Barça vs. Real - El Clásico
- tri_campeones
- Jugador del Barça
szefoglalta akkor én is megteszem:először is,leszögezném azon emberek számára akik Busit ennyire szidják(köztük én is),hogy pepe is szinészkedett tegnap,valamint amikor fentengett,akkor az ujjai közül kukucskált ki,amolyan busi szindróma.tehát ennyit a szinészkedésről.coentrao szegény nem tudja eljátszani hogy "rátartottak" a labdára,neki még tanulnia kell.és akkor a bíráskodásról:kezdem a barca javára:Alves nem kapott sárgát,busquest sem kapott sárgát és én még cesc-nek is kiosztottam volna egyet,mert köze sem volt a labdához,amikor pepét szerelte.busi kezezése a 16on belül:hát ezt valaki befújja valaki nem,ez nagyon bíró függő,egyik szögből kereste a kéz a labdát,másik szögből meg le volt szorítva a kéz.nehéz megítélni.abidal kezezése meg 100 hogy nem 11es; 1:a labda útját nem változtatta meg és nem is lassította(sztem csak annyire súrolta ,hogy még az ujjlenyomata se lett volna rajta),2:ramos ollózni akart,és védte a fejét(azt hiszem mindenki ezt tette volna,ha csak nem akar valaki úgy járni mint a német bajnokságban-K'lautern bremen meccsen).a barcelona támadóját 2x megállították les símen,amik annyira nem voltak azok,hogy legalább 1 méterre hátrébb volt coentrao,és ebből az egyik ismét igen veszélyes helyzet lehetett volna(és itt jegyezném meg,hogy az első meccsen is volt 2-3 szitu,mikor tévesen intették be a lest).diarrát ki kellett volna állítani az első féidő végén,az teljesen jogos lett volna,gondolom még a realosok sem vitatkoznának.pepe-AS esetei közül egyet sem fújtam volna be,csak azért volt ilyen látványos AS esése,mert pepe 20 kilóval nehezebb,meg egy fejjel magasabb.ramos nálam azért piros,mert az első meccsen Pique kapott ilyen könyökösért sárgát,most akkor ramos is megérdemelte,más esetben ezért nem adtam volna,de tény,könyökölt.és kb itt vége is,el lehet dönteni,kinek a javára tévedett nagyobbat a bíró,de sztem mindkét fél számára kiegyenlített a mérleg.
-
- Llegenda del Barça
jó volt végre egy ilyen classicot látni. azért be kell látni, ha akar a madrid támadni, akkor ellenünk is tud és nincs minden körülmények között akkora különbség a 2 csapat között, ahogy azt első látásra éreznénk. érezhetően nagyobb volt a tűz a madridban és ez mostanában egyre gyakrabban előfordul.
mindenesetre a továbbjutó az FC Barcelona.
mindenesetre a továbbjutó az FC Barcelona.
- noname
- Llegenda del Barça
Szégyen h a világ alighanem 2. legjobb csapatát csak nehézségek árán vertük meg. Szégyen h nem rúgtunk mindjárt 5 gólt! Égessük fel Barcelonát és sózzuk be a helyét! Költöttön át a csapat Tarragonába és induljon tiszta lappal a 2. vagy 3. osztályból, mert ez a tegnapi elfogadhatatlan volt!!!
Páran komolyan ilyen hülyék vagytok vagy csak megjátsszátok?
Idén 5x játszottunk a Reallal és 3 győzelem, illetve 2 döntetlen a mérleg!
Mindez úgy h a csapat szezon elején pocsék formában volt, most pedig sérülések tizedelik.
Tegnap jobb volt a Real. És??!!
Minden meccsen nem guríthatunk nekik féltucat gólt és uralhatjuk teljesen egyértelműen a meccset. Továbbmentünk. Hazai pályán a csapat némileg elbízta magát, ráadásul a Real nagyon meg akarta mutatni h nem kell őket temetni. Érthető ha nem képes minden Clasicon 100%-ot nyújtani a csapat.
Örülni kell a továbbjutásnak. A Bernabeuba lemostuk őket, most megszorongattak alaposan. Szálljatok le a földre!
Idén 5 Clasico volt már és még nem kaptunk ki. A bajnokságra rátérve:
Először is tény h idén hagy némi kívánnivalót az idegenbeli forma magat után, de azért pár dolgot ne felejtsetek el eközben: ez a csapat idén többet játszott, mint bárki más Európában. Amikor a Real már biztosan tudta tavaly h 2. helyezett lesz, és megnyerte a kupát, addig a mieink BL döntőre készültek. Így szezon elején nem volt meglepő, hogy le voltunk maradva kb 2 héttel hozzájuk képest. Nekünk 2 héttel tovább tartott a szezon is. Utána jött az Európai szuperkupa, ami megint egy fárasztó utazás és meccs, mondhatni felesleges stressz. Ezután jött a világkupa, amit nagyon komolyan vett a csapat és simábban nyerte meg, mint az utóbbi években bárki. Nem egy pontot meggyőződésem h azért hullajtottunk el, mert egyszerűen mással foglalkozott a csapat, fejben máshol voltak. Nem véletlen h nehéz 2 egymást követő szezonban mindent megnyerni. Egyszerűen annyi a stressz h a játékosok kikészülnek. A Bl győzelem pl együtt jár EU szuperkupa + világkupa meccsel, ami laposan kikészíti a csapatokat, így következő szezonban rendszerint kifáradnak a csapatok, mire jönnek a Bl-ben a legfontosabb meccsek. Ez az egyik ok, amiért szinte lehetetlen a címvédés. A BL teljesítményünkön idén nem látszott meg egyáltalán a sok + meccs. A bajnokságban pedig nem csodálom ha néha fejben nem tudnak ott lenni a játékosok.
Nézzük jelenleg hogy állunk: mi vagyunk minden idők talán legesélyesebb csapata a BL címvédésre, ami nagy nyomás, de a Realnak ezzel szemben nincs sok vesztenivalója. Nekik továbbá csak a bajnokságra és a BL-ra, nekünk a kupára is kell koncentrálni, ráadásul 3 nagyon kemény meccs vár ránk(remélhetőleg).
Legyetek büszkék a csapatra! Évről évre a legtöbb kupát megnyerik, amiben indultak, mégsincs soha nagy visszaesés.
A szezon 2. felétől azt várom h feljövünk a bajnokságban. Az utóbbi meccseken a Real mindig épp csak megúszta a pontvesztést, kezd rajtuk is látszani a fáradtság. Kiestek a kupából, ami megint demoralizáló. Én elégedett vagyok a csapattal!
