Sima lapos lövés Benzematól amit a kapus ölbe akart venni csak begurult...ab1daL írta:Eredmenyek.com-on követem az eseményeket, nincs digim. Mi volt?
Barça vs. Real - El Clásico
- levproff
- Director del Fútbol
Előtte (épphogy elgurult a kapuig), majd a kapus kiejtette a kezéből és a lába között bement.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Eredmenyek.com-on követem az eseményeket, nincs digim. Mi volt?levproff írta:Ezt lővésnek azért nem nevezném...ab1daL írta:Ennyi. Bemegy Benzema, és gólt is lő. Nincs rossz formában..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- levproff
- Director del Fútbol
Ezt lővésnek azért nem nevezném...ab1daL írta:Ennyi. Bemegy Benzema, és gólt is lő. Nincs rossz formában..

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ennyi. Bemegy Benzema, és gólt is lő. Nincs rossz formában.. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Eurobarca Staff
Úúú, jobbulást neki. Nemcsak mert ezt kívánja a sportszerűség, de vele azért nem az igazi a Madridferninho írta:ja és Khedira megsérült... sztem súlyosabb fajtából való...

Ez csak természetesen, évek óta oda-vissza csak asszisztálnak (a kivétel erősíti a szabályt), ha most kiejtenének, szerintem egy hétig a Cibelesen parádéznának. Mert Mourinho aztán kaphat akárhányszor, akármennyit, az a napnál is világosabb, hogy szerényebb az nem lesz. Ezért is bíztam (na meg azért is, mert "hatalmas" rajongója vagyok a CDR-nek), hogy az Osasuna ellen sikerül egy "jó" eredményt elérni. Ami a hétvégi x-et nézve még bosszantóbb, az lehetett volna 1-2, az Osasuna meg felőlem hazamehetett volna egy 3 gólos előnnyel is akár, vagy amennyit nem szégyellnek.barcaforever írta:Nekem most az a bajom csak, h sztem a csapat sokkal többet tudna veszíteni mentálisan egy esetleges el classico utáni kiesésből, mintha elvernék újra a Madridot.Tehát nekünk nagyobb a veszteni valónk sztem.És ez nem jó.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nekem most az a bajom csak, h sztem a csapat sokkal többet tudna veszíteni mentálisan egy esetleges el classico utáni kiesésből, mintha elvernék újra a Madridot.Tehát nekünk nagyobb a veszteni valónk sztem.És ez nem jó.Cali írta:Nagyon nem bánnám, ha végre nem csak a mi csapatunk kapna a vége felé egy gólt, amivel nem épp úgy alakul a meccs, ahogy azt legtöbben előre gondolták vagy tervezték! Nekem nem hiányzik most januárra is egy Clasico... persze az tetszik, hogy mostanában nagyrészt a mi csapatunk dominál, de már kezdi elveszíteni a hatását az évi 6 7 8 Clasico.

Teljesen iksz a meccs...bence-barca írta:Első félidő után mi a játék képe? Azt látom, h két nagy 0 van az eredményjelzőn...
Cuncika megint borzasztó, viszont Coentrao egy állat.
ja és Khedira megsérült... sztem súlyosabb fajtából való...
madridista
-
- Llegenda del Barça
Első félidő után mi a játék képe? Azt látom, h két nagy 0 van az eredményjelzőn... 

Nagyon nem bánnám, ha végre nem csak a mi csapatunk kapna a vége felé egy gólt, amivel nem épp úgy alakul a meccs, ahogy azt legtöbben előre gondolták vagy tervezték! Nekem nem hiányzik most januárra is egy Clasico... persze az tetszik, hogy mostanában nagyrészt a mi csapatunk dominál, de már kezdi elveszíteni a hatását az évi 6 7 8 Clasico.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Szenzációs már is felment az esély mutató 16%-ra!daffy írta:fél óra után a real még kapura sem lőttBarcaforever írta:Szegény Malagának adjunk már 15%-ot, a továbbjutásra.......Hátha életük meccsét játszák.

