B. Tamás írta:..........
Teljesen korrekt írás a magyar válogatottról, osztom a véleményedet.
Az, hogy az ellenfél rém gyenge, mind a török, mind a román válogatott, az nekünk nem felróható. Sajnálatos szerencsétlenkedés, valamint a korrekt játékvezetés hiánya fosztott minket meg attól, hogy otthon legyőzzük a románokat. Azzal a plusz két ponttal nagyon jó helyzetben lehettünk volna.
Nem vagyunk világverők, talán gyengék is vagyunk más csoportok csapataihoz képest, de a meccseinken partiba tudunk lenni az aktuális ellenféllel. Én ezt is tudom értékelni 20 év gyenge, lélektelen játéka után.
Dzsudzsákban látom azt, hogy elszánt, dühös, akar, én már ezt is tudom értékelni ennyi év után. Két helyen látom azt, hogy nem odavaló ember van a poszton: az egyik Hajnal, aki egy alibi, a másik Mészáros, aki nem válogatott szintű, potenciális veszély a saját kapujára. Tippem lenne, de a szakvezetés feladata, hogy megfelelő embert találjon a két posztra, mert ezek bizony nagyon üresek.
A románok páholyban vannak jelenleg, de én bízom a magyar csapatban, rajtunk kívül abban, hogy a törökök összeszedik magukat és Bukarestben "helyreteszik" a románokat.
Az, hogy mi lenne a pótselejtezőn nem érdekel, csak az, hogy akárhogyan, de jussunk el oda.