Sose szabad elfelejteni h itt emberekről van szó. Hiába kapnak egy raklap pénzt azért, amit csinálnak, ami mást kifáraszt(állandó terhelés+stressz), az őket is kifárasztja. Láthattuk Villa példáján ezt. Tavaly szezon 2. felére kifáradt fizikálisan és mentálisan is, idén pedig a túlterhelés miatt eltört a lába. Ameddig a többletterhelés és sok stressz ellenére is meg tudjuk fogni a Realt, addig nem szabad bírálni a csapatot!
Páran komolyan ilyen hülyék vagytok vagy csak megjátsszátok?
Idén 5x játszottunk a Reallal és 3 győzelem, illetve 2 döntetlen a mérleg!
Mindez úgy h a csapat szezon elején pocsék formában volt, most pedig sérülések tizedelik.
Tegnap jobb volt a Real. És??!!
Minden meccsen nem guríthatunk nekik féltucat gólt és uralhatjuk teljesen egyértelműen a meccset. Továbbmentünk. Hazai pályán a csapat némileg elbízta magát, ráadásul a Real nagyon meg akarta mutatni h nem kell őket temetni. Érthető ha nem képes minden Clasicon 100%-ot nyújtani a csapat.
Örülni kell a továbbjutásnak. A Bernabeuba lemostuk őket, most megszorongattak alaposan. Szálljatok le a földre!
Idén 5 Clasico volt már és még nem kaptunk ki. A bajnokságra rátérve:
Először is tény h idén hagy némi kívánnivalót az idegenbeli forma magat után, de azért pár dolgot ne felejtsetek el eközben: ez a csapat idén többet játszott, mint bárki más Európában. Amikor a Real már biztosan tudta tavaly h 2. helyezett lesz, és megnyerte a kupát, addig a mieink BL döntőre készültek. Így szezon elején nem volt meglepő, hogy le voltunk maradva kb 2 héttel hozzájuk képest. Nekünk 2 héttel tovább tartott a szezon is. Utána jött az Európai szuperkupa, ami megint egy fárasztó utazás és meccs, mondhatni felesleges stressz. Ezután jött a világkupa, amit nagyon komolyan vett a csapat és simábban nyerte meg, mint az utóbbi években bárki. Nem egy pontot meggyőződésem h azért hullajtottunk el, mert egyszerűen mással foglalkozott a csapat, fejben máshol voltak. Nem véletlen h nehéz 2 egymást követő szezonban mindent megnyerni. Egyszerűen annyi a stressz h a játékosok kikészülnek. A Bl győzelem pl együtt jár EU szuperkupa + világkupa meccsel, ami laposan kikészíti a csapatokat, így következő szezonban rendszerint kifáradnak a csapatok, mire jönnek a Bl-ben a legfontosabb meccsek. Ez az egyik ok, amiért szinte lehetetlen a címvédés. A BL teljesítményünkön idén nem látszott meg egyáltalán a sok + meccs. A bajnokságban pedig nem csodálom ha néha fejben nem tudnak ott lenni a játékosok.
Nézzük jelenleg hogy állunk: mi vagyunk minden idők talán legesélyesebb csapata a BL címvédésre, ami nagy nyomás, de a Realnak ezzel szemben nincs sok vesztenivalója. Nekik továbbá csak a bajnokságra és a BL-ra, nekünk a kupára is kell koncentrálni, ráadásul 3 nagyon kemény meccs vár ránk(remélhetőleg).
Legyetek büszkék a csapatra! Évről évre a legtöbb kupát megnyerik, amiben indultak, mégsincs soha nagy visszaesés.
A szezon 2. felétől azt várom h feljövünk a bajnokságban. Az utóbbi meccseken a Real mindig épp csak megúszta a pontvesztést, kezd rajtuk is látszani a fáradtság. Kiestek a kupából, ami megint demoralizáló. Én elégedett vagyok a csapattal!
Sose szabad elfelejteni h itt emberekről van szó. Hiába kapnak egy raklap pénzt azért, amit csinálnak, ami mást kifáraszt(állandó terhelés+stressz), az őket is kifárasztja. Láthattuk Villa példáján ezt. Tavaly szezon 2. felére kifáradt fizikálisan és mentálisan is, idén pedig a túlterhelés miatt eltört a lába. Ameddig a többletterhelés és sok stressz ellenére is meg tudjuk fogni a Realt, addig nem szabad bírálni a csapatot!
A Fifa egy szégyen
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Egy "agyonnyert" meccs (most kellett nekünk is az a bizonyos szerencse, ami az első meccsen a Real Madridnak volt meg) után nem gondoltam, hogy a Madrid talpra fog állni. Két gólt kaptak a szünet előtt, látszott, hogy a játékosaik feszültek, Casillas is ideges volt. Úgy voltam vele, hogy a második félidőben ilyen ideges állapotban biztosan nem lesznek képesek futballozni, s előbb-utóbb jön egy piros (végülis Ramos végül kapott).
Nem tudom, Mourinho mit mondhatott nekik a szünetben, de sikerült felállnia a Real Madridnak a padlóról. S így egy újra izgalmas, körömrágós mérkőzést láthattunk. A hármas sípszónak nagyon örültem a mérkőzés végén, s bizony bennem is benne volt az: hogy milyen rossz lehet így kiesni: mindent megtettek, és ez csak ennyire volt elég. Ezúttal Barcásként kalapomat emeltem a Real Madrid teljesítménye előtt.
Persze ahhoz, hogy ilyen mérkőzés legyen, kellett az is, hogy szokásunkhoz híven visszavettünk a tempóból kettő gólnál, és nem zártuk le a meccset. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, mint ahogyan a meccs eleji alvásokon is, most is majdnem ráfáztunk Higuain révén.
(Egyébként halkan megjegyezném, hogy utálom Busquets hempergéseit és színészkedéseit, kb minden csapat ellen fetreng egy sort. Ezért szoktam örülni, ha a jó öreg Mascherano kezd helyette. Elismerem Busi képzettségét, de ezen a hozzá állásán változtathatna, v Pep kinevelhetné belőle, amíg lehet).
Összességében elégedett vagyok a továbbjutással, csak az a bizonyos gyilkos ösztön már visszatérhetne a csapatba.
