NB1 - Magyar Bajnokság
-
- Director del Fútbol
Miről beszéltek?
Ezt a topicot is be kéne zárni, mert NB1, meg magyar bajnokság nem létezik.
Ismét Csongor barátommal tudok egyetérteni alattam: atomot az összes pályára.
Ezt a topicot is be kéne zárni, mert NB1, meg magyar bajnokság nem létezik.
Ismét Csongor barátommal tudok egyetérteni alattam: atomot az összes pályára.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kész! Ez egy világklasszis! Meg vagyok győzve!Robee írta:Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8

Amíg ilyen szemléletű játékosaink vannak, nem is szabad semmiféle előrelépést várni.
Én még a 3 kilóból is lefaragnék.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Micsoda csapat.Robee írta:Most mondjam azt h figyelte őt az Atalanta még régebben? Úgyis szartok a véleményemre(ugyebár mint a segglyuk)

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ah,ah. Én is rúgtam már szép gólokat,mégsem dobtak fel a youtubera.Ha értene hozzá,nem itt lenne.Egy ilyen kijelentés meg bárkitől szánalmas.Robee írta:nyilván nem adok igazat neki, ez egy elcseszett kijelentés volt még ha így is gondolta, de nekem az az érzésem, hogy te ebből a pár mondatából szűrted le hogy ez egy [auto_cenzúra] játékos - tévedsz. Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Viszont ami jó hír a magyar focival kapcsolatban az az,h meg lehet venni a Fradi játékosait!!! 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Barça B
- Kapcsolat:
nyilván nem adok igazat neki, ez egy elcseszett kijelentés volt még ha így is gondolta, de nekem az az érzésem, hogy te ebből a pár mondatából szűrted le hogy ez egy [auto_cenzúra] játékos - tévedsz. Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8Saviola írta:Na,az ilyen kis bzik miatt tartunk itt,ahol. Magyar játékos létére, egy olyan bajnokságban is sz.r,amit lassan már a máltai köröz,van ekkora arca.Szégyen.300e forintból családok élnek meg..suttyó.
Krojf írta:A Fradi leendő új komplexumának látványterve elkészült!
Most már csak a csapatnak ki kell érdemelnie a játékával!
Szandim Drága Csillagom!
Fogsz-e ott játszani?
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=213494
K.
Hát, ha fogok, akkor biztos mindenkit meghívok

Kicsit amúgy sajnálom, h le lesz dózerolva a mostani stadion. Ehhez kismillió emlék kötődik, és azért elég legendás. Nembiztos, h ledúrnám az egészet. Jó persze modern lesz meg minden, de azért ez mégis...

