egyik legnagyobb vészmadár voltam mindig, meg minden, de átértékeltem a dolgokat, meg a drága lottózós laci bácsi (aki egy helyi futball szakértő

) megmondta, hogy ha esetleg a real lesz a bajnok, akkor idén a szerencsésebb és motiváltabb csapat fogja nyerni a bajnokságot, a jobb csapat pedig be kell érje az ezüsttel.
...és ő mindig megmondja a tutit
és az, hogy 14 meccse nem nyomtak le rendes játékidőben (sőt, ha a hazai clasicón nyerünk vagy x, akkor 15... ) , számomra elégtétel azért, hogy ha esetleg behúzzák a bajnokságot.
picit lélekben már feladtam, és nem a mi fiaink miatt, mert bennük bízom, a real aktuális ellenfeleiben nem tudok már sajnos bízni.
azt pedig továbbra is tartom, hogy mérlegeljünk reálisan :
a szezon elején elhoztuk a spanyol és eu szuperkupát a real és porto ellen, tükörsimán behúztuk a klub vb-t neymarostól és gansostól, a bl-ben a milant megelőzve a 18-ból 16 pontot szerezve lettünk csoportelsők.
a bajnokságban ugyan nem állunk túl fényesen, de balszerencsések vagyunk nagyon idén, a sérülések is tizedelik a csapatot, plusz 2-3-4 pontot a bírónak is köszönhetünk, hogy elvett tőlünk.
a madridot vertük idegenben a bajnokságban 3-1-re, illetve a kupából is kivágtuk őket...abból a kupából, ahol helyzetelőnyből várjuk az elődöntő visszavágót.
bár nem tartozik szorosan ide, de ha már elkezdtem, akkor a két igazolásunk (cesc és alexis) rövidtávon is, de hosszú távon is nagyszerű fogások voltak, és még a tello-cuenca-thiago hármas is kellemes meglepetés lehet.
szóval tegyük fel megnyerik a bajnokságot, de a bl-ben megmutatjuk, hogy face to face jobbak vagyunk...és a cdr-t is behúzzuk...ismét szenzációs szezon.