Magyar Válogatott
Gyenge a képzés, nincs mentális felkészítés. Itthon az alibi megy! A vezetőség beígér fűt-fát a játékosnak, a fizetésekkel sumákolnak, így nincs igazi számonkérés, itt már bukik a mentalítás kérdése.
Az utánpótlásban, ha a gyereked nem kiemelkedő, a szülők kenik az edzőt, hogy mégis játszon...mit várunk?! A legfontosabb program, a Bozsik arra neveli őket, hogy a győzelem nem fontos...tessék?! A legfogékonyabb korban kiverik a mentális képességet, elfelejtik megtanítani a gyereket nyerni, a lényegre. Hasonlítsuk össze e tekintetben a tegnapi meccset egy angol harmaddal.
Elhiszi valaki ezeknek a játékosoknak, h ki tudnak jutni?! Ők sem hiszik el, csak mondják, annyira látszik rajtuk, semmi önbizalom.
Vagyis az alap egyenlő a nullával, de nem csak a focistákat kell elővenni, hanem azt is, aki képezte őket. A magyar focit helyre lehetne tenni, de ahhoz radikális módosításokra van szükség. A tényeket nem látják a nagyjaink, mert egyszerűen becsukják a szemüket.
Pénzmosoda a magyar foci!
Az utánpótlásban, ha a gyereked nem kiemelkedő, a szülők kenik az edzőt, hogy mégis játszon...mit várunk?! A legfontosabb program, a Bozsik arra neveli őket, hogy a győzelem nem fontos...tessék?! A legfogékonyabb korban kiverik a mentális képességet, elfelejtik megtanítani a gyereket nyerni, a lényegre. Hasonlítsuk össze e tekintetben a tegnapi meccset egy angol harmaddal.
Elhiszi valaki ezeknek a játékosoknak, h ki tudnak jutni?! Ők sem hiszik el, csak mondják, annyira látszik rajtuk, semmi önbizalom.
Vagyis az alap egyenlő a nullával, de nem csak a focistákat kell elővenni, hanem azt is, aki képezte őket. A magyar focit helyre lehetne tenni, de ahhoz radikális módosításokra van szükség. A tényeket nem látják a nagyjaink, mert egyszerűen becsukják a szemüket.
Pénzmosoda a magyar foci!
- visca el barca
- Presidente del Barça
távol áll tőlem h bántsam, sőt elismerem h idén milyen jol nyomja, de ez az ember hihetetlen mennyire suta. csetlik-botlik, labdát megtartani nem tud, és 25 éves korára olyan lassú, h azt bármelyik benga belső védő megirigyelné. a mainzzal néha elcsípek egy-egy meccsét, neki kb anny a tudása, h van egy aránylag jó kapuérzéke, a 16-osnál megkapja, lövi gól. ő csak és kizárólag egy olan csapatban tud megélni, ahol neki nem kell védekezni, hanem maradhat elől, aztán szögleteknél, meg ugy enblock mindent ráívelnek. olyan ő mint a gomez egy marha gyenge kiadásban.Messa írta:A meccsről úgy általában, Szalai borzasztó nagy csalódás volt. Nagy szezont fut, de a mai játékánál Torghelle is csak jobbakat produkált.
nem, nem szerzünk 3 pontot, de még egyet sem. jó esetben lesz egy 1-0, rosszabb esetben a törökök felmosatják velünk az atatürköt.Messa írta:Kedden török meccs, ha nem szerzünk 3 pontot, letehetünk mindenről.
tegnap nem történt semmi különös, mindössze annyi hogy 1-2 hónappal lecsökkent a "kijutunk a vb-re" láz.
nem vagyok egy pálfordulós típus, de 5-10 évvel ezelőtt képes voltam elutazni a válogatottal a világ végére is, tegnap meg kb annyira érdekelt az egész, hogy még szobabicikliztem néztem fél órát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Komikus, szomorú, hihetetlen. Nem is azt bánom hogy 3 órát utaztam oda-vissza és csak döntetlen lett, hanem azt ahogy döntetlen lett. Komolyan mondom kaptunk volna inkább rögtön a 75. percben egy 25 méteres bombagólt és lett volna úgy 2-2. Akkor húzza a száját az ember de ez van.
