Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyet ki mondott???Nehogy azt mond már, hogy Carlo sz** edző, mert akkor nem értesz a focihoz.
Igazad van, tényleg nem vagyok egy szakértő (szemben ugye veled), de véleményem azért még lehet a dolgokról!mert akkor nem értesz a focihoz.
No, nézzük csak!madridronie írta:Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!Az Internél milyen jelentős játékos mozgás volt a távozása után??? Benítez gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel csúnyán betlizett!
A Chelsea egészen idáig (a mostani idény kezdetéig) szintén az ő munkájából, felépített csapatából élt (tavaly David Luíz és Torres sem volt még tényező, mondjuk a spanyol most sem az)!
Erről beszélek én is!Amíg "ki nem űzik a gonoszt",addig ott is maradnak.De kevésbé elborult fogalmazással:meg lehet nézni,h mennyire összeestek a portugál után,ami jelzi,h a maga nemében páratlan fanatizálást,egységet fejleszt ki a játékosainál,amit utána emberfia nem képes kezelni.De ezzel sajnos nem feltétlenül pozitív jellemzést adtam róla,mert a sajátságos stílusára is faragja a keretet és megmérgezi a levegőjüket azzal a patkány mentalitással,ami vele jár.madridronie írta:Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt!idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Triplázni csak mákkal nehezen lehet! Emellett abban az évben az Interrel kiejtette a Chelsea-t; fáj vagy sem a Barcát is és a döntőben viszonylag könnyedén lelépte a Bayern Münchent gárdáját is!Véleményem szerint az Interrel egy óriási szerencse malaccal nyert bl-t persze minden elismerésem ez ügyben felé
A BL.-en kívül mindent megnyert velük, amit csak meg lehet nyerni (volt amit többször is)!de pl a chelsivel mit is ért el???
Véleményem szerint az Interrel egy óriási szerencse malaccal nyert bl-t persze minden elismerésem ez ügyben felé,de pl a chelsivel mit is ért el???madridronie írta:Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!Ehhez mi köze van Mou "bá"nak?Csak azt ne mond azért estek vissza mert Mou úr már nincsen ott.....................Az Internél milyen jelentős játékos mozgás volt a távozása után??? Benítez gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel csúnyán betlizett!
A Chelsea egészen idáig (a mostani idény kezdetéig) szintén az ő munkájából, felépített csapatából élt (tavaly David Luíz és Torres sem volt még tényező, mondjuk a spanyol most sem az)!
Pedig véleményem szerint ez is jelentősen hozzájárult a dolgokhoz!Ehhez mi köze van Mou "bá"nak?Csak azt ne mond azért estek vissza mert Mou úr már nincsen ott.....................
Tökéletes hozzászólás:)AndrésGerardHernandez írta:madridronie írta:Szerintem is azok a csapatok akiket otthagyott (legalább is a két legnagyobb) egyszerűen leeresztettek, mert ő fogta be (maradva a lufis hasonlatnál!) a nyílást és fújta fel őket. De a fehéreknél az eddigieknél sokkal több az igazán kreatív játékos aki talán nem törik össze és borul sírva a nyakába ha pattan. Benzema, Cé, Higuain és esetleg Di Maria is tud hozni egy egész jó szintet talán nélküle is(+Kaká, ő 100% nem esik össze). Bár közülük lord zselé lesz az első aki olajra lép (ami a hajáról csöppen, mit csöppen, folyik/ömlik/árad a lába elé) gondolom én. De psycho sem marad, sem Karvalyló, sem Kontraóó, Őzike, Antilop(
). Lesz nagy mozgás megint. Talán.
Szerintem is azok a csapatok akiket otthagyott (legalább is a két legnagyobb) egyszerűen leeresztettek, mert ő fogta be (maradva a lufis hasonlatnál!madridronie írta:
Én sem,de nem is erről beszéltünk:)madridronie írta:A Chelsea már féltávnál igen komoly lemaradásban; a City 14, a MU. 12, míg a Tottenham 7 ponttal veri a szebb napokat is megélt londoniakat! És hátra is nagyon kell figyelniük, ha jövőre is a BL.-ben szeretnének vitézkedni, hisz a Newcastle 1, míg az Arsenal mindösszesen 3 ponttal van lemaradva!Miért hol vannak? Mind a két csapat a saját bajnoksága élvonalában....... vagy nem egy dologról beszélünk?
