Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.07. 12:42:42

Tromort77 írta:
LG írta: a Crystal Palace az, aki otthon szorongatja a nagyokat, főleg a derék VV bravúrjai miatt,
Biztos vagy Te abban a Crystal Palace-ban? :D
Jogos, összekevertem őket a Boroval, nem is értem, hogy miért. :lol: Akkor viszont még kevesebb az esélyt látok a Chealsea botlásra, esetleg a nagy számok törvénye miatt bukhatnak vhol, a legkiszámíthatatlanabbnak tartott bajnokságban kemény lenne azért 10+-os győzelmi széria.

Agüero játéka nekem sem tetszik mostanában, de a gólokban egész jól áll a szezonban. De a nigériai srác sem ügyetlen, és ahhoz képest, hány percet játszott abszolút korrekten áll gólokban, gólpasszokban is.
Tromort77

2016.12.07. 12:22:23

LG írta: a Crystal Palace az, aki otthon szorongatja a nagyokat, főleg a derék VV bravúrjai miatt,
Biztos vagy Te abban a Crystal Palace-ban? :D

Egyébként Agüero eltiltása csak jót fog nekik tenni. Totál nem érzi a játékot és csak fék a csapatnak az utóbbi időben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.07. 12:10:50

palesz77 írta:

Aguero meg ha minden igaz 4 meccses eltiltast kapott, Fernandinho 3-at. Aguero esete nagyon gaz volt amugy szerintem, Costat szidjuk midnig, hogy mekkora patkany, de o legalabb a gyokerkedeseivel csak lapot akar kicsalogatni. Kun meg olyan szinten terdre ment, hogy abbol egy baromi komoly serules is lehetett volna, nalam ez a legalja..
Jogos. Kemény időszak vár a Cityre az év végéig, a Liverpool ellen már visszatérnek az eltiltottak, de az a meccs fullos csapattal is keménynek ígérkezik, de addig is lesz egy Leicester elleni idegenbeli meccs -a címvédő gyengén muzsikál, ennek ellenére úgy érzem itt bukhat a City-, fogadják az Arsenalt, itt a hazai pálya ellenére sem favoritok nála. A Watford otthon és Hull idegenben kötelező (lenne).

Ezzel szemben a Chelsea idén már játszik rangadót, a Crystal Palace az, aki otthon szorongatja a nagyokat, főleg a derék VV bravúrjai miatt, de azért az is bőven nyerhető, benne van a pakliban 5/5-t hoznak év végéig. Én úgy tippelem, hogy Manchesterben hideg tél lesz, komoly mínuszokkal... hacsak nem a jó öreg Yaya megrázza magát, és megmenti a seggüket. :)
Tromort77

2016.12.07. 11:21:38

palesz77 írta:Ertem en, hogy minosegi keret kell, es nem a Masia fiataljaira kell tamaszkodni feltetlen a kiegeszito stabtagok kozott se, de azert a Henderson-Clyne duo tulzas lenne labdaszedonek.. :mrgreen:
Samper-t minőségileg kell pótolni. :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.07. 11:17:41

Ertem en, hogy minosegi keret kell, es nem a Masia fiataljaira kell tamaszkodni feltetlen a kiegeszito stabtagok kozott se, de azert a Henderson-Clyne duo tulzas lenne labdaszedonek.. :mrgreen:
Tromort77

2016.12.07. 11:05:32

palesz77 írta:Klopp 2 napos csapatepito turara hozta a Poolt Barcelonaba. :D Megnezik a Gladbach elleni meccset is elvileg.

Aguero meg ha minden igaz 4 meccses eltiltast kapott, Fernandinho 3-at. Aguero esete nagyon gaz volt amugy szerintem, Costat szidjuk midnig, hogy mekkora patkany, de o legalabb a gyokerkedeseivel csak lapot akar kicsalogatni. Kun meg olyan szinten terdre ment, hogy abbol egy baromi komoly serules is lehetett volna, nalam ez a legalja..
A Henderson-Clyne-Coutinho hármas maradhatna is. :mrgreen:
palesz77

2016.12.05. 18:24:21

Klopp 2 napos csapatepito turara hozta a Poolt Barcelonaba. :D Megnezik a Gladbach elleni meccset is elvileg.

TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.05. 07:07:20

Mourinhoval az a baj, hogy amit első 2 évben felépített azt 3.ban porrá rombolta. Gyakorlatilag erről szól az utóbbi évtizede. Nem csoda, hogy mindenhol megutálják, mert hát ugye mindig mindenki és minden hibás, csak ő nem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 22:07:58

Normandia írta:
LG írta: Milyen áron? Pl. a Realnak szerintem nagyon is megérte, visszahozta őket az elitbe, és Ancelotti is épített arra, mit tőle örökölt, persze azért változtatott is, de az alap egyáltalán nem volt rossz.
A MU-nál is szerintem ezt várják tőle, hogy újra naggyá tegye őket. Egyelőre ez nem sikerül neki, de hozzátenném, eddig minden csapatánál a második szezonja volt a legjobb. Ha igy folytatják, akkor világos, hogy nem éli meg, hogy legyen neki második, de én a szezon végéig adnék neki időt.
Csak hogy utána két évig a bajnokságot bukták, na meg ugye a konfliktusok a játékosokkal. Cselszkinél is ugyan ez volt a szitu, mert amikor már nem jönnek az eredmények, mert annyira rossz a hangulat az öltözőben, akkor jönnek a bűnbak keresések, mert ő hibás nem lehet. Csak füleld a meccsek utáni nyilatkozatait, manapság sem hibás semmiért.
1 évig volt már utána csak a Real edzője. Az utolsó szezonja tényleg gyenge volt, többek között az öltözőn belüli megosztottságnak, de ez szvsz nemcsak az ő hibája volt. Az egyik főszereplő Casillas volt, akik klubikon, de addigra fék volt a teljesítménye, és a személyisége miatt is.

A Chealseanél is hasonló volt az utolsó szezonja, de ott is voltak gyökerek a csapatban, nem volt egyszerű a helyzete. Conte eddig úgy tűnik, jól tudja kezelni őket, emiatt le a kalappal előtte, de nem hinném, hogy túl sok edző utána tudná csinálni. Korábban amúgy Mou is be tudta törni a problémás játékosokat, mostanában nem megy neki.
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.04. 21:45:56

LG írta: Milyen áron? Pl. a Realnak szerintem nagyon is megérte, visszahozta őket az elitbe, és Ancelotti is épített arra, mit tőle örökölt, persze azért változtatott is, de az alap egyáltalán nem volt rossz.
A MU-nál is szerintem ezt várják tőle, hogy újra naggyá tegye őket. Egyelőre ez nem sikerül neki, de hozzátenném, eddig minden csapatánál a második szezonja volt a legjobb. Ha igy folytatják, akkor világos, hogy nem éli meg, hogy legyen neki második, de én a szezon végéig adnék neki időt.
Csak hogy utána két évig a bajnokságot bukták, na meg ugye a konfliktusok a játékosokkal. Cselszkinél is ugyan ez volt a szitu, mert amikor már nem jönnek az eredmények, mert annyira rossz a hangulat az öltözőben, akkor jönnek a bűnbak keresések, mert ő hibás nem lehet. Csak füleld a meccsek utáni nyilatkozatait, manapság sem hibás semmiért.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 21:09:23

Normandia írta:
LG írta: Attól függetlenül, hogy van miért kritizálni a munkáját, és lehet, hogy tényleg bukás lesz a vége, ezt a mondatot igy nem tudom elfogadni.
Az a közhely, hogy ő csak kis csapatokkal tud eredményeket elérni, akiket a saját képére formálhat, szerintem egyértelműen megdőlt, mikor a Reallal rekordokat döntögetve bajnok lett, de már a Chelseat és az Intert is hülyeségnek tartom lekiscsapatozni.

Lehet, hogy már nem fog olyan eredményeket elérni, mint korábban, de ettől még azokat nem lehet megkérdőjelezni. Ez olyan, mintha Ronaldinho tudását kérdőjelezné meg vki, meg 2006 után már nem játszott olyan szinten, mint korábban.
Nem a kidcsapatozásról van szó, hanem a stílusáról. Ugye az a cikk amiről mi diskurálunk, azt kérdezi, hogy megéri e a MU-nak Murinho csapattá válni, mert lehetséges hogy fog eredményeket elérni, de azt a csapatra nézve milyen áron teszi meg. És ez minden egyes csapatára igaz.
Milyen áron? Pl. a Realnak szerintem nagyon is megérte, visszahozta őket az elitbe, és Ancelotti is épített arra, mit tőle örökölt, persze azért változtatott is, de az alap egyáltalán nem volt rossz.
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.04. 20:53:12

LG írta: Attól függetlenül, hogy van miért kritizálni a munkáját, és lehet, hogy tényleg bukás lesz a vége, ezt a mondatot igy nem tudom elfogadni.
Az a közhely, hogy ő csak kis csapatokkal tud eredményeket elérni, akiket a saját képére formálhat, szerintem egyértelműen megdőlt, mikor a Reallal rekordokat döntögetve bajnok lett, de már a Chelseat és az Intert is hülyeségnek tartom lekiscsapatozni.

