Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
http://www.skysports.com/watch/video/sp ... sign-kantePCsabi írta:N'Golo Kante has made more tackles & interceptions (408) than any player in the last 3 PL seasons...
...he's only been here for 2...
Egy Isten lesz azon a poszton ez az ember.PCsabi írta:N'Golo Kante has made more tackles & interceptions (408) than any player in the last 3 PL seasons...
...he's only been here for 2...

Az is nagy story volt!Komoly lenne ha az angol mása megtörténne.Nero. írta:Anno a Celta hozta össze azt, hogy a BLben bejutottak a 16 köze, de a ligából meg kiestek.

Igazából mást nem nagyon tehetnek.Soha többé nem fognak bajnokságot nyerni sem BLben indulni, hacsak nem szereznek egy vagy több tőkeerős sponzort.Ami talán összejöhet ha egy jó BL szereplés kijön.Ha valahogy túllépnének a Sevillán akkor konkrétan szerintem csodát tennének újra.A szezon meg már ugyis olyan amilyen.Ők is tisztában vannak azzal, hogy nem tudják jövőre megtartani a keretet nagy részét.TripleH írta:Hát a Leicester szerintem most idén mindent a BL-re tesz fel, de ahogy halad ez a szezon, nyáron a maradék értelmes játékosuk szerintem szét lesz hordva.

Amikor adta a Pool meccsét a TV akkor mindig néztem és Matip-ban szvsz mindig benne vannak/voltak ezek a hibák. Egyszerűen olyan lezserül passzolgat hátul, hogy rossz nézni. Fejelni, szerelni viszont nagyon jól tud.Tromort77 írta:Matip-nak nem tett jót a kihagyás. Szezon elején egyik legstabilabb ember volt.
Coutinho még szerintem nem bír végig egy meccset, azért őt hozta le.
Kár ezért a meccsért. Verhető lett volna ez a Chelsea.
Azért az komoly, hogy a Burnley-nek 24 kapuralövése volt a Leicester ellen. Oké, csak háromszor találták el a kaput, de akkor is.
Leicester have taken just 21 points from 23 games this season; the worst ever total by a reigning top-flight champion.LG írta:
Tényleg, olyan volt már, hogy a címvédő kiesett?
Igazából egy Willian - Pedro / Matic - Cesc csere nagyon érik.Nero. írta:Ha behozza Pedrot o majd eldonti.