Át lesz variálva az edzőpálya, meg a fű kettes pálya is mögötte, ami kb nekünk hazai pálya, szóval még egy fájó pont. Járhatunk egy csomó ideig a népligeti edzőcuccosba.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Na az ilyenek meg elmehetnek a sunyiba....Erre csak annyit, hogy csinálhatnak bármit a klubvezetők,lehet fizetési sapka,jöhetnek a klasszis tehetségek,amíg ilyen lesz a mentalitás,addig ilyen lesz....Mihu írta:
De itt jött egy olyan dolog, amin én személy szerint mélységesen felháborodtam:
Egy Demjén Gábor nevű 22 éves debreceni játékos erre azt nyilatkozta, hogy teljesen abszurdnak tartja ezt az ötletet. Véleménye szerint 300 ezer forintból nem tudnának megélni. Neki is kell fizetni kocsitörlesztést, fizetnie kell a rezsit, és meg kell élnie valamiből. Ő elhiszi hogy vannak akik 300 ezernél kevesebb fizetésből is megélnek, de szerinte az életvitelük fenttartásához nem lenne elég egy 300 ezres fizetés.
Mások 80-120 ezres fizetésből élnek, minden nap legalább 8 óra munkával, és méghozzá nem egy klímás irodában, hanem nyáron kint a 40 fokban a napon kétkezi melót végeznek, sokszor még hétvégén is. És mégsem haltak még éhen. Ő meg 22 évesen lakást kap, naponta 1-2x lemegy egy 2 órás edzésre, szombaton vagy vasárnap meg lenyom egy meccset, amin lehet hogy nem is játszik, csak 15-20 percet. És él mint Marci hevesen.
Rossz,gyenge,lassú és sajnos a miénk....
.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Na,az ilyen kis bzik miatt tartunk itt,ahol. Magyar játékos létére, egy olyan bajnokságban is sz.r,amit lassan már a máltai köröz,van ekkora arca.Szégyen.300e forintból családok élnek meg..suttyó.Mihu írta:Egy Demjén Gábor nevű 22 éves debreceni játékos erre azt nyilatkozta, hogy teljesen abszurdnak tartja ezt az ötletet. Véleménye szerint 300 ezer forintból nem tudnának megélni. Neki is kell fizetni kocsitörlesztést, fizetnie kell a rezsit, és meg kell élnie valamiből. Ő elhiszi hogy vannak akik 300 ezernél kevesebb fizetésből is megélnek, de szerinte az életvitelük fenttartásához nem lenne elég egy 300 ezres fizetés.
Mások 80-120 ezres fizetésből élnek, minden nap legalább 8 óra munkával, és méghozzá nem egy klímás irodában, hanem nyáron kint a 40 fokban a napon kétkezi melót végeznek, sokszor még hétvégén is. És mégsem haltak még éhen. Ő meg 22 évesen lakást kap, naponta 1-2x lemegy egy 2 órás edzésre, szombaton vagy vasárnap meg lenyom egy meccset, amin lehet hogy nem is játszik, csak 15-20 percet. És él mint Marci hevesen.
- Mihu
- Director del Fútbol
Csak vasárnaponként olvasok Nemzeti Sportot, de most ez is elmaradt, mert szülinapi parti volt nálunk. Úgyhogy csak a tegnapi Heti Helyzet ismétlésből értesültem arról, hogy kisebb vita alakult ki a klubvezetők és Bozsik Péter között, mert Bozsik azt mondta hogy a klubvezetőknek nagyon nagy része van abban hogy a magyar foci ott tart ahol. A vezetőket is megkérdezték, és ők visszautasították ezt az állítást. Az egyik klubvezető azt nyilatkozta, hogy szerinte fizetési sapkát kellene bevezetni és hogy egy csapatnál 20 profi és 5 amatőr játékos legyen. A profiknak meg 300ezres fizetésük legyen. Eddig még örültem is a hírnek, helyeseltem is a dolgot.
Egy Demjén Gábor nevű 22 éves debreceni játékos erre azt nyilatkozta, hogy teljesen abszurdnak tartja ezt az ötletet. Véleménye szerint 300 ezer forintból nem tudnának megélni. Neki is kell fizetni kocsitörlesztést, fizetnie kell a rezsit, és meg kell élnie valamiből. Ő elhiszi hogy vannak akik 300 ezernél kevesebb fizetésből is megélnek, de szerinte az életvitelük fenttartásához nem lenne elég egy 300 ezres fizetés.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A Fradi leendő új komplexumának látványterve elkészült!
Szandim Drága Csillagom!
Fogsz-e ott játszani?
K.
Szandim Drága Csillagom!
Fogsz-e ott játszani?
K.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez hatalmas:DDDDD A 3. gólnál nem kicsit gurult el a gyógyszere, de hát az ilyen nemnormális emberek kellenek a meccsekre:DD Adnak egy külön impulzust a meccsnek amitől sokkal jobban nézhető lesz egy kivülállónak is mint pölö één... Olyan mint Horty esete a bundesliga 2-vel vagy a brazil bajonoksággal..Enrique írta:Még mindig Zete-Hali: http://sportgeza.hu/futball/2008/11/18/ ... oni_vipera
PetI-vel a volt töritanárunk az illető.
Hatalmas forma:DDD És ez volt a töritanárotok........

