Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, lehet úgy lesznek mint a dobogónál szoktak a sportolók.bence-barca írta:Remélem az nem sejtet semmit, h Ini van középen...Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=dNofNdj4eX0
Remélem az nem sejtet semmit, h Ini van középen...Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=dNofNdj4eX0
Azért egy gólból ne induljunk ki. 2006-ban MaterazziLogan10 írta:szerintem a vb-győzelmet érő gól sokat nyom ugyhogy inire szavaztam.de xavi fogja kapni
Na igen, ezért kell Xavinak kapnia! Részemről is ment egy szavazat a karmesterre!Capon írta:Nélküle sem a Barca sem a Spanyol válogatott nem lenne ott ahol.
2x nyertek ebt.Rivaldinho írta:Nem tudom miért mondjátok. Legesélyesebb Del Bosque szerintem. VB győzelemig vezetett, egy még soha Világbajnokságot nem nyerő csapatot és Európa-bajnokságot is csak 1x nyerő gárdát a csúcson tarott.
Ez nagyon jófcbarca0827 írta:Mivel az a kérdés, hogy ki érdemelné meg legjobban, ezért Messire szavaztam. Amúgy Xavinak adnám, de szerintem Iniesta kapja.
csatlakozomkanty írta:Kényelmes helyzetben vagyunk, hiszen azon kell "vitázni", h melyik Barcelona játékos kapja meg az Aranylabdát![]()
Ha a hatékonyságot és számokat vesszük alapnak akkor egyértlemű, h Messi érdemelné meg a legjobban. Elképesztő szezonja van, de a VB nem jött össze, és mint tudjuk az eléggé fontos volt idén.
Ha az eszemre hallgatok akkor azt mondom, h Messi, ha a szivemre akkor Xavi. Nem kedvelem jobban a spanyolt, de ahogy már többen is mondták neki ez az utolsó lehetősége és ilyen szezonnal reális esélye van, h nyerjen. Iniesta érdekes. A tavasz nem volt kiemelkedő, a VB-n nem volt rossz, de a döntő lőtt gólja lehet, h elég lesz. Ha lehet ilyent mondani akkor hármuk közül ő érdemli meg a legkevésbé.
Az én sorrendem:
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
igen..sajnosS.Agüero írta:Szívem szerint Pepet választanám, de szvsz José nyeri.Initom írta:olyan topic tudtommal nincs de szerintetek ki lesz a legjobb edző?
nélam Del B. nem esélyes ...inkább Pep és Mou - szoros lesz
Szívem szerint Pepet választanám, de szvsz José nyeri.Initom írta:olyan topic tudtommal nincs de szerintetek ki lesz a legjobb edző?
nélam Del B. nem esélyes ...inkább Pep és Mou - szoros lesz