De az Inter sem nagyon büszkélkedhet a kemény 5. helyezésével; 5 ponttal lemaradva a BL. indulást érő 3. helytől!
Ezt fényesnek azért nem nevezném!
A Chelsea már féltávnál igen komoly lemaradásban; a City 14, a MU. 12, míg a Tottenham 7 ponttal veri a szebb napokat is megélt londoniakat! És hátra is nagyon kell figyelniük, ha jövőre is a BL.-ben szeretnének vitézkedni, hisz a Newcastle 1, míg az Arsenal mindösszesen 3 ponttal van lemaradva!Miért hol vannak? Mind a két csapat a saját bajnoksága élvonalában....... vagy nem egy dologról beszélünk?
Arra gondolok. Nem láttam túl sokat a reál idei játékából a classicók kivételével, így nem is tudnám azt meghatározni és ilyen csekély infókból nem is alkotok róla véleményt, meg egyébként is az már mindenkinek szíve-joga milyen focit szeret, természetesen ezen kár is vitázni, én sem fogok most. De az az 1-2 meccs is sok abból az alpári stílusból, amit az a csapat mutatott. Ha az megszűnik, vagy legalább is nem kelt ennyire erősen (és jogosan) felháborodást minden épeszű, kicsit is objektív emberben, akkor talán én is elkezdem újra nagy betűvel írni a klub nevét, mert azt azért láthatja bármelyik madrid drukker is, ha felnéz ide, hogy itt 99% tiszteljük és elismerjük a tiszteletre méltó játékosaitokat, még ha létszámuk jelenleg a legkisebb prím számmal megfelelő is.madridronie írta:Nem tudom milyen gusztustalan focira gondolsz? Ha az évi 1-2 db. bunker-favágósra...már nem foghatják a gusztustalan játékot a sikertelenségre.
Miért hol vannak? Mind a két csapat a saját bajnoksága élvonalában....... vagy nem egy dologról beszélünk?madridronie írta:Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt!idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt!idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Az a mítosz sztem nem kopna a hangok miatt,rá lenne tolva,h a média koholmánya (mint ahogy könnyen elő is fordulhat).Tisztán annyi maradna meg,h a csodaBARCÁt egy embernek sikerült megállítania....AndrésGerardHernandez írta:
Szerintem a mou. mítosz már egy ideje nem az ami előtte "volt", vagy inkább aminek látták. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az állítólagos elégedetlenségek vele kapcsolatban. Még, ha 90%-ban nem is igazak a pletykák, akkor is, még a felvetődésük is... eddig ilyen nem volt nála, sem a macskazabálóknál, sem a kelszinél. Szerintem akkor is az lenne a legjobb nekünk, ha ők nyernék a bajnokit, mi a BL-t, a Del Rey-t meg talán a [auto_cenzúra]. Nem tudom miért, de nekem szimpatikus csapat, tetszik a tartásuk és a küzdeni tudásuk, lehet még a végén Bilbao szurkoló leszek().
Ha ez történne a következő idény akár nagyon jó is lehetne, mert bár tudom, hogy a trófeahalmozás jól mutat majd később és bevételek szempontjából mindent meg akarnak ragadni, de a spanyol szuperkupát ki is húzhatnák így a köv. idény naptárjából, ami szerintem mentálisan jól jöhetne nekik.
A reál vs. Barca szempontból pedig azért lehetne pozitív hatással, mert ha a "csodálatos" esetleg mégis távozna (adja az ég!), attól az a csapat még ugyanaz maradna egy ideig, főleg mentalitásban és ha továbbra is sikertelen balfácánok képében tetszelegnek majd akkor, esély se lesz rá, hogy a következő adandó alkalommal ne rendeznének egy olyan vérontást ellenünk, ami SÚLYOS sérülést ne okozna, esetleg tömegverekedést. Mert ha a mesterük távozásra adja fejét, abban biztos vagyok, hogy sokan távoznak majd onnan, ha nem is egyből, így veszteni valójuk 0 lesz. Ezt mi sem akarhatjuk, szerintem mindenkinek az lesz a legjobb, ha ezt most behúzza a reál, józsi meg: Rest In Peace (vagy legalább is ott, ahol még tv-s közvetítés sincs).
