Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:11:37

manquillora ha jól tudom volt anno elővásárlási szerződésünk. nem tudom miért, de ez vagy 2 éve ugy megmaradt bennem...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 22:02:37

Másodikban így piszok nehéz lesz, tök jól tolta az Om, erre az utolsó öt percben két 11-es. Ezt lelkileg nem fogják tudni feldolgozni....
Batshuayi miatt is érdemes nézni, sokat fejlődött a belga. Plusz Lucas Silva-Manquillo, vannak tehetségek a pályán.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.04. 21:55:02

Bob_Marley írta:1; Olvasd el én örömködök. És jól is játszik a Marseille.
2; Vezet az OM és belekeveri Verratti-t, hihetetlen. :mrgreen:
Ja hogy szerkesztgetted a hsz-ed.. Feltunt am..:lol:

Verrattit meg meg szep hogy felhozom, miatta erdemes csak nezni a meccset..:mrgreen: Kivancsi leszek masodik felidore, ha lelekben nem torte ez most meg a Marseillest, akkor siman egyenlithetnek meg.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.04. 21:48:47

fúúúúúúúúúúú még vagy 6ot remélem fújnak nekik. pfej, ki is nyomtam, nem hiányzik az én gyenge szívemnek ez a 7vége
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 21:45:01

palesz77 írta:Azt hittem oromkodni fogsz Bob..:D Nem tul extra a meccs, de en elvezem azert. Verrattit nem tudom megunni, pedig ma semmi extra, es ismet faj a szivem ahogy Auriert nezem, az a srac ha igy fejlodik tovabbra is olyan tukorsiman top3 lesz, mint a szel. Nem sokat lattam eddig a sokat dicsert Danilot jatszani, de nala millioszor jobban tetszik az elefantcsontparti jateka. Nyaron pakkban Verrattival johet, cserebe Pogbat atengedjuk nekik..:lol: (Bar mondjuk most SR pont megoldja Vidallal karoltve a jobbhatved gondjainkat remelhetoleg.)
1; Olvasd el én örömködök. És jól is játszik a Marseille.
2; Vezet az OM és belekeveri Verratti-t, hihetetlen. :mrgreen:
3; Auier meleltt szépen beadták. :lol: Batshuayi meg ahogy kell betette.
4; ALLEZ L'OM

-1; Leírom Ibra egyenlít és büntetőt kapnak.....és még egy büntető...és még büntető és még büntető....:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.04. 21:48:49-kor.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.04. 21:40:54

Azt hittem oromkodni fogsz Bob..:D Nem tul extra a meccs, de en elvezem azert. Verrattit nem tudom megunni, pedig ma semmi extra, es ismet faj a szivem ahogy Auriert nezem, az a srac ha igy fejlodik tovabbra is olyan tukorsiman top3 lesz, mint a szel. Nem sokat lattam eddig a sokat dicsert Danilot jatszani, de nala millioszor jobban tetszik az elefantcsontparti jateka. Nyaron pakkban Verrattival johet, cserebe Pogbat atengedjuk nekik..:lol: (Bar mondjuk most SR pont megoldja Vidallal karoltve a jobbhatved gondjainkat remelhetoleg.)

Szerk.: Na, kozben Ibra egyenlithet.. Es meg is van.

Szerk2.: Es meg egy tizi..:lol: Ibra koszonte szepen, es gyorsan megforditja. :D ha csak masodszor is..:D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.10.04. 21:46:58-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 20:28:33

visca el barca írta:nézem hát... :D bár a madridi derbit terveztem, de majd meglátom hogy alakulnak az eredmények :D

amugy sima 3-0 lesz, sztem az elején gyorsan elraknak kettőt és ennyi... :cry:
Alessandrini visszatér az eltiltásból megkeveri Maxwellt 1:0 és kontrából Batshuayi beteszi a másodikat, sima OM 2:0 :lol:

Nyilván nem a Marseille az esélyes és főleg nem Párizsban, de meg kell próbálni és egy ikszre jó lehet az Olympique.

PSG starting XI vs. Marseille: Trapp - Aurier, Silva, Luiz, Maxwell - Motta, Verratti, Matuidi - Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.

Marseille XI vs. PSG: Mandanda; Manquillo, N'Koulou, Rolando, De Ceglie; Diarra, Silva, Barrada; Alessandrini, Batshuayi, Cabella.

Madridi meccsen meg egy jó kis iksz és remekül zárhatjuk a napot. Ámen.

szerk: szépen csendben "nyom" az OM. Utoljára Ayew rúgott gólt a hercegek parkjában, ideje lenne már betalálni.

BATSHUAYIIIII
1:0, mondtam én veb, hogy érdemes leülni. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.04. 20:16:18

nézem hát... :D bár a madridi derbit terveztem, de majd meglátom hogy alakulnak az eredmények :D

amugy sima 3-0 lesz, sztem az elején gyorsan elraknak kettőt és ennyi... :cry:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 15:15:13

Múltkor veb írta offban, hogy miért nem írtam le még pluszban hogy allez P...Magam törném el a kezemet ha ilyet írnék. :lol:
Ma Le Classique, mindegy ki milyen formában van ez rangadó. Kilenctől remélem veb te is nézni fogod. :D
En avant les Marseillais !!
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.29. 14:09:56

kanty írta:Lavezzi a punciszelfi után ismét alkotott. Csak erős idegzetűeknek. :D
Igazi idióta szvsz.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.29. 13:36:30

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.27. 17:36:55

Tetszik ez a felvetés, szeretem a statisztikákat így gyorsan megnéztem. :D
2010/11, hat győzelem, három döntetlen és nyert a Caen. 21-9 gk. Monaco-Lens-Avignon esett ki és ellenük 1 győzelem 2 döntetlen.
2011/12, öt győzelem, négy döntetlen, Dijon nyert. 15-8 a gk. Caen-Dijon-Auxerre esett ki és ellenük 1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség.
2012/13, hét győzelem,két döntetlen, nyert a Nancy. 12-4 a gk. Nancy-Troyes-Brest esett ki és ellenük 2 győzelem, 1 vereség.
2013/14, hat győzelem, négy vereség. Nyert a Reims, Rennes, Nantes és az éppen bent maradó Nice. 14-9 a gk. Sochaux-Valenciennes-Ajaccio esett ki és mindhármat sikerült legyőzni.
2014/15, hét győzelem, egy döntetlen és nyert a Caens valamint a Lorient. 24-14 a gk. Evian-Metz-Lens esett ki ellenük háromszor sikerült nyerni.
Caen 3:2-re nyert a Lorientt pedig 5:3-ra.

Azért ebben nem látok olyan durva összefüggéseket, a Marseille-nek nem volt olyan erős kerete, hogy simázzon 10/10 meccset. Nyilván hogy sokat jelenthettek volna, ha sikerül többet nyerni, de 6-7 győzelem az nem olyan gyatra. A francia bajnokság ráadásul azért kiegyenlített, s nem gondolom, hogy pl a Lyon sokkal jobbat érne el. PSG az más tészta, nekik annyira erős lett az utóbbi években a keretük, hogy tudnak pihentetni.

Szóval ne gyártsunk összeesküvéseket, de Tapie óta nyilván van gyanú. :lol:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.27. 16:24:45

Bob, komolyan mondom, ha egyszer lesz erre időm megnézem, hogy az elmúlt mondjuk 5-6 évben milyen az otthoni mérlegünk a tabella 2. felében tanyázó csapatok ellen. nem vennék rá mérget, de sztem tuti h negatív. tavalyi is emlékeim szerint a caen meg a lorient is úgy megszórt minket, hogy hirtelen azt sem tudom 4-5-6 gólokat kaptunk e tőlük, pedig a tavalyi az még egy masszív csapat volt :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.27. 16:10:27

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Angers remekül kezdte az idényt és most meg nyernek Marseilleben.....

