2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tudod mit? Én akkor nézem meg a pofád, amikor az első sikeres év után lelép Madridból... Mindenki osztja, hogy milyen erős mentálisan, meg így úgy amúgy, de hány csapatot tartott eddig a csúcson? Egyet se, mert lelépett mindenhonnan...rszergej írta:Pedig hidd el erős, rohadtul. Majd egy év múlva rohadtul megnézem a pofátokat... Akkor legyen nagy, ne most... Ja igen, elfelejtettem, akkor a barca lesz [auto_cenzúra], nem a margit jobb.
Pep??? Világ legjobb edzője???? Vicc!!!!
Ő nem a világ legjobb edzője, hanem a legalkalmasabb!!! Különbség van!!!
Nem úszott még el a bajnokság gyerekek, nem is olyan régen mi ennél sokkal komolyabb előnyt herdáltunk el úgy, h semmi előjele nem volt a dolognak, ráadásul komoly balszerencsénk is volt.
Ez igaz, nagyon...
Azért ezt így kerek perec kijelenteni,háááttt....rszergej írta:Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:
Ez mitől tény?
Ja és igen, ha vki a karrierjét követi, ilyet nem kérdezz...
Egyébként meg mentalitásban mindenkit ver... meg taktikailag.
Köszönömmadridronie írta:
Na látod Pavel; ilyen egy normális vitapartner, aki nem csak dobálózik a vakvilágba, de érvekkel is alátámasztja a mondandóját (lsd. miihii)!
Ezelőtt épp a napi...art olvastam, első olvasásra azt hittem, h nem sikerült az eurobarca-ra átkattintanom...bár van olyan része a hsz-nek, amivel egyetértekrszergej írta:Tények:
- special5 a legjobb edző a világon!!! Ez tény!!!
- nem értem, hogy mi azzal a gond, hogy az évek óta háttérben lévő legfőbb riválisunk egy ilyen karizmatikus edzőt akart, sokan elfelejtik, hogy a real, az real!!! Ha nem megy ott a bugi, akkor MINDEN szállt megmozgatnak, hogy a legjobb edző legyen ott, meg az eredményekért mennek, eredmények, megtehetik!!! Csak ugye becsúszott egy kis bibi... az edzőnek nagy a pofája. Am nem akarok nagy párhuzamot vonni, de, az én munkámban, ha nem tetszik vmi, akkor kuss van, nem pofázok a felsőbbnek, mert elmeszelnek, és ez így van ott is. Ezt műringyő figyelmen kívül hagyta...(azt hiszi ő az Isten) lehet igaza, de bzmeg ez nem az a ház, ahol pofázhat, vannak nála (nem kicsit) komolyabb emberek. Úgymond, ő egy senki a szervezetben, aki pattogni akar...(próbálkozhat, de a büdös életben nem fog sikerülni), főleg, hogy a bírókat nyomás alá helyezte...
- sajnos a világ legjobb edzője, egy féreg, manipulátor, és ezt az összes általa edzett csapat szurkolói átvették, mindenki... Ez is tény...
-most jön az én véleményem? az a baj, hogy ez a majom rohadt nagy stabilitást adott, látszik a jövő, Ez bizony nem pellegrini, ez a világ legjobb edző csapata!!!
- továbbá egy féreg, egy patkány, de sajnos nyerik a bajnokságot, és remélem eltakarodik angliába. Ott jó lesz neki...
Szek.: 1 üveg konyak!!!
Mentálisan... Úgy néz ki nem láttad azt az El Classicot ahol a meccs végén szemre támadt . Ha ez neked mentális erő akkor nincs több kérdésem !rszergej írta:Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Egyébként meg mentalitásban mindenkit ver... meg taktikailag.
Semmitől...Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Ez esetben nem kérdeztem.rszergej írta: Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.
Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Elég fiatal lehetsz, hogy nem érted a szarkazmust, de majd beletanulsz.madridronie írta:Na látod Pavel; ilyen egy normális vitapartner, aki nem csak dobálózik a vakvilágba, de érvekkel is alátámasztja a mondandóját (lsd. miihii)!
Eredményekben talán ( bár ahogy előbb írtam, ez sokmindentől függ, elsősorban tőlünk... ), viszont stílusban ( a pályán és azon kívül is ) finoman szólva sem fejlődött a Madrid. Szerintemmadridronie írta:Ahogy érzitek; ti Barcás szemmel így látjátok, én Madrid drukkerként meg teljesen másképp! De hát mint tudjuk az éremnek mindig 2 oldala van és jól is van ez így! Én továbbra is azt mondom, hogy minden téren előrelépés tapasztalható a portugál érkezése óta, a többi meg a jövő zenéje; bármikor megfordulhat az a hadiszerencse!Madridronie lehet ezt szépíteni, José semmivel sem ért el többet a mocskos stílusával, mint elődei, és kész.