Nem tudom, Mourinho mit mondhatott nekik a szünetben, de sikerült felállnia a Real Madridnak a padlóról. S így egy újra izgalmas, körömrágós mérkőzést láthattunk. A hármas sípszónak nagyon örültem a mérkőzés végén, s bizony bennem is benne volt az: hogy milyen rossz lehet így kiesni: mindent megtettek, és ez csak ennyire volt elég. Ezúttal Barcásként kalapomat emeltem a Real Madrid teljesítménye előtt.
Persze ahhoz, hogy ilyen mérkőzés legyen, kellett az is, hogy szokásunkhoz híven visszavettünk a tempóból kettő gólnál, és nem zártuk le a meccset. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, mint ahogyan a meccs eleji alvásokon is, most is majdnem ráfáztunk Higuain révén.
(Egyébként halkan megjegyezném, hogy utálom Busquets hempergéseit és színészkedéseit, kb minden csapat ellen fetreng egy sort. Ezért szoktam örülni, ha a jó öreg Mascherano kezd helyette. Elismerem Busi képzettségét, de ezen a hozzá állásán változtathatna, v Pep kinevelhetné belőle, amíg lehet).
Összességében elégedett vagyok a továbbjutással, csak az a bizonyos gyilkos ösztön már visszatérhetne a csapatba.
-
- Capitá del Barça
Messi jól játszott. Magára vont egyszerre 4-5 védőt is, ez volt a feladata. Míg vele foglalkoztak, a többiek szabadon kóricálhattak.Léfe írta:A meccs zömében jobb volt a Madrid az biztos. A sok helyzetüket nem láttam, csak 2-3-at, a többi inkább lehetőség volt, nem kidolgozott helyzet. Özil szép lökete nem helyzet, mivel nem volt kidogozva, de gól is lehetett volna. Alves gólja sem kidolgozott volt, de eltalált. Ezek szerencsés motivumok. Sajnos a nagy gond ott van / nem először / hogy nem törkednek ujabb gólt rugni. Már meg van a gyözelem jelszóval lelassul, öncélu passzolgatóvá válik a csapat. Az első félidő utolsó 20 percében müködött a letámadás aztán ez is elmaradt. Nagyon intő jelek. Bár a szinészkedés sem spotszerü, azért a durvaság más fogalom. Ott veszélyben a játékosok egészsége. Ja, és Messi. A Malaga elleni 3 gól után azt hittem minde oké, de most /is/ keveset vállalt.
igen kóricáltak, mert bosszantó volt, hogy egy f..s első félidői teljesítmény után így leültek. Rúgni kellett volna még egy gólt, akkor megnyugodtak volna a kedélyek. De nem, hagyták a Realt érvényesülni, aminek meg lett a böjtje.
Bírózni meg felesleges, legalább annyit tévedett mindkét oldalra, mint a mi kárunkra.
Pepnek most ezzel kell megbírkóznia, hogy lelket öntsön a csapatba. Fel kell őket ráznia lelkileg, de ahogy elnézem az idényt, ez valahogy nem megy. Az utolsó BL-csoportmeccsen a B-csapat játszott, lehengerlően, 5-0-ás győzelmet aratva az oroszok ellen. Arra a tűzre lenne szükség.
Lehet, hogy a fiataloknak kéne bizonyítani? Nem tudom. Az a baj, hogy a jó kezdet után ők is lecsűsztak. Lásd Cuenca esetét. Első meccsein parádé, gólokat rúg. Legutóbb meg labdát is alig kapott. Thiago is elszürkült. Tegnap pályán se volt.
Ha csak a tegnapi meccsen lett volna ez a kényelmesség azt mondaná az ember, hogy egye fene, belefér.
De az, hogy egy fél idényt szinte így húznak le..... Durva. Persze lehet gondolkodni, hogy mi lenne, ha ott lehetne a pályán Villa, meg Affelay.
VÉDELEM: nem véletlen volt, MAsi beállása. Puyolt megette Benzema, az öreg rendre rosszul helyezkedett. Lásd a góloknál is.
Pinto megint hajmeresztő dolgokat művelt, cselezget, aztán elpasszolja a labdát.
Piqué a 16. mp-ben majdnem lövetett velük úgy egy gólt, hogy hozzá sem értek a labdához. ÉS MÉG Ő VITATKOZIK ALVÉS-SZEL? Mir e föl? Az a labda neki ment, ő lépett odébb, hagyta elgurulni.
Aztán a gól előtt is ő passzolta el a labdát, a saját térfelünk közepén.
Abidal teljesítménye az utóbbi meccseken kérdőjeles. Nem azzal vna bajom, hogy Özil elfutkosott mellette, hanem azzal, hogy rendre ő is hajmeresztő dolgokat produkál. Eladja a labdát kapu előtt, stb.
Ha így fognak játszani továbbra is, belegondolni is rossz, milyen évadot fognak zárni. Mit fognak produkálni a BL-ben. Meg kéne rázniuk magukat.
Túlságosan is jól laktak. Túl nagy a piedesztájuk, onnan nagyon pofára lehet esni.
Véleményem szerint akkor lennének a világ legjobb csapata, ha továbbra is szerényen, alázatosan fociznának, ahogy eddig is tették.
Tudom, hogy nem lehet minden évben nyerni, de ha így veszítenek, az dühítő.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Nem egy meccsre gondolok és nem abból általánosítok. Nem szokásom. A múlt heti meccsen is az elején pislogtunk ám rendesen. Ahhoz, hogy az így alakult, kellett egy eléggé érthetetlen madridi felállás is.barca2010 írta:Atomot Nekik! írta:Ha egy csapat rendre úgy játszik, ahogy az utóbbi időben a Barcelona, akkor nem kell, nem lehet magyarázni, hogy 50-70%. Tegnap ennyi volt a 100%, amire majdnem ráfaragtunk. Az egész csapatnak jár a "hajszárító".
Az utóbbi időben??? Mire gondoltál??? A múlt heti Madridi meccsre?
Mint írtam, a tendencia nem jó! Először alszunk, utána nem pörgünk fel, és ha mégis vezetünk, nem zárjuk le a meccseket. Az első perctől kezdődő 100%-os koncentrálást, meccsek teljes lezárását is folyamatosan gyakorolni kell, hogy ez pszichés rutinná váljék. Nálunk meg pont az ellenkezője válik lassan rutinná...
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) 

Néhány gondolatom a meccsel kapcsolatban:
1) A csapat vastagon megérdemelte volna, hogy kiessen. Amíg ilyen botrány védelmi hibákat hozunk össze, illetve 2-0nál leállunk a gólra törő játékkal, odáig nagyon megérdemeljük a pontvesztést, kiesést... (hogy ez most azért van mert "leülnek" a fiúk, vagy azért, mert túl akarják játszani a tiki-takát, azt mindenki döntse el maga)
2) Az első félidő végi tömegjelenet szerintem jogos volt, Lasst ki kellett volna állítani, nagyon csúnyán felkaclizta Messit.
3) A második félidőben legalább 2-3 sárgát kaphattunk volna pluszban, elég sok kemény (értelmetlen játékszituációban, vagy szükségtelenül kemény) belépőnk volt, illetve volt egy pár undorító reklamálós jelenet is.
4) Véleményem szerint egyik gyanús eset sem volt tizenegyes, illetve Ramos gólja előtt valóban volt fault, ezekben a szitukban szerintem jól döntött a bíró. Az tény hogy a kétes szituk nagyobb részt a mi kapunk előtt voltak, de szerintem ha bármelyiket befújják itt vagy ott, kicsit könnyű síppal befújt tizi lett volna.
5) A lesek megítélése szerintem összességében jó volt, 1 db méteres nem lest fújtak vissza a meccsen (talán Alexis) ami nehezen elnézhető kategória, ennyi benne van.
6) Busquets ahogyan rájátszott a könyökösre, az undorító volt, függetlenül attól, hogy alapban jár-e olyan könyökölésért a lap, vagy sem. Erre semmi szükség nem lett volna, Ramos nem tarolni akart, a labdáért küzdött, az ilyenben benne van a könyök, adott esetben akár a lap, de rájátszani a dologra baromira nem korrekt. Ahogyan hajlok rá hogy felmentsem Alvest a korábbi, sokat emlegetett Pepe-féle rúgásnál, ahol elkezdett fetrengeni (ha valaki így jön oda, hiába sikerül épp elhúzni a lábam, az kapjon lapot), úgy itt sztem sunyi dolog volt Busi rájátszása a faultra. Ezt rohadtul kinőhetné, mert elvesz az érdemeiből...
1) A csapat vastagon megérdemelte volna, hogy kiessen. Amíg ilyen botrány védelmi hibákat hozunk össze, illetve 2-0nál leállunk a gólra törő játékkal, odáig nagyon megérdemeljük a pontvesztést, kiesést... (hogy ez most azért van mert "leülnek" a fiúk, vagy azért, mert túl akarják játszani a tiki-takát, azt mindenki döntse el maga)
2) Az első félidő végi tömegjelenet szerintem jogos volt, Lasst ki kellett volna állítani, nagyon csúnyán felkaclizta Messit.
3) A második félidőben legalább 2-3 sárgát kaphattunk volna pluszban, elég sok kemény (értelmetlen játékszituációban, vagy szükségtelenül kemény) belépőnk volt, illetve volt egy pár undorító reklamálós jelenet is.
4) Véleményem szerint egyik gyanús eset sem volt tizenegyes, illetve Ramos gólja előtt valóban volt fault, ezekben a szitukban szerintem jól döntött a bíró. Az tény hogy a kétes szituk nagyobb részt a mi kapunk előtt voltak, de szerintem ha bármelyiket befújják itt vagy ott, kicsit könnyű síppal befújt tizi lett volna.
5) A lesek megítélése szerintem összességében jó volt, 1 db méteres nem lest fújtak vissza a meccsen (talán Alexis) ami nehezen elnézhető kategória, ennyi benne van.
6) Busquets ahogyan rájátszott a könyökösre, az undorító volt, függetlenül attól, hogy alapban jár-e olyan könyökölésért a lap, vagy sem. Erre semmi szükség nem lett volna, Ramos nem tarolni akart, a labdáért küzdött, az ilyenben benne van a könyök, adott esetben akár a lap, de rájátszani a dologra baromira nem korrekt. Ahogyan hajlok rá hogy felmentsem Alvest a korábbi, sokat emlegetett Pepe-féle rúgásnál, ahol elkezdett fetrengeni (ha valaki így jön oda, hiába sikerül épp elhúzni a lábam, az kapjon lapot), úgy itt sztem sunyi dolog volt Busi rájátszása a faultra. Ezt rohadtul kinőhetné, mert elvesz az érdemeiből...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gy 2012.01.26. 09:12:33-kor.
- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Azt kell mondjam, hogy szinte szóról szóra egyetértek veled.barka írta:Több, mint 10 éve vagyok barca szurkoló, még Stoichkov érában kedveltem meg nagyon a csapatot, ami azóta csak még nagyobb kötödéssel párosult, viszont még egyszer sem éreztem azt, hogy szégyellnem kellene őket, ami tegnap megvalósult.
Szégyellnem kellett, mert nincs még egy csapat a világon, aki ne tudná megtanulni a saját hibájából, hogy egy meccs 90' percig tart! Hiába hullajtottunk pontokat a Sociedad vagy az Espanyol ellen, ugyanazt eljátszunk a Reál ellen! Már akkor többen jeleztük, hogy ha valaki ezt megbosszulhatja, az éppen a Reál lesz.
Számomra tegnap dőlt el, hogy ezt a bajnokságot miért is a Reál fogja nyerni. Egész meccsen az ellenféllel foglalkoztunk, míg az tökéletesen játszotta a játékát és még az sem tudta megingatni őket, hogy a bíró egyértelműen elfogult velünk szemben.
Akitől meg egyenesen hányingerem van az Busquets. Az állandó színészi játékával szinte már bennem is unszimpátiát kelt, lehetek akármilyen elfogult a Barca iránt. Ahogy Pepe durvasága nem fér bele a nagy Madrid képébe úgy a Barcelona sem teheti meg, hogy ilyen játékosok lejárassák a klubot. A folyamatos "dobálásaival" sokkal több szurkolót fordít el magától, mint szerez!
Sajnos azt kell mondanom tegnap irigyeltem a a Madridi drukkereket, igazán hősiesen búcsúztak!
A bíró elfogultságát inkább fogalmatlanságnak nevezném, amiből most mi jöttünk ki jobban.
Szerintem tegnap a szezon egyik leggyengébb meccsét játszottuk, annak ellenére, hogy lőttünk két gólt és összesítésben továbbjutottunk.
Az első félidő játéka miatt, hiába 2:0 ide, sík ideg voltam, mert a Madrid harapott, míg mi csak kaparásztunk. Be is jöttek a félelmeim.

Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) 

- barca2010
- Jugador d'estrella
Az utóbbi időben??? Mire gondoltál??? A múlt heti Madridi meccsre?Atomot Nekik! írta:Ha egy csapat rendre úgy játszik, ahogy az utóbbi időben a Barcelona, akkor nem kell, nem lehet magyarázni, hogy 50-70%. Tegnap ennyi volt a 100%, amire majdnem ráfaragtunk. Az egész csapatnak jár a "hajszárító".
Abidal szvsz gyatrán játszott, ahogy szinte az egész védelmünk és középpályánk is. Rendre az ő oldalán mentek el, onnan osztogattak nagy zsugákat. És most mindegy, hogy Özil élete meccsét játszotta-e vagy sem. Megjegyzem, játszott már ennél is jobban. Úgy néz ki, a Madrid tanul a
múltból, mi pedig kényelmesen elfelejtjük azt. Rossz tendencia!
Ahogy Pep szokta mondani: "Magunkkal kell foglalkozni, nem az ellenféllel." Lassan játszottunk, körülményesen, nem segítve egymást, sokszor fogalmatlanul. Ez párosítva a Madrid gyors, erőszakos letámadásával egy hordónyi sz*rt adott ki, amiben még egy kanálnyi mézet sem találok.
Ha 25 perc után 0:3 oda, nem szólhattunk volna egy szót sem.
Most meg lélekben megerősítettük őket.![]()
Semmit sem levonva a Real érdemeiből, ezt magunknak köszönhetjük!![]()
És senki se jöjjön azzal, hogy mit ugrálok, továbbjutottunk, majd szétszedjük őket, meg stb. Nem a "ha", meg a "képesség", meg egyéb dolgok számítanak, hanem csakis az akkor és ott a pályán mutatott játék, hozzáállás. És ez tegnap nálunk siralmas volt.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Ha egy csapat rendre úgy játszik, ahogy az utóbbi időben a Barcelona, akkor nem kell, nem lehet magyarázni, hogy 50-70%. Tegnap ennyi volt a 100%, amire majdnem ráfaragtunk. Az egész csapatnak jár a "hajszárító".
Abidal szvsz gyatrán játszott, ahogy szinte az egész védelmünk és középpályánk is. Rendre az ő oldalán mentek el, onnan osztogattak nagy zsugákat. És most mindegy, hogy Özil élete meccsét játszotta-e vagy sem. Megjegyzem, játszott már ennél is jobban. Úgy néz ki, a Madrid tanul a
Ahogy Pep szokta mondani: "Magunkkal kell foglalkozni, nem az ellenféllel." Lassan játszottunk, körülményesen, nem segítve egymást, sokszor fogalmatlanul. Ez párosítva a Madrid gyors, erőszakos letámadásával egy hordónyi sz*rt adott ki, amiben még egy kanálnyi mézet sem találok.
Most meg lélekben megerősítettük őket.
Semmit sem levonva a Real érdemeiből, ezt magunknak köszönhetjük!
És senki se jöjjön azzal, hogy mit ugrálok, továbbjutottunk, majd szétszedjük őket, meg stb. Nem a "ha", meg a "képesség", meg egyéb dolgok számítanak, hanem csakis az akkor és ott a pályán mutatott játék, hozzáállás. És ez tegnap nálunk siralmas volt.
Most meg lélekben megerősítettük őket.

Semmit sem levonva a Real érdemeiből, ezt magunknak köszönhetjük!

- barca2010
- Jugador d'estrella
Tegnap jobb volt a Madrid, ezt el kell ismerni! Az, hogy a bíró megint mennyit hibázott? Sajnos a spanyol bírói kar elég gyenge napjait éli mostanság, de mint mondottam már többször is, a hibák hosszú távon kiegyenlítik egymást! A két meccs alapján megérdemeltnek mondható a továbbjutás,de ez a meccs rávilágított arra, hogy senki ellen nem lehet 65%-kal játszani, főleg nem egy Real ellen! Persze az sem elvárható, hogy minden meccsen gálázzunk a Madrid ellen, ahhoz túl jó csapat, és nekünk is lehet gyenge napunk!
Gratulálok mindkét csapatnak, a Reálnak a tegnapi játékáért, a Barcának meg a továbbjutásért! Az meg, hogy Mou hisztizik egy sort..., tegye, hiszen ez az élete!
Gratulálok mindkét csapatnak, a Reálnak a tegnapi játékáért, a Barcának meg a továbbjutásért! Az meg, hogy Mou hisztizik egy sort..., tegye, hiszen ez az élete!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
Ramos második sárgája teljesen jogos volt. Piqué az első meccsen ugyanezért kapott sárga lapot, mikor felugrott Pepével fejelni.
-
- Entrenador del Barça
Több, mint 20 éve vagyok Barca szurkoló, de sohasem szégyelltem a csapatomat, még a Milan elleni Bl-döntőben sem. Pedig ott lehetett volna. Az, hogy Busi ilyen el kell fogadnunk, de nekem senki ne mondja, hogy ilyenért nem jár sárga lap. Ja, a második volt. Akkor tudtom szerint piros, ha nem fetreng ennyit akkor nem biztos, hogy járt volna. Lásd Motta ellen, ott is két sárga után mehetett zuhizni az Interes. Azóta mindenki a kukucskálást emeli ki és nem a másod sárgát.barka írta:Több, mint 10 éve vagyok barca szurkoló, még Stoichkov érában kedveltem meg nagyon a csapatot, ami azóta csak még nagyobb kötödéssel párosult, viszont még egyszer sem éreztem azt, hogy szégyellnem kellene őket, ami tegnap megvalósult.
Szégyellnem kellett, mert nincs még egy csapat a világon, aki ne tudná megtanulni a saját hibájából, hogy egy meccs 90' percig tart! Hiába hullajtottunk pontokat a Sociedad vagy az Espanyol ellen, ugyanazt eljátszunk a Reál ellen! Már akkor többen jeleztük, hogy ha valaki ezt megbosszulhatja, az éppen a Reál lesz.
Számomra tegnap dőlt el, hogy ezt a bajnokságot miért is a Reál fogja nyerni. Egész meccsen az ellenféllel foglalkoztunk, míg az tökéletesen játszotta a játékát és még az sem tudta megingatni őket, hogy a bíró egyértelműen elfogult velünk szemben.
