Több negatív hangvételű hsz is esett a Fradiról.Lehet,h sokaknak piszkálja a csőrét a klub,de azt nem lehet elvitatni,h mindig visz bele a bajnokságba egy kis pluszt,ha a Ferencváros ott van.Sztem rosszat semmiképpen nem fog tenni a feljutásunk.Sőt!
Egyrészt, a már említett nézőszámokat tekintve,másrészt pedig ennek a rendkívül alacsony színvonalú pontvadászatnak is előnyére fog válni egy nagy csapat,amely várhatóan azért nem fog olyan színtelen-szagtalan játékot mutatni,mint az első osztály nagy része.
Sztem nem kell annyira fekete bárányként tekinteni az FTC-re,mert igenis több lesz velük a bajnokság.Nagyobb lesz a presztizs.És bármilyen jellegű pozitívum,előremutatás,plusz csak javítja a magyar bajnokságot.
A Fradi mindig nagyobb figyelmet kap a népektől,így többen fogják sztem követni a meccseket (akármilyen indíttatásból kifolyólag).
Eddig a Ligakupában meggyőzőek a srácok,a bajnokságban rögtön egy 4est gurítottak a tavalyi 4.nek.Szal ez villámrajt,amivel párosul egy viszonylag (de magyar focihoz mérten kifejezetten) szép játék,gólok,és nézőszám.Ez pedig az alapja a minőségi futballnak,amit nálunk már jópár éve csak maximum nyomokban lehet felfedezni.
Persze most ezzel nem azt mondom,h a Fradi BARCA módon fog végiggázolni a mezőnyön idén!De azt igen,h élvezhetőbb és nívósabb egy Fradit a soraiban tudó bajnokság.Szal kellenek a magyar focinak,az NB1-nek!