Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
madridronie
Madridista

2012.02.07. 20:48:39

Ehhez mi köze van Mou "bá"nak?Csak azt ne mond azért estek vissza mert Mou úr már nincsen ott.....................
Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!:wink: Az Internél milyen jelentős játékos mozgás volt a távozása után??? Benítez gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel csúnyán betlizett! :oops: A Chelsea egészen idáig (a mostani idény kezdetéig) szintén az ő munkájából, felépített csapatából élt (tavaly David Luíz és Torres sem volt még tényező, mondjuk a spanyol most sem az)! :oops:
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 20:24:17

Az egész mesebeli szafrika park náluk nyomul:)

Karvalyló, Kontraóó, Őzike, Antilop
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 20:14:28

AndrésGerardHernandez írta:
madridronie írta:
Szerintem is azok a csapatok akiket otthagyott (legalább is a két legnagyobb) egyszerűen leeresztettek, mert ő fogta be (maradva a lufis hasonlatnál! :lol: ) a nyílást és fújta fel őket. De a fehéreknél az eddigieknél sokkal több az igazán kreatív játékos aki talán nem törik össze és borul sírva a nyakába ha pattan. Benzema, Cé, Higuain és esetleg Di Maria is tud hozni egy egész jó szintet talán nélküle is(+Kaká, ő 100% nem esik össze). Bár közülük lord zselé lesz az első aki olajra lép (ami a hajáról csöppen, mit csöppen, folyik/ömlik/árad a lába elé) gondolom én. De psycho sem marad, sem Karvalyló, sem Kontraóó, Őzike, Antilop( :?: ). Lesz nagy mozgás megint. Talán.
Tökéletes hozzászólás:)
Lesz még RAUL Madrid játtékos
"LORD ZSELÉ" hát ez a csúcs:)
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2012.02.07. 20:10:53

madridronie írta:
Szerintem is azok a csapatok akiket otthagyott (legalább is a két legnagyobb) egyszerűen leeresztettek, mert ő fogta be (maradva a lufis hasonlatnál! :lol: ) a nyílást és fújta fel őket. De a fehéreknél az eddigieknél sokkal több az igazán kreatív játékos aki talán nem törik össze és borul sírva a nyakába ha pattan. Benzema, Cé, Higuain és esetleg Di Maria is tud hozni egy egész jó szintet talán nélküle is(+Kaká, ő 100% nem esik össze). Bár közülük lord zselé lesz az első aki olajra lép (ami a hajáról csöppen, mit csöppen, folyik/ömlik/árad a lába elé) gondolom én. De psycho sem marad, sem Karvalyló, sem Kontraóó, Őzike, Antilop( :?: ). Lesz nagy mozgás megint. Talán.
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 20:08:51

madridronie írta:
Miért hol vannak? Mind a két csapat a saját bajnoksága élvonalában....... vagy nem egy dologról beszélünk?
A Chelsea már féltávnál igen komoly lemaradásban; a City 14, a MU. 12, míg a Tottenham 7 ponttal veri a szebb napokat is megélt londoniakat! És hátra is nagyon kell figyelniük, ha jövőre is a BL.-ben szeretnének vitézkedni, hisz a Newcastle 1, míg az Arsenal mindösszesen 3 ponttal van lemaradva!

De az Inter sem nagyon büszkélkedhet a kemény 5. helyezésével; 5 ponttal lemaradva a BL. indulást érő 3. helytől!

Ezt fényesnek azért nem nevezném!
Én sem,de nem is erről beszéltünk:)
Ehhez mi köze van Mou "bá"nak?Csak azt ne mond azért estek vissza mert Mou úr már nincsen ott..................... Nézd már meg a játékosmozgást.

Amúgy meg mi is féltávnál elég szarúl állunk de azért nem lesz ez mindíg így:)
Cruyff

madridronie
Madridista

2012.02.07. 19:37:59

Miért hol vannak? Mind a két csapat a saját bajnoksága élvonalában....... vagy nem egy dologról beszélünk?
A Chelsea már féltávnál igen komoly lemaradásban; a City 14, a MU. 12, míg a Tottenham 7 ponttal veri a szebb napokat is megélt londoniakat! És hátra is nagyon kell figyelniük, ha jövőre is a BL.-ben szeretnének vitézkedni, hisz a Newcastle 1, míg az Arsenal mindösszesen 3 ponttal van lemaradva!

De az Inter sem nagyon büszkélkedhet a kemény 5. helyezésével; 5 ponttal lemaradva a BL. indulást érő 3. helytől!