Bordeaux 1:§ után kap hatot hét közben Nizzában majd most megveri a Lyont. :D

tippmixgyilkos márszej ismét lecsapott :lol: ezek egyszer olyat fognak bukni vmi bundázás miatt h hihetetlen :lol:
Angers tényleg jó, s masszív csapat. Elől meg a csoki Camara gólt lő, vagy letudja készíteni, ma is a jobbak között volt.
Marseille meg...Lass jó igazolás volt és Lucas is csinál jó dolgokat, de nem jönnek a pontok. Ma is lehetett volna ebben több. Viszont legalább most sikerült tizenegy embernek befejeznie a meccset. :D

Marseille Tapie óta nem bundázik. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.27. 15:59:47

Bob_Marley írta:Angers remekül kezdte az idényt és most meg nyernek Marseilleben.....

Bordeaux 1:§ után kap hatot hét közben Nizzában majd most megveri a Lyont. :D

tippmixgyilkos márszej ismét lecsapott :lol: ezek egyszer olyat fognak bukni vmi bundázás miatt h hihetetlen :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.27. 15:52:54

Angers remekül kezdte az idényt és most meg nyernek Marseilleben.....

Bordeaux 1:0 után kap hatot hét közben Nizzában majd most megveri a Lyont. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.09.27. 16:00:50-kor.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.25. 22:18:34

PCsabi írta:A vb pontosan keresztbe veri az európai bajnokságokat és a Bajnokok Ligáját, amik az esemény ideje alatt természetesen szünetelni fognak. FIFA-szabályok szerint a kluboknak minimum egy héttel előbb el kell engedniük a játékosokat a válogatottba, így a bajnokságok legalább öt hétre leállnak.

Különösen érdekes lesz a Premier League-ben játszók esete, akik hazamennek a vébéről, de a karácsony utáni, Boxing Day-i fordulóban, december 26-án már pályára is léphetnek, mert az biztos, hogy azokat a Premier League nem fogja elhalasztani. Anyagi szempontból azok a legjövedelmezőbb meccsek egész évadban.

A 2022-23-as szezon így egészen különleges lesz, valószínűleg már augusztusban elkezdődnek a nagy bajnokságok, hogy aztán júniusig tartsanak - mint Magyarországon általában. A spanyolok és az olaszok ennek biztosan nem örülnek, nem véletlenül rajtol augusztus legvégén, de inkább szeptemberben a Liga és a Serie A: nyáron sokkal kevesebb a néző a vakáció miatt. Ugyanez igaz már júniusra is, ráadásul a helyzetet az is bonyolítja, hogy jelenleg a futballidény utolsó meccse a Bajnokok Ligája-döntő, addig minden nívós bajnokságot be kell fejezni.
Meglehet ezeket oldani, de annyira bevett szokás, hogy Nyáron vannak a világesemények, hogy rengeteg dolog felfog borulni. Előtte évben Copa America, gyönyörű lesz a program. :D Egy dél-amerikai játékos letol egy Copát 2021 Nyarán, majd beesik a csapatához, ahol lenyomja a szezont majd alig pár hét szünet, mert előrehozzák a 2022-23 idényt és fogja nyomni Júniusig?...Hát az úgy konkrétan azt jelenti, hogy 2021 nyara és 2023 nyara közt lesz pár hét szünet, hány sérülés lesz majd?

És akkor még arról ne is beszéljünk, hogy a nemzetközi kupákhoz kell selejtezőket is játszani, plusz a válogatott selejtezők is. Ez embertelen lesz 2 évig.
Kép
Kép
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2015.09.25. 21:40:55

csababarca írta:ezt a baromságot magamtól tudtam, de csekkolhatod a neten akárhol.
Mostt nézem és inkább december a zöme, akkor csak 25+ van.

De én kérek elnézést, máskor kussolok.
Én is kussolok, mert nem voltam kellően körültekintő: ahány oldalt nyitok meg, annyiféle adatot szolgáltatnak 10-40 Celsius között :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.25. 21:30:44

ezt a baromságot magamtól tudtam, de csekkolhatod a neten akárhol.
Mostt nézem és inkább december a zöme, akkor csak 25+ van.

De én kérek elnézést, máskor kussolok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tivornya
Capitá del Barça

2015.09.25. 21:26:55

csababarca írta:
Tivornya írta:Télen rendezendő VB-nek miért kell klimatizált :roll: stadionokat építtetni a rabszolgákkal?

mert Katarban 30+van novemberben is.
Ezt a baromságot mégis hol olvastad? :D Az ottani sivatagos vidéken nem ezt jelenti a tél, hanem azt, hogy nem -20 Celsius fok van, hanem mondjuk +10. De ha nem így van, akkor javíts :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.25. 21:14:33

Tivornya írta:Télen rendezendő VB-nek miért kell klimatizált :roll: stadionokat építtetni a rabszolgákkal?

mert Katarban 30+van novemberben is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tivornya
Capitá del Barça

2015.09.25. 20:58:42

Télen rendezendő VB-nek miért kell klimatizált :roll: stadionokat építtetni a rabszolgákkal?
PCsabi
aka Game90

2015.09.25. 18:08:43

A vb pontosan keresztbe veri az európai bajnokságokat és a Bajnokok Ligáját, amik az esemény ideje alatt természetesen szünetelni fognak. FIFA-szabályok szerint a kluboknak minimum egy héttel előbb el kell engedniük a játékosokat a válogatottba, így a bajnokságok legalább öt hétre leállnak.

Különösen érdekes lesz a Premier League-ben játszók esete, akik hazamennek a vébéről, de a karácsony utáni, Boxing Day-i fordulóban, december 26-án már pályára is léphetnek, mert az biztos, hogy azokat a Premier League nem fogja elhalasztani. Anyagi szempontból azok a legjövedelmezőbb meccsek egész évadban.

A 2022-23-as szezon így egészen különleges lesz, valószínűleg már augusztusban elkezdődnek a nagy bajnokságok, hogy aztán júniusig tartsanak - mint Magyarországon általában. A spanyolok és az olaszok ennek biztosan nem örülnek, nem véletlenül rajtol augusztus legvégén, de inkább szeptemberben a Liga és a Serie A: nyáron sokkal kevesebb a néző a vakáció miatt. Ugyanez igaz már júniusra is, ráadásul a helyzetet az is bonyolítja, hogy jelenleg a futballidény utolsó meccse a Bajnokok Ligája-döntő, addig minden nívós bajnokságot be kell fejezni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.25. 17:59:03

És akkor a bajnokságok mikor fognak zajlani? Lesz itt kavarodás rendesen. :D Totál szét lesznek hajtva a játékosok. Érthető, hogy Nyáron az 50 fokban nem a legszerencsésebb meccseket tolni Katarban, de így első blikkre rohadt furcsa lesz Novemberben VB-t nézni.....
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.25. 16:52:40

kanty írta:
PCsabi írta:Fifa have announced that the World Cup in Qatar will be played from 21 November to 18 December 2022.
Teljesen érthető döntés, egy abszolút nem korrupt szervezettől. Hülyeség is volt nyáron tartani a vébét, így legalább a győztes elmondhatja, hogy a Jézuskától kapta a kupát, a többiek pedig arra foghatják a sikertelenséget, hogy egész évben rossz kis fúk voltak.
És mindezt azért, mert pár arab olajherceg lefizetette Blatteréket, ráadásul halálra dolgoztattak ezer embert, hogy felépüljenek a csilli-villi stadionjaik. Undorító. Én nem fogom nézni ezt a világbajnokságot, lesz jobb dolgom is.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Válasz küldése