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:

Találós kérdésem van felétek:
Mit ábrázolhat vajon e kép?? Kinek a műve ez a galádság?? (nagyon derék teljesítmény, azért ezt meg kell jegyeznem) És milyen lehet a konzisztenciája az itt látott valaminek...
Tessék csak tessék.
Naon szépen kérem ne töröljétek ezt a hsz-t, mert nagyonban kapcsolódik az NB1 topichoz... És még annyi, hogy jövőre feljutunk és rendet teszünk az nb1-ben.
Köszönöm a lehetőséget!! Csucsu, anyu süss lecsót!
- Titinho
- Director del Fútbol
Na kész...ez már sok...kész, annyi, kiestünk.
Bárányos Zsolttal is szerződést bontott a Szpari!
Ez már 2 hét alatt a 4. szerződésbontás: Shevel, Belényesi, Zaleh és most Bárányos! Az őszi idény egyik legjobbjával! Atyavilág...
Méghogy Intertotó-kupa...cöö...örüljünk ha ezzel a kerettel nem esünk ki most már!
De bezzeg Hegedűs vagy Lippai az marad...na ez a szégyen. 
Bárányos Zsolttal is szerződést bontott a Szpari!
Ez már 2 hét alatt a 4. szerződésbontás: Shevel, Belényesi, Zaleh és most Bárányos! Az őszi idény egyik legjobbjával! Atyavilág...
Méghogy Intertotó-kupa...cöö...örüljünk ha ezzel a kerettel nem esünk ki most már!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- miihii
- KHAL
Ligakupa.
FTC-Kispest 2:2.63. perc.Kétszer egyenlített már a hazai csapat.
jó kis sárdagasztás megy...
HAJRÁ FRADI!!!!
Szerk.:
Emberhátrányban a Kispest!!!ExFradista Takács OFF
FTC-Kispest 2:2.63. perc.Kétszer egyenlített már a hazai csapat.
jó kis sárdagasztás megy...
HAJRÁ FRADI!!!!
Szerk.:
Emberhátrányban a Kispest!!!ExFradista Takács OFF

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Szerintem a Sport Klub-os illetőket magasan veri!Így kell közvetíteniEnrique írta:Még mindig Zete-Hali: http://sportgeza.hu/futball/2008/11/18/ ... oni_vipera

Gaboni vipera

Más:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=209839
Kíváncsi vagyok,mi lehet az ok

Tippelni viszont nem tudok,mert ez Magyarország,a hülyeségnek pedig itt nincs határa...
.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Még mindig Zete-Hali: http://sportgeza.hu/futball/2008/11/18/ ... oni_vipera

-
- Director del Fútbol
Hát megmondom őszintén nem vok alapos követője az nb1-nek de azért nagyjából képben vagyok. Viszont a ZTE-Hali bő összefoglalóját csak most láttam. Azt kell mondanom h grat mind2 csapatnak!! Nyugati foci volt: Fantasztikus játék, láttam h a nézőkre sem lehetett panasz, mert telt ház és nagyszerű hangulat! Remélem sok ilyen jó meccset láthatunk a közeljövőben, bár kellenek, illetve kellene fognak a klaszzikus derbik ehhez pl ezen kívűl ugye a Fradi-Ute. Remélem lassan fejlődni fog a színvonal és szerintem ehhez nagy szükség lesz 1 Ferencvárosra, bár én nagyon remélem h nyugatról a PMFC is felkerül!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- miihii
- KHAL
Még egy picit visszakanyarodva a Zete-Halira...
Én is kint voltam,pont a halisták melletti ütközőszektor szélén.Az a füst durva volt az elején (még h a dohányzás káros az egészségre!
),és naon jól nézett ki az élőkép a fáklyákkal Armada részről
Izgatottan vártam a kezdést,mert hallottam egy sztorit meccsre menet.Azt,h a halisták akarták megvenni a kezdőrúgást,de nem kapták meg...Aztán állítólag egy badacsonyi cégen keresztül mégis megszerezték.A terv szerint a csávó odament volna ZTE mezben elvégezni a kezdést,majd utána leveszi a kék-fehér dresszt,alatta Haladás cucc és meggyújtja a hazaiak textiljét!!!De szerencsére ebből cs annyi lett,h nagykabátban bement a csóri és amikor levette,szimplán a zöld-fehér mez virított rajta.Így is természetesen kapott "némi" füttyöt,de ha a másik forgatókönyv lett volna,komoly "visszahangja" lenne
Remek mecs volt,félelmetes hangulattal.A csúcs,amikor az egész stadion nyomatta:
INDUL A BUSZ!!!
Bakker,kiborsózok,ha cs rágondolok
Tök durva,már két napja jóformán cs hangjában korlátozott emberkékkel talizok itt Egerszegen!Mindenki szépkiabálta magát a meccsen
Én is mutálok picit 
Én is kint voltam,pont a halisták melletti ütközőszektor szélén.Az a füst durva volt az elején (még h a dohányzás káros az egészségre!

