Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
döntetlen: 2009-03-07, 1-1LG írta:Atletico győzelemre nem nagyon emlékszem. Mikor volt az utolsó, esetleg vki tudja?
Bizony. Amikor az emlékezetes 2004-s tavaszon annyira szétesett a Madrid, h boldog-boldogtalan elverte már őket, az AM-t még akkor is ütni tudták.Capon írta:
hát ez tényleg nem sok...
Nem is tudom az atmadrid mikor jelentett utoljára komolyabb problémát a Realnak. Szerintem azt a meccset még fekete-fehérben közvetítették
Pont ez a két meccs, ami szvsz semmi gondot nem jelent majd nekik. A Villarreal már évek óta csak ellenünk képes a belét kihajtani, az Atletico meg folyamatos [auto_cenzúra] van a nagytesó ellen. Én inkább bízok az Osasuna, Betis, Granada trióban, bár bennük is csak nagyon halványan.daffy írta:villarreal,atm.Capon írta: Kíváncsi lennék rá hogy a Madridnak milyen húzós meccsei lesznek még idegenben ahol esetleg számolhatunk pontvesztéssel?
elvileg semmi,gyakorlatilag majd elválik. szerintem bl függő.
daffy írta:villarreal,atm.Capon írta: Kíváncsi lennék rá hogy a Madridnak milyen húzós meccsei lesznek még idegenben ahol esetleg számolhatunk pontvesztéssel?
elvileg semmi,gyakorlatilag majd elválik. szerintem bl függő.
villarreal,atm.Capon írta: Kíváncsi lennék rá hogy a Madridnak milyen húzós meccsei lesznek még idegenben ahol esetleg számolhatunk pontvesztéssel?
MichaaBee írta: Vonatkoznak rá is, pontosan 10 perce lett kirakva.
Mint pl te. Komolyan nem értem, hogy mi visz rá valakit arra, hogy ilyen oldalakat olvasson. Egyetlen magyar sportoldalt nem olvasok, mert az összes igénytelen, szenzáció hajhász, kizárólag csak dilettáns szerzők vannak, tele helyesírási hibákkal. Aki csak egy kicsit is igényes, szerintem messzire elkerüli az ilyen oldalakat. De ha vetted volna a "fáradtságot", és elolvastad volna a szabályzatot, tudhatnád, hogy a sporthirado még tiltott oldal is itt.zsírosdeszka írta:Engem ezek zavarnak:
http://www.sporthirado.hu/cikk-labdarug ... zott-59793
Meg sem említik, hogy kihagyott 3-4 ajtó-ablak helyzetet. Tellot, Cuencát stb. alig említik meg, pedig a meccs nem az "argentín zseniről" szólt, mintha őmiatta nyert volna a Barca. Sz*r címek, sz*r cikkek. Ezért van az, hogy sok ember hülye a focihoz, nem tudja objektíven értékelni a dolgokat, és sok ember ilyen szemetet olvas.
Engem is zavar az ilyen. Sajnos annyira elfogult sok ember, hogy már nem is Barcelona van, hanem Messi csapata. Tisztelet a kivételnek.zsírosdeszka írta:Engem ezek zavarnak:
http://www.sporthirado.hu/cikk-labdarug ... zott-59793
Meg sem említik, hogy kihagyott 3-4 ajtó-ablak helyzetet, Tellot, Cuencát stb. alig említik meg, pedig a meccs nem az "argentín zseniről" szólt, mintha őmiatta nyert volna a Barca. Sz*r címek, sz*r cikkek. Ezért van az, hogy sok ember hülye a focihoz, nem tudja objektíven értékelni a dolgokat, és sok ember ilyen szemetet olvas.
