Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt adom.daffy írta:
aki szerint a bajnokságot valamely csapat nem megérdemelten nyeri,azt azonnal kiröhögöm. 38 meccs. nevetséges kifogás a motiválatlanság,a fáradtság,a nem akarás. kupát,bl-t lehet nyerni úgy,hogy van egy jobb csapat a győztesnél,mert elkerülhető,1-1 meccs elfújható. de bajnokságot... kicsit húzós ez a felsőbbrendűség itt lassan.
persze,talán egy hete írtam,hogy a sporik helyében ember legyen a talpán,aki megkülönbözteti a vélt dolgokat a valóstól. lehetetlen. ha minimális fizikai kontakt van a játékosok között,akkor már(sokszor nélküle is) borul. nevetséges,primadonna az összes. milyen sport van még,ahol ennyire megy a megtévesztés a szabályok kihasználására? hirtelen nem is jut eszembe. ez mind a gyengeség jele nálam.d írta:Csapathoz tartozástól függetlenül azért valljuk be, hogy ha kialakulna valami normális footballkultúra és nem játszanának rá a szabálytalanságokra a játékosok, akkor nem lenne ekkora probléma ezzel a játékvezetéssel. És sajnos ezt még csak nem is Real-Barca viszonylatban kell elmondani, hanem akár a fair play szellemiségéről híres Premiershipben is.
Érdekes, hogy a Barcánál a meg nem adottak listája sokkal hosszabb, mint a megadottak.....TrogAir írta:ferninho írta:most tényleg minden vitát kerülve, de ugye itt nagyon sokszor téma a 11-esek.
találtam egy videót
a Realnak és a Barcának befújt 11-esek és az összes többi vitatott eset. (aztán lehet kihagytak párat, ezt nem tudom megmondani)
jó kis videó, érdemes megnézni
http://www.as.com/futbol/video/madrid-l ... sftb_1/Ves
Megnéztem a videót, vannak benne tanulságos momentumok!
Ha idén a Real lesz a bajnok, akkor ez azért lesz, mert ők tettek többet, ők érdemlik meg.shutterisland írta:egyik legnagyobb vészmadár voltam mindig, meg minden, de átértékeltem a dolgokat, meg a drága lottózós laci bácsi (aki egy helyi futball szakértő) megmondta, hogy ha esetleg a real lesz a bajnok, akkor idén a szerencsésebb és motiváltabb csapat fogja nyerni a bajnokságot, a jobb csapat pedig be kell érje az ezüsttel.
![]()
...és ő mindig megmondja a tutit
Nem tudom kik szerkesztették biztos hozzáértő emberek, de az Espanyol elleni kezezés meg a Betis ellen, mikor Ini visszahúzta, nem büntető!?Akik ezt elhiszik, h így van, azokról nem is érdemes beszélni.ferninho írta:most tényleg minden vitát kerülve, de ugye itt nagyon sokszor téma a 11-esek.
találtam egy videót
a Realnak és a Barcának befújt 11-esek és az összes többi vitatott eset. (aztán lehet kihagytak párat, ezt nem tudom megmondani)
ferninho írta:most tényleg minden vitát kerülve, de ugye itt nagyon sokszor téma a 11-esek.
találtam egy videót
Kihagyom.ferninho írta:most tényleg minden vitát kerülve, de ugye itt nagyon sokszor téma a 11-esek.
találtam egy videót
én sem vitatom,hogy ez tizenegyes,csak megjegyeztem,hogy attól még nem a madridnak fújtak a meccsen.bence-barca írta:Azt nem tudtam, elnézést (bár sztem ígyis-úgyis behúzta vna a Madrid igazából most ez a videó engem nem hatott megdaffy írta:még jó,mert ez 1 tizi,viszont egy elmaradt a másik oldalon is,szóval nem nagyon lehet belekötni), de a vélemyénemet toávvbra is fenntartom. Egyszerűen túl sok már a vitatható jelenet, miden meccsen egyre több. Régebben egyik oldalon sem vtak ilyen sűrűn károk ill. szernecsék attól függ melyik oldalról nézzük.
