Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazából szerintem egyiküknek sem lesz több lehetőségük megkapni,mégpedig azért mert messit egyikük sem múlja felül.ferninho írta:most Xavi jobban megérdemli, mint Iniesta és hát azért sztem neki már nem lesz több esélye nyerni.
Én innen kivenném Bastit, s inkább betenném a helyére Robbent .LG írta:Most azonban: Messi, Xavi, Iniesta, Sneijder, Forlán, Diego Milito, Müller, Sweinsteiger, C. RonaldoMind nagyon nagyot játszottak.
Ja, igaz, csak Rivaldo és Beckham futballtudása között kb akkora volt a különbség, mint most Messi és Di María közt.matador írta:A MU pedig még erősebb volt akkor, Beckham pedig szintúgy vezére volt a MU-nak. UEFA-legjobb stb. Ráadásul ugye triplázott is.Taibi írta: Ember, miről beszélsz?
A kilencvenes évek végi Barca nagyon erős volt, tele pazar játékosokkal, de még abból a közegből is magasan kiemelkedett Rivaldo, aki igazi vezér volt és akkoriban folyamatosan termelte a gólokat is!
Nála jobban kevesen érdemeltek Aranylabdát!
Tehát... nem, Rivaldo rohadtul nem érdemelte meg akkor, lehetett bármekkora játékos
látszik druszám...ferninho írta:a futball szégyene lett volna ha az a holland labdamágus kapta volna ezt meg...![]()
szépen Xavi megkapja, mert szvsz most Xavi jobban megérdemli, mint Iniesta és hát azért sztem neki már nem lesz több esélye nyerni.
amúgy harmadik azért tényleg lehetne Wesley... mindent megnyert, csak egy hosszabításban elbukott VB döntöje van... szóval azért Messinek szerintem most nem lenne helye a legjobb háromban, de így legalább Sneijder tuti nem kapja.
ezeket a sorokat most minden elfogultság nélkül, semleges futballszeretö emberként írtam,
A MU pedig még erősebb volt akkor, Beckham pedig szintúgy vezére volt a MU-nak. UEFA-legjobb stb. Ráadásul ugye triplázott is.Taibi írta: Ember, miről beszélsz?
A kilencvenes évek végi Barca nagyon erős volt, tele pazar játékosokkal, de még abból a közegből is magasan kiemelkedett Rivaldo, aki igazi vezér volt és akkoriban folyamatosan termelte a gólokat is!
Nála jobban kevesen érdemeltek Aranylabdát!
Ember, miről beszélsz?matador írta:Egyértelműen nem is érdemelte meg. Vicc volt az a díja.pitta19 írta:
Mikor Rivaldo aranylabdás lett, abban az évben egy spanyol bajnoki címet tudott felmutatni...
Ugyanakkor abban az évben nem volt vb, Beckham nem annyira emelkedett ki egyértelműen a MU-ból.
De mondom, az az év a komédia kategória volt ebből a szempontból.
Amúgy meg értelmetlen vitáznunk erről, úgy sem mi döntjük el, de azért örülök, hogy Barca játékos lesz a befutó.matador írta:Egyértelműen nem is érdemelte meg. Vicc volt az a díja.pitta19 írta:
Mikor Rivaldo aranylabdás lett, abban az évben egy spanyol bajnoki címet tudott felmutatni...
Ugyanakkor abban az évben nem volt vb, Beckham nem annyira emelkedett ki egyértelműen a MU-ból.
De mondom, az az év a komédia kategória volt ebből a szempontból.
Egyértelműen nem is érdemelte meg. Vicc volt az a díja.pitta19 írta:
Mikor Rivaldo aranylabdás lett, abban az évben egy spanyol bajnoki címet tudott felmutatni, és azért kapta, mert egy klasszis volt.matador írta:Ez így igaz, de az őszi szezon kb semmit nem nyom a latban, mivel semmilyen trófeát nem osztanak ilyenkor, az elmúlt pár évben se érdekelt senkit, hogy mit csinált az illető ősszel.pitta19 írta:Nagy a vízhangja az NSO-n, hogy nem igazságos, mert a Sneijdernek kellene kapnia. Ezek az emberek egy valamit elfelejtenek.
A díj neve 2010-es aranylabda. Ha jól tudom, ez az év is december 31-ig tart. A holland a vb-ig volt nagyon jó, de annak júliusban vége lett, azóta semmi, ha valaki meg követi a futball eseményeit, akkor nem csodálkozik, miért van három Barca játékos az első három helyen.
A másik, hogy azért Sneijder triplázott, UEFA-legjobb, vb-n is az egyik legjobb, vb-ezüst (csak...).
Amúgy azért hülyeség az indoklásod, mert ha tényleg így vennénk, akkor Iniestának a dobogó közelében se kéne lennie, tekintettel, hogy tavasszal kb pályán se volt.
Nem Sneijdernek kéne megnyernie, de a dobogón ott lenne a helye.
Ez így igaz, de az őszi szezon kb semmit nem nyom a latban, mivel semmilyen trófeát nem osztanak ilyenkor, az elmúlt pár évben se érdekelt senkit, hogy mit csinált az illető ősszel.pitta19 írta:Nagy a vízhangja az NSO-n, hogy nem igazságos, mert a Sneijdernek kellene kapnia. Ezek az emberek egy valamit elfelejtenek.
A díj neve 2010-es aranylabda. Ha jól tudom, ez az év is december 31-ig tart. A holland a vb-ig volt nagyon jó, de annak júliusban vége lett, azóta semmi, ha valaki meg követi a futball eseményeit, akkor nem csodálkozik, miért van három Barca játékos az első három helyen.
Mit ittál Gyuluskám ?MessiFan írta:Mi lenne, ha az UEFA megtréfálná a világot és a 4 legesélyesebb játékos közül egyik sem kapná meg, hanem DOMBI TIBI kapná és fél Debrecen ott ülne bent a csarnokban vagy miben és éltetné?![]()
Vagy mondjuk CR odamenne és mondjuk ha Xavi kapná akkor kivenné a kezéből CR utána fellökné?