Félidőnél írjatok már egy rövid összefoglalót, nem tudom most nézni sajna.
Szurkolok egy jó 1-0 vagy 2-1nek!Bízok a szögleteikben!

fél óra után a real még kapura sem lőttBarcaforever írta:Szegény Malagának adjunk már 15%-ot, a továbbjutásra.......Hátha életük meccsét játszák.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Szegény Malagának adjunk már 15%-ot, a továbbjutásra.......Hátha életük meccsét játszák. 

- levproff
- Director del Fútbol
Azt vágom, hogy ő poénnak szánta de én a kommentet reagáltam le, amit a szerző valószínűleg komolyan gondolt.Ferninho poénnak szánta, emberek! Ez 100%, mert különben retardált idióta. De tényleg ott a 3 lol szmájli a végén, na meg ezt józan ember nem gondolhatja komolyan.
Ezért nem is idéztem Ferninhot.

Igazatok van!Sanama írta:Illetve oda van írva,hogy NSO komment.MichaaBee írta:Ferninho poénnak szánta, emberek! Ez 100%, mert különben retardált idióta.De tényleg ott a 3 lol szmájli a végén, na meg ezt józan ember nem gondolhatja komolyan.

legközelebb 10 szmájlit rakok oda....
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... bb_vedese/
innen van, első hozzászólás...
nso...
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... bb_vedese/
innen van, első hozzászólás...

nso...

madridista
Illetve oda van írva,hogy NSO komment.MichaaBee írta:Ferninho poénnak szánta, emberek! Ez 100%, mert különben retardált idióta.De tényleg ott a 3 lol szmájli a végén, na meg ezt józan ember nem gondolhatja komolyan.
Ferninho poénnak szánta, emberek! Ez 100%, mert különben retardált idióta.
De tényleg ott a 3 lol szmájli a végén, na meg ezt józan ember nem gondolhatja komolyan. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Értem...ferninho írta:nso kommentcsak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
- a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
- az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
- a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.
![]()
![]()

- levproff
- Director del Fútbol
Hát nem tudom..én amikor futok, akkor egyik kezem elöl másik hátul, nem mindakettő a mellkasom előtt.
Ez minden volt csak természetes kéztartás nem-
De lehet én vagyok büdös hobbit.

De lehet én vagyok büdös hobbit.

nso kommentcsak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
- a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
- az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
- a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.

madridista
szerintem nyerni fog a real. nagyon nem lehet tartalékolni és nincs is miért,így erős kezdő fog szerintem szerepelni. 1-3 a tippemdak900 írta: Semmi gond!Tényleg hülyén fogalmaztam kicsit... Amúgy mit mondasz a mai meccsre daffy? Szerinted nyer a Reál, vagy x is jó lesz nekik?
Bekapcsolódnék én is... ha az esti Malaga-Real Madrid meccsre át tértek...
Valahogy olyan érzésem van hogy 'megfingathatja' kicsit a Reált a Malaga.Gondolok itt faltokra,küzdésre. De szerencse nélkül nem fog menni.
Az meg mostanában a Madrid oldalán van. (ezzel semmi gond,ezvan)
Csak mikor meglepetést vár az ember,akkor szokott 0-5 lenni
Valahogy olyan érzésem van hogy 'megfingathatja' kicsit a Reált a Malaga.Gondolok itt faltokra,küzdésre. De szerencse nélkül nem fog menni.
Az meg mostanában a Madrid oldalán van. (ezzel semmi gond,ezvan)
Csak mikor meglepetést vár az ember,akkor szokott 0-5 lenni

Abi & Tito
Semmi gond!daffy írta:pedig úgy jött le,hogy jogtalannak ítélted. ha ez nem így volt,akkor elnézésedet kéremdak900 írta: Ne érts félreMindkét tizi jogos volt, és a pirosak is, csak éppen a mi meccsünkön miért nem tudta befújni a bíró?
Azért is zavar mert ezek drága pontokba kerültek nekünk...bár nem a bírót kéne okolnom...