók is már évek óta nézik a tündöklésünket még jó hogy egy idő után elkezdik megunni és fanyalognak.
Nem tudtok örülni mert odaát bíróznak, színészeznek, csalóznak stb, ez abszurd. Ilyen alapon csak azok után a meccsek után örültök ahol meggyőző fölénnyel játszunk és gálázva nyerünk? 2-0 alatt pedig depiztek hogy jaj mit fognak meccs után mondani rólunk? Ugyan már.
Szépen, jól és eredményesen pedig nem mindig lehet játszani. Ilyen volt ez a tegnapi meccs is és mégis lehoztuk és tovább mentünk 1 góllal.
A Real ellen játszottunk egy oda visszavágós meccset fásultan, fáradtan és mégis több gólt rúgva kiejtettük őket. Szerintem elég ok ez az örömre.
Tökéletes hsz!
N...e.-ig mindennel egyetértek!
Kit érdekel mit gondolnak az ellenfél szurkolói, vagy épp mit ír 1-2 szennylap!A legfontosabb, hogy elmúlt időben kevésszer sikerült minket megszorongatni, pedig már 1-2 meccset játszottunk a Numancia elleni 1:0 óta, s ez a legnagyobb dicséret, hogy az ellenfél edzői nem tudnak döntő többségében mit kezdeni a játékunkkal!Facebook, sporthíradó stb hol mérvadó kérem szépen?Ha dicsérnének az sem mérvadó, egyedül a pályán mutatott játék mutatja az elismerést, vagy az ellenkezőjét!
Kép
Kép
Kép
bergougnoux1
Barça C

2012.01.26. 21:00:34

A szándék megint ott volt, és megint véletlenül!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 823RiyQXS8#!
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 20:56:41

madridronie írta:
hadd örüljenek, mint majom a farkának. Úgy tűnik, hogy nekik már az x is győzelemnek számít.
------------------------------------------------------------------------------------
Ők hadd szálljanak csak el, mi tegyük rendbe a fejeket, rázzák meg magukat, és majd a bajnokságban megint leckét kapnak akkor
Tudjátok nem is a túlzott önbizalommal (hisz valóban büszkék lehettek a csapatotokra) van itt problem, sokkal inkább az ilyen és ehhez hasonló fölényeskedő egyben lenéző (bicskanyitogató) hsz.-ekkel!
A hsz-em kb annyira volt bicskanyitogató, mint a ti oldalatokon a "Pepe kár, hogy nem törte el a lábát Messinek"-féle hozzászólások, és ezek helyeslése.

Állításomat továbbra is fenntartom.
És igenis, nem ti voltatok ennyire jók, a Barca játszott ennyire bénán, és ez már a 16. mp-ben kiderült.
Ez a meccs a decemberire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy ott a Barca totálisan ott volt fejben, és akart is játszani.
Most nem csodálom, hogy visszavettek az amúgy sem nagy tempójukból, főleg Ini szétrúgása után, aztán még Alexist is lerúgta Pepe. Ezek után nem csoda, hogy nem akartak focizni, nehogy más is megsérüljön a Real patyolattiszta játéka után.
Subinho
Director del Fútbol

2012.01.26. 20:48:59

daman írta:
Boixos írta:vicces, h a mostani madrid barkit kepes lenne megverni a vilagon (mu, inter, puposok, mittudomen) csak tolunk vannak annyira betojva, h egy x-et meg kell unnepelniuk. ez eddig kb a betis szint velunk szemben. nem is ertettem tegnap pl az index “lefocizos“ dumajat, mi amikor lefocizzuk oket, akkor annak 5 a vege, nem oda. es az is tetszett, h tolunk meg max 40% eleg volt, h lehozzuk a meccset, igaz nagy makunk is volt, de az is kell a bugihoz.
En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
azért ez kicsit erős!!! a lefocizás az 5-0, vagy a 6-2... a 2-2 NEM az!!! valóban jól játszott a Real és lehetet volna mondjuk 3-2, vagyis szoros győzelem - nem lealázás - de azért 10-ből egyszer jól játszani a Barca ellen, a Real szurkolóknak már dicsőség!!! nos, az utóbbi klasszikusokon 10-ből 10x így kellett volna játszani!!! de egyszer véletlenül jól játszott a Real, nem beszari módjára és mindenki egyből lealázásról beszél... ez azért vicces!!! ezek alapján a Barca nem csak az 5-0, 6-2, vagy épp 3-0 alkalmával alázta le a Real, hanem amikor 2-2, vagy 3-2 volt... 8) vicces... savanyú a szőlő, hogy végre évek óta, sokadik klasszikus után, végre egyszer focizott a Real és mégsem sikerült a győzelem!!! elég vacak érzés lehet, hogy a belüket kihajtották és még így sem sikerült, pedig a Barca közel sincs a csúcson.... nos, José, most mi legyen, legközelebb mit találsz ki??? :D
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.26. 20:47:55

