2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a hozzászólásból ítélve te nem az az R.M.C.F vagy, aki már jár itt egy szerény estétR.M.C.F. írta:Ez a nyilatkozat egy olyan ember szájából hangoztak el, aki nem tudott akkora magasságokba érni, mint akikről beszélt.
Messit saját nevelésnek lehet tekinteni! A Barcában lett igazi profi focista. Az alapokat nem itt tanulta, de ha sarkítva nézzük, akkor nagyon sok játékosra nem lehet mondani, hogy saját nevelés... Savanyú a szőlő kéremszépen alássan'
lui1698 írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=12614
„Messi legfeljebb idézőjelek közt a csapat neveltje. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy ő az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában. Így igazolták őt le. Nem ők csináltak belőle játékost. Messi már akkor is Messi volt, csak csiszoltak rajta.”
Vicces bácsi.
Köszi, de így is tisztában voltam vele. Sok újat nem mondtál. Az, hogy tehetsége van, természetesen nem jelenti azt, hogy fizikailag is készen van. Hogyan is lehetne alig túl az első ikszen??? Nem ez volt a mérvadó. De a mai napig sem az. Azt idővel építik fel, őt a cselezőkészsége és a gólérzékenysége tett hiressé. Emlékezhetsz, amikor a felőttcsapatban is még csak egy játékos volt a többi közül, még akkor sem volt a legjobb fizikai állapotban. Sokszor volt sérült, de idővel magára szedett annyi izomzatot, megtanult úgy játszani, hogy a durva védők belépőire is kellett figyelnie. Ma pedig már alig sérült, és ha van egy apróbb sérülése, azt is két meccs között kipiheni.szszabolcs19 írta:Csak hogy tisztában legyetek...:
Leó akkor konkrétan sportolásra alkalmatlan fizikai állapotban volt!!! Nem azért, mert nagyon kicsi volt, hanem az izomzata miatt is!!! Nézzetek utána! Ennyi erővel a világból a cselgép játékosok felét ki lehetne tiltani, mert kicsi...:S
Egyszerűen azért gondolta a barca, hogy messit érdemes felvenni és kifizetni a kúráját, mert a technikai képzettsége és labdakezelési technikája már akkro is kimagaslott (Most is szerintem:P) És mint tudjuk, most is és akkor is a La Masia növendékeinek ez volt az egyik alappillére (technika, labdakezelés, passzolás, döntések) Ez tény, nem a levegőbe beszélek!!!
Üdv: Szab
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?Mou Mancini munkájából és az ő által felépített csapatból élt. Sőt most Pellegrini lerakott alapjaiból építkezik.
Ember, de ki nézi le őket???Csak arra akarok rámutatni, hogy a két portugál közti időszak edzőit nem kellene ennyire lenézned.
Én kérek elnézést maestro!Amúgy én sem vagyok szakértő, de ilyen butaságokat nem szokásom leírni.
Csak hogy tisztában legyetek...:Lionel85 írta:"Argentína legjobbja" és "az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában" között szerintem van különbség. Én ebből nem veszem le azt, hogy ő akkoriban is a No.1 volt. Egy nagyon tehetséges kis srác volt, akit csupán akkor leírtak, amikor látták a magasságát. Egyébként így tett Carles Rexach is, vagy Josep María Minguella, ha jól tudom, mert ők is azt mondták, hogy kicsi a gyerek, mit akarnak vele? Aztán meglátták játszani. Rexach sem a semmiért igazolta le azon nyomban. A Barcelona sem brahira fizette ki végül a teljes kúrát. Mert láttak benne fantáziát. Argentínában is láttak, de ott nem tudták kifizetni.sjd írta:Ez teljesen igaz, csak számomra így egy kicsit fals, hogy már akkor is Argentína legjobbja volt, mert akkor nem csak egy lett volna a sok közül, akiket injekció-kúra nélkül is ki tudtak nevelni...Lionel85 írta:Már bocs, de az nem a csapat hibája... Volt egy akkor 12-13 éves srác, akihez mérten volt egy igencsak borsos injekció-kúra. Ők ezt nem vállalták be. Nem tudom, hogy látták-e a tehetségét, de úgy voltak vele szerintem, hogy így is évről-évre rengeteg tehetséget nevelnek ki anélkül, hogy plusz kiadásokba vernék magukat, így lemondtak róla. Argentína a 2000-es évek elején komoly csődben volt. Minden pesót megbecsültek akkoriban.
No, már megint azt írtad le.madridronie írta:Ilyet ki mondott???Csak annyit jegyeztem meg, hogy egészen Villas-Boas érkezéséig a Chelsea edzői; Grant, Scolari, Hiddink, Ancelotti mind egytől-egyig az ő munkájából, felépített csapatából élt!