Szerintem a mou. mítosz már egy ideje nem az ami előtte "volt", vagy inkább aminek látták. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az állítólagos elégedetlenségek vele kapcsolatban. Még, ha 90%-ban nem is igazak a pletykák, akkor is, még a felvetődésük is... eddig ilyen nem volt nála, sem a macskazabálóknál, sem a kelszinél. Szerintem akkor is az lenne a legjobb nekünk, ha ők nyernék a bajnokit, mi a BL-t, a Del Rey-t meg talán a baszkok. Nem tudom miért, de nekem szimpatikus csapat, tetszik a tartásuk és a küzdeni tudásuk, lehet még a végén Bilbao szurkoló leszek(miihii írta:Nekem kettős érzéseim vannak...AndrésGerardHernandez írta:Az lenne a legjobb, ha a BL-t megnyernénk, megdönthetnénk egy mítoszt
sjd írta:Szerintem ez a kényelmesebb "megoldás" lenne, bennem (és talán a csapatban) is maradna egy kis tüske, hogy Mourinho nyerésben szállt ki a játékból és nem a veresége beismerésével. Persze igazán akkor lesz pikáns a helyzet, ha BL-ben is összekerülünk velük, mert úgy néz ki legkésőbb Münchenben erre is sor kerül, akkor viszont mindenképp a BL-duplát tartanám szem előttmiihii írta: Valamint ezzel viaskodik az a rész,amit leírtok.Ha esetleg megnyerné a bajnokságot és ezzel el is takarodna spanyolból,vinné magával a "személyiségét" azzal egy nagy szívességet tenne.Ha ez az ellenséges mentalitás,uszítás megszűnne felénk ( vagy legalábbis a korábbi "egészséges" szintre redukálódna) ,máris jobb lenne a légkör a LA Ligában,nem a bírózásról,csalásról,koholmányokról szólna a fel- és levezetése egy-egy meccsnek,valamint rövid úton kihalna sztem az alattomos fafaragás a reálból és ezzel kézben a nagyhalálok is a Blaugarnától.
Dehogy törtek meg, ugyanakkor az értelmetlen vitákba fölöslegesen minek menjünk bele (mint utólag kiderült; most is egy szimpla félreértésből indult ki az egész)!?"madridronie" téged meg elég gyorsan megtörtek itt a srácok, de azért ne hagyd magad! Folytatódjon a soha véget nem érő vita: Barca vs. Real. Én a Barcára szavazok!
Hát ízlések és pofonok! Nem tudom milyen gusztustalan focira gondolsz? Ha az évi 1-2 db. bunker-favágósra, akkor egyetértünk --> de hála a Jóistennek idén ez a kevés kivételek egyike és nem ez a jellemző! A Madrid játéka talán soha nem lesz olyan megkomponált, mint a Barcáé, de nem is kell hogy az legyen; ugyanúgy ahogy nekem jobban tetszik a jelenlegi német válogatott focija, mint a spanyolé, úgy a Madrid direktebb játéka is közelebb áll a szívemhez, mint a Barca tiki-takája! Természetesen a szép 3szögeléseket és azok tudatos beépítését a játékunkba én is nagy örömmel fogadnám, de akár idővel még ez is megtörténhet!már nem foghatják a gusztustalan játékot a sikertelenségre.
Szerintem ez a kényelmesebb "megoldás" lenne, bennem (és talán a csapatban) is maradna egy kis tüske, hogy Mourinho nyerésben szállt ki a játékból és nem a veresége beismerésével. Persze igazán akkor lesz pikáns a helyzet, ha BL-ben is összekerülünk velük, mert úgy néz ki legkésőbb Münchenben erre is sor kerül, akkor viszont mindenképp a BL-duplát tartanám szem előttmiihii írta: Valamint ezzel viaskodik az a rész,amit leírtok.Ha esetleg megnyerné a bajnokságot és ezzel el is takarodna spanyolból,vinné magával a "személyiségét" azzal egy nagy szívességet tenne.Ha ez az ellenséges mentalitás,uszítás megszűnne felénk ( vagy legalábbis a korábbi "egészséges" szintre redukálódna) ,máris jobb lenne a légkör a LA Ligában,nem a bírózásról,csalásról,koholmányokról szólna a fel- és levezetése egy-egy meccsnek,valamint rövid úton kihalna sztem az alattomos fafaragás a reálból és ezzel kézben a nagyhalálok is a Blaugarnától.
Nekem kettős érzéseim vannak a leírtakkal kapcsolatban.AndrésGerardHernandez írta:Az lenne a legjobb, ha a BL-t megnyernénk, megdönthetnénk egy mítoszt