Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marci írta:http://www.youtube.com/watch?v=0zohFnUxqek
Itt van Pepe taposási kísérlete, amiről korábban szó volt.
Busquets-cel egy nagy baj van és az a gyomorforgató stílus amivel színészkedik. Alapvetően engem az nem bánt, ha egy játékos rájátszik egy-egy esetre. Példának okáért nyilván Fabregas sem kapott akkorát Pepétől, hogy földön kellett maradnia miatta. Ha valakit ököllel arcon vernek, az sem fog feltétlenül padlót, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ilyen az futballpályára való. Ha egy játékost arcon csapnak akkor az felőlem terüljön el, mutassa meg a bírónak, hogy őt arcon csapták, nem kell azt hagyni hogy egy ilyen következmények nélkül maradjon.Andris írta:Na, azért Busquetstől sem kell elszállni. Attól hogy évi 1-2szer homorít egy nagyot, ami senkinek sem szimpi, még alapvetően zseniális és elegáns középpályás, tegnap is remekül játszott. És vkp létére még kifejezetten sportszerű is szerintem.
Ezt a mai rendszert biztosan csak végszükség esetén fogják használni, mert mint már írtam a védekezésük rendkívül sebezhető volt. Ha fejben ott vagyunk, akkor ezt kihasználhattuk volna. Nem igazán sikerült.Bányász írta:A rendszer amit játszottak az pedig szinte mindegyik meccsen más volt.Szóval én nem merek kijelenteni semmit.
Minket az szorongat meg a legjobban, ha támadnak, lsd szuperkupa, illetve most.Bányász írta:Én meg nem tudom.lluisllach89 írta: Szerintem az én álláspontomhoz van közelebb
Sokan már akkor arról beszéltek,h utolért minket a Real meg vége a Barcának amikor nagy nehezen vertük őket Ibra góljával.De aztán ősszel egy sima 0-2-ő lett a vége.Most a szuperkupameccsek után meg a pontelőny tudatában is az ment,h utolértek miket meg nagyon jók aztán a vége az lett,h 1-3.Aztán meg egy elég sima odavágó mégha ez az eredményen nem is látszik.Most megint jött egy meccs ami után talán erőt meríthet a Madrid és ami után akár meg is ijedhetünk de szerintem ez még korai.
A rendszer amit játszottak az pedig szinte mindegyik meccsen más volt.Szóval én nem merek kijelenteni semmit.
Én meg nem tudom.lluisllach89 írta: Szerintem az én álláspontomhoz van közelebb
Az én hozzászólásaimat nyugodtan megnézheted, mert én tuti, hogy múlt héten se dícsértem Pep-et.Pavel írta:Azt értem, hogy sokan ostorozzák a csapatot. Van is miért, de ilyet azért nem kellene mondani. Tegnap nem érdemeltünk győzelmet, de hogy továbbjutást se az egy kicsit sok. A fanyalgók keressék elő a múlt heti meccsről hozzászólásukat. Akkor Pep volt az Isten és mindenki azt mondta, hogy már tovább is jutottunk.zola8787 írta:jelwaz és Sanama hozzászólásával értek egyet.
Tegnap nem érdemeltünk továbbjutást. Elbíztuk magunkat, azt hittük 45 perc passzolgatással marad a 2-0. Hát nem. Busquets meg 1 szánalmas féreg, Pepe után a második legutálatosabb játékos a szememben.
Busquets miért féreg? Legalább a saját csapatod játékosáért álljál ki.
Nekem se tetszik néha amit csinál, de el kell fogadni, hogy ő ilyen. Az jobb lett volna, hogy Ramos nem kapja meg a második lapját és a 92.-ik percben lő egy gólt.
kifejezetten rossz volt. talán csak fabregas múlta alul őt a barcábanAndris írta: tegnap is remekül játszott.
Szerintem az én álláspontomhoz van közelebbBányász írta:Múlt héten meg azt nyomatékosították,h nem fejlődtek semmit.mert a Madrid tegnap nyomatékosította legjobban hogy mennyit fejlődtek.Lehet,h Neked nem ez volt a véleményed de sokan hangoztatták ezt az odavágó után.
Most akkor hol az igazság?
Azt értem, hogy sokan ostorozzák a csapatot. Van is miért, de ilyet azért nem kellene mondani. Tegnap nem érdemeltünk győzelmet, de hogy továbbjutást se az egy kicsit sok. A fanyalgók keressék elő a múlt heti meccsről hozzászólásukat. Akkor Pep volt az Isten és mindenki azt mondta, hogy már tovább is jutottunk.zola8787 írta:jelwaz és Sanama hozzászólásával értek egyet.
Tegnap nem érdemeltünk továbbjutást. Elbíztuk magunkat, azt hittük 45 perc passzolgatással marad a 2-0. Hát nem. Busquets meg 1 szánalmas féreg, Pepe után a második legutálatosabb játékos a szememben.
Múlt héten meg azt nyomatékosították,h nem fejlődtek semmit.mert a Madrid tegnap nyomatékosította legjobban hogy mennyit fejlődtek.
Minden szavát adom.Balinho írta:
Ez a divatszurkoló, már-már olyan ultima ratio, mint a rasszizmussal való védekezés, elhangzik és ész nélkül mindenki gyorsan elszégyellni magát, ha igaz, ha nem.
Szerintem nem divaszurkoló az, aki a csúcson is meg tudja látni a hibákat, éppúgy mint ha valaki akkor is tud pozitív lenni, amikor mélyen vagyunk. Ez a meccs ugyanis nem 12 egy tucat, hanem a mérkőzés, ahol nem fér bele a lazsálás/lazázás. Ezen a meccsen is lehet gyengén játszani, lehet a Madrid ellen sorfalat állni, ki lehet kapni. Ettől nem fog senki kevésbé szurkolni a Barcának, mint ahogy szerintem kevés kritikus volt aki ne örült volna a továbbjutásnak.
Viszont ezek a dolgok fejben dőlnek el. Elvesztettünk már jó sok pontot idén így. Ezt látnia kell Guardiolának is, és ha látja tennie kell ellene. Egy derbin ez nem a megengedhető kategória. Ettől még Pep játékosként is az egyik legnagyobb kedvencem volt, edzőként is imádom, nem követelem Löw-öt, Bielsát, Luis Enriquet a helyére.
Én örülnék neki a legjobban, ha kínkeservesen gyűrnénk le egy döntőnek beszámító bajnokin egy öngóllal, majd végigvédekezve 0-0 után büntetőkkel a BL-döntőben a Madridot. Ehhez azonban olyan mentális erőre, megalkuvást nem tűrő játékra van szükség, aminek épp a hiánya miatt emelünk itt néhányan szót.
Szerintem ezeket látni és meglátni nem a divatszurkoló kategória. Szerintem aki a tegnapi meccsel maradéktalanul elégedett (azaz nem látja hol lehet a helye a kritikának) az csőlátású.
ab1daL írta:Most viccen kívül, miért van megint bírózás? Mi olyat tett a spori, ami hátráltatta a Madridot?