Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.06. 16:18:35

olyan topic tudtommal nincs de szerintetek ki lesz a legjobb edző?
nélam Del B. nem esélyes ...inkább Pep és Mou - szoros lesz :)
Abi & Tito
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.06. 16:07:09

Szvsz Messi a legjobb játékos a világon, de olyan nincsen, h Xavi ne kapjon aranylabdát pályafutása során.
Messi: világ legjobbja
Xavi: nem lesz több esélye ezt már megkapni + világbajnok
Ini: világbajnok lett és ő lőtte a győztes gólt a döntőben
Ezeket az érveket lehet alátámasztani a játékosoknál.
én Xavinak adnám, de nem lennék szomorú ha Messi kapná.
Iniesta szerintem még nem érdemelné meg. Egyébként szvsz ő a legesélyesebb a győzelemre, mert vb döntőben lőtt egy gólt.
Szóval nálam:
Xavi
Messi
Iniesta
De ez lesz:
Iniesta
Xavi
Messi
:wink: :)

Szerk.: szerintem mindenkinek jól jönne egy szavazás, hogy kinek adnád oda az aranybogyót! :wink: :) Gondoltam szólok. :)
socio66

2010.12.06. 16:06:02

ferninho írta:most Xavi jobban megérdemli, mint Iniesta és hát azért sztem neki már nem lesz több esélye nyerni.
igazából szerintem egyiküknek sem lesz több lehetőségük megkapni,mégpedig azért mert messit egyikük sem múlja felül.
most a vébé bekavart messinek,de ha az nincs,kb. ki sem kellene írni a szavazást,annyira egyértelmű lenne hogy övé a labda.
nálunk egyértelműen ő a vezér,ő lövi a gólokat,rá van építve az egész rendszer. adhat xavi száz gólpasszt is egy évben,meg kioszthat iniesta akármennyi kötényt egy meccsen,mindig messi lesz az aki első sorban meghatározza a csapat játékát és ő lesz a sikerek fő letéteményese is.
kb. mint a triplázó évben,ott is zseniális volt xavi,legalább annyira mint idén,mégis szóba sem jött a neve,mert csapaton belül nem ő az első ember.
ez ugyanígy van a madridnál,ott sem lesz mondjuk dimaria,vagy özil aranylabdás,mert ronaldo a vezér,ha siker lesz,akkor ő lesz kiemelve.
szóval most a vébé sanszot adott a két középpályásunknak,ami amúgy nem lett volna meg,éppen ezért kell valamelyiküknek most megnyerni,utána meg jöhet megint messi.
:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2010.12.06. 16:07:55-kor.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.12.06. 16:04:35

LG írta:Most azonban: Messi, Xavi, Iniesta, Sneijder, Forlán, Diego Milito, Müller, Sweinsteiger, C. Ronaldo :arrow: Mind nagyon nagyot játszottak.
Én innen kivenném Bastit, s inkább betenném a helyére Robbent .

De a többi szent igaz! :wink:
més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.06. 15:58:10

A VB után még Sneijdernak adtam volna, de most, ilyen gyenge ősz után, nem érdemli meg! Xavi és Messi jogosan vannak ott, ez nem kérdés, DE Iniestát én nem tenném oda, hisz neki is csak FÉL jó szezonja volt. Ettől függetlenül persze nem bánnom, h ott van, legyen 3.
Az első helyet én Messinek adnám, hiába a VB, klubszinten annyira jó szezonja volt, és annyi gólt lőtt, h szvsz még a gyenge VB-t is kompenzálja nálam. Ilyen kiváló szezont már nagyon rég játszott vki!
Amúgy ez az év nagyon különleges, mert számtalan kiváló egyéni teljesítmény volt. Anno Cannavaro azért kaphatta meg, mert abban a szezonban nem, voltak annyira jó teljesítmények, R10 nagyon magas szinten játszott, május közepéig.
Most azonban: Messi, Xavi, Iniesta, Sneijder, Forlán, Diego Milito, Müller, Sweinsteiger, C. Ronaldo :arrow: Mind nagyon nagyot játszottak.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.06. 15:57:25

HIHETETLEN! Álmomban nem gondoltam volna,hogy ki alakul ez a helyzet!