Ahogy érzitek; ti Barcás szemmel így látjátok, én Madrid drukkerként meg teljesen másképp! De hát mint tudjuk az éremnek mindig 2 oldala van és jól is van ez így! Én továbbra is azt mondom, hogy minden téren előrelépés tapasztalható a portugál érkezése óta, a többi meg a jövő zenéje; bármikor megfordulhat az a hadiszerencse!Madridronie lehet ezt szépíteni, José semmivel sem ért el többet a mocskos stílusával, mint elődei, és kész.
Ez egy kicsit erős; de tény és való, hogy nagyon gyenge produkció volt, elbaltázott kezdővel, taktikával!1 hónap múlva lemostuk a csapatát a pályáról szintén a Bernabeuban,
Itt ugye kimaradt a 2. meccs, ami után a továbbjutás már nem volt olyan egyértelmű, mint ahogy itt azt te beállítod --> de tény, hogy a Barca jutott tovább!kiesett a kupából.
Jogos, bár Villas-Boas és Ancelotti utolsó féléves költekezése egyéb dolgokra is enged következtetni!Azért az nem mellékesen hozzátartozik a dologhoz,h Abram rácsapott az asztalra Jo5é vége felé és befejezte az agyatlan költekezést.
madridronie írta: Chelsea (2004-2007): A jelenlegi 25-ös keretből José 11 meghatározó játékosa ma is a csapat tagja!
Nézzük csak meg, hogy kiket vitt a csapathoz; Cech, A. Cole, Ferreira, R. Carvalho (2010-ig a keret tagja volt), Alex (most távozott télen), Essien, Obi Mikel, Malouda, Kalou, Drogba, Hilario + Terry, Lampard --> akik bár már a portugál érkezése előtt is a csapat tagjai voltak egyértelmű, hogy José alatt váltak klasszissá!
<---->
Most nézzük meg, hogy kik érkeztek a távozása után!
Grant: Ivanovic, Anelka
Scolari: Bosingwa
Ancelotti: Ramires, David Luíz, Torres (utóbbi kettő 2011 januárjában)
Szerintem ez önmagáért beszél és világosan látszik, hogy mire is gondoltam akkor, amikor azt mondtam, hogy az utódjai kőkeményen belőle és az ő felépített csapatából, szisztémájából éltek; különösebb taktikai újítások nélkül (talán Ancelottival picit támadóbb lett a csapat, de ennyi)! Most Villas-Boas érkezésével komolyabb változások kezdődtek el, de még nagyon az elején tart; Romeu, Meireles, Mata, Lukaku, Sturridge, Cahill még mindig elenyésző szám és főleg tényező José munkásságához képest!
Inter (2008-2010): A 2010-ben triplázó csapat (kezdő 11) több, mint felét az általa szerződtetett játékosok adták és ami még lényegesebb, hogy határozták meg döntően! Vele érkezett: Lúcio, Motta, Diego Milito, Sneijder, Eto'o és Pandev is! Emellett dobálózhatsz itt nekem Mancinivel, hogy így meg úgy; azért csak a portugál volt az, aki nemzetközileg is a csúcsra repítette az olasz gárdát. Az általa felépített beton biztos védelem (amilyen Mancini alatt soha nem volt) és masszív csapategység a távozásával a darabjaira hullott szét!
Real Madrid (2010- ): A jelenlegi keret 3 részre osztható
1) Casillas, S.Ramos (első Perez-éra utolsó nagy fogása), Marcelo, Pepe, Lass, Higuaín (6db) --> Perez 2. regnálása előtti játékosk
2) Arbeloa, R. Albiol, Granero, Xabi Alonso, Kaká, C.Ronaldo, Benzema (7 db) --> tisztán Perez és Valdano igazolások, mely játékosok érkezésére Pellegrini-nek a saját bevallása szerint sem volt semmi befolyása, ráhatása
3) Adán, T. Mejiás, R.Carvalho, Varane, F.Coentrao, Khedira, Sahin, Altintop, Özil, DiMaria, Callejón (11db) --> José kérésére szerződtetett játékosok
Ehhez sincs mit hozzáfűzni, magáért beszél!
Ezek után gondold át még egyszer, hogy melyik edző épített kinek a munkájára és főleg, hogy mit???
Ha már itt tartunk, akkor a Pellegrini féle Madrid 96 ponttal, 102 rúgott góllal, és 35 kapottal lett mögöttünk a második. Míg a Mourinho által vezetett Madrid 92 ponttal, 102 rúgott góllal, és 33 kapottal lett szintén második... Ha csak az eredményeket nézzük, akkor nem volt nagy különbség a 2 edző között...egyedül a bl nyolcaddöntőn átjutásban ért el többet Mou.
Pavel te meg nem tudom megint miről beszélsz? De öntsünk tiszta vizet a pohárba és zárjuk le ezt a témát!Aha, már értem. A spec5 már az Inter utolsó évében a Madridot trenírozta csak még nyerni akart velük egy BL-t és így hivatalosan ott maradt.
Mikor, max. 1 félidőt??! Ellenben vele még gólt lőni is képtelen volt a csapat a Barca ellen; a 2. meccs meg ugyanúgy kilátástalan és 0 játékot hozott Madrid részről!A tekintély nélküli edző sokkal jobban játszott a csapatom ellen az első meccsünkön,
Aligha! Joséval Kupa-győzelem pont ellenetek; bajnokságban ugyanúgy oboa (de otthon la. egy döntetlenre jók voltunk-- > Pellével 2-ős vereség) és 2. hely; egy elszabott BL. elődöntő, kiélezett Szuper Kupa döntő! Akkor miről beszélünk??? Pellegrini mit tudott felmutatni?Azzal a taktika nélkül futkorászással is jobban megszorongattak minket, mint a spec5 az első évében.
Ha már itt tartunk, akkor a Pellegrini féle Madrid 96 ponttal, 102 rúgott góllal, és 35 kapottal lett mögöttünk a második. Míg a Mourinho által vezetett Madrid 92 ponttal, 102 rúgott góllal, és 33 kapottal lett szintén második... Ha csak az eredményeket nézzük, akkor nem volt nagy különbség a 2 edző között...egyedül a bl nyolcaddöntőn átjutásban ért el többet Mou. Nekem csak az az egyetlen bajom a portugállal, hogy amióta itt van, azóta megy a brutalitás a Clássicócon...madridronie írta:Ez Pavel kollégának is szól! Csak míg a C.Ronaldo-Xabi Alonso-Kaká tengely Pellegrinitől függetlenül érkezett (Karimmal egyetemben tisztán Perez igazolások voltak); a 2 Aranylabdást pl. hamarabb szerződtették, mint a chilei edzőt, aki amúgy is csak egy báb, illetve C-terv volt! Addig a többiek mind egytől-egyig José kívánságára érkeztek! Arról már nem is beszélve, hogy Pelle alatt semmiféle koncepció nem volt tapasztalható --> szisztéma és taktika nélküli futkorászást láttunk csupán, semmi mást, mindennek az élén pedig egy tekintély nélküli edző állt!Hát elvileg csak két olyan játékost vett meg akik most húzóemberei a csapatnak: Özil és Di Maria. A Ronaldo-Alonso-Kaka tengely már ott volt Madridban az érkezése előtt... a védelemben Carvalho nekem nem egyértelmű hogy olyan sokat javított volna, Sahin nem is játszik...
no mindegy. csak megjegyeztem![]()
Sahin meg szimplán sérült volt egészen november végéig; 0 előszezonnal a háta mögött fizikálisan a béka s...e alatt volt! Emellett továbbra is fájdalmat érzett a térdében, így Mou.-val közösen úgy döntöttek, hogy addig amíg teljesen készen nem áll, nem játszik! Egyébként a kövi 2 meccsen elvileg már ismét játszani fog!
Ez Pavel kollégának is szól! Csak míg a C.Ronaldo-Xabi Alonso-Kaká tengely Pellegrinitől függetlenül érkezett (Karimmal egyetemben tisztán Perez igazolások voltak); a 2 Aranylabdást pl. hamarabb szerződtették, mint a chilei edzőt, aki amúgy is csak egy báb, illetve C-terv volt! Addig a többiek mind egytől-egyig José kívánságára érkeztek! Arról már nem is beszélve, hogy Pelle alatt semmiféle koncepció nem volt tapasztalható --> szisztéma és taktika nélküli futkorászást láttunk csupán, semmi mást, mindennek az élén pedig egy tekintély nélküli edző állt!Hát elvileg csak két olyan játékost vett meg akik most húzóemberei a csapatnak: Özil és Di Maria. A Ronaldo-Alonso-Kaka tengely már ott volt Madridban az érkezése előtt... a védelemben Carvalho nekem nem egyértelmű hogy olyan sokat javított volna, Sahin nem is játszik...
no mindegy. csak megjegyeztem
madridronie írta:Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?Mou Mancini munkájából és az ő által felépített csapatból élt. Sőt most Pellegrini lerakott alapjaiból építkezik.![]()