Lehet, hogy már nem fog olyan eredményeket elérni, mint korábban, de ettől még azokat nem lehet megkérdőjelezni. Ez olyan, mintha Ronaldinho tudását kérdőjelezné meg vki, meg 2006 után már nem játszott olyan szinten, mint korábban.
Nem a kidcsapatozásról van szó, hanem a stílusáról. Ugye az a cikk amiről mi diskurálunk, azt kérdezi, hogy megéri e a MU-nak Murinho csapattá válni, mert lehetséges hogy fog eredményeket elérni, de azt a csapatra nézve milyen áron teszi meg. És ez minden egyes csapatára igaz.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 20:33:51

Normandia írta: Korábban már írták, nem való neki ilyen MU féle csapat.
Attól függetlenül, hogy van miért kritizálni a munkáját, és lehet, hogy tényleg bukás lesz a vége, ezt a mondatot igy nem tudom elfogadni.

Normandia
Director del Fútbol

2016.12.04. 20:11:52

LG írta:Fellainivel egyet értek, engem mindig is kegyetlenül bosszantott a csóka. Mourinho is elfelejthetné már, a West Ham ellen sem volt köszönet a becserélésében, ő nagyon nem erre a szintre való, a belga válogatottat játékában is csak fék volt, mikor játszott. Egy angol középcsapatban elmenne, de olyanba, akik a tipikus favágó focit játszák.
De mint tudjuk Murinho a világ legjobb edzője.:-D
Korábban már írták, nem való neki ilyen MU féle csapat.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.04. 20:01:02

Na akkor kérem a téteket megtenni, hogy ezt meddig fogják a MU-nál elviselni. :twisted: Ez a José nem hazudtolja meg magát, de a balga belga sem..
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 19:15:37

Fellainivel egyet értek, engem mindig is kegyetlenül bosszantott a csóka. Mourinho is elfelejthetné már, a West Ham ellen sem volt köszönet a becserélésében, ő nagyon nem erre a szintre való, a belga válogatottat játékában is csak fék volt, mikor játszott. Egy angol középcsapatban elmenne, de olyanba, akik a tipikus favágó focit játszák.
palesz77

2016.12.04. 19:06:42

LG írta:A második félidőt már nem néztem, de az idei tendencia alapján szinte papírforma volt, hogy kapnak egy gólt a végén. :roll:
Mondjuk Fellainit behozni 1-0-nál kb annyira nyerő ötlet, mint Ardát a középpályára becserélni, oda is tette magát. Összehozott rögtön egy tizit, majd megakasztott vagy 4 támadást.. Biztos valamit nem látok ami kiszúrja a szemem, de az az ember azon kívül, hogy erős, semmire nem jó. 2-3 gólos előnynél még azt mondom oké, elkezdi tördelni a játékot, ütközik, arra jó lehet, de 1-0-nál biztos nem hoznám - én még 2-nél se -, ahol elég 1 hiba tőle, és ismét nettó emberhátrány lesz a jelenléte. Most is így lett José szerencsétlenségére..
LG írta:Sahin is nagy király volt anno. A volt dortmundosok nem igazán teljesítenek jól máshol, nekem eddig Gündi is nagy csalódás a Cityben, volt 1-2 jó meccse, de én sokkal többet vártam tőle, persze korai lenne leírni, ahogy Mikit is, én amúgy előbbire látok nagyobb esélyt, hogy idővel jó lesz.
Gündogantól én is többet vártam amúgy, nem "csak" egy átlagos jót - magához képest.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.04. 19:02:32

Így nem fog tudni feljönni az MU ha nem képes behúzni ilyen meccseket. Messzinek tűnik az a negyedik hely is egyelőre.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 18:56:57

palesz77 írta: Miki meg utolso szezonjaban a vilag egyik legjobb szelsoje volt viccen kivul, a MU tamadojateka is jobban mukodik vele egyelore ugy nez ki. En ot a gyengebb kezdes ellenere nem irnam meg le.
Sahin is nagy király volt anno. A volt dortmundosok nem igazán teljesítenek jól máshol, nekem eddig Gündi is nagy csalódás a Cityben, volt 1-2 jó meccse, de én sokkal többet vártam tőle, persze korai lenne leírni, ahogy Mikit is, én amúgy előbbire látok nagyobb esélyt, hogy idővel jó lesz.