GRATULA!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2010.12.06. 15:56:57

matador írta:
Taibi írta: Ember, miről beszélsz?
A kilencvenes évek végi Barca nagyon erős volt, tele pazar játékosokkal, de még abból a közegből is magasan kiemelkedett Rivaldo, aki igazi vezér volt és akkoriban folyamatosan termelte a gólokat is!
Nála jobban kevesen érdemeltek Aranylabdát!
A MU pedig még erősebb volt akkor, Beckham pedig szintúgy vezére volt a MU-nak. UEFA-legjobb stb. Ráadásul ugye triplázott is.

Tehát... nem, Rivaldo rohadtul nem érdemelte meg akkor, lehetett bármekkora játékos :D
Ja, igaz, csak Rivaldo és Beckham futballtudása között kb akkora volt a különbség, mint most Messi és Di María közt. :D

Amúgy idén remélem, hogy Xavi kapja, hatalmas tanár.
Bár kétségtelen, akármi lesz a sorrend, szomorú nem leszek. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Taibi 2010.12.06. 15:57:52-kor.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.12.06. 15:54:01

Na, ez igen, nagyon tudok most ennek örülni, az aranylabda marad Katalóniában. Viszont én azért Sneijdert feltettem volna a dobogóra teljesítményt nézve, de ez az ősz, még a dobogóban is elbizonytalanított. Sokan mondtatok, a La Gazetta dello Sport is, hogy Iniesta kéne megkapja. Én viszont Xavinak örülnék nagyon, ő fantasztikus, vele (az ő szériájával) indultak meg a mostani sikerek (még 2005-ban) , ő segítségével épült fel a csapat előtte 3 évvel kezdődően. Tehát én XAVInak adnám az arany-lasztit,
més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.06. 15:50:06

ferninho írta:a futball szégyene lett volna ha az a holland labdamágus kapta volna ezt meg... :lol:
szépen Xavi megkapja, mert szvsz most Xavi jobban megérdemli, mint Iniesta és hát azért sztem neki már nem lesz több esélye nyerni.
amúgy harmadik azért tényleg lehetne Wesley... mindent megnyert, csak egy hosszabításban elbukott VB döntöje van... szóval azért Messinek szerintem most nem lenne helye a legjobb háromban, de így legalább Sneijder tuti nem kapja.
ezeket a sorokat most minden elfogultság nélkül, semleges futballszeretö emberként írtam, :)
látszik druszám... :D
egyébként csak magamat ismétlem: az interesek megkaptak mindent a BL-legjobbjai szavazáson, legyen nekik elég...
ha a BL-legjobb játékosai nem Sznájder lett, hanem Milito és Milito nem fért a 23-as listára, akkor milyen jogon kellett volna a hollandnak kapnia? :D
akárhogy is nézzük, hibádzott volna az egész... :D

annyi történt, h egy egyszezonos iparossal nem égeti magát tovább a FIFA... :D (Ini sem érdemli meg MOST, de az ő esetében lehet azt mondani, h világbajnok és zseni is közben...)
ferninho
Madridista

2010.12.06. 15:46:49

a futball szégyene lett volna ha az a holland labdamágus kapta volna ezt meg... :lol:
szépen Xavi megkapja, mert szvsz most Xavi jobban megérdemli, mint Iniesta és hát azért sztem neki már nem lesz több esélye nyerni.
amúgy harmadik azért tényleg lehetne Wesley... mindent megnyert, csak egy hosszabításban elbukott VB döntöje van... szóval azért Messinek szerintem most nem lenne helye a legjobb háromban, de így legalább Sneijder tuti nem kapja.
ezeket a sorokat most minden elfogultság nélkül, semleges futballszeretö emberként írtam :)
madridista
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.12.06. 15:43:35

Álmomban sem mertem elképzelni hogy 3 Barca-játékos küzd majd az Aranylabdáért!De örülök,hogy most ez a helyzet van. :D.Remélem,hogy Xavi kapja,mert már nagyon megérdemli,Iniesta a VB-n alkotott,és a mostani szezonban Messi pedig a VB-n magához képest rossz volt na de a klubszezon..és nem hangzana rosszul,hogy 23 éves,és van 2 Aranylabdája..

