lehet hogy felhígult a blogírók társasága.
Hát a baromságnak vhogy nyomatékot kell adni.lui1698 írta:http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... anylabdat/
Érdekes.
Említik itt, hogy az Inter legyalulta a Barca-t. Erre én nem igazán emlékszek, de lehet, hogy én vagyok hülye.
Mondjuk Sneijder tényleg ott kellene, hogy legyen az első 3-ban.
A cikkben azt írják, hogy akik az aranylabdát odaítélik, valószínűleg nem inter drukkerek. A cikk írójáról viszont nem ezt annyira nem mondhatjuk el...kurdt írta: 3. az író gyengeelméjű, vagy legalábbis elfogult
1. ugye ez már nem csak a France Football, hanem a szövetségi kapitányok + a válogatott csapatkapitányok döntése is...NST írta:A France Footballnál mindenkinek elment az esze.
[...]
klubszinten a Sneijder által vezetett Inter legyalulta a Barcelonát
[...]
Egyszerűen nem létezik rá ésszerű magyarázat, hogy ne Sneijder kapja az Aranylabdát.
[...]
Egy az egyben, a cséká isP.U.Y.O.L. írta:Érdekes...bence-barca írta:Bazz, először azt hittem a honlap rossz, egytől egyig ugyanez a csapatom nekem is
Szerintem több jelentkező nem lesz, aki ugyanezt választotta volna, de legalább nem vagyok egyedül.![]()
(Amúgy a csapatkapitány is ugyanaz?)
Hupsz....levproff írta:P.U.Y.O.L. "rosszul" írta be a linket, ezért mindenkinek a saját csapata jelenik meg.![]()
Akkor már hárman vagyunk. Tévedtem...ab1daL írta: Természetesen hozzád és bence-barca-hoz akartam sorry.
Természetesen hozzád és bence-barca-hoz akartam sorry.P.U.Y.O.L. írta:Ööööö...ezt most kinek szántad? Mert amit idéztél, ahhoz nem igazán passzentos.ab1daL írta:Nekem is.Még a kapitány is megegyezik.
Bár szerintem Villa nem lesz benne, inkább Forlán. :S
Ööööö...ezt most kinek szántad? Mert amit idéztél, ahhoz nem igazán passzentos.ab1daL írta:Nekem is.Még a kapitány is megegyezik.
Bár szerintem Villa nem lesz benne, inkább Forlán. :S
Nekem is.Valbali írta:Konkrétan arra gondoltam, hogy mondjuk Messi és Xavi ugyanannyi voksot kap.Rumig írta:Mivel minden válogatott szövetségi kapitánya és csk-ja, valamint országonként egy újságíró szavaz, elég valószínűtlenValbali írta:Lehet olyan a szavazásnál, hogy patthelyzet?
Érdekes...bence-barca írta:Bazz, először azt hittem a honlap rossz, egytől egyig ugyanez a csapatom nekem is
Elviekben igen, de erre 0.1 % az esélyValbali írta:Konkrétan arra gondoltam, hogy mondjuk Messi és Xavi ugyanannyi voksot kap.Rumig írta:Mivel minden válogatott szövetségi kapitánya és csk-ja, valamint országonként egy újságíró szavaz, elég valószínűtlenValbali írta:Lehet olyan a szavazásnál, hogy patthelyzet?
Konkrétan arra gondoltam, hogy mondjuk Messi és Xavi ugyanannyi voksot kap.Rumig írta:Mivel minden válogatott szövetségi kapitánya és csk-ja, valamint országonként egy újságíró szavaz, elég valószínűtlenValbali írta:Lehet olyan a szavazásnál, hogy patthelyzet?
Bazz, először azt hittem a honlap rossz, egytől egyig ugyanez a csapatom nekem isP.U.Y.O.L. írta: Az én csapatom
Bár hiányoltam pár nevet, akikre szavazni lehetett volna, de azért az adott lehetőségek közül is sikerült összehoznom valamit.socio66 írta:itt az én csapatom.
Mivel minden válogatott szövetségi kapitánya és csk-ja, valamint országonként egy újságíró szavaz, elég valószínűtlenValbali írta:Lehet olyan a szavazásnál, hogy patthelyzet?
3x volt már ilyen.bence-barca írta:Amúgy az szép lenne, ha egymást követő 2 idényben Barcás kapná
Volt már ilyen, h 2 különböző játékos (tehát nem címvédés volt) kapta meg a lasztit 2 éven belül, úgy, h egy csapatban voltak?
1957-Alfredo Di Stéfano-Real Madridbence-barca írta: Volt már ilyen, h 2 különböző játékos (tehát nem címvédés volt) kapta meg a lasztit 2 éven belül, úgy, h egy csapatban voltak?