Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lavezzit is megszerezték?kanty írta:Ibrahimovic szerintem a PSG-ben sem fog csalódást okozni. Imádja, ha a csapat ráépül, ha ő van a középpontban. Bármennyire a PSG-nek van egy Lavezzije, Pastoréja, azért mégis csak Ibrahimovic lesz az első számú sztár. Jól járt vele a párizsi csapat, de ettől függetlenül az OM jövőre össze-vissza veri őket.
képességei alapján annyi helye volt a csapatban,mint faubertnekGareth Tello írta: Hamit Altintop
Real MadridGalatasaray
Neki is bejött a Madrid...
Csak azért, mert szereted:Bob_Marley írta: Jó lesz a következő szezon, most lenne aztán még nagyobb fricska, ha odapörkölne a MarseilleIdén is hazamennek a párizsiak egy teli zsákkal Marseilleből remélem
Részemről is AUX ARMES!!!!!!!!
De komolyan fmlui1698 írta:Ez azért már tényleg vicc.
Football Manager.
Ez a másik dolog. Mikor nálunk volt, akkor is eldöntött sok meccset. Eldöntötte a Clásicot, az Arsenal elleni 2 gólja nélkül nem jutottunk tovább, néha itt is hátára vette a csapatot (pl. Espanyol ellen). Olaszországban ezeket hatványozottan megcsinálta, de azért sokat veszekedhetett vele edzője. Ettől függetlenül azért ki lehetett volna csikarni érte több pénzt.kanty írta:Ja és kb. ő volt az egyetlen, aki meccseket tudott eldönteni, aki egymaga képes volt a csapatot a hátán cipelni. [/size]fanbarca írta: Ibra csak rontotta sokszor a csapatmorált, nélküle kevesebb a veszekedés. (szerintem)
Persze ezekkel tisztában vagyok, de sztem 25mt azért még ellehet kérni érte, főleg egy olyan csapatnál, akikről köztudott, h vastal a pénztárcájuk.Sanama írta:egy 31 éves, csúcson túl lévő játékos mennyit ér szerinted? teljesen rálisan vitték 65ért a kettőt szerintem. Ibra 30nál nem ér többet, Silva meg 35 körül jelenleg.bence-barca írta:Azt nem értem, h T. Silváért 40m ajánlatot elutasítottak. Akkor most számoljuk TS-t 45m ért és Ibra nekik csak 20mt ér?![]()
Ezt most nem teljesen értem...
Ja és kb. ő volt az egyetlen, aki meccseket tudott eldönteni, aki egymaga képes volt a csapatot a hátán cipelni.fanbarca írta: Ibra csak rontotta sokszor a csapatmorált, nélküle kevesebb a veszekedés. (szerintem)
És én meg nagyon fogom remélni, hogy a Montpelliernek lesz annyi ereje, hogy ismét megnyerje a bajnokságot!Erxy írta:Silvio Berlusconi megerősítette az információkat, miszerint Thiago Silva és Ibra a PSG-hez szerződik.
Szerintem jövőre nézni fogom a PSG meccseket..
egy 31 éves, csúcson túl lévő játékos mennyit ér szerinted? teljesen rálisan vitték 65ért a kettőt szerintem. Ibra 30nál nem ér többet, Silva meg 35 körül jelenleg.bence-barca írta:Azt nem értem, h T. Silváért 40m ajánlatot elutasítottak. Akkor most számoljuk TS-t 45m ért és Ibra nekik csak 20mt ér?![]()
Ezt most nem teljesen értem...
Ez tényleg viccErxy írta:Silvio Berlusconi megerősítette az információkat, miszerint Thiago Silva és Ibra a PSG-hez szerződik.
Szerintem jövőre nézni fogom a PSG meccseket..
Még a 23-at sem töltötte be, az utóbbi pár szezonban kb. többet volt sérült, mint egészséges...Varatrix írta:Közel nem lett akkora csodagyerek mint amilyennek tűnt.
sztem nem is nagyon fognak igazolni. 3. hely ezzel a kerettel is meglehet, a 2 nagyot meg usem tudják megszorítani.Gareth Tello írta:Bármilyen hihetetlen, eddig senkit sem igazoltak, csak két játékosuk érkezett vissza a csapathoz kölcsönből: Xavi Torres és Apoño.Chino írta:Nem nagyon hallottam, hogy a Malaga belekezdett volna már az erősítésbe. Tud valaki vmit arról, mit terveznek?