DE ÍGY??? Nem tudom hány ezren lehettünk a stadion mellett, de ennyi döbbent arcot még nem láttam, fel sem fogták mi történt.
Tipikus magyar gól volt, már csak az lett volna a szebb ha Mutu lövi. A bíróról nem tudok mit mondani, majd megnézem itthonról is, tisztább lesz úgy.
A meccsről úgy általában, Szalai borzasztó nagy csalódás volt. Nagy szezont fut, de a mai játékánál Torghelle is csak jobbakat produkált. Kivetítőről az jött le, hogy egy elég alacsony színvonalú meccs volt, sok technikai hibával mindkét oldalon. Az hogy ilyen szinten sem tudunk labdát kezelni, arra nincsenek nagyon szavak, kb 3 játékos van a keretben akihez nyugodtan oda lehet passzolni a lasztit mert át tudja venni.
Jól is jönne ilyenkor egy Huszti mondjuk, de ezt már elő sem hozom inkább.
Kedden török meccs, ha nem szerzünk 3 pontot, letehetünk mindenről.
DE ÍGY??? Nem tudom hány ezren lehettünk a stadion mellett, de ennyi döbbent arcot még nem láttam, fel sem fogták mi történt.
Tipikus magyar gól volt, már csak az lett volna a szebb ha Mutu lövi. A bíróról nem tudok mit mondani, majd megnézem itthonról is, tisztább lesz úgy.
A meccsről úgy általában, Szalai borzasztó nagy csalódás volt. Nagy szezont fut, de a mai játékánál Torghelle is csak jobbakat produkált. Kivetítőről az jött le, hogy egy elég alacsony színvonalú meccs volt, sok technikai hibával mindkét oldalon. Az hogy ilyen szinten sem tudunk labdát kezelni, arra nincsenek nagyon szavak, kb 3 játékos van a keretben akihez nyugodtan oda lehet passzolni a lasztit mert át tudja venni.

Kedden török meccs, ha nem szerzünk 3 pontot, letehetünk mindenről.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Tipikus magyar meccs volt,nagyobb a füstje mint a lángja.
Két ilyen gyenge csapatot rég láttam egymás ellen játszani, nulla ötlet,nulla játék. Mondjuk nem is tudom mit vártam, már egyáltalán nem indít meg a fociválogatott, csak azokat sajnálom akik még reménykedve várják a csodát,és képesek kimenni hidegben,szélben,és drukkolni ezeknek.
Szalai is,hőbörög mintha valami király lenne, aztán meg 5 méterről tisztán nem tudja befejelni a labdát.
Dzsudzsák is iszonyat gyenge,bár neki nem is volt jó meccse a válogatottban, jah,de eldöntötte a finnek ellenit anno.de amúgy dupla nulla, de olyan nagyra van magával, kispályán is ahogy viselkedik(mindegy,ez nem ide tartozik).
Az a baj,hogy most megyünk Bukarestbe,Isztambulba,meg Amszterdamba, 3 zakó kinéz, max 1 pont Bukarestben,ha optimisták vagyunk.
Két ilyen gyenge csapatot rég láttam egymás ellen játszani, nulla ötlet,nulla játék. Mondjuk nem is tudom mit vártam, már egyáltalán nem indít meg a fociválogatott, csak azokat sajnálom akik még reménykedve várják a csodát,és képesek kimenni hidegben,szélben,és drukkolni ezeknek.
Szalai is,hőbörög mintha valami király lenne, aztán meg 5 méterről tisztán nem tudja befejelni a labdát.
