Tromort77 írta:Én megmondtam.
Majd légyszi írj már a meccsről, mert én nem tudom most nézni sajnos.
Jövőre várunk a Fantasy Ligába!
Hát, én ilyen egyoldalú PL meccset nem sokat láttam még..

A kapuig talán 1-szer jutott el a West Brom, de akkor is les lett aztán asszem - mondjuk így is hárított Lloris bravúrral. Teljesen uralja a meccset a Tottenham, ez az Alli-Eriksen duó Kane mögött baromi jónak tűnik, sokat lépnek hátra, ezzel totál uralják a középpályát, de támadásban meg a réseket jól megtalják, főleg Alli, nagyon jók a beindulásai. 2-0, de lehetne nagyjából 5 is, volt egy lesgól a 30. percben, azt majd nézd vissza mindneképp. Eriksen baromi nagy lasztit adott a védelem mögé, Alli meg bokából betette kapásból a kapus mellett. Kane lőtt egy kapufát ballal 25-ről, de ezen kívül is lőhetett volna még, 2 eszméletlen nagy helyzete maradt ki - a gólja mellett. Nagyon élvezem a meccset..
Kegyetlen jól össze vannak rakva amúgy. Nyilván most minden összejön nekik - legalábbis gondolom, mert ha így játszanának mindig, kb vezetnék a bajnokságot -, de jó nézni amit csinálnak. 10 másodpercen belül visszaszerzik a labdát az esetek döntő többségében, középen totálisan uralják a pályát, a Rose-Walker duó meg nagyon jól bejátssza a széleket.
szerk.: Na, csak dicserni kellett oket, eddig visszavettek a masodik felidoben.
szerk2.: Azért ez is sima lett, bár kevésbé, mint az első félidő szerintem. Bő összefoglalót nézz mindenképp, volt pár gyönyörű támadás, bár még így is lemaradsz majd néhány dologról. A 4. gól egészen parádés lett, az az Alli gólpassz..

Előtte amúgy érdemes a támadást is megnézni, a visszajátszásba már nem volt benne, de Eriksen baromi szépen szelidített meg egy labdát, ami elindította aztán a végső fázisát az akciónak. Jó meccs volt, Kane mesterhármas, Alli nagyon jól tolta, Eriksen is, nekem még Wanyama és Dembélé tetszettek, meg Verthongen az első félidőben, de ő lesérült sajna. Ja, meg a Rose-Walker páros, eszméletlen mit lemelóztak..