Majd eldől,ki nyeri de a lényeg:Barcelonában marad az Aranylabda! :D
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
matador
Jugador d'estrella

2010.12.06. 15:37:57

Taibi írta: Ember, miről beszélsz?
A kilencvenes évek végi Barca nagyon erős volt, tele pazar játékosokkal, de még abból a közegből is magasan kiemelkedett Rivaldo, aki igazi vezér volt és akkoriban folyamatosan termelte a gólokat is!
A MU pedig még erősebb volt akkor, Beckham pedig szintúgy vezére volt a MU-nak. UEFA-legjobb stb. Ráadásul ugye triplázott is.

Tehát... nem, Rivaldo rohadtul nem érdemelte meg akkor, lehetett bármekkora játékos :D
Mikaos
Director del Fútbol

2010.12.06. 15:36:49

Nagyon helyes. Elfogultság nélkül állítom, hogy a jelenlegi helyzet a valóságot tükrözi. Nincs ember, aki e 3 játékos közelébe férkőzne jelenleg... akkor sem, ha valakinek volt egy jó félszezonja és nyert BL-t (Sneijder).

Tudom, hogy ez nem életműdíj, de engem annyira nem érdekel, hogy ilyen tiszavirág életű Sneijder-ek mit csinálnak 1 félévben. Ugyanaz lenne, mint Cannavaro esetében is...arra meg nincs szükség, hogy megint a fél világ nevessen egy ilyen címen.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.06. 15:34:07

:shock: El sem hiszem, 3 Barcás küzd az aranylabdáért! 8) Remélem Messi kapja, bár sok játékos a Barcából utalt rá, hogy idén Xavi vagy Ini kapja meg. A lényeg az, idén is Barcás kézbe kerül az aranylaszti. A reál meg idegbajt kap, hisz nyáron megint nem tud aranylabdást venni. :twisted:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2010.12.06. 15:33:03

matador írta:
pitta19 írta:
Mikor Rivaldo aranylabdás lett, abban az évben egy spanyol bajnoki címet tudott felmutatni...
Egyértelműen nem is érdemelte meg. Vicc volt az a díja.

Ugyanakkor abban az évben nem volt vb, Beckham nem annyira emelkedett ki egyértelműen a MU-ból.

De mondom, az az év a komédia kategória volt ebből a szempontból.
Ember, miről beszélsz?
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.06. 15:32:34

Asszem tegnap írtam le a véleményem az aranylabdával kapcsolatba. Azt továbbra is tartom hogy Xavinak kell megnyerni! És Messinek is az elő háromban a helye, mert amit idén is művelt az emberfeletti, a VB-t leszámítva. Ini és Snejder "ügye" viszont érdekes! :roll: Nagyon boldog vagyok hogy 3 saját nevelés van az első 3ban. Viszont figyelembe véve az érveket úgy gondolom hogy Snejder talán egy hajszálnyival jobban megérdemelte volna hogy ott legyen a top3-ban. Azért triplázott az Interrel és aVB-n is vezér volt. És azt azért le kell szögezni ha Ini nem lő gólt a VB döntőben fel sem merülne a neve az első 3-ban. Jövőre ha ilyen formában folytatja egyértelmű esélyes Messivel együtt, de idén nem!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
pitta19
Jugador d'estrella

2010.12.06. 15:29:01

matador írta:
pitta19 írta:
Mikor Rivaldo aranylabdás lett, abban az évben egy spanyol bajnoki címet tudott felmutatni...

Ugyanakkor abban az évben nem volt vb, Beckham nem annyira emelkedett ki egyértelműen a MU-ból.