Ezt fényesnek azért nem nevezném!
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2012.02.07. 19:19:23

madridronie írta:
már nem foghatják a gusztustalan játékot a sikertelenségre.
Nem tudom milyen gusztustalan focira gondolsz? Ha az évi 1-2 db. bunker-favágósra...
Arra gondolok. Nem láttam túl sokat a reál idei játékából a classicók kivételével, így nem is tudnám azt meghatározni és ilyen csekély infókból nem is alkotok róla véleményt, meg egyébként is az már mindenkinek szíve-joga milyen focit szeret, természetesen ezen kár is vitázni, én sem fogok most. De az az 1-2 meccs is sok abból az alpári stílusból, amit az a csapat mutatott. Ha az megszűnik, vagy legalább is nem kelt ennyire erősen (és jogosan) felháborodást minden épeszű, kicsit is objektív emberben, akkor talán én is elkezdem újra nagy betűvel írni a klub nevét, mert azt azért láthatja bármelyik madrid drukker is, ha felnéz ide, hogy itt 99% tiszteljük és elismerjük a tiszteletre méltó játékosaitokat, még ha létszámuk jelenleg a legkisebb prím számmal megfelelő is.

"miihii"
Értelek én, de a "rato"-t már eléggé megaláztuk ez alatt a pár év alatt. Hogy mit mutat ki ebből nem érdekel, tudom, hiszem, vagy legalább is nagyon remélem, hogy ezt nem teszi zsebre soha. Viszont nála nekem sokkal fontosabb a jövő, abból a szempontból, hogy ősi riválisunknak legalább minimális erkölcsi tartása legyen már. A klasszikusokon nem azért szeretnék izgulni, hogy mikor rúgják öt felé széjjel a világ legjobb futballistáját, ennyi.
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 19:17:42

madridronie írta:
idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt! :roll:
Cruyff

madridronie
Madridista

2012.02.07. 19:08:48

idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt! :roll:
miihii
KHAL

2012.02.07. 18:55:25

AndrésGerardHernandez írta:
Szerintem a mou. mítosz már egy ideje nem az ami előtte "volt", vagy inkább aminek látták. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az állítólagos elégedetlenségek vele kapcsolatban. Még, ha 90%-ban nem is igazak a pletykák, akkor is, még a felvetődésük is... eddig ilyen nem volt nála, sem a macskazabálóknál, sem a kelszinél. Szerintem akkor is az lenne a legjobb nekünk, ha ők nyernék a bajnokit, mi a BL-t, a Del Rey-t meg talán a [auto_cenzúra]. Nem tudom miért, de nekem szimpatikus csapat, tetszik a tartásuk és a küzdeni tudásuk, lehet még a végén Bilbao szurkoló leszek( :lol: ).
Ha ez történne a következő idény akár nagyon jó is lehetne, mert bár tudom, hogy a trófeahalmozás jól mutat majd később és bevételek szempontjából mindent meg akarnak ragadni, de a spanyol szuperkupát ki is húzhatnák így a köv. idény naptárjából, ami szerintem mentálisan jól jöhetne nekik.

A reál vs. Barca szempontból pedig azért lehetne pozitív hatással, mert ha a "csodálatos" esetleg mégis távozna (adja az ég!), attól az a csapat még ugyanaz maradna egy ideig, főleg mentalitásban és ha továbbra is sikertelen balfácánok képében tetszelegnek majd akkor, esély se lesz rá, hogy a következő adandó alkalommal ne rendeznének egy olyan vérontást ellenünk, ami SÚLYOS sérülést ne okozna, esetleg tömegverekedést. Mert ha a mesterük távozásra adja fejét, abban biztos vagyok, hogy sokan távoznak majd onnan, ha nem is egyből, így veszteni valójuk 0 lesz. Ezt mi sem akarhatjuk, szerintem mindenkinek az lesz a legjobb, ha ezt most behúzza a reál, józsi meg: Rest In Peace (vagy legalább is ott, ahol még tv-s közvetítés sincs).
Az a mítosz sztem nem kopna a hangok miatt,rá lenne tolva,h a média koholmánya (mint ahogy könnyen elő is fordulhat).Tisztán annyi maradna meg,h a csodaBARCÁt egy embernek sikerült megállítania....