szetem európában a realon és a barcán kívül nincs komoly csapat,ez a két csapat szetem eléggé sokkal a világ fölött van.socio66 írta:..és évekig nem tudtak túllépni a bajnokok ligája nyolcaddöntőjén,olyan csapatok ellen estek ki,mint a lyon,vagy a roma.zsírosdeszka írta:Bármelyik bajnokságot (a spanyolon kívül)nyerte volna, gólrekordokat döntögettek, jól játszottak és...
a hazai bajnokság egy dolog,de szerintem mourinho érkeztéig nem volt európában komoly tényező a madrid.
ezért mondtuk sok esetben,hogy inkább a bajnokság a gyenge és nem a madrid erős,mert miközben itthon sokszor parádéztak akár a közvetlen üldözők ellen is,az európai porondról vicc csapatokkal szemben buktak el.
most ez megváltozott ugye,bár engem még mindig zavar hogy úgy van második legjobbnak kikiáltva a madrid,hogy egyetlen igazán komoly csapattal sem játszottak hosszú évek óta rajtunk kívül.
ha már mu nincs,legalább egy bayern-t kívánok nekik az idei kieséses szakaszban,hogy bizonyságot nyerjen végre ez a tényként kezelt kijelentés.
A Barca meg selejtezőket játszott, egy Dinamo 7:0-ás összesítéssel megverte oda-vissza, hogy gólt sem tudtak rúgni nekik, a bajnokságban volt 6. hely is. Sokszor a csoportkört sem élték túl. Azért ilyenek nem voltak mostanában sem Madridi oldalon. Mind1. Csak azt akartam ebből kihozni, hogy akkor nem kapott a Barca hideget-meleget, pedig gyengén muzsikáltak (saját magukhoz képest). Média nem volt ilyen erős. Azt sem tudták az emberek (na nem mindenki) kik játszanak ott, most meg minden tudatlan őket fikázza, pedig nem rosszak. Ennyi.socio66 írta:..és évekig nem tudtak túllépni a bajnokok ligája nyolcaddöntőjén,olyan csapatok ellen estek ki,mint a lyon,vagy a roma.zsírosdeszka írta:Bármelyik bajnokságot (a spanyolon kívül)nyerte volna, gólrekordokat döntögettek, jól játszottak és...
a hazai bajnokság egy dolog,de szerintem mourinho érkeztéig nem volt európában komoly tényező a madrid.
ezért mondtuk sok esetben,hogy inkább a bajnokság a gyenge és nem a madrid erős,mert miközben itthon sokszor parádéztak akár a közvetlen üldözők ellen is,az európai porondról vicc csapatokkal szemben buktak el.
most ez megváltozott ugye,bár engem még mindig zavar hogy úgy van második legjobbnak kikiáltva a madrid,hogy egyetlen igazán komoly csapattal sem játszottak hosszú évek óta rajtunk kívül.
ha már mu nincs,legalább egy bayern-t kívánok nekik az idei kieséses szakaszban,hogy bizonyságot nyerjen végre ez a tényként kezelt kijelentés.
..és évekig nem tudtak túllépni a bajnokok ligája nyolcaddöntőjén,olyan csapatok ellen estek ki,mint a lyon,vagy a roma.zsírosdeszka írta:Bármelyik bajnokságot (a spanyolon kívül)nyerte volna, gólrekordokat döntögettek, jól játszottak és...
