Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Most miért? Mióta különböznek az "ultrák"? Csak a fradi szurkolók lehetnek idióták vagy mi? Ez abszurd... te sem gondolhatod komolyansenzu írta:azért barátságos felkészülési meccs alkalmával is balhézni az botrány, nem hiszem, hogy a Barcelona, az Újpest, vagy esetleg a Győr "ultrái" hasonlóra vetemednének
Csak az a baj, hogy a gyökér bagázs van többségben.Forcabarca8 írta:Asys
látom, neked se tetszik, h minden fradi szurkolót, sőt az egész csapatot azonosítanak egy gyökér bagázzsal. de sajnos ez is hozzánk, fradi szurkolókhoz tartozik (pl a házibulimon összeakarta 2-3 részeg törni a zöld sasomat... mert nem tudják elviselni...)
Minden klubnak a saját szurkoló táborának nagyságához viszonyítva ugyanakkora arányban vannak idióta szurkolói...senzu írta:a Fradit mint klubot inkább be kéne tiltani, ennyi szurkolónak nevezett állatot nem sok magyar klub tudhat magáénak...
(talán még az Újpest meg a Kispest, azokat is rühellem)
azt meg érvként felhozni, hogy a Fradi miatt többen fognak kimenni meccsre, elég röhejes, max 1-2 ugyanolyan tahó fog kimenni, mint a fradisták, ők is csak a balhé reményében
Igazad van! Nem véletlen hívják a Fradit a nemezet csapatának. A legkisebb falvakban városokban IS! szurkolnak nekik. Az ország bármely pontján lehet találkozni Fradi szurkolóval. Lehet utálni a Fradit én sem különösebben kedvelem de ezek tények.Forcabarca8 írta:Fernando:
sztem meg tévedtél egy picit. minden csapatnak a fradinak, az uténak, a vasasnak a saját "régiójában" vannak a szurkolói. csakhogy olyan helyeken, ahol a környéken még NBIIes csapat sincs, ott is szurkolnak vmelyik csapatért a "nagyok" közül és az hidd el, általában a fradi. akármerre jártam, ha kisebb városokban, községekben, falukban ha volt egy csapat, amelyik kiemelten szurkoltak az csak az FTC. olyat, h UTE söröző vagy ilyesmiről még csak nem is hallottam Pesten kövül, de Fradi sörözőben már nem egyben voltam. szal vidéken (kis túlzással) de vki vagy a helyi csapatnak szurkol vagy a Fradinak.
meg van nélkülük NBI, de minek? úgyse érdekel senkit. ha rosszul megy a Fradinak, akkor arról írnak, ha meg jól, akkor meg arról.
Nem állhatom meg h ne tegyem szóvá, de a közvetítési lóvét leginkább a Digisportnak köszönhetjük, mivel ők tették magasra a mércét a Sport tv-nek.Boixos írta:nem fogok az egyértelmű dolgokon vitatkozni, mert felesleges.
elég azt megnézni, h mekkora lóvéért keltek el az egyébként foss nb1 közvetítési jogai.
valószínűleg a nyíregyháza miatt.
A Nyíregyháza miatt IS, a Ferencváros miatt is, a Loki miatt is az Újpest miatt is és fölsorolhatnám, az egész NB1-et, de azt azért te sem gondolod, hogy a Fradi pest megyén kívül is annyira népszerű mint Pest-megyében...Boixos írta:nem fogok az egyértelmű dolgokon vitatkozni, mert felesleges.
elég azt megnézni, h mekkora lóvéért keltek el az egyébként foss nb1 közvetítési jogai.
igazad van.Boixos írta:nem fogok az egyértelmű dolgokon vitatkozni, mert felesleges.
Szerintem ennek a hsz-nek semmi köze ahhoz a mondathoz, hogy a fradi nélkül nincs nb1.jelwaz írta:Nem figyelem a magyar bajnokságot, mert [auto_cenzúra]! Egyedül a Nyíregyháza eredményeit figyelem néha. De, ha nincs Fradi nélkül normális bajnokság, és annyira ott volt a helyük, akkor az első idényben vissza kellet volna jutniuk. Egy B közepes mondta: ,,Mostmár nincs min keseregni, nincs mese, fel kell jutni egyből". 3 évet vártak rá...
ENNYIBoixos írta:nem az a kérdés, h fel kellett-e jutnia a Fradinak vagy sem, mert már eleve ki sem kellett volna szórni a brigádot! mindegy.
lényeg, h nincs "normális" nb1 a Fradi nélkül. ennyi.