A második fejezethez meg a saját verzióm az,h ha eltűnne a színről a speckós,akkor a játékosok alá nem lenne adva a ló a gusztustalanságok terén,amiben messzemenőkig biztos vagyok.Előtte is fociztak a pitbulljai,de ennyire menetrend szerint nem jött ki belőlük az állat,sztem nem lennének kézretaposások,utolsó perces Ramos belépők,effélék.Persze nyilván nem tűnne el egyből a zsigerekből a portugál stílusjegye,de ha nem kap táptalajt,kihalna,de legalábbis elenyészőbbé válna.Idővel,mint ahogy idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 18:49:24

Nekem aztán ezer hogyan lép la Spanyol földről,lépjen mihamarabb aztán kevergesse a kis "főztjét" lehetőleg afrikában vagy a marson....és forrón ajánlanám neki, Dr Csernus Imi barátunkat.

Szerintem ezer oldalas könyvet írhatna erről az emberről:)
Cruyff

AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2012.02.07. 18:45:56

miihii írta:
AndrésGerardHernandez írta:Az lenne a legjobb, ha a BL-t megnyernénk, megdönthetnénk egy mítoszt
Nekem kettős érzéseim vannak...
Szerintem a mou. mítosz már egy ideje nem az ami előtte "volt", vagy inkább aminek látták. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az állítólagos elégedetlenségek vele kapcsolatban. Még, ha 90%-ban nem is igazak a pletykák, akkor is, még a felvetődésük is... eddig ilyen nem volt nála, sem a macskazabálóknál, sem a kelszinél. Szerintem akkor is az lenne a legjobb nekünk, ha ők nyernék a bajnokit, mi a BL-t, a Del Rey-t meg talán a baszkok. Nem tudom miért, de nekem szimpatikus csapat, tetszik a tartásuk és a küzdeni tudásuk, lehet még a végén Bilbao szurkoló leszek( :lol: ).
Ha ez történne a következő idény akár nagyon jó is lehetne, mert bár tudom, hogy a trófeahalmozás jól mutat majd később és bevételek szempontjából mindent meg akarnak ragadni, de a spanyol szuperkupát ki is húzhatnák így a köv. idény naptárjából, ami szerintem mentálisan jól jöhetne nekik.

A reál vs. Barca szempontból pedig azért lehetne pozitív hatással, mert ha a "csodálatos" esetleg mégis távozna (adja az ég!), attól az a csapat még ugyanaz maradna egy ideig, főleg mentalitásban és ha továbbra is sikertelen balfácánok képében tetszelegnek majd akkor, esély se lesz rá, hogy a következő adandó alkalommal ne rendeznének egy olyan vérontást ellenünk, ami SÚLYOS sérülést ne okozna, esetleg tömegverekedést. Mert ha a mesterük távozásra adja fejét, abban biztos vagyok, hogy sokan távoznak majd onnan, ha nem is egyből, így veszteni valójuk 0 lesz. Ezt mi sem akarhatjuk, szerintem mindenkinek az lesz a legjobb, ha ezt most behúzza a reál, józsi meg: Rest In Peace (vagy legalább is ott, ahol még tv-s közvetítés sincs).

SZERK.: A cenzúrázott hely nem trágár kifejezést rejt, csupán az Atletic Bilbao csapat régióját Spanyolországon belül. Nem nemi közösülés, mégha csak egy betű is a különbség. :lol:
miihii
KHAL

2012.02.07. 18:43:54

sjd írta:
miihii írta: Valamint ezzel viaskodik az a rész,amit leírtok.Ha esetleg megnyerné a bajnokságot és ezzel el is takarodna spanyolból,vinné magával a "személyiségét" azzal egy nagy szívességet tenne.Ha ez az ellenséges mentalitás,uszítás megszűnne felénk ( vagy legalábbis a korábbi "egészséges" szintre redukálódna) ,máris jobb lenne a légkör a LA Ligában,nem a bírózásról,csalásról,koholmányokról szólna a fel- és levezetése egy-egy meccsnek,valamint rövid úton kihalna sztem az alattomos fafaragás a reálból és ezzel kézben a nagyhalálok is a Blaugarnától.
Szerintem ez a kényelmesebb "megoldás" lenne, bennem (és talán a csapatban) is maradna egy kis tüske, hogy Mourinho nyerésben szállt ki a játékból és nem a veresége beismerésével. Persze igazán akkor lesz pikáns a helyzet, ha BL-ben is összekerülünk velük, mert úgy néz ki legkésőbb Münchenben erre is sor kerül, akkor viszont mindenképp a BL-duplát tartanám szem előtt

