Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ramos nem is jatszott. Latszott is, nem volt vezere a vedelemnek.brazilfan írta:A Real-meccsen Varane-nak és Ramosnak is elképesztő hibái voltak, a Girona akár 4-et is rúghatott volna. A Real 33 kapott gólnál tart, ez nagyon sok, pontosan ugyanannyi, mint a könnyen zavarba hozható Bilbao-védelemé.
Nyilvánvaló, hogy ezzel fogtok takarózni ha esetleg tényleg odajutnánk hogy lenne sorfal kérdés. Csak azért párhuzamba állítani a bajnoki címért járó sorfalat ami tényleg szinte egy kőbe vésett hagyomány egy klub VB-ért járó sorfallal, amit egyébként a többi csapat is inkább a szokásosnál is nagyobb tiszteletből állt, mintsem mert évtizedekre visszanyúló múltja lenne a gesztusnak, elég meredek. Abban biztos vagyok, hogy fordított esetben mi sorfalat állnánk nektek újból a bajnoki cím miatt, erre bizonyíték, hogy már megtettük egyszer, pont akkor amikor talán a legfájóbb, kilátástalannak tűnő mélyponton voltunk. De egy nevetséges klub VB-ért egyik csapat sem fog a másiknak soha.ferninho írta: Csak a Klub VB után a Barcának kellett volna sorfalat állnia most, erre nem tették meg, míg a Valencia képes volt rá a Real korábbi Klub VB sikere után.
Emiatt lesz csak kérdés a sorfal téma, semmi más miatt.
Csak a Klub VB után a Barcának kellett volna sorfalat állnia most, erre nem tették meg, míg a Valencia képes volt rá a Real korábbi Klub VB sikere után.etooka9 írta:Pedig 2008-ban mi sorfalat álltunk nekik..Grimaldo írta:Szerintem elfogadható is lenne ,teljesen normális ,hogy 2 rivális nem áll egymásnak sorfalat és játssza meg magát mennyire örülnek a másik sikerénekmarkionni írta:Nem hiszem hogy a nyari dolgok utan sorfalat allna a Real ha ugy alakul.
Pedig 2008-ban mi sorfalat álltunk nekik..Grimaldo írta:Szerintem elfogadható is lenne ,teljesen normális ,hogy 2 rivális nem áll egymásnak sorfalat és játssza meg magát mennyire örülnek a másik sikerénekmarkionni írta:Nem hiszem hogy a nyari dolgok utan sorfalat allna a Real ha ugy alakul.
A sorfal nem az örömről, hanem a tiszteletről meg a gratulációról szól.Grimaldo írta:Szerintem elfogadható is lenne ,teljesen normális ,hogy 2 rivális nem áll egymásnak sorfalat és játssza meg magát mennyire örülnek a másik sikerénekmarkionni írta:Nem hiszem hogy a nyari dolgok utan sorfalat allna a Real ha ugy alakul.
Szerintem elfogadható is lenne ,teljesen normális ,hogy 2 rivális nem áll egymásnak sorfalat és játssza meg magát mennyire örülnek a másik sikerénekmarkionni írta:Nem hiszem hogy a nyari dolgok utan sorfalat allna a Real ha ugy alakul.
Ez nekem is jobban tetszene, egészen elképesztő lenneMessiNeymarSuarez írta:Sorfal?
A legjobb akkor is az lenne ha pont őket legyőzve tudnánk épp ünnepelni meccs után a bajnokságot az orruk előtt![]()
Tényleg, ezt elfelejtettem. Akkor lehet szorítani, hogy bukja sorra a pontokat még a két madridi csapat, mert sorfalat akarok látni.MessiNeymarSuarez írta:Alapból így lenne, de ezt bonyolítja az, hogy egy forduló el fog előtte maradni, mert április 21-én lesz a Spanyol Kupa döntő, és rá 1 napra meg nem lehet bajnokit játszani, így lesz egy meccs elmaradásunk.etooka9 írta: 36. fordulóban fogadjuk őket, úgyhogy a lényeg, hogyha 10 ponttal megyünk a 2. helyezett előtt, akkor sorfalat állnak.
Alapból így lenne, de ezt bonyolítja az, hogy egy forduló el fog előtte maradni, mert április 21-én lesz a Spanyol Kupa döntő, és rá 1 napra meg nem lehet bajnokit játszani, így lesz egy meccs elmaradásunk.etooka9 írta: 36. fordulóban fogadjuk őket, úgyhogy a lényeg, hogyha 10 ponttal megyünk a 2. helyezett előtt, akkor sorfalat állnak.
36. fordulóban fogadjuk őket, úgyhogy a lényeg, hogyha 10 ponttal megyünk a 2. helyezett előtt, akkor sorfalat állnak.kindeR írta:Bármit aláírnék azért a sorfalért, pontosan mi is matekja a dolognak? Pontosan 12 pont vagy 12+?S.Agüero írta:16 pont kell még a bajnoki címhez, azaz 9 meccsből 5 győzelem, 1 döntetlen is elég, de jó lenne veretlenül lehozni.
Plusz a RM-sorfalhoz már csak egy pont kell.
Bármit aláírnék azért a sorfalért, pontosan mi is matekja a dolognak? Pontosan 12 pont vagy 12+?S.Agüero írta:16 pont kell még a bajnoki címhez, azaz 9 meccsből 5 győzelem, 1 döntetlen is elég, de jó lenne veretlenül lehozni.
Plusz a RM-sorfalhoz már csak egy pont kell.