Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy lehetne megcáfolni az állításodat ?herr.toth írta:örülök neki h mosolyt csaltam az orcádra de megcáfolni már nem tudsz.Ezen jót mosolyogtam.
majd ha írsz vmi ésszerűt akkor talán beszélgethetünk is
Nem elég,h egy kiemelkedő van közöttük?én úgy látok bele, hogy láttam már őket játszani, Romeut Cuencát,Thiagot, pl
ebből egy az aki kiemelkedő.
Ez érdekes leszherr.toth írta: Asys
én úgy látok bele, hogy láttam már őket játszani, Romeut Cuencát,Thiagot, pl
ebből egy az aki kiemelkedő. többieket nemhiába nem dobálja be Pep, még egy "lazább" mecsre sem. én így látom,lehet cáfolni.
a shoppingoláshoz meg annyit h Ibra,Hleb,Sanchez,Fabregas,Chigrinskiy. mik voltak? hirtelen ennyi jutott eszembe
Pedig az "értelmesebbjét" még tegnap töröltem, szóval Te már a normálisabb verziót kaptadherr.toth írta:
de hosszú távon a különbség ami köztük és köztünk van eredményekben is látszódni fog
akkor köszi a munkádat. legalább kevesebb szemetet kellett olvasnom
Abban még egyetérthetünk, hogy a mostani utánpótlás, amit látunk, nem Xavi, Ini, Messi szint, na de azt te is tudod, hogy még Xaviban is több ilyen év lehet, a többiek pedig jóval fiatalabbak. Honnét tudod, hogy 2-3 év múlva nem lesznek olyan tehetségek, akik újra ezt a szintet képviselik majd? Sokkal több esély van erre itt, mint nálatok, mert az utánpótlásban van koncepció és azt is látják a fiatalok, hogy érdemes küzdeni, mert felkerülhetnek az első csapathoz. Szóval ezen a szinte nem arcoskodnék a helyetekben, mert ez a generáció is még verhet titeket és a világot 5-6 évig, aztán pedig jöhet egy új... Nektek lassan el kellene kezdeni koncepciót váltani az utánpótlásban, én lennék a legboldogabb, ha spanyol tehetségek ellen küzdhetne kiegyenlítetten a csapatom ( akkor is, ha többször, vagy egyáltalán kikapnánk). Az hogy veszünk játékosokat, mert fenn kell tartani ezt az irgalmatlan eredményességet egy dolog. Azért van, mert 11 világklasszis tényleg nem igazán tud jönni az utánpótlásból. A másik dolog, hogy nem minden igazolás sikerül, de azért ezt shoppingolásnak nevezni és példálózni vele pont nektek, szerintem erős. Ugyanis a legerősebb kezdőnkben jelenleg 6-7 saját neveléssel állunk fel, néha 8-al. Hogy a másik 3-4-5 ember nem az? Borzasztó, mi több felháborító, vásárlunk össze-vissza. Kell pár ilyen ember igen és nem mindig sikerül, de az európai élcsapatok közül csak mi rendelkezünk ilyen arányokkal, ami önmagáért beszél.
ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
örülök neki h mosolyt csaltam az orcádra de megcáfolni már nem tudsz.Ezen jót mosolyogtam.
Te már tudsz valamit?Asys írta:Romeu (igaz ő a Chelseaben nyomja még...)
Pedig igaza van. Meg sem közelítik az ifik ezt a 3ast, ami nem meglepő és nem is elvárható persze, de ettől még nem lesz még1 Puyol, Xavi, Iniesta, Messi. Márpedig nélkülük ez a csapat nem is tudom, hol lenne...Barcaman1993 írta:Ezen jót mosolyogtam.herr.toth írta:ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
Csak én érzem úgy, ha vmikor, akkor most kéne nagyon megverni őket?
Ebbe meg Te, hogy látsz bele? Deulofeu, Rafinha, Muniesa, Romeu (igaz ő a Chelseaben nyomja még...), mind ígéretes tehetségek és a mostani keret magjában is évek vannak még... Rosszul fogalmaztam bocsi, középtávon ki fog jönni... a hosszútáv tényleg jóslat kategória.herr.toth írta: ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
Ezen jót mosolyogtam.herr.toth írta:ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
de hosszú távon a különbség ami köztük és köztünk van eredményekben is látszódni fog
akkor köszi a munkádat. legalább kevesebb szemetet kellett olvasnom
ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
Lehet, hogy a játék képe alapján "nyomorultul" meg "szenvedve" játszik, de sorra nyeri a meccseiket 3, 4, 5 góllal. A meccseket gólra játsszák, így mondhatjuk, hogy gyengék, előttünk fognak maradni, ami azt jelenti, hogy jobbak voltak ebben a szezonban, mint mi.Barcaman1993 írta:A Madrid a Malagá (3-2) elleni meccs óta csak szenved. Az a csoda, hogy (magukhoz képest) gyenge játékkal behúzták mindegyik meccset minket leszámítva. Jó lenne már, ha 1-2 csapat fel tudná szívni magát rendesen a Real ellen, mert foghatóak csak egyszerűen mindig elbénázzák. Ennek a Bilbaonak meg sikerült leutánoznia a tavalyi teljesítményét. Ha jól emlékszem ott is volt egy 11-es, de kiállítás tuti.Asys írta:Ez Messit dicséri, hogy 9 büntető a 2 ellenében is Roncika seggében liheg 1 góllal lemaradva csak. Nekem nem fáj ez Messinek se valószínűleg...
A Real tegnapi játékára nem tudom mennyire nyomta rá a bélyegét, hogy fejben a Klasszikus visszavágójára készülnek, de én régen láttam ilyen nyomorultul játszani a Madridot... vezetnek aztán meg beállnak védekezni, a Bilbao meg nyomott, még 10 emberrel is! Annyira látszott, hogy melyik csapat játszott szívvel lélekkel... Jó volt nézni a Bilbaot
Ezt a hírt tavaly is lehozták, méghozzá ugyanígy télen...
hát szerintem ezek a hírek eléggé hápognak!!!!