Amúgy meg értelmetlen vitáznunk erről, úgy sem mi döntjük el, de azért örülök, hogy Barca játékos lesz a befutó.
matador
Jugador d'estrella

2010.12.06. 15:23:23

pitta19 írta:

9Dave
Capitá del Barça

2010.12.06. 15:23:05

Szerintem aranylabdás: Xavi
Edző: Del Bosque
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
pitta19
Jugador d'estrella

2010.12.06. 15:19:04

matador írta:
pitta19 írta:Nagy a vízhangja az NSO-n, hogy nem igazságos, mert a Sneijdernek kellene kapnia. Ezek az emberek egy valamit elfelejtenek.
A díj neve 2010-es aranylabda. Ha jól tudom, ez az év is december 31-ig tart. A holland a vb-ig volt nagyon jó, de annak júliusban vége lett, azóta semmi, ha valaki meg követi a futball eseményeit, akkor nem csodálkozik, miért van három Barca játékos az első három helyen.
Ez így igaz, de az őszi szezon kb semmit nem nyom a latban, mivel semmilyen trófeát nem osztanak ilyenkor, az elmúlt pár évben se érdekelt senkit, hogy mit csinált az illető ősszel.

A másik, hogy azért Sneijder triplázott, UEFA-legjobb, vb-n is az egyik legjobb, vb-ezüst (csak...).

Amúgy azért hülyeség az indoklásod, mert ha tényleg így vennénk, akkor Iniestának a dobogó közelében se kéne lennie, tekintettel, hogy tavasszal kb pályán se volt.

Nem Sneijdernek kéne megnyernie, de a dobogón ott lenne a helye.
Mikor Rivaldo aranylabdás lett, abban az évben egy spanyol bajnoki címet tudott felmutatni, és azért kapta, mert egy klasszis volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pitta19 2010.12.06. 15:25:05-kor.
matador
Jugador d'estrella

2010.12.06. 15:13:34

pitta19 írta:Nagy a vízhangja az NSO-n, hogy nem igazságos, mert a Sneijdernek kellene kapnia. Ezek az emberek egy valamit elfelejtenek.
A díj neve 2010-es aranylabda. Ha jól tudom, ez az év is december 31-ig tart. A holland a vb-ig volt nagyon jó, de annak júliusban vége lett, azóta semmi, ha valaki meg követi a futball eseményeit, akkor nem csodálkozik, miért van három Barca játékos az első három helyen.
Ez így igaz, de az őszi szezon kb semmit nem nyom a latban, mivel semmilyen trófeát nem osztanak ilyenkor, az elmúlt pár évben se érdekelt senkit, hogy mit csinált az illető ősszel.

A másik, hogy azért Sneijder triplázott, UEFA-legjobb, vb-n is az egyik legjobb, vb-ezüst (csak...).

Amúgy azért hülyeség az indoklásod, mert ha tényleg így vennénk, akkor Iniestának a dobogó közelében se kéne lennie, tekintettel, hogy tavasszal kb pályán se volt.

Nem Sneijdernek kéne megnyernie, de a dobogón ott lenne a helye.
Capon
Llegenda del Barça

2010.12.06. 15:13:19

Ez csodálatos! Álmomban nem mertem volna gondolni, hogy ilyen előfordulhat. 3 Aranylabdára esélyes Barca játékos, 3 saját nevelés =D> =D> =D>
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
messideco
Presidente del Barça

2010.12.06. 15:07:27

Ez igen, ez tetszik. Szerintem Ini a favorit, ahogyan a sportúságírók is írták.
Mindenképp ez győzelem nekünk :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.06. 15:06:04

MessiFan írta:Mi lenne, ha az UEFA megtréfálná a világot és a 4 legesélyesebb játékos közül egyik sem kapná meg, hanem DOMBI TIBI kapná és fél Debrecen ott ülne bent a csarnokban vagy miben és éltetné? :lol:
Vagy mondjuk CR odamenne és mondjuk ha Xavi kapná akkor kivenné a kezéből CR utána fellökné?
Mit ittál Gyuluskám ? :D :D
pitta19
Jugador d'estrella

2010.12.06. 15:05:27

Nagy a vízhangja az NSO-n, hogy nem igazságos, mert a Sneijdernek kellene kapnia. Ezek az emberek egy valamit elfelejtenek.
Válasz küldése