Izgatottan vártam a kezdést,mert hallottam egy sztorit meccsre menet.Azt,h a halisták akarták megvenni a kezdőrúgást,de nem kapták meg...Aztán állítólag egy badacsonyi cégen keresztül mégis megszerezték.A terv szerint a csávó odament volna ZTE mezben elvégezni a kezdést,majd utána leveszi a kék-fehér dresszt,alatta Haladás cucc és meggyújtja a hazaiak textiljét!!!De szerencsére ebből cs annyi lett,h nagykabátban bement a csóri és amikor levette,szimplán a zöld-fehér mez virított rajta.Így is természetesen kapott "némi" füttyöt,de ha a másik forgatókönyv lett volna,komoly "visszahangja" lenne

Remek mecs volt,félelmetes hangulattal.A csúcs,amikor az egész stadion nyomatta:
INDUL A BUSZ!!!
Bakker,kiborsózok,ha cs rágondolok

Tök durva,már két napja jóformán cs hangjában korlátozott emberkékkel talizok itt Egerszegen!Mindenki szépkiabálta magát a meccsen

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Én lépten-nyomon figyeltem a tatabányai focit és engem is meglep!Bányász írta:Tudom nem sokakat érint a tatabányai foci,de ez sztem országosan is érdekes hír.
Nyáron ugye nagytakarítást csináltak,elküldtek mindenkit majd nyílt próbajátékon válogattak embereket meg igazoltak pár fiatalt.
Ez az egész projekt Octavio Zambrano ötlete volt és szabad kezet kapott a megvalósításában.Senkinek semmi beleszólása nem volt,azt tartott meg akit akart stb.
Úgy nézett ki gyenge lesz a csapat,de csodák csodájára(vagy a szintén gyenge NB2nek hála)a csapat eléggé stabilan ott tudott maradni a középmezőnybe,holott a szezon előtt a bentmaradás volt a cél kb.
Erre most elküldték a Zambranot is meg a Dajkát is.Kabaré.Mi értelme volt így a nyári dolgoknak?
Láttam már egy két furcsa dolgot itt a Bányásznál de ezzel azért meg tudtak lepni...

Szóval,ezért sem értem,miért rúgták ki őket?!
Egyébként én ajkai vagyok,az Ajkaiaknak szerencsére most jól megy,jött az Artner Tamás és fellendítette a csapatot(sokkal taktikusabb lett és jobban védekezik a csapat)Na ezt csak azért mondtam,mert 4 pontot elhullajtottunk kieső helyen álló csapatokkal szemben,és ha valaki megnézi a tabellát,akkor ha ez a 4 pont meglenne,akkor ott lennénk az első 3ban

Szóval,ez a magyar foci....
.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Tudom nem sokakat érint a tatabányai foci,de ez sztem országosan is érdekes hír.
Nyáron ugye nagytakarítást csináltak,elküldtek mindenkit majd nyílt próbajátékon válogattak embereket meg igazoltak pár fiatalt.
Ez az egész projekt Octavio Zambrano ötlete volt és szabad kezet kapott a megvalósításában.Senkinek semmi beleszólása nem volt,azt tartott meg akit akart stb.
Úgy nézett ki gyenge lesz a csapat,de csodák csodájára(vagy a szintén gyenge NB2nek hála)a csapat eléggé stabilan ott tudott maradni a középmezőnybe,holott a szezon előtt a bentmaradás volt a cél kb.
Erre most elküldték a Zambranot is meg a Dajkát is.Kabaré.Mi értelme volt így a nyári dolgoknak?
Láttam már egy két furcsa dolgot itt a Bányásznál de ezzel azért meg tudtak lepni...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure