Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
LG írta:Az Arsenalt csúnyán lejátsza a Bournemouth az első félidőben. Elég komoly hullámvölgybe vannak az ágyúsok, az Everton City elleni meccs óta csak szenvednek. Ha még egy szokásosan gyenge tavaszt is lehoznak, akkor idén hosszú idő után nem lesz BL indulás.
Szerk: már 3-0, és még szerencsésnek mondhatja magát az Arsenal, hogy csak ennyi van közte. A Bournemouth meg úgy tűnik néha képes elkattani, a Liverpool ellen is mekkorát mentek azon az őrült 4-3-as meccsen.
Ennek a Fraser gyereknek nincs rossz fizikuma, erősnek és gyorsnak tűnik. Ahogy nézem, nem sokat játszott eddig a szezonban, de a Pool ellen, meg ma is nagyon agilis volt.
Közben AS szépit, a maradék 20 percben jöhetne egy jó kis dráma.
Szerk: 3-2, egy szép kis akció végén, csak jön az a dráma.
Magisterial
Szerintem most már nem lesz eladva. MU ma szép volt, bánhatják az elbohóckodott ikszeket mert akár a dobogón is zárhatták volna az évet. Mindenesetre Valdes kozel volt a revanshoz, Karanka pedig majdnem megviccelte a volt főnökét.PCsabi írta:A kiégett Fabregas adott két gólpasszt ma.
Redditen FPL-l kapcsolatban olvastam ezt a kommentet:PCsabi írta:A kiégett Fabregas adott két gólpasszt ma.
Áthoztam Foci videók topikból.Ez a gyerek miért csak egy West Hambe tolja? EBn se volt piskóta.
Azt hittem a játékukat kifogásoltad, az eredményesség más tészta. De szerintem előbb utóbb azok is jönni fognak, idén még nem valószínű, de jövőre úgy néz ott lesz a BL-ben nekik a Conte féle Chelsea, Klopp Liverpoolja, addigra beérhet Pep Cityje, és akár Mourinho MU-ja is, ezek a csapatok azért épülgetnek szépen. Az Arsenal meg a Tottenham sem rossz, de ők valószínűleg nem fognak szintet lépni.Nero. írta:Azt majd február-márciusba meglátjuk (április nem hiszem addigra általában az összes klubcsapatot szétalázzák a BLbe és az ELbe), illetve majd a 18as VB szereplésüket is érdemes lesz követni...LG írta:Azért az buta angol foci közhely sem állja meg már a helyét, legalábbis a top 6-ra semmiképp nem
A "buta" jelző talán egy kicsit túlzás de marha irritáló az a hype ami a PL körül van. Duma, pénz, felhajtás, más ligák leszólása eredmények meg szószerint sehol.
Paul Scholes is megmondta a frankót, pedig nem hiszem hogy örömmel tette.
Azt majd február-márciusba meglátjuk (április nem hiszem addigra általában az összes klubcsapatot szétalázzák a BLbe és az ELbe), illetve majd a 18as VB szereplésüket is érdemes lesz követni...LG írta:Azért az buta angol foci közhely sem állja meg már a helyét, legalábbis a top 6-ra semmiképp nem
Tényleg nem, idén relatíve sok PL meccset néztem, és a legtöbbet élveztem is. A Pool kifejezetten jó és látványos támadófocit játszik, a City is élvezhető nekem, még ha az utolsó döntéseik rendre gyengék is, a MU is elég jól tolja az utóbbi időben, ezt is be kell ismerni, sokat javultak. A Chelsea, Arsenal, Tottenham trióról nem tudok nyilatkozni, de tudtommal ők is elég jól játszanak - az Arsenalnál mondjuk ez nem meglepő, már több mint 10 éve szerethető focit tolnak. Sokat javult a színvonal, ami amúgy igaz az olasz focira is, a Napoli elé ha leül valaki pl, szinte garantált, hogy nem fog csalódni. De ez itt off.LG írta:Azért az buta angol foci közhely sem állja meg már a helyét, legalábbis a top 6-ra semmiképp nem