Én úgy vagyok vele, hogy a Kupát most már be kéne húzni. Túljutottunk a Realon, a Valencia ellen is jó esélyünk van, utána meg már csak a döntőt kell behúzni. Nagyon nem örülnék ha EZ A CSAPAT nem nyerne semmit. Igazából nagybátyám szavaival tudok csak élni (a legutóbbi Klasszikó előttről, aki egyébként nem Barca szurkoló): "Nyerhet a Real Madrid a Barcelona ellen, meg is nyerhetik a bajnokságot is, de a Barca, akkor is 1000-szer jobb csapat nála." Na ezért lenne bosszantó. Nincs még1 ilyen csapat jelenleg a világon, ezért mindenképpen legalább 1 kupát nyerni kell az idén. Erre a legnagyobb esély a Spanyol Kupa. A bajnokság érzésem szerint már elment, a BL meg lutri. Ott bármi megeshet. Barcelona, MindörökkéalbicelesteX írta:Gyerekek!Mi van akkor ha idén a madrid lesz a bajnok?Semmi,mi is nyerhetünk még persze,meg még ott van másik két sorozat ahol szintén esélyesek vagyunk,az elmúlt években annyit nyert a csapat hogy telhetetlenek lettünk.Minden kéne mindig,ilyen nem lesz.Nem vagyunk olyan kényszerben mint a fehér barátaink hiszen ők évek óta egy Királykupa győzelmet tudhatnak magukénak.Engem most nem idegesít ez a dolog!
A Barcelonáé is, igen, ha a jelenlegi formát mutatja.zsírosdeszka írta:Meg a Barcelonáé is.Lionel85 írta:Zsírosdeszka, egy dolgot felejtesz el. Az 1998-2002 időszakot, amit említettél, akkor még nem kétcsapatos volt a spanyol bajnokság. Akkor ott volt egy jó Valencia vagy egy jó Deportivo. Ma már nincsenek ilyenek. Az utóbbi 12 évben a két nagyról szól a bajnokság, így hiába átlagos akár a Real, mint volt a Barcelona abban a 4 évben amit említettél, második helynél nem végeztek hátrébb. Ezt azért fontos volt megjegyezni. Ha lenne több rivális, hidd el, a Real helyzete is meglenne nehezítve rendesen.
Meg a Barcelonáé is.Lionel85 írta:Zsírosdeszka, egy dolgot felejtesz el. Az 1998-2002 időszakot, amit említettél, akkor még nem kétcsapatos volt a spanyol bajnokság. Akkor ott volt egy jó Valencia vagy egy jó Deportivo. Ma már nincsenek ilyenek. Az utóbbi 12 évben a két nagyról szól a bajnokság, így hiába átlagos akár a Real, mint volt a Barcelona abban a 4 évben amit említettél, második helynél nem végeztek hátrébb. Ezt azért fontos volt megjegyezni. Ha lenne több rivális, hidd el, a Real helyzete is meglenne nehezítve rendesen.
Ez azért túlzás! Amúgy érthető, amit írsz részben egyet is értek veled. De azért egy bajnoki címről ne beszéljünk már úgy, h nem gond, ha elveszítjük. Ráadásul a maradék 2 kupát is elbukhatjuk még. Szóval akkor is semmi lenne ?albicelesteX írta:Gyerekek!Mi van akkor ha idén a madrid lesz a bajnok?Semmi,mi is nyerhetünk még persze,meg még ott van másik két sorozat ahol szintén esélyesek vagyunk,az elmúlt években annyit nyert a csapat hogy telhetetlenek lettünk.Minden kéne mindig,ilyen nem lesz.Nem vagyunk olyan kényszerben mint a fehér barátaink hiszen ők évek óta egy Királykupa győzelmet tudhatnak magukénak.Engem most nem idegesít ez a dolog!
Szerintem meg örülnél te ha a csapatodban lenne valaki aki ilyen jól mozog..zsírosdeszka írta:
A "jól mozgott" szerintem kevés.
Ez hatalmas, csak 1-2 góllal nyertünk, meg volt egy X és jobbak vagytokszilamer írta:szerintem meg nem... Tudnék érveket felhozni, de minek, úgy is találnátok ellen érvetshutterisland írta:szerintem még mindig jobbak vagyunk.Most eddig a barca volt
mégis megteszem: 7 pont előny, hibátlan bl csoport, és az el clasicók is szorosak voltak.
a 7 pont előny oké, de mi is csoportelsők lettünk a bl-ben (nekünk volt ott egy milan...mégis megteszem: 7 pont előny, hibátlan bl csoport, és az el clasicók is szorosak voltak.