Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, talán ő érdemli meg a legjobban, ehhez kétség sem férhetbence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Aki holnapig szeretne izgulni, az ne olvassa el!!!
tényleg ne olvassátok el...bence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Aki holnapig szeretne izgulni, az ne olvassa el!!!
Ú, bocs télleg... ne haragudjatokBob_Marley írta:Ne haragudj, hogy ezt írom...De viccelsz ......Messidona10 írta:Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
3 !!!!!!!! kommenttel lejjebb le van írva mikor ki közvetíti..........
Ne haragudj, hogy ezt írom...De viccelsz ......Messidona10 írta:Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
Sok hozzáfűznivalóm nekem sem nagyon van! Tökéletesen egyetértek, és reménykedek hogy Xavi kapja!
Remek cikk és minden szavával egyetértek. Cruyff ismét tökéletesen összefoglalt mindent, de tőle ezt már megszokhattuk.
Istenem ez az ember.Kalap1988 írta:Gyerekek!Ez jár a Maestronak![]()
Most néztem meg egy szép hosszú videót róla a tube-on és hát nagyon jó volt a tavalyi évet újra átélni, óriási: http://www.youtube.com/watch?v=lGZctdb2 ... re=related
jan. 10.ab1daL írta:Élőben közvetítik a gálát valahol?
Nagyon bírom ezeket a videókat
Digi is adja az eurosporton kívül.ab1daL írta:Élőben közvetítik a gálát valahol?
Általában az eurosport szokta adni, szerintem most is így lesz.ab1daL írta:Élőben közvetítik a gálát valahol?