Néztem a keddi-szerdai BL meccseket, pontosabban a MC-BM meccset, ill. tegnap kapcsolgattam a 2 meccs között. Néhány észrevétel.
- ez a Bayern borzasztó gyenge csapat lett, már-már a Barcára emlékeztetett a CDR RM meccsen. Az Upemecano egy annyira gyenge játékos, hogy az valami hihetetlen!

Ezek után merje szidni bárki Garciát...

Eszméletlen mennyire fogalmatlanok voltak, Sanénak voltak helyzetei, de egyébként simán lehetett volt 4 vagy 5-0 is a vége. Ha a BL-ben esetleg továbbmegyünk és ott találkozunk a Bayernnel, tuti ütjük őket, mert ez borzasztó gyenge volt. Nesze neked Tuchel...
- a Real megkapta ezt a minden sebből vérző Chelsea-t, edzőváltás, ideiglenes edző, bajnoki 11. hely, jövőre európai kupa nélkül.... Mondhatjuk, a Madrid fényévekre van tőlünk, mert lesimázták a Poolt és a Chelsea-t is. Nem akarom elvenni az érdemeiket, mert ők továbbjutottak, mi meg nem, de azért ez a 2 angol csapat nem az a szint, mint a MU volt az EL-ben.
- a Milan-Naploi meccs meg.... nemrég néztem a bajnoki meccsüket, az nagyon jó volt, de ez a tegnapi.... óvatoskodó semmilyen 1-0. A Napoli meg baromi nagy formában volt eddig, de elérte a Barca betegség, tavaszra pukkadnak ki.... Pedig ilyenkor kéne csúcsformában lenni, ilyenkor osztják a kupákat.
Az a fájó, hogy ezek közül a csapatok közül kb. a MCity akivel meggyűlne a bajunk, ha formában vagyunk, egy ilyen Milan, vagy Bayern nem lehetne megoldhatatlan feladat...