Dzsudzsák is iszonyat gyenge,bár neki nem is volt jó meccse a válogatottban, jah,de eldöntötte a finnek ellenit anno.de amúgy dupla nulla, de olyan nagyra van magával, kispályán is ahogy viselkedik(mindegy,ez nem ide tartozik).
Az a baj,hogy most megyünk Bukarestbe,Isztambulba,meg Amszterdamba, 3 zakó kinéz, max 1 pont Bukarestben,ha optimisták vagyunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez a Mészáros gyerek nem véletlen aggasztott már az első félidőben is.
Valami tragédia mennyire fogalmatlan játékos.
Ez az az ember, aki Juhász Rolit kiszorította a válogatottból.
Valami tragédia mennyire fogalmatlan játékos.
Ez az az ember, aki Juhász Rolit kiszorította a válogatottból.
Annyira tipikus, hogy úgy kapunk a 93. percben gólt, hogy a második félidőbe a románoknak közük nem volt a meccshez...

Szörnyen komikus gól! Leromboltak mindent, amit eddig felépítettek. Az utolsó tíz percre teljesen elfogyott az erő. Két értelmes passzra nem tellett.
-
- Capitá del Barça
Ez szép az uccsó percben gólt kapni.Csak maguknak köszönhetik.
Felháborítóan gyenge riporter Knézy.
Nem mozgunk semmit, ezért tűnik gyengének a játék. Gyerekek, ez a román válogatott...egy gyorsabb, ügyesebb csapat már kitömte volna őket. Szalai, te jó ég!
Nem mozgunk semmit, ezért tűnik gyengének a játék. Gyerekek, ez a román válogatott...egy gyorsabb, ügyesebb csapat már kitömte volna őket. Szalai, te jó ég!
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez a válogatott fejben gyenge. De ott rettentően. Ennyit gondolkodni egy passzon, vagy a védelemben... Nem kell itt őket technikailag Ronaldinho-ra képezni. Inkább ültessék a padba őket kicsit fejben megerősíteni aztán csókolom.
Szörnyű volt nézni, hogy mikből kaptunk majdnem gólt. Amikor a szélső védő behúzódik, és hagyja szabadon a román csatárt... Gyakorlatilag, ha az visszahúzza zavartalanul vághatta volna a kapuba, mondjuk a beadásból is majdnem gólt lett. De hát Egervári zsenialitásából már mindent átadott, tudja mindenki, hogy nem egy tröszt.
Szörnyű volt nézni, hogy mikből kaptunk majdnem gólt. Amikor a szélső védő behúzódik, és hagyja szabadon a román csatárt... Gyakorlatilag, ha az visszahúzza zavartalanul vághatta volna a kapuba, mondjuk a beadásból is majdnem gólt lett. De hát Egervári zsenialitásából már mindent átadott, tudja mindenki, hogy nem egy tröszt.
Gyorsan ki kell javítanom magam eddig:Király nagyszerűen "együtt él" a játékkal. Bárcsak vége lenne már!!!
A Mészáros gyerek rendkívül aggasztó középen, egyébként a csapat eddig jól játszik.
A Mészáros gyerek rendkívül aggasztó középen, egyébként a csapat eddig jól játszik.
Király kezdő?????
A hajam égnek áll, de komolyan! A kerettagság is sok neki már, nemhogy kezdő. Délelőtt a Nemzeti Sport pedzegette a témát nem nagyon akartam elhinni, de mégis igaz.
Ne legyen igazam, védje ki a románok szemét, de én nem látom benne azt, ami Bogdánban benne van. Egy-egy bravúrját követi egy óriási baki egy meccsen belül.Remélem nem rajta múlik a soványka győzelem(?).
A hajam égnek áll, de komolyan! A kerettagság is sok neki már, nemhogy kezdő. Délelőtt a Nemzeti Sport pedzegette a témát nem nagyon akartam elhinni, de mégis igaz.