Akitől meg egyenesen hányingerem van az Busquets. Az állandó színészi játékával szinte már bennem is unszimpátiát kelt, lehetek akármilyen elfogult a Barca iránt. Ahogy Pepe durvasága nem fér bele a nagy Madrid képébe úgy a Barcelona sem teheti meg, hogy ilyen játékosok lejárassák a klubot. A folyamatos "dobálásaival" sokkal több szurkolót fordít el magától, mint szerez!
Sajnos azt kell mondanom tegnap irigyeltem a a Madridi drukkereket, igazán hősiesen búcsúztak!
A dobálások. Azért dobálták magukat, mert ha a levegőben találkoznak akkor kisebb a sérülésveszély, mintha álltak volna a talajon. Így is sikerült két sérülést összeszednünk.
Végezetül, miért is nyeri meg a bajnokságot a Real, még a fele hátra van. Míg nem lesz behozhatatlan a hátrány, addig nyílt a bajnokság.
- barka
- Jugador del Barça
Több, mint 10 éve vagyok barca szurkoló, még Stoichkov érában kedveltem meg nagyon a csapatot, ami azóta csak még nagyobb kötödéssel párosult, viszont még egyszer sem éreztem azt, hogy szégyellnem kellene őket, ami tegnap megvalósult.
-
- Entrenador del Barça
A meccs zömében jobb volt a Madrid az biztos. A sok helyzetüket nem láttam, csak 2-3-at, a többi inkább lehetőség volt, nem kidolgozott helyzet. Özil szép lökete nem helyzet, mivel nem volt kidogozva, de gól is lehetett volna. Alves gólja sem kidolgozott volt, de eltalált. Ezek szerencsés motivumok. Sajnos a nagy gond ott van / nem először / hogy nem törkednek ujabb gólt rugni. Már meg van a gyözelem jelszóval lelassul, öncélu passzolgatóvá válik a csapat. Az első félidő utolsó 20 percében müködött a letámadás aztán ez is elmaradt. Nagyon intő jelek. Bár a szinészkedés sem spotszerü, azért a durvaság más fogalom. Ott veszélyben a játékosok egészsége. Ja, és Messi. A Malaga elleni 3 gól után azt hittem minde oké, de most /is/ keveset vállalt.
Fecó
gyötrelem volt ez a meccs, még a 2 gólos előnynél is éreztema veszélyt. az az igazság, hogy semm olyan nem történt amit ne tudnánk: ha a Barca passzjátéka lelassul, vagy blokkolni tudják, vagy labdát veszít, azonnal baj van!a Madrid kontrajátéka és támadás szövése a leg gyorsabb a világon, ha nem tudjuk középen kellően szűrni őket baj van! nos tegnap egy kicsit sok volt a hibákból és kevesebb az erényekből, de a szerencse ezuttal velünk volt.(tavaly nem!)még talán egy: Murinho emberanyaga talán egy teljes Benzemával jobb sajnos mint a miénk!
Gratulálok, látom sikerült tovább olvasni! Legközelebb olvasd el az egész mondandómat és utána szóljál bele. Azt pedig tartom, hogy a 180 perc alapján megérdemeltük, s egy szóval sem mondtam, hogy az utolsó 90 alapján is. Csak ugye csesztél tovább olvasni, egyből reagáltál arra, ami szúrta a szemed...Real Madrid 5 írta:ezt ugye csak viccből írod?MichaaBee írta:Megérdemelt a továbbjutás...
rég nem láttam Barcát a Camp Nouban 12 emberrel bekkelni...
az első meccsen nem voltatok annyival jobbak mint mi a másodikon
na mindegy, gratulálok

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- ab1daL
- Director del Fútbol
Abidal "ujjazásáról" (
) tudtok videót adni, mert szerintem nekem akkor ment el a streamem?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- shutterisland
- Director del Fútbol
most kivételesen tényleg nem értem, min lehet vitázni 
ezen a meccsen jobb volt a madrid, rúghattak volna akár 4 gólt is, de volt ennek a párharcnak egy odavágója is, ahol pedig fordított volt a helyzet, és mi dönthettük volna el a párharcot.
a bírókról pedig annyit, hogy szinte az összes kétes dologba bele lehet magyarázni mind a két oldal véleményét, hiszen égbekiáltó dolgok nem történtek, mindennek meg van a két oldala.
csak a mai meccsről :
ramos könyököséért lehetett pirosat adni, meg nem is.
ramos gólját szabálytalanság előzte meg, ezt le szokták fújni, meg nem is.
coentrao utolsó emberként szabálytalanságáért láttunk már pirosat, meg nem is.
abidal ujjazásáért (
) adhattak volna tizenegyest, meg nem is.
pepe alexis elleni belépőjéért akár lehetett volna tizi, meg nem is.
lassanát kiállíthatták volna a második lappal, meg nem is.
pepe mikor arcon törölte fabregast, azért is járhatott volna lapocska, meg nem is.
amikor alexist miliméteres les címén megállították zinyóban, azt be lehetett fújni, meg nem is.
amikor fabre odacsúszott pepének, mehetett volna a sárga, meg nem is.
......and so on, egyik csapat sem kérhet számon semmit, mert a másik oldal meg tudja magyarázni egy aspektusból, vagy rögtön 2 másik esettel rá lehet kontrázni. nem voltak hatalmas játékvezetői hibák, csak rengeteg kétes ítélet, amelyek közül szerintem egyiknél sem lehet számonkérni a sporikat, hiszen egy hajszálon múlt mindegyik.
a PÁRHARC során fortuna, és a bírók mind a két csapatot segítették és hátráltatták, az, hogy mi jutottunk tovább, annak köszönhető, hogy egy góllal többet rúgtunk.

ezen a meccsen jobb volt a madrid, rúghattak volna akár 4 gólt is, de volt ennek a párharcnak egy odavágója is, ahol pedig fordított volt a helyzet, és mi dönthettük volna el a párharcot.
a bírókról pedig annyit, hogy szinte az összes kétes dologba bele lehet magyarázni mind a két oldal véleményét, hiszen égbekiáltó dolgok nem történtek, mindennek meg van a két oldala.
csak a mai meccsről :
ramos könyököséért lehetett pirosat adni, meg nem is.
ramos gólját szabálytalanság előzte meg, ezt le szokták fújni, meg nem is.
coentrao utolsó emberként szabálytalanságáért láttunk már pirosat, meg nem is.
abidal ujjazásáért (

pepe alexis elleni belépőjéért akár lehetett volna tizi, meg nem is.
lassanát kiállíthatták volna a második lappal, meg nem is.
pepe mikor arcon törölte fabregast, azért is járhatott volna lapocska, meg nem is.
amikor alexist miliméteres les címén megállították zinyóban, azt be lehetett fújni, meg nem is.
amikor fabre odacsúszott pepének, mehetett volna a sárga, meg nem is.
......and so on, egyik csapat sem kérhet számon semmit, mert a másik oldal meg tudja magyarázni egy aspektusból, vagy rögtön 2 másik esettel rá lehet kontrázni. nem voltak hatalmas játékvezetői hibák, csak rengeteg kétes ítélet, amelyek közül szerintem egyiknél sem lehet számonkérni a sporikat, hiszen egy hajszálon múlt mindegyik.
a PÁRHARC során fortuna, és a bírók mind a két csapatot segítették és hátráltatták, az, hogy mi jutottunk tovább, annak köszönhető, hogy egy góllal többet rúgtunk.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sok mindent leírtatok, kiegészíteném azzal, hogy valóban nem tudtuk megfelelően játszani a játékunkat, de én azt a nagy elalvást nem éreztem!Inkább az egész meccsre jellemző védelmi bizonytalanság volt szembetűnő!
Ha az első meccsre azt mondtuk a nagy semmiből lőtték a gólt, akkor azért most is a második félidőben semmi nem utalt arra, hogy itt 2:2 lesz pár percen belül!Tartottuk a labdát, kerestük a réseket, már jóval többet birtokoltuk az első gólunk után is, aztán bumm 2 gól!Utána persze, hogy teljesen megzavarodtunk, de ezt sem éreztem olyan vészesnek 5-10 percig tartott maximum!Volt 2:2 után közvetlen talán egy Ronaldo luft, az ott döntő volt, ott még padlón voltunk, de többek között Mascherano beállásával nem volt helyzete a Realnak!
Az persze más kérdés, hogy az első félidőben 3 perc alatt kaphattunk volna gólt az elején!
Intő jel lehet, hogy bíztunk benne nem kényelmesednek el a srácok, de a rengeteg hiba majdnem megbosszulta magát!Az egész védelem hatalmasat bakizott szinte folyamatában!Persze ehhez kellett az is, hogy Cesc-Xavi-Busquets az első félórában nem tudta megtartani a labdát, ez hatalmas érdem a RM-nek, s sajnos Iniesta kiesése bizony megzavart minket!Viszont a 30ik perctől kezdve sikerült átvenni az irányítást, Busquets is feljavult, többször tudtunk labdát szerezni az ellenfél térfelén!
Én egyáltalán nem éreztem, hogy itt gondjaink lennének, s a játék nem is utalt erre, 2 fatális hibából kaptunk 2 gólt, ami megváltoztatta a meccs képét,egy ideig, de aztán korrigáltunk s igen kieshettünk volna, az egész meccset tekintve a RM-nek több helyzete volt, jól meg is szerveték a játékukat, sikerült több emberünket kikapcsolni, viszont óriási kockázattal játszottak és pl ha megékeznek ide tavasszal mondjuk 5pontos előnyben nem fognak így játszani, mert ma is látszódott ha kicsit "komolyabban" vettük volna a meccset, óriási területeink voltak, amiket nem használtunk ki!
Mondom nagy érdemei van ebben Mourinhonak, s csapatának, de ő is tudja ez kétélű fegyver ez a letámadásos taktika!
Egy szó mint száz fura egy meccs volt, rengeteg hibával itt is ott is, a 2 meccs alapján azért megérdemelt a továbbjutás, viszont ennyi hibát nem lehet elkövetni!t
Mielőtt valaki azt írná, hogy nem ismerem el a RM érdemét, vagy valami hasonló, én úgy gondolom mindig próbálok tárgyilagos lenni a Real vs Barca "vitákban" ez most sincs másként, egyszerűen látni kell mi álltunk 90 percen keresztül folyamatosan továbbjutásra, s ez döntően befolyásolta a meccs hangulatát, ambiciókat, s a tovább akarok jutni mentalitás igenis dicsérendő, ezt meg is teszem, viszont az egész meccset tekintve nem éreztem akkor különbséget a két csapat között, hogy most nekünk pl be kellene tojnunk!
Na Thats all továbbjutottunk, én elégedett vagyok a célunkat elértük, s minden meccs más a következő klasszikus is más lesz, ezért nem vonnék le semmi konzekvenciát, hogy mi mennyit hibáztunk, illetve a RM-nél is rengeteg pontatlanság volt, s esetleg mennybe emelni őket, vagy minket temetni!
Azt hangsúlyozom megsüvegelendő, hogy nem adták fel, de ezt eddig is ellehetett a meccsek döntő többségéről mondani, s meg is leptek minket a letámadásukkal, de érezhető volt, ezt erővel nehéz lesz bírni!
off:
Apám de hosszú lett
Ha az első meccsre azt mondtuk a nagy semmiből lőtték a gólt, akkor azért most is a második félidőben semmi nem utalt arra, hogy itt 2:2 lesz pár percen belül!Tartottuk a labdát, kerestük a réseket, már jóval többet birtokoltuk az első gólunk után is, aztán bumm 2 gól!Utána persze, hogy teljesen megzavarodtunk, de ezt sem éreztem olyan vészesnek 5-10 percig tartott maximum!Volt 2:2 után közvetlen talán egy Ronaldo luft, az ott döntő volt, ott még padlón voltunk, de többek között Mascherano beállásával nem volt helyzete a Realnak!
Az persze más kérdés, hogy az első félidőben 3 perc alatt kaphattunk volna gólt az elején!
Intő jel lehet, hogy bíztunk benne nem kényelmesednek el a srácok, de a rengeteg hiba majdnem megbosszulta magát!Az egész védelem hatalmasat bakizott szinte folyamatában!Persze ehhez kellett az is, hogy Cesc-Xavi-Busquets az első félórában nem tudta megtartani a labdát, ez hatalmas érdem a RM-nek, s sajnos Iniesta kiesése bizony megzavart minket!Viszont a 30ik perctől kezdve sikerült átvenni az irányítást, Busquets is feljavult, többször tudtunk labdát szerezni az ellenfél térfelén!