Azt nem tudtam, elnézést (bár sztem ígyis-úgyis behúzta vna a Madrid igazából most ez a videó engem nem hatott megdaffy írta:még jó,mert ez 1 tizi,viszont egy elmaradt a másik oldalon is,szóval nem nagyon lehet belekötni
még jó,mert ez 1 tizi,viszont egy elmaradt a másik oldalon is,szóval nem nagyon lehet belekötnibence-barca írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... DTyN8HpWOI
Ez most megint mi?![]()
Más, ha részben fűződik is az előzőhez:
Lassan szerintem úgy ahogy van az egész spanyol broí testületre ráférne egy vérfrissítés. Mert ez mindkettő oldalon zavaró. Mostanában egyre többször nekünk, de azért ott is vannak sérelmek dögivel... És egyszerűen nem hiszem el, h a brók ennyiszer figyelmetlenek lennének. Szerintem már majdhogynem igenis kijelenthető, h a bíróknak melyik meccsen kihez húz a szívük.
Ui: egy madridista se gondolja azt, h most magunkat sajnáltatom ill h elfogult vagyok! Direkt ki is emelem, h mind2 oldalon!
Azt a mindenit, gondoltam hogy jó régen volt de azért nem ennyirevisca el barca írta:döntetlen: 2009-03-07, 1-1LG írta:Atletico győzelemre nem nagyon emlékszem. Mikor volt az utolsó, esetleg vki tudja?
atma gyozelem: 1999-10-30, 3-1 bwinen néztem, nem tudom igy van e, nem hiszem h 11 éve gyoztek volna utoljara
akkor 12... nem fektettem sok energiát a számolásba...P.U.Y.O.L. írta:A világért se akarok beléd kötni, de hogy jött ki az a 11 év?visca el barca írta:döntetlen: 2009-03-07, 1-1LG írta:Atletico győzelemre nem nagyon emlékszem. Mikor volt az utolsó, esetleg vki tudja?
atma gyozelem: 1999-10-30, 3-1 bwinen néztem, nem tudom igy van e, nem hiszem h 11 éve gyoztek volna utoljara
A világért se akarok beléd kötni, de hogy jött ki az a 11 év?visca el barca írta:döntetlen: 2009-03-07, 1-1LG írta:Atletico győzelemre nem nagyon emlékszem. Mikor volt az utolsó, esetleg vki tudja?
De bizony, wikipedia szerint is bajnokságban utoljára az 1999-2000-es szezon őszi fordulójában nyert az Atletico a Real ellen. Uccsó 18 meccsen 15 Real győzelem és 3 döntetlen. És félek nem most fog megszakadni ez a sorozat...visca el barca írta: döntetlen: 2009-03-07, 1-1
JDS volt a legszürkébb, Cuencát meg csak felrúgni tudták?G.Gabe írta:Na erről beszéltem.
Lehurrgotak, hogy nem gondolom komolyan a fiatalokat ugye?
Most itt a bizonyíték, hogy igazam volt.
Nagy nyomás, eredménykényszer alatt játszottak, és a fiatalok közül talán dos Santos volt a legszürkébb. De valószínűleg csak azért, mert a középpályán nem nagyon ment a játék, folyton a RS kapuja előtt voltunk.
És a legdurvább, hogy szerintem Cesc volt tegnap a leggyengébb, Messi meg MAGÁHOZ KÉPEST teljesített alul, de ez a formáját tekintve nem meglepő, túl lesz majd ezen. De még így is adott egy zseniális gólpasszt és rúgott egyet.
A helyzetek alapján már a félidőben 5-0 lehetett volna, de hát Messi és Cesc mindent kihagytak, amit amúgy lazán be szoktak.
Ebből is látszik, hogy azért ők is elfáradtak.
Tello remekelt, szétfutotta a bal hátvédeket, Cuencat is inkább csak felrúgni tudták, és ha átjött ő is balra, akkor simán a védők mögé került ő is.
Sajnos a 2. félidőben megint előjött a szokásos lazulás, és megint egy nevetségesen eladott labdából lett a gól.