daman írta:
Boixos írta:vicces, h a mostani madrid barkit kepes lenne megverni a vilagon (mu, inter, puposok, mittudomen) csak tolunk vannak annyira betojva, h egy x-et meg kell unnepelniuk. ez eddig kb a betis szint velunk szemben. nem is ertettem tegnap pl az index “lefocizos“ dumajat, mi amikor lefocizzuk oket, akkor annak 5 a vege, nem oda. es az is tetszett, h tolunk meg max 40% eleg volt, h lehozzuk a meccset, igaz nagy makunk is volt, de az is kell a bugihoz.
En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
Nektek már egy 0-0 meccs is lefocizásnak számít mert annyira el akarjátok már mondani a 2-6 az 5-0 után és a több évi [auto_cenzúra] után, hogy visszaadtuk nekik, hogy már egy 2-2es meccsen is le vagyunk játszva.
TALÁN 1 góllal jobbak voltatok tegnap, az előtte lévő meccsen meg 3mal rosszabbak. Sehol nem láttam lefocizást akár mennyire is próbáljátok beleerőltetni az emberbe. Én egy jó izgalmas rangadót láttam 2 jó csapattal ahol végre nem konzervnyitóval kellet kimennünk a pályára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.01.26. 20:50:17-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
honda25
Jugador del Barça

2012.01.26. 20:39:25

daman írta:
Messi a végén meg rúghatott volna még 3 gólt...
Igen, jó volt a Madrid az első félidő első felében és a második félidő második felében. Ehhez az is hozzátartozott, hogy 2 védőnk iszonyat rosszul helyezkedett és játszott a meccsen.
Ez nem Mou érdeme, mert ha Benzema kezd, nyerhetett volna a Madrid, de kezdett Higuain, köszönjük meg neki a két kihagyott ziccert.
Kaká játéka is nagyon jó volt az első félidőben, ennyit bírt.
Változatos mérkőzés volt, végre focit láthattunk, sokat hibázó Barca játékosokkal, jól játszó Madriddal, egy két keményebb belépő azért volt mindkét részről, ennyi.
Hajrá Barca! És a Honda!
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.26. 20:37:25

Nem értem hogy miért fontos néhányotoknak az ellenfél szurkolóinak elismerése. Minél tovább marad a Barca a csúcson annál inkább ez lesz. A semleges szurkolók is már évek óta nézik a tündöklésünket még jó hogy egy idő után elkezdik megunni és fanyalognak.
Nem tudtok örülni mert odaát bíróznak, színészeznek, csalóznak stb, ez abszurd. Ilyen alapon csak azok után a meccsek után örültök ahol meggyőző fölénnyel játszunk és gálázva nyerünk? 2-0 alatt pedig depiztek hogy jaj mit fognak meccs után mondani rólunk? Ugyan már.
Szépen, jól és eredményesen pedig nem mindig lehet játszani. Ilyen volt ez a tegnapi meccs is és mégis lehoztuk és tovább mentünk 1 góllal.
A Real ellen játszottunk egy oda visszavágós meccset fásultan, fáradtan és mégis több gólt rúgva kiejtettük őket. Szerintem elég ok ez az örömre.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.26. 20:30:54

ab1daL írta:
Pavel írta:Most nézzem az ismétlést. Ramos kiállításánál az utolsó visszajátszásnál Businak azért szépen elmozdul az alsó állkapcsa.
Ugyan már, színészkedett! (ezt úgyis divat mostanság mondani)
Akkor valószínűleg rajta maradt a maszk a keddi filmforgatásról. :lol:
MG
Barça B

2012.01.26. 20:26:24

socio66 írta:
barcami írta: Ne foglalkozz másokkal. Az a lényeg, hogy TE hogyan láttad a meccset.
ez rendben van,csak a klub éppen aranyéveit éli,és erre az időszakra én úgy szeretnék majd emlékezni,hogy mindenkit tisztán, vitathatatlanul vertünk meg,és sosem kérdőjelezték meg a sikereinket.
most viszont az a helyzet,hogy amint kapunk egy ítéletet a madrid ellen, egyből jönnek a vádak,és az internet minden bugyrából özönlenek a barca-ellenes megnyilvánulások,köszönhetően nagyrészt mourinho-nak,és a mentalitásának,amit hozott.
a semleges szurkolók pedig ezzel azonosulnak,hiszen nyilvánvaló,hogy az emberek ennyi év egyeduralom után új bajnokot szeretnének,új hősöket, új stílust.
a madrid belebújik az 'igazság bajnoka' szerepébe,ők a szerencsétlen károsítottak,akiket megint nem hagytak nyerni.
holott az esetek,amiket számon kérnek,nonszenszek,amellett hogy arra már senki nem emlékszik,hogy az első félidőben sánchez-t száz százalékos ziccerben állították meg tévesen les miatt,diarrát pedig ki kellett volna állítani közvetlenül a második gól előtt.
őszintén,ezt a madridistáktól is kérdezem,ha tíz emberrel,két gólos hátrányban jön ki a madrid a második félidőre,van hősies talpra állás?
de nem baj,ez a kutyát nem érdekli,mert kényelmesebb a bíróra fogni mindent,játszani a mártírszerepet és elhitetni mindenkivel hogy ők az 'erkölcsi győztesek',ahogy azt az ostoba kommentátor mondta.
én megmondom őszintén,hogy a lefújás óta semmi örömet nem érzek, mert hiába múltuk őket felül ismét,és hiába került karnyújtásnyira egy újabb kupa,a mérhetetlenül egyoldalú propaganda miatt csak tovább sérül a klub nimbusza,mi pedig hallgathatjuk a soha véget nem érő csalózást..
kb. én is így gondolom.
daman
Barça B