Ne legyen igazam, védje ki a románok szemét, de én nem látom benne azt, ami Bogdánban benne van. Egy-egy bravúrját követi egy óriási baki egy meccsen belül.Remélem nem rajta múlik a soványka győzelem(?).
-
- Az Év fórumozója 2013
Biztos, hogy meg akarom én nézni ezt a meccset?...connor írta:Király - Vanczák, Korcsmár, Mészáros, Kádár - Koman, Pintér, Hajnal, Dzsudzsák - Szabics, Szalai

Szerintem kikapunk, de azért hajrá.
Itt az igazság! A többi másoktól csak mellébeszélés!Forcabarca8 írta:De én meg magyarnak születtem és nem tudok nem szorítani a csapatért. Ezt szinte kötelességemnek érzem a csapatért szorítani.Alcantara írta:Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör.
Amíg öcsi-bácsi alapon írhatnak újságot emberek, és lehetnek riporterek, kommentátorok ( sajnos ez tisztán pofára megy, semmi más nem számít ), addig ne várjunk normális kérdéseket, és értelmesen megírt cikkeket sem. De ettől még a játékosnak nem muszáj flegmának lenni, tényleg ott van millió kommunikátor, az egyik csak tudná, hogy mivel mit lehet elérni a nézőkben/hallgatókban.Kalap1988 írta:A Szalais részben lehet is igazad,de ez nem is számít szerintem, ő így nyilatkozott, nyilván mást mondtak neki ( bár ez lehet nem előre leadott kérdés volt), de ő úgy gondolta, hogy tele a hócipője vele, ez az ő dolga. Viszont Románia ellen azért nem csak a sajátunknak szurkolunkBob_Marley írta:Nem értek ezzel egyet.Nem volt olyan kérdés amin hú de kilehetett volna akadni, meg miért kéne fényezni???Jelenlegi számít, meg a forma, arra kérdeztek rá, így hogy pár meccse nem rúgott gólt, van-e rajta nyomás, erre besértődik![]()
ui rész meg egyértelmű, de én is ezt írtam, sajátomnak szurkolok nem a másik ellen.
Az meg hogy mit nyilatkozhat nincs megszabva, de kb 75 PR menedzser dolgozik a csapat körül még egy magyar válogatottnál is, 186 sajtóreferens, 675 kommünikéért felelős, jóval profibban is lehetett volna nyilatkozni.
Nagy jelentősége nincsen mint írtam, mert a pályán kell bizonyítani, én csak meglepődtem, hogy nem figyelnek a srácok ha nyilatkoznak.
A "sablont" lenyilatkozzák és csendben lehetne készülni.Ez már futballháború, az erőszaknak nem vagyok a híve, semmilyen formában, de az jó kis odavágás, ha az élet minden lemérhető, versenyezhető területén felülmúljuk azokat, akik loptak tőlünk és mostanság sem viselkednek túl szépen.... A te dolgod, ha ezt másképp kezeled, ( Dzsudzsák sem úgy fogalmazott, ahogy én), de azért szégyen, hogy az újságírók ebbe belekötnek. Egyáltalán nem fogalmazott drasztikusan Balázs, a helyében én máshogy tettem volna
Öreg Mészöly sztoriját hallottátok? (Ma Reggelben mesélte( Nem szeretem őt, de ha ez igaz, akkor le a kalappal
Király - Vanczák, Korcsmár, Mészáros, Kádár - Koman, Pintér, Hajnal, Dzsudzsák - Szabics, Szalai
Ez a kezdő. Amit nem értek az az, hogy mit keres Király a kapuban. Nála balherébb kapust nem sokat láttam a válogatottban. Fülöp, Megyeri, Babos de főleg Bogdán személyében ígéretes kapusaink vannak, nem értem miért ezt a pojácát kell a kapuba tenni egy fontos meccsen.
A többiek kezdő tagsága várható volt.
Ez a kezdő. Amit nem értek az az, hogy mit keres Király a kapuban. Nála balherébb kapust nem sokat láttam a válogatottban. Fülöp, Megyeri, Babos de főleg Bogdán személyében ígéretes kapusaink vannak, nem értem miért ezt a pojácát kell a kapuba tenni egy fontos meccsen.
A többiek kezdő tagsága várható volt.
Ennek az lehet az oka, hogy az utóbbi években (évtizedben) egy-egy jobb eredmény után mindig nagy volt a felhajtás, hogy "na majd most", aztán mindig simán kikaptunk. Mostanra pedig eljutottunk addig, hogy egy jó eredmény (törökök elleni győzelem) sem tüzeli az embereket, mert úgyis tudják, hogy mi lenne a vége. De talán jobb is így. Csendesebb körülmények között jobban tudnak koncentrálni a játékosok.Alcantara írta:Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör
Reménykedni én is reménykedem egy jó eredményben, de nem sok esélyt látok arra, hogy ma győzni fogunk, márpedig ahogy Te is írtad, csak az lehetne a jó eredmény, mert Romániában szinte borítékolható a vereség.
Én a mérkőzés kulcsát abban látom, hogy a kulcsemberek hogy szerepelnek. Ha nálunk Dzsudzsák és Szalai jó napot fog ki és mondjuk sikerül összehozniuk 2 gólt, akkor jók lehetünk. A románoknál, ha Mutu-nak "rossz napja van" és mondjuk elpuskázza a helyzeteit, azon a mérkőzés kimenetele múlhat.
Összességében az én tippem egy 1-1-es végeredmény, román vezetéssel és magyar hajtással. De ne legyen igazam.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Ez tényleg sajnos. Lassan már az is divat,hogy nem szurkolunk a magyar válogatottnak.Alcantara írta:Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör.
- mert nem eredményes
- mert rossz a hozzáállás
- mert mittomén.
De én meg magyarnak születtem és nem tudok nem szorítani a csapatért. Ezt szinte kötelességemnek érzem a csapatért szorítani.

Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör.
Én nagyon várom a kezdést, bízok egy kiszenvedett győzelemben, akkor is, ha kicsit esélytelenebbek vagyunk.
Az lesz a nagy kérdés, bÍrjuk erővel végig vagy sem. A sok rendszeres "padozó" miatt nehéz lesz. A románok kényelmes helyzetben lesznek egy döntetlennel is, nekünk viszont úgy kellene a győzelem, mint egy falat kenyér.
Én nagyon várom a kezdést, bízok egy kiszenvedett győzelemben, akkor is, ha kicsit esélytelenebbek vagyunk.

Az lesz a nagy kérdés, bÍrjuk erővel végig vagy sem. A sok rendszeres "padozó" miatt nehéz lesz. A románok kényelmes helyzetben lesznek egy döntetlennel is, nekünk viszont úgy kellene a győzelem, mint egy falat kenyér.
-
- Director del Fútbol
A Szalais részben lehet is igazad,de ez nem is számít szerintem, ő így nyilatkozott, nyilván mást mondtak neki ( bár ez lehet nem előre leadott kérdés volt), de ő úgy gondolta, hogy tele a hócipője vele, ez az ő dolga. Viszont Románia ellen azért nem csak a sajátunknak szurkolunkBob_Marley írta:Nem értek ezzel egyet.Nem volt olyan kérdés amin hú de kilehetett volna akadni, meg miért kéne fényezni???Jelenlegi számít, meg a forma, arra kérdeztek rá, így hogy pár meccse nem rúgott gólt, van-e rajta nyomás, erre besértődik![]()
ui rész meg egyértelmű, de én is ezt írtam, sajátomnak szurkolok nem a másik ellen.
Az meg hogy mit nyilatkozhat nincs megszabva, de kb 75 PR menedzser dolgozik a csapat körül még egy magyar válogatottnál is, 186 sajtóreferens, 675 kommünikéért felelős, jóval profibban is lehetett volna nyilatkozni.
Nagy jelentősége nincsen mint írtam, mert a pályán kell bizonyítani, én csak meglepődtem, hogy nem figyelnek a srácok ha nyilatkoznak.
A "sablont" lenyilatkozzák és csendben lehetne készülni.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eltörölték a románok zártkapus meccsét a zászlóégetés miatt és egyes források szerint a pénzbüntetés is jelentősen kisebb lesz, mint amit előre kiszabtak.
Persze nekünk a zártkapustól sem lenne jobb semmivel, csak ennyit az egyenlő bánásmódról. De állítom ha a Puskásnál égne egy román zászló este minket úgy kizárnának mint a huzat.
Persze nekünk a zártkapustól sem lenne jobb semmivel, csak ennyit az egyenlő bánásmódról. De állítom ha a Puskásnál égne egy román zászló este minket úgy kizárnának mint a huzat.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem értek ezzel egyet.Nem volt olyan kérdés amin hú de kilehetett volna akadni, meg miért kéne fényezni???Jelenlegi számít, meg a forma, arra kérdeztek rá, így hogy pár meccse nem rúgott gólt, van-e rajta nyomás, erre besértődik

De Bob,Bob_Marley írta:Egyáltalán nem éreztem semmi különöset a kérdésben Szalai felé, mondták neki pár meccse nem lőtt gólt (viszonylag szót használ az újságíró is) de a kérdés arra irányult, hogy érez-e bármi féle nyomást.
Erre pökhendin válaszol, meg megsértődik.Akkor ne menjen sajtótájékoztatóra "ha nem bírja".
Dzsudzsákos dologban meg nekem is fura volt, hogy azt mondja különleges esemény hogy Románia ellen lehet szurkolni, WTF??Nem magunkért szurkolunk hanem más ellen ?
Mindkét úriember jóval normálisabban is közölhette volna mondanivalóját.Nem megsértődni meg kényes utakra evezni.
Barcaman14 jól leírta, jóval profibban lehetett volna válaszolni (még ha a kérdés adott személynek "sértő" ) főleg hogy Nyugaton játszó porfi focistákról van szó.
A hátulgombolós Kovács jóval érettebben nyilatkozott csak úgy mellesleg.
De hozzáteszem összességében sokat nem befolyásol, meg nem jó meg rossz fiúkról van szó, ki kell menni a pályára és ott megmutatni mit tudunk aztán ennyi.Nem a szimpatikus vagy antipatikus nyilatkozatok a lényeg hanem az eredmény, de érdekes volt mindenesetre.
az meg van szabva, hogy mit válaszolhat egy játékos?
Én nagyon örülök, hogy ezt mondta Szalai, komolyan mondom. Nem hogy ki lenne nyalva a sgge, mert nem sok ilyen játékost tudunk felmutatni, aki egy EU TOP5ligában rekordokat döntöget, még a kérdésekkel is rúgjunk bele, mert azt a menő, meg hát ez a magyar szokás... Végre egy ember megmondta, hogy a hócipője tele van a fikázásokkal, és ezzel hagyják békén.
Ezzel sem értem mi a baj, nem az anyjába küldte el, csak megmondta a véleményét...
A romános részhez meg, nem értem miért keresed a lehetőséget arra, hogy beleköthess

Na de peace

ui: Bob, szerintem te is jobban szurkolsz a Barcának egy RM ellen, mint egy Celta Vigo ellen, vagy a Bostonnak egy LAL-MIA duo ellen, mint a Bobcats ellen.
Szintén zenész...Mongóliából nézve nyugaton.Barcaman1993 írta:Kákán a csomó, de Balázs még elég keleten játszik.Bob_Marley írta: főleg hogy Nyugaton játszó porfi focistákról van szó.
A hátulgombolós Kovács jóval érettebben nyilatkozott csak úgy mellesleg.