![]()
Igazad van, tényleg nem vagyok egy szakértő (szemben ugye veled), de véleményem azért még lehet a dolgokról!
"Argentína legjobbja" és "az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában" között szerintem van különbség. Én ebből nem veszem le azt, hogy ő akkoriban is a No.1 volt. Egy nagyon tehetséges kis srác volt, akit csupán akkor leírtak, amikor látták a magasságát. Egyébként így tett Carles Rexach is, vagy Josep María Minguella, ha jól tudom, mert ők is azt mondták, hogy kicsi a gyerek, mit akarnak vele? Aztán meglátták játszani. Rexach sem a semmiért igazolta le azon nyomban. A Barcelona sem brahira fizette ki végül a teljes kúrát. Mert láttak benne fantáziát. Argentínában is láttak, de ott nem tudták kifizetni.sjd írta:Ez teljesen igaz, csak számomra így egy kicsit fals, hogy már akkor is Argentína legjobbja volt, mert akkor nem csak egy lett volna a sok közül, akiket injekció-kúra nélkül is ki tudtak nevelni...Lionel85 írta:Már bocs, de az nem a csapat hibája... Volt egy akkor 12-13 éves srác, akihez mérten volt egy igencsak borsos injekció-kúra. Ők ezt nem vállalták be. Nem tudom, hogy látták-e a tehetségét, de úgy voltak vele szerintem, hogy így is évről-évre rengeteg tehetséget nevelnek ki anélkül, hogy plusz kiadásokba vernék magukat, így lemondtak róla. Argentína a 2000-es évek elején komoly csődben volt. Minden pesót megbecsültek akkoriban.
Ez teljesen igaz, csak számomra így egy kicsit fals, hogy már akkor is Argentína legjobbja volt, mert akkor nem csak egy lett volna a sok közül, akiket injekció-kúra nélkül is ki tudtak nevelni...Lionel85 írta:Már bocs, de az nem a csapat hibája... Volt egy akkor 12-13 éves srác, akihez mérten volt egy igencsak borsos injekció-kúra. Ők ezt nem vállalták be. Nem tudom, hogy látták-e a tehetségét, de úgy voltak vele szerintem, hogy így is évről-évre rengeteg tehetséget nevelnek ki anélkül, hogy plusz kiadásokba vernék magukat, így lemondtak róla. Argentína a 2000-es évek elején komoly csődben volt. Minden pesót megbecsültek akkoriban.
Már bocs, de az nem a csapat hibája... Volt egy akkor 12-13 éves srác, akihez mérten volt egy igencsak borsos injekció-kúra. Ők ezt nem vállalták be. Nem tudom, hogy látták-e a tehetségét, de úgy voltak vele szerintem, hogy így is évről-évre rengeteg tehetséget nevelnek ki anélkül, hogy plusz kiadásokba vernék magukat, így lemondtak róla. Argentína a 2000-es évek elején komoly csődben volt. Minden pesót megbecsültek akkoriban.sjd írta:Ahhoz képest, h Argentína legjobbja volt, ahhoz mégsem volt elég tehetséges, hogy a River fizesse a kezeléseit...lui1698 írta: „Messi legfeljebb idézőjelek közt a csapat neveltje. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy ő az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában. Így igazolták őt le. Nem ők csináltak belőle játékost. Messi már akkor is Messi volt, csak csiszoltak rajta.”
Az angol kupát vagy mire gondolsz:))))))))))))))))madridronie írta:Triplázni csak mákkal nehezen lehet! Emellett abban az évben az Interrel kiejtette a Chelsea-t; fáj vagy sem a Barcát is és a döntőben viszonylag könnyedén lelépte a Bayern Münchent gárdáját is!Véleményem szerint az Interrel egy óriási szerencse malaccal nyert bl-t persze minden elismerésem ez ügyben felé![]()
A BL.-en kívül mindent megnyert velük, amit csak meg lehet nyerni (volt amit többször is)!de pl a chelsivel mit is ért el???
Ahhoz képest, h Argentína legjobbja volt, ahhoz mégsem volt elég tehetséges, hogy a River fizesse a kezeléseit...lui1698 írta: „Messi legfeljebb idézőjelek közt a csapat neveltje. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy ő az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában. Így igazolták őt le. Nem ők csináltak belőle játékost. Messi már akkor is Messi volt, csak csiszoltak rajta.”
A linkre nem mentem rá, mert szennyes oldalra nem megyek, csak ezt a pár kiragadott sort olvastam el. Túlságosan messze nem járt az igazságtól. Ha marad otthon, mert tegyük fel, a Newell's vagy a River tudta volna állni a kezelési költségeket, akkor is írtó jó játékos lett volna belőle. Az viszont elvitathatatlan, hogy azért, mert háromszoros Aranylabdás, és a világ elsőszámú sztárja, a Barcelona edzőinek nagy érdeme van. Felvette az európai mentalitást igen fiatalon, elsajátította ezt a kultúrát. A tehetségre építettek még rá.lui1698 írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=12614
„Messi legfeljebb idézőjelek közt a csapat neveltje. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy ő az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában. Így igazolták őt le. Nem ők csináltak belőle játékost. Messi már akkor is Messi volt, csak csiszoltak rajta.”
Vicces bácsi.
Nyilván van benne valami igazság, de ugyanakkor erős túlzás is.lui1698 írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=12614
Vicces bácsi.
Ilyet ki mondott???Nehogy azt mond már, hogy Carlo sz** edző, mert akkor nem értesz a focihoz.
Igazad van, tényleg nem vagyok egy szakértő (szemben ugye veled), de véleményem azért még lehet a dolgokról!mert akkor nem értesz a focihoz.
No, nézzük csak!madridronie írta:Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!Az Internél milyen jelentős játékos mozgás volt a távozása után??? Benítez gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel csúnyán betlizett!
A Chelsea egészen idáig (a mostani idény kezdetéig) szintén az ő munkájából, felépített csapatából élt (tavaly David Luíz és Torres sem volt még tényező, mondjuk a spanyol most sem az)!
Erről beszélek én is!Amíg "ki nem űzik a gonoszt",addig ott is maradnak.De kevésbé elborult fogalmazással:meg lehet nézni,h mennyire összeestek a portugál után,ami jelzi,h a maga nemében páratlan fanatizálást,egységet fejleszt ki a játékosainál,amit utána emberfia nem képes kezelni.De ezzel sajnos nem feltétlenül pozitív jellemzést adtam róla,mert a sajátságos stílusára is faragja a keretet és megmérgezi a levegőjüket azzal a patkány mentalitással,ami vele jár.madridronie írta:Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt!idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Triplázni csak mákkal nehezen lehet! Emellett abban az évben az Interrel kiejtette a Chelsea-t; fáj vagy sem a Barcát is és a döntőben viszonylag könnyedén lelépte a Bayern Münchent gárdáját is!Véleményem szerint az Interrel egy óriási szerencse malaccal nyert bl-t persze minden elismerésem ez ügyben felé
A BL.-en kívül mindent megnyert velük, amit csak meg lehet nyerni (volt amit többször is)!de pl a chelsivel mit is ért el???
Véleményem szerint az Interrel egy óriási szerencse malaccal nyert bl-t persze minden elismerésem ez ügyben felé,de pl a chelsivel mit is ért el???madridronie írta:Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!Ehhez mi köze van Mou "bá"nak?Csak azt ne mond azért estek vissza mert Mou úr már nincsen ott.....................Az Internél milyen jelentős játékos mozgás volt a távozása után??? Benítez gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel csúnyán betlizett!
A Chelsea egészen idáig (a mostani idény kezdetéig) szintén az ő munkájából, felépített csapatából élt (tavaly David Luíz és Torres sem volt még tényező, mondjuk a spanyol most sem az)!
Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!Ehhez mi köze van Mou "bá"nak?Csak azt ne mond azért estek vissza mert Mou úr már nincsen ott.....................
Tökéletes hozzászólás:)AndrésGerardHernandez írta:madridronie írta:Szerintem is azok a csapatok akiket otthagyott (legalább is a két legnagyobb) egyszerűen leeresztettek, mert ő fogta be (maradva a lufis hasonlatnál!) a nyílást és fújta fel őket. De a fehéreknél az eddigieknél sokkal több az igazán kreatív játékos aki talán nem törik össze és borul sírva a nyakába ha pattan. Benzema, Cé, Higuain és esetleg Di Maria is tud hozni egy egész jó szintet talán nélküle is(+Kaká, ő 100% nem esik össze). Bár közülük lord zselé lesz az első aki olajra lép (ami a hajáról csöppen, mit csöppen, folyik/ömlik/árad a lába elé) gondolom én. De psycho sem marad, sem Karvalyló, sem Kontraóó, Őzike, Antilop(
). Lesz nagy mozgás megint. Talán.
Szerintem is azok a csapatok akiket otthagyott (legalább is a két legnagyobb) egyszerűen leeresztettek, mert ő fogta be (maradva a lufis hasonlatnál!madridronie írta: