Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem okozott csalódást semmilyen értelemben..Sinya22 írta:Costa gólt rúg,kiugrik a nézőkhöz pacsizni,majd második sárgával leküldik![]()
Egyébként jól jött a Ticonak,adni fog egy kis lendületet tavasszal.
Mindjart jelentem is ezt a hszt.palesz77 írta:Lehet csak nekem új, de Vietto a Valencia játékosa lett hivatalosan is. Kölcsönbe van év végéig, és 13 milliós opciós joguk van rá, plusz 2 millió a kölcsönért megy még.
Jézus isten, ez nagyon nem az én napom..BarcafanTomee írta:Alattad.
Alattad.palesz77 írta:Lehet csak nekem új, de Vietto a Valencia játékosa lett hivatalosan is. Kölcsönbe van év végéig, és 13 milliós opciós joguk van rá, plusz 2 millió a kölcsönért megy még.
Az edző szerint egy lépésre Kínától, 40 millióért megy oda ha minden igaz. Így legalább az ükunokái is kaviárt reggeliznek majd, nem csak az unokái.Cseri írta:Követte esetleg valaki Bakambu karrierjét,az idei éve ilyen kiugró,-egy szezonos a gyerek- vagy van benne potenciál? Nagyon bekezdett a srác.
És Coutinhot is....Aztán felébredünkvisca el barca írta:holnap bejelentjük grízestrandomguy írta:Costa & Vitolo hivatalos az Atletinél.
Velük együtt 9 támadójuk van, ami 442-höz egy cseppet sok.
holnap bejelentjük grízestrandomguy írta:Costa & Vitolo hivatalos az Atletinél.
Velük együtt 9 támadójuk van, ami 442-höz egy cseppet sok.
Hát még ha azt a 2*2 elvett pontot nem veszi el a játékvezető akkor már 13 és 17 ponttal mennénkCestus írta:Idén még ez sem jött nekik össze.crixus írta:Nem amatőr dolog, szándékos. Az érdek egyszerűen azt diktálja, hogy a lehetséges eszközökkel próbálják szorosan tartani a bajnokságot
Idén még ez sem jött nekik össze.crixus írta:Nem amatőr dolog, szándékos. Az érdek egyszerűen azt diktálja, hogy a lehetséges eszközökkel próbálják szorosan tartani a bajnokságot
Nem amatőr dolog, szándékos. Az érdek egyszerűen azt diktálja, hogy a lehetséges eszközökkel próbálják szorosan tartani a bajnokságot hosszú és rövid távon is. Ezt pedig a legjobban azzal tudják elérni, ha a bírókat manipulálják, akiknek így elég azt mondani, hogy "tévedtem, bocsi, ember vagyok". És 1-2 forduló után fújhat újra ugyanannak a csapatnak, amelyiket már egyszer "lerabolta". A futball sajnos a pénzről szól már szinte kizárólag.Nero. írta:Szép, ilyen amatőr társaságot a világ legerősebb bajnokságában az komoly