A második félidőt már nem néztem, de az idei tendencia alapján szinte papírforma volt, hogy kapnak egy gólt a végén. :roll:
palesz77

2016.12.04. 18:15:24

Ibranak mondjuk volt annyi rossz meccse is majdnem mint jo, de iden tenyleg eleg ez a legjobb cimhez, foleg hogy a jo meccsein igy termel.

De Gea meg kozben jelzi, hogy rola megfeledkeztunk. :D Felelmetes az urge, eszmeletlen miket kepes kiszedni.

Miki meg utolso szezonjaban a vilag egyik legjobb szelsoje volt viccen kivul, a MU tamadojateka is jobban mukodik vele egyelore ugy nez ki. En ot a gyengebb kezdes ellenere nem irnam meg le.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 18:01:49

palesz77 írta:
LG írta:Ibra! =D> Divat itt szidni az öreget, de Pogbával ketten magasan a legjobbak, kb. ők ketten akik tényleg klasszisok, a többi túlfújt lufi.
Pogbánál szerintem mondjuk Miki jobban játszik ma. Herrera meg Carrick is szintén elég fontosak, még ha nem is klasszis húzóemberek, mint Pogba lehet pl, de azért nem ez a 2 ember van csak ebbe a MU-ba, akik érnek valamit. Martial meg jól végigmozizta a félidőt, de ez a gólpassz azért ott volt a végén. De amúgy rém gyenge, talán a leggyengébb ma a csapatból.
A 2 legjobbat a szezonra értettem, nem mára. Herrerában és Carrickben igazad van, de ők zongoracipelők.

Az örményt én sosem tartottam sokra, szerintem a Sahin, Kagawa vonalat fogja erősíteni, egy nagyon jól működő Dortmundban jók voltak, máshol nem képesek ugyanazt hozni, de ezt az idő majd eldönti.

Még Bailly volt ígéretes, kár a sérüléséből, de belőle talán lesz vmi.
palesz77

2016.12.04. 17:53:30

LG írta:Ibra! =D> Divat itt szidni az öreget, de Pogbával ketten magasan a legjobbak, kb. ők ketten akik tényleg klasszisok, a többi túlfújt lufi.
Pogbánál szerintem mondjuk Miki jobban játszik ma. Herrera meg Carrick is szintén elég fontosak, még ha nem is klasszis húzóemberek, mint Pogba lehet pl, de azért nem ez a 2 ember van csak ebbe a MU-ba, akik érnek valamit. Martial meg jól végigmozizta a félidőt, de ez a gólpassz azért ott volt a végén. De amúgy rém gyenge, talán a leggyengébb ma a csapatból.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.04. 17:48:30

Ibra! =D> Divat itt szidni az öreget, de Pogbával ketten magasan a legjobbak, kb. ők ketten akik tényleg klasszisok, a többi túlfújt lufi.
palesz77

2016.12.04. 17:29:00

Azt tudom, hogy akkor, de sok helyen arrol irnak, hogy kovetkezo nyaron egy zaradek miatt 5 millioert viheto lesz. Nem tudom ez valos-e, csak twitter rovidhirkent olvastam, de ezert mondtam.

MU meccs meg nem tul nagy eresztes, Miki nagyon jo, Martial jo gyenge, de amugy is sok a pontatlansag.
Tromort77

2016.12.04. 17:25:01

palesz77 írta:Sok ilyet hallottam már.. :D

Mondjuk szerintem se megy a Poolba, az a része csak vicc volt, de az eddigi szezon alapján én arra tippelnék, hogy ennek ellenére eladják. Bár azért kicsit elbizonytalanodtam most megmondom őszintén.. :D De olvastam olyat, hogy nyáron sokkal olcsóbban vihető lesz, azért is tippelek erre - nem tudom valós-e, de 5000 helyen olvastam már.
18-ban jár le a szerződése. Nyílván nem fog hosszabbítani, a Gladhbach meg nyomatja még ebben a szezonban aztán kénytelenek lesznek eladni úgyis. De most még merétem, hogy nem adják el.
Válasz küldése