Én egyáltalán nem éreztem, hogy itt gondjaink lennének, s a játék nem is utalt erre, 2 fatális hibából kaptunk 2 gólt, ami megváltoztatta a meccs képét,egy ideig, de aztán korrigáltunk s igen kieshettünk volna, az egész meccset tekintve a RM-nek több helyzete volt, jól meg is szerveték a játékukat, sikerült több emberünket kikapcsolni, viszont óriási kockázattal játszottak és pl ha megékeznek ide tavasszal mondjuk 5pontos előnyben nem fognak így játszani, mert ma is látszódott ha kicsit "komolyabban" vettük volna a meccset, óriási területeink voltak, amiket nem használtunk ki!
Mondom nagy érdemei van ebben Mourinhonak, s csapatának, de ő is tudja ez kétélű fegyver ez a letámadásos taktika!
Egy szó mint száz fura egy meccs volt, rengeteg hibával itt is ott is, a 2 meccs alapján azért megérdemelt a továbbjutás, viszont ennyi hibát nem lehet elkövetni!t
Mielőtt valaki azt írná, hogy nem ismerem el a RM érdemét, vagy valami hasonló, én úgy gondolom mindig próbálok tárgyilagos lenni a Real vs Barca "vitákban" ez most sincs másként, egyszerűen látni kell mi álltunk 90 percen keresztül folyamatosan továbbjutásra, s ez döntően befolyásolta a meccs hangulatát, ambiciókat, s a tovább akarok jutni mentalitás igenis dicsérendő, ezt meg is teszem, viszont az egész meccset tekintve nem éreztem akkor különbséget a két csapat között, hogy most nekünk pl be kellene tojnunk!
Na Thats all továbbjutottunk, én elégedett vagyok a célunkat elértük, s minden meccs más a következő klasszikus is más lesz, ezért nem vonnék le semmi konzekvenciát, hogy mi mennyit hibáztunk, illetve a RM-nél is rengeteg pontatlanság volt, s esetleg mennybe emelni őket, vagy minket temetni!
Azt hangsúlyozom megsüvegelendő, hogy nem adták fel, de ezt eddig is ellehetett a meccsek döntő többségéről mondani, s meg is leptek minket a letámadásukkal, de érezhető volt, ezt erővel nehéz lesz bírni!
off:
Apám de hosszú lett

...
inkább tárgytalan,meguntam
inkább tárgytalan,meguntam
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.26. 02:34:38-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Kedves daffy, nagyon késő van már , ezért nem gúnyolódok jó szokásomhoz híven, hanem csak felhívom rá a figyelmed, hogy a helyzet nem az, ami kaput ért labdaként behúzható a statisztikába, hanem az, amiből könnyedén gól lehetett volna. ha most még erőltetnénk a te értelmezésedet, olyanokra jutnánk pl hogy egy lecsúszott lövés ami a kapus tenyerébe gurul gyök kettővel, helyzet, míg egy égbekiáltó ziccer 5 cm-rel kapu fölé már nem.daffy írta:olyan bőven azért nem,inkább majdnem annyi. ha csak a kaput eltaláló lövéseket nézzük,az már 4-5 ide. higuain egyedül lőhetett 2 ziccert,ronaldo is belelőtte a kapusba,özil kapufája, a másik oldalon egy pedro fejest védett iker(vagyis inkább pedro eltalálta),a másik kaput ért lövés mi volt?Andris írta: Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.
Az én értelmezésemben, ami szerintem természetesen a helyes értelmezés, a két csapatnak eléggé kiegyenlítetten voltak helyzetei. maximum egy-egy rövid intervallumban egyiknek, egy másikban másiknak voltak túlsúlyban a helyzetek. pl ronaldo gólja után a madrid gyártotta, a 2-2 utáni adok-kapokban meg talán nekünk volt több lehetőségünk. a meccs elején szintúgy a madridnak, aztán 20 perc után totálisan átvettük az uralmat és a helyzetgyártást.
madridronie: nem jogász, közel sem, szerencsére

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- madridronie
- Madridista
Phúúú, esetleg egy jogász kollégához van szerencsém???most mellőzve valami hasonlóan frappáns megszólítást, el kell mondjam, hogy amit írtam, nem általánosságban értettem. hiszen nem is gondolhatja senki h jobb lenne a madrid. arra gondoltam, h sokan tán úgy gondolják, ezen a meccsen jobb volt. pedig közel sem. és ha te nem erre utaltál esetleg azzal, hogy nem rajtunk múlott az, hogy ma milyen helyzetben voltunk, akkor természetesen úgy kell kezelned, mintha a többieknek írnám. semmi kétség ugyanis hogy néhányan azt gondolják, ma jobb volt a madrid. frászt, se játékkép, se helyzetek.
talán kétértelmű lehettem, de te ugyanakkor fontolóra vehetted volna ennyi erővel a másik (valószínűbb és helytálló) értelmezést.

- Andris
- Adminisztrátor
most mellőzve valami hasonlóan frappáns megszólítást, el kell mondjam, hogy amit írtam, nem általánosságban értettem. hiszen nem is gondolhatja senki h jobb lenne a madrid. arra gondoltam, h sokan tán úgy gondolják, ezen a meccsen jobb volt. pedig közel sem. és ha te nem erre utaltál esetleg azzal, hogy nem rajtunk múlott az, hogy ma milyen helyzetben voltunk, akkor természetesen úgy kell kezelned, mintha a többieknek írnám. semmi kétség ugyanis hogy néhányan azt gondolják, ma jobb volt a madrid. frászt, se játékkép, se helyzetek.madridronie írta:Ne haragudj maestro, de itt kibeszélt arról, hogy ettől a maitól mindjárt egyből jobb csapat is lett a Madrid??? Szerintem senki, sőt fel sem merült, de sebaj!Semmivel sem volt több helyzetetek összességében. Csak úgy mellesleg mondom. Attól hogy mindenkinek (barcás, semleges, madridos) leesik az álla, hogy végre a madrid is mutatott valami foci kategóriába sorolható dolgot, még nem lesz egyből jobb is. Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.A helyzeteket tekintve egyébként valóban egál közeli a dolog, de.....
talán kétértelmű lehettem, de te ugyanakkor fontolóra vehetted volna ennyi erővel a másik (valószínűbb és helytálló) értelmezést.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
olyan bőven azért nem,inkább majdnem annyi. ha csak a kaput eltaláló lövéseket nézzük,az már 4-5 ide. higuain egyedül lőhetett 2 ziccert,ronaldo is belelőtte a kapusba,özil kapufája, a másik oldalon egy pedro fejest védett iker(vagyis inkább pedro eltalálta),a másik kaput ért lövés mi volt?Andris írta: Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.