Pontosan.
Én is inkább a másik felé hajlok éppen ezért.Ne legyen már meg az az öröme,h győztes hadvezérként tolhassa el a kerékpárját,még tovább hízlalva a mítoszát és az egóját.Igazad van,nem kis tüske maradna bennem emiatt,de gondolom ezzel mind így vagyunk... A BL összekerülést meg mindenképpen elkerülném,elegem van a Klasszikusokból és a vele járó körítéssel.(Uh zúgjanak ki az elődöntőben,addig meg cs fáradjanak :P )

Mondjuk a legdurvább az lenne,ha megint a BL elődöntőben kerülnénk össze.Mivel ezek ápr. 17-18 és 24-25 a játéknapok. És ápr. 22-re van kiírva a BARCA-reál :D Nagyon nem kellene megint egy ilyen széria,lenne csetepaté rendesen,tovább mocskolva a Klasszikusokat [-X
madridronie
Madridista

2012.02.07. 18:33:56

"madridronie" téged meg elég gyorsan megtörtek itt a srácok, de azért ne hagyd magad! Folytatódjon a soha véget nem érő vita: Barca vs. Real. Én a Barcára szavazok!
Dehogy törtek meg, ugyanakkor az értelmetlen vitákba fölöslegesen minek menjünk bele (mint utólag kiderült; most is egy szimpla félreértésből indult ki az egész)!? :D Illetve attól még, hogy óriási Madrid drukkernek tartom magam, számomra egyáltalán nem derogál elismerni az ellenfél érdemeit és azt, hogy jelenleg még jobb csapat a Barca (egy tényleg egyedi belső középpályával)! Ettől nekem nem lesz se jobb, se rosszabb és a Madridot sem fogom kevésbé szeretni! Szóval Hala Madrid! :D
már nem foghatják a gusztustalan játékot a sikertelenségre.
Hát ízlések és pofonok! Nem tudom milyen gusztustalan focira gondolsz? Ha az évi 1-2 db. bunker-favágósra, akkor egyetértünk --> de hála a Jóistennek idén ez a kevés kivételek egyike és nem ez a jellemző! A Madrid játéka talán soha nem lesz olyan megkomponált, mint a Barcáé, de nem is kell hogy az legyen; ugyanúgy ahogy nekem jobban tetszik a jelenlegi német válogatott focija, mint a spanyolé, úgy a Madrid direktebb játéka is közelebb áll a szívemhez, mint a Barca tiki-takája! Természetesen a szép 3szögeléseket és azok tudatos beépítését a játékunkba én is nagy örömmel fogadnám, de akár idővel még ez is megtörténhet! :wink: Hozzáteszem, hogy idén és főleg mostanában már a Barcát sem érzem olyan meggyőzőnek, mint 1-2 éve; a szemkápráztató játék is jelentősen leredukálódott és időközben az ellenfelek is megérezték a vérszagot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.02.07. 18:45:51-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.07. 18:21:34

Egy szónak is száz a vége. Nyerjünk meg minden kupát, amit lehet, Mourinho meg le van tojva. Felőlem a feje tetejére is állhat, ha folyamatosan hozzuk a kupákat és természetesen a szép játékot.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.07. 18:19:33

miihii írta: Valamint ezzel viaskodik az a rész,amit leírtok.Ha esetleg megnyerné a bajnokságot és ezzel el is takarodna spanyolból,vinné magával a "személyiségét" azzal egy nagy szívességet tenne.Ha ez az ellenséges mentalitás,uszítás megszűnne felénk ( vagy legalábbis a korábbi "egészséges" szintre redukálódna) ,máris jobb lenne a légkör a LA Ligában,nem a bírózásról,csalásról,koholmányokról szólna a fel- és levezetése egy-egy meccsnek,valamint rövid úton kihalna sztem az alattomos fafaragás a reálból és ezzel kézben a nagyhalálok is a Blaugarnától.
Szerintem ez a kényelmesebb "megoldás" lenne, bennem (és talán a csapatban) is maradna egy kis tüske, hogy Mourinho nyerésben szállt ki a játékból és nem a veresége beismerésével. Persze igazán akkor lesz pikáns a helyzet, ha BL-ben is összekerülünk velük, mert úgy néz ki legkésőbb Münchenben erre is sor kerül, akkor viszont mindenképp a BL-duplát tartanám szem előtt
miihii
KHAL

2012.02.07. 18:09:09

AndrésGerardHernandez írta:Az lenne a legjobb, ha a BL-t megnyernénk, megdönthetnénk egy mítoszt
Nekem kettős érzéseim vannak a leírtakkal kapcsolatban.
Egyrészt az idézett részre vonatkoztatva,h én nagyon szeretném,ha két mítoszt is megdöntenénk.Az egyik a BL duplázása,a másik pedig a murinnyo mítosz.Minden porcikámmal azért szorítok,h nyerjük meg a bajnokságot ismét és a BL-ben is előttük végezzünk.H ne lehessen újabb piedesztálra emelni a portugált,h igenis ő az aranyember ,a világlegjobbja, az edzőfejedelem.Hanem h visszakerüljön a halandók közé azzal,h még ő sem volt képes megállítani a csodaBARCÁt a csodamadriddal.Igenis piszkítsunk bele egy gazdagot a levesébe,dőljön le a bálványa,és ha nem is bukottként kéne távoznia (mert neki már tényleg majdnem sikerült legyőznie minket,és BL 8addöntő túlélő,plusz a CDR...),de úgyis annak élné meg.Ez meg a legszebb lenne,főjön cs a levében :twisted:

Valamint ezzel viaskodik az a rész,amit leírtok.Ha esetleg megnyerné a bajnokságot és ezzel el is takarodna spanyolból,vinné magával a "személyiségét" azzal egy nagy szívességet tenne.Ha ez az ellenséges mentalitás,uszítás megszűnne felénk ( vagy legalábbis a korábbi "egészséges" szintre redukálódna) ,máris jobb lenne a légkör a LA Ligában,nem a bírózásról,csalásról,koholmányokról szólna a fel- és levezetése egy-egy meccsnek,valamint rövid úton kihalna sztem az alattomos fafaragás a reálból és ezzel kézben a nagyhalálok is a Blaugarnától.

Tehát végülis mindkettőben meglenne a pozitívum,bár fikciók.Az sem tuti,h lelépne,ha nyerne,az meg pláne koránt sem biztos,h meg tudjuk előzni őket még...

Nah,majd kialakul,én mindenesetre az elsőre szavazok,azaz ne nyerjen (és úgy tűnjön el a francba :D ).
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 17:36:48

Sablonos,de én is azt gondolom nyerje meg a Real a bajnokságot,mi meg húzzuk be a Bl-t + A kupát aztán Mou mester takarodjon vissza Angliába vagy ahova akar és többé nem köpködik egymást az emberek..

Mindig is felfokozott hangulata lesz minden egyes classicónak,de legalább nem akarnak "vért vennni" a másiktól,és helyre áll a normális szurkolói rend.

Amióta ez az "idióta ember" Madridba került,hadjáratot indított a Barca ellen mindezt egy régi vélt-valós sérelem miatt,és azóta van ez a nem-normális helyzet....

Csak azt kívánom:takarodjon el spanyol földről.
Cruyff

AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2012.02.07. 17:25:48

Bocs, hogy ebbe is beleugatok, de szerintem, ha a reál megnyeri a bajnokságot, az lenne mindenkinek a legjobb. Nem a nonszensz helyzet negatívumait kellene csak hangoztatni, mert lehetnek jó vonzatai is.

Gondoljunk csak bele. Ha ők megnyerik a ligát, három év után, örülhetnek minden joggal és talán utána a blancó szurkolók is visszatérnek a realitások talajára, már nem foghatják a gusztustalan játékot a sikertelenségre. És fel-felröppennek a hírek, miszerint a "különleges" egyesük mindenképp távozik, ez pedig mindenkinek a javára válhat, de főleg a mi szemünket nem szúrja tovább a mocskos hazugságaival.

Másrészről, ha úgy nyernek bajnokságot, hogy mi oda-vissza legyőzzük őket (ami szerintem sincs még lefutva, azért ne legyünk pökhendik, még a múlt tudatában sem), az nekünk is jó, ettől nem kérdőjeleződik meg a csapat képessége, mondhatjuk majd: ez így jött össze. Egyébként is jól lakhattunk az évek során, ha még behúzunk valami kupát is, akkor meg pláne. Az lenne a legjobb, ha a BL-t megnyernénk, megdönthetnénk egy mítoszt, a többi nem is lenne lényeg.

"madridronie" téged meg elég gyorsan megtörtek itt a srácok, de azért ne hagyd magad! Folytatódjon a soha véget nem érő vita: Barca vs. Real. Én a Barcára szavazok!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.07. 17:01:55

Kicsit unalmas már ez a jobb csapat-e a Madrid, avagy sem... Ha ilyen utcahosszal behúzzák majd a bajnokságot és a BL-ben sem zúgnak ki egy jóval esélytelenebb ellenféllel szemben, akkor nyugodtan állíthatjuk, hogy (sajnos) jobb csapattá váltak. Egyénileg jobb csapat a Barca, ez szerintem egyértelmű, de ha valaki 7 ponttal vezeti a bajnokságot, az nem lehet véletlen. A motivációs problémáink miatt nőhet fölénk a Real, de egy kicsit értelmetlennek tartom ezt a többoldalas huzavonát. :) Majd a következő Clásico után vagy a bajnokság végén meg lehet ezt vitatni, amikor nem csak dobálózni tud a két fél az előnyével vagy a Bernabéuban mutatott játékával.

Egy a lényeg: FORCA BARCA!!!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
peccerta
Jugador del Barça

2012.02.07. 16:58:22

Ha nyer Real az azért van mert jobb teljesítményt nyújt a ligában,ettől még nem lesz jobb csapat viszont adott bajnokságban jobban teljesít mint mi.Ezt is illik elismerni,nem kell vaskalappal élni.

Nem is értem miért kell ezt a végtelenségig fokozni..
Cruyff

madridronie
Madridista

2012.02.07. 16:39:15

h megérdemelten nyer vki, nem biztos, hogy a legjobb lesz
És ilyenről ki beszélt (mondom, hogy meg vagytok lőve ezzel a legjobb dumával)??? Szerintem ezt senki nem vitatta (2 hsz.-szel ezelőtt is ezt mondtam)! Itt csupán arról volt szó, hogy az idei bajnokságban (ami 38-ból és nem 2 meccsből áll) eddig a Madrid jobban teljesít és ennyi! Nem kell ebbe többet belelátni, mint ami! :roll:
Valóban alakulhat máshogy is, de remélem azért elfogadod, hogy nem teljesen légből kapott feltételezés, amit leírtam a meccs várható kimenetelével kapcsolatban
Persze; nem légből kapott (el is fogadom) és Barca drukkerként érthető is, hogy ezért szorít az illető, de attól még egyelőre nem kezelhetjük tényként!
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.07. 16:13:29

madridronie írta: Ne haragudj, de ebből a mondat megfogalmazásodból nem nagyon tudok másra gondolni!:roll:
Pedig leírtam még egyszer, hogy attól még, h megérdemelten nyer vki, nem biztos, hogy a legjobb lesz
pl. van 26 helyzetünk a tökutolsó ellen, ők nyernek 1-0ra. Megérdemelten nyertek? Igen, mert berúgták azt, amit mi nem. De ettől még mi voltunk a jobbak
madridronie írta:Itt végig csupán a 2 bajnoki meccsről volt szó, ami közül az egyiket még le sem játszottuk, ennek ellenére ti már azt is 3 pontnak könyveltétek el
Valóban alakulhat máshogy is, de remélem azért elfogadod, hogy nem teljesen légből kapott feltételezés, amit leírtam a meccs várható kimenetelével kapcsolatban
madridronie
Madridista

2012.02.07. 15:53:03

Azt azért áruld már el, hogy hogyan lett abból, hogy "36 meccs alapján érdemli meg a Madrid" az, hogy a maradék 2 meccs miatt nem?
Ne haragudj, de ebből a mondat megfogalmazásodból nem nagyon tudok másra gondolni!:roll:
-->
bár többen is említették, hogy a Real 38 meccs alapján lesz megérdemelten bajnok, én inkább 36 meccset mondanék, mert 1 meccs biztos volt (és lesz még 1 jó eséllyel), ahol kiderült, nem ők a La Liga legjobbjai!

de én nyilvánvalóan 2 (ez egyébként sem tudom, hogy jött ki, mert tudtommal csak egy bajnoki meccsünk maradt hátra) le nem játszott meccs alapján vizionálom ezt
Ne legyünk már ennyire korlátoltak! Itt végig csupán a 2 bajnoki meccsről volt szó, ami közül az egyiket még le sem játszottuk, ennek ellenére ti már azt is 3 pontnak könyveltétek el (ami aztán valóban könnyen meg is eshet, de alakulhat másként is) --> szóval erre vonatkozott az írás ezen része is!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.07. 15:36:15

A Madrid ellen nincs is baj a motivációval...
aha... kupa visszavágó? leeresztett a csapat, mint a lufi
Válasz küldése