2012.01.26. 20:24:50

socio66

2012.01.26. 20:11:39

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 20:10:27

soadroli írta:Higuaín mintha be lenne lőve :lol:
Úgyis játszott mint aki be van lőve, szerencsére :lol:
És hogy fcbarca0827-t idézzem, köszönjük Higuaín :lol:
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.26. 20:09:43

MessiFan91 írta:http://pepsifoci.hu/node/104737

mourinho úgy csinál, mintha a Barca kárára soha nem tévedtek volna a bírók
Komolyan már... :lol: :lol: :lol:
Ez olyan, mintha rólad csinálnának egy képet, aés belemagyaráznák, h vársz vkit, h megverjed... Ha egy olyan kép lenne, ahol látszik, h beszélgetnek akkor több okom lenne elhinni...

Hagyjátok már ezt a témát! :roll:
madridronie
Madridista

2012.01.26. 20:08:23

hadd örüljenek, mint majom a farkának. Úgy tűnik, hogy nekik már az x is győzelemnek számít.
------------------------------------------------------------------------------------
Ők hadd szálljanak csak el, mi tegyük rendbe a fejeket, rázzák meg magukat, és majd a bajnokságban megint leckét kapnak akkor
Tudjátok nem is a túlzott önbizalommal (hisz valóban büszkék lehettek a csapatotokra) van itt problem, sokkal inkább az ilyen és ehhez hasonló fölényeskedő egyben lenéző (bicskanyitogató) hsz.-ekkel!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.01.26. 20:43:55-kor.
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.26. 20:04:55

http://pepsifoci.hu/node/104737

mourinho úgy csinál, mintha a Barca kárára soha nem tévedtek volna a bírók
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.26. 19:55:43

Pavel írta:Most nézzem az ismétlést. Ramos kiállításánál az utolsó visszajátszásnál Businak azért szépen elmozdul az alsó állkapcsa.
Ugyan már, színészkedett! (ezt úgyis divat mostanság mondani)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 19:53:10

Igen, azért kapott egy sallert.

Azért el tudom képzelni, hogy úgy jöttek ki a 2. félidőre, hogy nehogy megsérüljenek.
Azért csak ott volt bennük, hogy bementek, Init látták kidőlni, akkor már tudták, h mennyire komoly kb a sérülés, és látták azt, hogy ő is kapott egy sallert. És azon kívül is volt még egy-két ilyen. Aztán jött Pepe, Alexis is lesérül, és ez mégjobban megfogta őket.
2-0 ide, 4-1, van hátra fél óra, elpasszolgatunk, csak ne rúgjanak fel.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.26. 19:49:36

Most nézzem az ismétlést. Ramos kiállításánál az utolsó visszajátszásnál Businak azért szépen elmozdul az alsó állkapcsa.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 19:45:39

hadd örüljenek, mint majom a farkának. Úgy tűnik, hogy nekik már az x is győzelemnek számít. Mondjuk az elmúlt évek után nem csoda.
Ez kb olyan örömünnep, mint nekünk az, hogy 10 évben egyszer kijut a nemzetközi porondra egy magyar csapat.

Ők hadd szálljanak csak el, mi tegyük rendbe a fejeket, rázzák meg magukat, és majd a bajnokságban megint leckét kapnak akkor. Ezzel kell foglalkozni.
madridronie
Madridista

2012.01.26. 19:04:20

Csak itt van mire ott nincs...
Én kérek elnézést! :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.26. 18:55:25

Ilúvatar írta:Kép
Ezt a Cuncisat már kérni akartam. :wink:
Köszi!
Már meccs alatt gondoltam, hogy be fogod ezt rakni ide úgyhogy türelmesen próbáltam kivárni :D
18Barca99
Capitá del Barça

2012.01.26. 18:44:56

madridronie írta:
mindenesetre örülök, h elhiszik magukrol, hogy most ők a királyok (mire fel? nyertek, továbjutottak? ), mert nagy lesz a mellény.
Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)! :oops: :roll:

Csak itt van mire ott nincs... ;)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
soadroli
Llegenda del Barça

2012.01.26. 18:39:56

Higuaín mintha be lenne lőve :lol:
Kép
Válasz küldése