2013.03.23. 13:30:04
Hát ez megint szánalmas volt !
Utolsó percben,amolyan jó magyar szokás szerint kapunk gólt,egy olyan román válogatottól,akit tegnap az európai csapatok 90%-a rommá vert volna,mert ha lehet ilyet mondani még minket is sikerült alulmúlniuk !
Ádám báttyám,lehet,hogy nem a sajtó teremben kéne istenkirálynak lenni,és beolvasni az újságíróknak,hanem egy ici-picit több alázattal kéne ehhez a játékhoz állni,kezdésnek megtenné,hogy pl. 3méterről tök üresen legalább kaput találsz,na az nagyon jó lenne !
Egy Messi,egy Del Piero,egy Maldini nem engedi meg magának ezt a hangnemet amit te megütöttél,pedig mögöttük tudás is van !
Labdakezelés ?? Elsírtam magam meccs közben többször is (a vezetésünk ellenére),hogy mind1iktől 0,5-m-re elpattan a labda,még a legegyszerűbb passzok után is,pedig a legtöbbjük Nyugaton profiskodó amatőr !
Ennek így semmi értelme,és csak remélni merem,hogy a kijutás ezekután senki fejében nem motoszkál,mert ha már csak a pótselejtezőig is elvergődnénk magunkat,ott az első szembejövő akkora pofont adna,hogy 5-6 évig keresnénk magunkat !
Egy problémám van,hogy nagyon imádom ezt a játékot,az egész labdarúgásnak a fanatikusa vagyok addig,ameddig meg nem nézek egy NB1 vagy válogatott meccset mert utána másnap felkelni sincs kedvem,pedig isten látja lelkem minden próbálkozásuknál szorítok nekik,de 12éve egy helyben toporgunk! Az utolsó jó válogatott a szememben az a Gelei csapat volt,bár szerintem az is csak azért,mert 61ezer ember társaságában végignéztem a 2-2-es olasz csodát,mert azonkívül sok értékelhető meccsünk ott sem volt ! Esküszöm,bár nyilván van bennem elfogultság,ha a Fradi az utóbbi időben nem kezdene újra elbűvölni engem az őszinte játékával,akkor felőlem az összes magyar pályát felszánthatnák,és beszórhatnák sóval !
És ami a legszomorúbb az egészben,hogy Kedden újra reményekkel telve ülök le a TV elé,és megint pofán fog köpni a csapat,de ez van,az első pofon a legnagyobb,mi meg már 25éve szokjuk (én még kevesebb) így ez már nem fog annyira fájni !
Ez pedig nagyon tetszett,egy másik fórumon olvastam,és remekül leírja a Magyarországon és Nyugaton uralkodó szemlélet különbséget :
"Moniz a fociért él, Egervári a fociból."
Ja,és még valami: Az elkényelmesedett,haza csak sztárkodni,és királykodni járó senkiházik helyett nyugodtan lehetne játszatni Bödét,Tőzsért,Varga Józsikát,és még sorolhatnám,ennél lejjebb már úgysincs,hátha ők összehoznak valamit !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Mezner2 2013.03.23. 13:40:46-kor.